2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 699 700 702 703 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Кошаркашки клуб Партизан  (Pročitano 558430 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 33.0
Не причам јер немам три чуке с тим. Него.... сад се више ни не сећам што сам то узо да напишем. Нешто сам код тебе ваљда прочито. Нем појма. Радим још 3 ствари и причам на факин скајпу.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6357
OS
Windows 7
Browser
Chrome 39.0.2171.71
Jao bre nastavak konferencije je delegiranje sudija, prljava igra....sude crnogorci  a Buducnost vam konkurent.  Smile

Pa tom logikom i Cedevita vam je konkurent znači ne mogu hrvati, Olimpija....ne mogu slovenci.

Samo Milija

meni ovo najjace.. a buducnost se trenutno bori sa zvezdom za prvo mesto, ne znam kakvi su im to konkurenti za plej of.  Smile tacno trazi da mu ne sude ni hrvati i slovenci, pa ko da mu sudi jebote. bolestan covek
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 33.0
Они ће да се кидају са Футуром и Цедевитом. Неће Футура наставити овако до краја.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 14494
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 39.0.2171.71
Furate pricu kako ste vi casni za razliku od KKCZ i nece da gasite klub, pravite novi, niste picke i sl. A onda se zalite sto vam drzava da samo xxx RSD sto ode sve na vracanje poreza. Pa je l drzava napravila taj porez? Nikome od vas ne pada na pamet da pomisli kako to Partizan za minumum 6,7 odlicnih uzastopnih sezona nije uspio da se finansijski konsoliduje, vec svake godine ista prica? Nikome ne pada na pamet da posumnja da uprava Partizana lose radi? Uporedite marketing CZ i Partizana. Sta je Partizan u posljednjih 6,7 godina radio po tom pitanju? Nikome od vas ni to ne smeta i za to vam je kriv neko drugi. Imali ste sistem koji je bio odlicno uhodan, kad je popustila jedna karika nastali su problemi. Samo budala moze da pomisli da vi mozete da dovedete Pavlovica na kes. To je iskljucivo njegova ljubav prema klubu i ljudskost. Ali u posljednjih xy sezona ste imali malo takvih igraca. Vama je kriv Musli sto vas tuzi, Klobucar i sl. a nisu vam krivi ljudi iz vase uprave i DV jer su oni takodje potpisali taj ugovor. Niko nije napisao kako treba mjenjati nesto u upravi jer daje igracima puno vece ugovore nego sto zasluzuju, ne bitno koliko od toga isplatite, vi ste taj ugovor potpisali, ne mozete ici na to da ce vam neko oprotstiti dug a ako ne oprosti picka. Bertans je takodje picka jer trazi svoje pare, a kad je unistavo protivnike tad je Berta Srbin. DV pljuje po dugogodisnjem sponzoru i drzavi, pa se onda zali sto ne ulazu. Price da je covic lopov i sl, a sta, u Partizanu su sve same postenjacine. A prica o tome ko je veci ko manji lopov, ko je casniji lopov i sl su smijesne.

Malo vise svojom glavom objektivno sagledajte sliku, a ne samo "karaj sve", "sami protiv svih" i sl ....

hteo sam da napisem ovo u principu. covek je sto posto u pravu, s tim sto bih ja dodao jos par stvari vezanih za vujosevica, i zasto ga mrzim zbog nekih stvari, a zbog cega ga aboliram.

sad samo par stvari redom:

Ај леба ти, поготово о том нестраначком Партизану.

ti ili citas ono sto hoces ili pises ono sto mislis da treba da bi ljudi tumacili da si u pravu. ja ti kazem funkcioner, a ti kacis sliku od pre 2 nedelje gde sede ljudi i dogovaraju pricu oko fk partizan

Citat
. Међутим код вас то не важи, или сте иза Душка и подржавате га у свему и сечете телекомове картице или се слажете да овај прави свињарије ал 'Цигани немојте смарати, ради он то стално сморили сте више'.

burazeru, zato sto vi 100% vremena pricate o vujosevicu, nebitno i alokinator i ne znam ko jos (zaboravio sam) kace tekstove o njemu na temi kk crvena zvezda (???!), otprilike pricate 1% vise nego crnac o sudijama (nekad prica i o crncima ili tiketima). Grobari generalno imaju konsenzus oko vujosevica na temu toga da boljeg KOSARKASKOG trenera ne mozemo da nadjemo. oko svega drugog necemo da pricamo u kafani ili pricamo samo o tome. a jednostavno kada ti meni pricas o kkcz, a kazes i ovo

Citat
Ми смо једино иза Човић стали

Citat
Ако није то онда је мајстор манипулације а Гебелс говна нек једе.

a onda ja to procitam u kontekstu ovoga:

zastanem i razmislim - pa burazeru (a nemoj da se ljutis jer si dobar lik bas) kako te bre nije neprijatno da mi pricas o propagandi? necu da mracim, i bas necu da provociram, to radim cisto da podbadam nekad i to uglavnom tebe jer znam da se ne primas. o fransizingu znam bas dosta i moje misljenje je (iako naravno, KAO NI BILO KO DRUGI nisam video ni jedan jedini papir iz covicevog kluba) da ovo bas nema nikakve veze sa fransizingom.

nije mi cilj da pricam o Crvenoj zvezdi, ni o Crvenoj zvezdi Telekom, ni o FMP-u, ni o Igokei, a ponajmanje da provociram sa time. Moje licno misljenje je da ne bih pogledao jednu jedinu utakmicu kluba koji bi "nastao" na slican nacin kao vas a da je u pitanju "partizan", niti bi me taj klub interesovao. Vremenom sam shvatio da velika vecina vas sa mozgom kapira da ovaj klub nije crvena zvezda, da taj klub vise ne postoji i da to znate, ali da ste jednostavno ljubitelji kosarke, da ovaj klub kapirate kao svoj klub ili nesto najpribliznije svom klubu i to je to. I nekako sam se onda osetio ja debilo, u krajnjem slucaju, zar nije bas ta neka ljubav prema kosarci i klub koji izgleda tako i zove se tako dovoljno da to bude bas taj klub? verovatno jeste, to je stvar individue. znam dosta cigana koji ne prate kosarku od "fuzije" ili "prate" olimpijakos (sto je po mom misljenju otprilike milijardu puta nenormalnije).

pokusavam da ne zvucim kao debil, od pariza 2009/2010 moj odnos prema KK-u se neverovatno ohladio, zbog toga sto sam se "ubacio u klub" pa cujem stvari i znam koje ne zelim da cujem ni da znam, ali najvise zbog postupaka duska vujosevica te 2009/2010, a kasnije zbog nekih drugih stvari. ne bih da pricam o tome, neke stvari znate svi i one su dovoljne.

jedino sto mene bas mega istinski nervira je potreba zvezdasa za nekim svojevrsnim revansizmom, to su neki postovi iz kojih stvarno izbija frustracija (da li je izazvana partizanom ili nemoci kk crvena zvezda ili kombinacijom toga, ja je potpuno razumem i verovatno bih bio potpuno isti, znaci ne osudjujem je, samo me nervira) kao da ce bilo ko ubediti bilo koga na forumu da je dule vujosevic car/da markus vilijams nema 600 000 + bonusi/da je covic krao pare sa kosova/da igraci partizana igraju za kikiriki. i ako ja napisem nije/ima/jeste/koja glupost to je moje misljenje, sklapam ga na osnovu nekih informacija koje imam ili u koje zelim da verujem, ali mislim da je mentolski recimo sto sarma dolazi svaki dan 9 puta na ovu temu i pokusava da nas ubedi u njegova 4 odgovora na to pitanje. pri tom, nista licno ni protiv sarme, ali je tako kako je
IP sačuvana
social share
Комплекс - Искуство за које је везана снажна емоција, спој овог когнитивног садржаја и емоције снажно утиче на понашање, нарочито када је из свесног потиснут у несвесни део психе.

Љубазно вас молим да, ако нисте схватили, без преке потребе не употребљавате термин.
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 10671
OS
Windows 7
Browser
Chrome 39.0.2171.71
sude crnogorci  a Buducnost vam konkurent.  Smile

Rekao je "a Buducnost je favorit za drugo mesto". Nije pominjao nasu konkurenciju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1966
OS
Windows 7
Browser
Chrome 34.0.1847.116
Izvini, ja sam kacio tekst o ljigavcu na vasoj temi, a malkin na nasoj.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 14494
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 39.0.2171.71

sad sam to video negde, izvini burazeru, nenamerna greska, moj mozak odbija da prihvati da se klark kent time bavi  Smile
IP sačuvana
social share
Комплекс - Искуство за које је везана снажна емоција, спој овог когнитивног садржаја и емоције снажно утиче на понашање, нарочито када је из свесног потиснут у несвесни део психе.

Љубазно вас молим да, ако нисте схватили, без преке потребе не употребљавате термин.
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 39.0.2171.65

moj mozak odbija da prihvati da se klark kent time bavi  Smile

Smile Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 09. Dec 2014, 20:48:13 od grobar kv »
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2722
Zastava Buenos Aires
OS
Windows 7
Browser
Chrome 39.0.2171.71
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 33.0
Нећу све ђутуре, не волим кад се један пост сецира на комаде.

Прво око оног функционера. Не капирам шта сам омашио. Шта значи нестраначки Партизан? Да није било уплива политике или нешто око кадровске политике или шта?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 699 700 702 703 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.082 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.