2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 701 702 704 705 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Кошаркашки клуб Партизан  (Pročitano 558653 puta)
Svedok stvaranja istorije

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.110
http://www.sportnetwork.rs/play/74743/vujosevic:-skandalozna-odluka

овај шено скроз.

прва техничка оправдана, друга скандалозна Smile јер је он после прве само псовао и 'коментарисао' Smile иако после каже да се техничке добијају због псовања а не аплаудирања Smile онда у извештају пише пријава судије за покушај напада а тога није било већ апостол истине Smile тумачио 'гестикулације са лица' Smile и на основу тога донео закључак о покушају напада иако касније каже да га је Тоша вукао питај бога што га је вукао кад није хтео да се обрачунава Smile

који дебил јеботе Smile

Јеботе он ти је постао опсесија. Јел успеваш да заспиш ноћу?
« Poslednja izmena: 09. Dec 2014, 22:30:06 od Raća_5 »
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 33.0
Узо сам сад даље да прочитам шта си писао.. па ти си озбиљно сабио. Генијалан пост.

Знаш како, мени није тешко да причам о било којој теми у коју сам упућен из којег год оћеш аспекта. Могу и о стварима у које нисам претерано упућен (франшизинг Smile рецимо) ал гледам и да кажем да нисам најбољи саговорник због недовољне упућености. Рецимо мислим да може да се прича о ефектима овога што Дуле ради, а што ми зовемо својеврсном пропагандом, на Гробаре. Или како Човићева мантра делује на нас. И мислим да то може одвојено да се ради, значи без да се спомоне 'а како ви кад Човић изјави....'. Јер ајде да кажемо да је мене Човић упецао на нешто, јел то значи да је нека моја констатација о Дулетовој пропаганди а приори нетачна? Такве ствари се у животу свугде дешавају. Увек се нађе неко ко каже 'е немој ми само ти причати', а ја сам се ухватио давно да сам то рекао лику а после сам кући док сам сам седео сконтао да је био у праву. И то је битно а не што је мене саранио неко кога сматрам идиотом. Дакле није битно дал сам ја мајмун ил кретен ил сам острашћен ако сам за нешто у праву. Мисим ако је циљ да сконтамо нешто. А тематика је то нешто а не ја, или ти, или Црња или Сарма.

Оћу да кажем да мене лично смара дискредитација саговорника у дискусији по било ком основу, а за исту се највише користи навијачка припадност и греси људи који нису саговорник. Дакле та дискредитација ме смара. Осим кад је Алокинатор у питању ил тако неки Џои.

Све ово кажем јер си ти на моју констатацију о гутању свега што Дуле каже на конференцијама контрирао са Човићем. И о Човићу можемо, мада у правне заврзламе нисам претерано упућен и то сам већ образложио, просто мрзело ме да читам брдо страница о нечему што мене превише не интересује. Веруј да има брдо Цигана који све то студирају да би у оваквој конверзацији тебе могли да покопају, јер битно је да ми нисмо ФМП. Мене боли патка, већ сам то написао, а видим да си и ти после писао о томе и психолошкој гимнастици. Оно што је ботомлајн је што је неко сјебо нешто што је у неку руку зачетник кошарке на овим просторима па је дошло до теме ЦЗ/ФМП, ал да не ширим о томе. Имао сам већ урлање на РСБу о истим стварима везаним за ФК па сам жешће упозорен због количине псовки.
Дакле можемо о Човићу, ниеј уопште проблем. Само на нашој теми, ал мислим да знаш шта ја мислим о том лику. А сећам се и да си изразио сумњу да ће овај пројекат да се заврши како је зацетан и да ће он да шмугне пре истека рока и тако неке муње, писао си то пре једно годину дана рецимо. И то је занимљиво.

Оно што сам ја овде писао је Дуле. Само Дуле. Опоненти су браћа, Немања и Бођи, мож бит да сам неког заборавио. И углавном је то нека прича да смарамо да смо оптерећени трт мрт. А фазон је што нико није узео озбиљно да се позабави тим Вујошевићем иако је то што он ради озбиљна лудница. Нико никад. Ја не знам дал је игде у свету постојао такав лик који успе да пред крај сезоне направи тотални хаос. А то овде уопште не представља ништа специјачно. Ако се Цигани ускурче онда их боли, нека пате, ако је неко нормалнији он се сложи да је овај психопата ал не воли претерано да прича о томе, и тако неки фазони. Буквално се створила нека слика да је просто то Дуле и да нема сврхе превише се тиме оптерећивати јер постаје заморно зато што се стално понавља, потенцира се кошарка и бебице и прављење успеха и доминација. Нико да се запита како је могуће да тај човек није ускључен са утакмице већ у првој четвртини већ судијама најчешће и три четвртине требају да му дају једну техничку. Нико се не запита како је могуће да он не попије подужу суспензију за штипање судије за леђа. Или бар за континуирано дивљање према судијама. Како је могуће да нико није згрожен ватањем за гушу играча довољно да се запита како је могуће да га сам клуб није суспендовао/казнио ако можда лига нема ингеренцију? Па се онда то понови и опет ништа. Уствари не ништа него има и оних који то умеју да оправдају у инат Циганима. Не ради се ту уопште о Циганима, ради се о здравом разуму. Ал то је све толико искривљено да је далеко од икакве реалности. Бокте па он и ПСД узму и измлате судију, Саша добије суспензију а овај води тим на следећој утакмици. Да је здравог разума био би суспендован једно годину дана зиз спорта рецимо ил тако неки фазон. А он води утакмицу следећу. На конференцијама свесно лаже и што је најгоре људи му верују иако могу да оду на јутрјуб и лагано виде шта се десило. Туки, чим он затвори уста њима се затвори мозак и верују/раде по аутоматизму што он каже. Невероватно јеботе. Човек узме опсује новинарку на конференцији. Човек узме и опали по судији, најави да ће тек да прича о њему. узме прича о Обркнежевићу свашта на више конференција и онда човек добије претње смрћу телефоном, знамо де су ти деца и те форе, и покупи се и оде у Зрењанин да живи ил тако неки ђаво. И Дуле на конференцији реко како овај јесте поднео пријаву ал да он нема ништа с тим. Сад тај суди по Хрватској и Словенији, Партизану више никад у каријери неће судити. Овог данас што је нагазио гарант нећемо видети у финалу КЛС. Невероватне ствари. Ево данас су Џони и Немања овде рутински рекли да је ОК повући екипу са терена под условом да је вратиш за мање од 15 минута. Јер јебига у оквиру правила је. То је тај фазон, увек се некако оправда, све се минимизира. Ево и Црња каже да сам опседнут, што овај сатанизира судију и псује новинарку ништа.

И дан данас за њега више важи да је одличан тренер Ф4 и то него да је психопата који због спорта ствара линч атмосферу. И стварно има ту моћ, то и сам знаш јер ви имате своје форуме а и иначе може да се види све и свашта, а и наши контру онда терају па се тресу кошеви у Железнику и уђемо у врзино коло, после нема краја. Мржња је опака, а комплет атмосфера је болесна. Још да узме сад томе да се прикључи и Човић и ја батаљујем сезону опет ко лане после оне туче.

Мож бити да сам сад неки детаљ овде омануо, бацао сам из мозга како је долазило, нисам ја баш најбољи у чувању информација. Ја углавном то у ходу скупљам и филтрирам став и њега памтим а информације временом отпадну. То не ваља јер став треба поткрепити ал јебига тако ми мозак ради. Ал ето набацо сам неке ствари. Ако нисам много ствари омашио онда није толико ни битно јер поента стоји. А та поента да је он психопата и да му место није у спорту више нема везе са тим да сам ја Циган. Може и контра нека да буде да смо ми ово или оно радили или да је онај онога убио и покро паре, ал о томе можемо на нашој теми па да видмо дал је тај шљам и битанга ил је то све неистинито итеде.
Ваљда можемо човечански да разговарамо и да неке чињенице побацамо и из њих извучемо закључак?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 10671
OS
Windows 7
Browser
Chrome 39.0.2171.71
Citat
Ево данас су Џони и Немања овде рутински рекли да је ОК повући екипу са терена под условом да је вратиш за мање од 15 минута.

Nisam ja to rek'o danas.  Smile

Citat
Вујошевићем иако је то што он ради озбиљна лудница. Нико никад.

Jeste ludnica. Budi ti normalan da radis sa Gagicem i Nidzom i da pokusavas da od njih napravis kosarkase. Samo da trpis Tepica pet godina u svom timu pa poludis.

Ne kazem ja da Dule nije prs'o. Jeste, mnogo je prs'o. Ali ga razumem. Sad ce neko da kaze ludak ludaka razume, mozda je i zbog toga, nemam pojma.

Covek pokusava da spasi KK Partizan. Ja sam cuo da je Danilo bio za reset al' da Dule nije dao. Dias je opet upuceniji od mene (jel' ce nam dodje Eliot?) ali meni se cini da je jedini koji sme da kaze nesto protivu sistema. Ovi iz FK-a ne smeju da zucnu jer ce u aps. Perzidentea nema nigde. Na koji nacin to Dule radi... jebiga, drugacije ne moze. Ako ljudi iz FK-a ne smeju protiv Glavnog rec da kazu sto im se uzima stadion, neko mora. Dule nije politicar. Kaze ono sto misli. Cesto misli pogresno pa i to sto kaze bude pogresno. Ali je bar rekao, skrenuo paznju na nesto sto mu se u tom trenutku ne ucini ispravnim. Njegovo je pravo da prica, vase je pravo da ga ne slusate. Opet je njegovo pravo da kaze sudiji svasta a sudija ga na to iskljuci. I opet je njegovo pravo da sere po svemu tome na presu danas. I opet je vase pravo da ne gledate njegov pres.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 33.0
А где је право да се одигра утакмица честито без да се застрашују судије и прави свињац повлачењем екипе са терена? Које су то форе јеботе.. Страховлада.

И нема то ниаккве везе са спашавањем ККПа. Није он једним кликом постао силеџија кад је, како тврдиш, Партизан постао угрожен. Мисим о каквом се спашавању радило кад је држо врата у Вршцу?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1966
OS
Windows 7
Browser
Chrome 34.0.1847.116
Оћу да кажем да мене лично смара дискредитација саговорника у дискусији по било ком основу, а за исту се највише користи навијачка припадност и греси људи који нису саговорник. Дакле та дискредитација ме смара. Осим кад је Алокинатор у питању ил тако неки Џои.

I cekaj sad, ti si sad kao neki baja ovde jel? Ti si kompetentniji od nekoga jer eto ti tako smatras?

Pazi, mene savrseno zabole kurac da ovde pisem kilometarske postove, kao ti npr. a fakticki nema nista da se procita sto se vec ne zna ili je receno. Jednostavno necu da se zamaram oko kucanja i da se sad kao nesto dokazujem ovde. Ima mnogo ljudi koje to ne interesuje, kapiras?

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14336
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 39.0.2171.71
Citat
Ево данас су Џони и Немања овде рутински рекли да је ОК повући екипу са терена под условом да је вратиш за мање од 15 минута.

Nisam ja to rek'o danas.  Smile

Citat
Вујошевићем иако је то што он ради озбиљна лудница. Нико никад.

Jeste ludnica. Budi ti normalan da radis sa Gagicem i Nidzom i da pokusavas da od njih napravis kosarkase. Samo da trpis Tepica pet godina u svom timu pa poludis.

Ne kazem ja da Dule nije prs'o. Jeste, mnogo je prs'o. Ali ga razumem. Sad ce neko da kaze ludak ludaka razume, mozda je i zbog toga, nemam pojma.

Covek pokusava da spasi KK Partizan. Ja sam cuo da je Danilo bio za reset al' da Dule nije dao. Dias je opet upuceniji od mene (jel' ce nam dodje Eliot?) ali meni se cini da je jedini koji sme da kaze nesto protivu sistema. Ovi iz FK-a ne smeju da zucnu jer ce u aps. Perzidentea nema nigde. Na koji nacin to Dule radi... jebiga, drugacije ne moze. Ako ljudi iz FK-a ne smeju protiv Glavnog rec da kazu sto im se uzima stadion, neko mora. Dule nije politicar. Kaze ono sto misli. Cesto misli pogresno pa i to sto kaze bude pogresno. Ali je bar rekao, skrenuo paznju na nesto sto mu se u tom trenutku ne ucini ispravnim. Njegovo je pravo da prica, vase je pravo da ga ne slusate. Opet je njegovo pravo da kaze sudiji svasta a sudija ga na to iskljuci. I opet je njegovo pravo da sere po svemu tome na presu danas. I opet je vase pravo da ne gledate njegov pres.

kazes njegovo pravo,nase je pravo da kazemo da je idiot i mentalno oboleo covek  Smile
isto kao da si rekao ubica ubija iz nekog razloga koji je pogresan i on to radi pogresno,ali je skrenuo paznju na to...znaci takve osobe kao sto je vujosevic moraju da si isutiraju iz sporta jer ono sto on radi nije zdravo...isto mislim za terzica,djurica itd itd pa cak i covica
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2880
OS
Windows 7
Browser
Chrome 39.0.2171.65
hehehe, kako volim ovo izjednacavanje.

Sta bi mi imali od izbacivanja Vujosevica, Terzica, Djurica i Covica?
Mi mnogo vise gubimo odlaskom Vujosevica nego vi odlaskom Terzica, Djurica i Covica.
« Poslednja izmena: 09. Dec 2014, 23:16:38 od Nemanja35 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 33.0
Није тачно. Одласком Ђурића ми само још Толета треба да скинемо и онда нема препреке ка Звезди регуларном учеснику доигравања Лиге шампиона.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 10671
OS
Windows 7
Browser
Chrome 39.0.2171.71
Da je imao normalno sudjenje ne bi vodio ekipu napolje. Mi se vratimo, vi se vratite al' sutra u 6, tako se dogovorili apostol, legenda i gradonacelnik? E znas Luca, dogovorili smo se da igrate sutra.

I jeb'o vas Vrsac vise. Svi ste ga videli da je drz'o vrata.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 10671
OS
Windows 7
Browser
Chrome 39.0.2171.71
kazes njegovo pravo,nase je pravo da kazemo da je idiot i mentalno oboleo covek  Smile
isto kao da si rekao ubica ubija iz nekog razloga koji je pogresan i on to radi pogresno,ali je skrenuo paznju na to...znaci takve osobe kao sto je vujosevic moraju da si isutiraju iz sporta jer ono sto on radi nije zdravo...isto mislim za terzica,djurica itd itd pa cak i covica

Jel' ti lakse kad si rek'o da je idiot i mentalno oboleo covek?
Cekaj brale ti poredis ubicu i nekog ko je rek'o da bi ja mozda trebao da predjem na VIP?
Kad se poslednja osoba koja je kao Vujosevic bude proterala iz srpskog sporta nas sport vise nece da postoji.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 701 702 704 705 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.