2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 617 618 620 621 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Кошаркашки клуб Партизан  (Pročitano 639771 puta)
Svedok stvaranja istorije

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 36.0.1985.125
Citat
а крме нас  је сво то време једном ногом гурао дубље.

Kako vas je krme svo to vreme jednom nogom gurao dublje?

Citat
Ђубре оће бије Човића на тевеју

Joj jadan Covic dobrica Smile

Citat
Тај човек је просто речено зао. Шири трулеж на младе људе, манипулише мајсторски, а притом се понаша ко кабадахија.

Pa vama je predsednik jedno 20x to sto si sad napisao. Al Dulo teo da ga bije Smile Covara bar ono iz glave prenese u delo pa stvarno bije. Imate najgoreg mafijasa i hostaplera na celu kluba i neko sme da se usudi da prica o Dusku Vujosevicu. Imate coveka koji je pokrao sve pare ovog sveta, otimao deci sa Kosova direktno iz usta, i imate obraza da pricate o "brisanju dupeta parama". Sram vas bre bilo. Hapse ga 250 puta i niko ne sme da ga zatvori za navek, niko mu nista ne sme. Al nadam se da ce i taj dan doci svakako.

Citat
Нажалост вуче на доле и ККП.

A pito sam te jos juce kako on to vuce KKP na dole. Posto nisam upucen u to kako ga vuce, voleo bih da saznam.

Citat
отимо играче, гасио клубове, 

Kako je onto otimo igrace, a pogotovo kako je gasio klubove? Opet kazem, nisam upucen pa bih voleo da znam.

I kakvim parama je on brisao bulju? Isto bih voleo da znam.
« Poslednja izmena: 03. Nov 2014, 10:45:21 od Raća_5 »
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 10671
OS
Windows 7
Browser
Chrome 38.0.2125.111
Citat
А штостиче спонзора, и ми изгледа стојимо лоше са парама. СНС је збрисо из клуба и сад се на сва звона позивају навијачи да купују карте. Топ16 нам треба да би пунили арену и скупљали новце. Изгледа нема више.
Партизан добија.

Jadna Zvezda. Partizan dobija a Zvezdi ni dinara.

Citat
Вама је СПС питај бога колко новаца дао, јебали сте мајку свима,
За то време ми смо били ДС клуб, добили смо 3 партијска војника да као упумпавају лову а да нам уствари јебу мајку уздуж и попреко. Због њих смо се на крају и угасили.

Znaci i tad smo mi dobijali a vi kao dobijali.

Citat
Сад што су неспособни да воде клуб

Citat
Да ли је Дуле изјавио да су пробили рок који им је држава дала да се договоре о репрограму дугова?

Da li je FKCZ probio sve rokove svih rokova pa se te rokovi stalno pomeraju? Duguju za porez kol'ko 6 KKP-ova. Juce ih blokirali. Al' bole ih djoka Terza ionako isplacuje na ruke.

Citat
Да ли је Дуле изјавио да су са менаџером потписали уговор 'про форме'?

Nije ga Dule potpis'o nego presednik. Telenota opet ne verujem da je odbio Dule. Ako jeste onda je idiot.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 5100
OS
Windows 7
Browser
Chrome 38.0.2125.111
A ja ne bih da odgovaram onome ko smatra da KKP i KKCZ imaju istu vlasnicku strukturu.

Ko je vlasnik KK Partizana?

KKCZ i KKP nemaju vlasničku strukturu, jer nemaju vlasnike jer nad udruženjem građana ne može postojati pravo svojine. Da citiram.

Citat
КК Црвена звезда, као уосталом и КК Партизан, као уосталом и скоро апсолутна већина спортских колектива у овој држави, постоји и организована је у форми спортског удружења, у складу са одредбом члана 31. Закона о спорту. Спортско удружење је ништа друго до УДРУЖЕЊЕ ГРАЂАНА. То су грађани удружени око заједничког циља.

Над удружењем грађана не може постојати право својине. Постављати питање својине над Звездом је исто као постављање питања својине над Партизаном или, на пример, политичком партијом.

http://www.paragraf.rs/propisi/zakon_o_udruzenjima.html

http://www.paragraf.rs/propisi/zakon_o_sportu.html

Prva stvar, nisam pravnik (moglo bi se reći i čak suprotno - građevinski inženjer  Smile ), ali mislim da su stvari ovdje više nego jasne: (a moguće je da griješim) ni KKCZFMP telekom-diva, ni stara ugašena kurva, ni institucija zvana Partizan, niti Žuti, Crveni, Kafeni, pa ni Stranka Srpskog Jedinstva - Željko Ražnatović Arkan, a niti Dveri, niti Pravoslavna crkva nemaju vlasničku strukturu. Jer ne postoji pravo svojine.

Nema vlasnika Crkve, nema vlasnika Partizana, nema vlasnika FMP-a.

E sad ako ti rušim snješka, nije problem. Izvuci par citata iz novina gdje piše da je vlasnik Nebojša Čović, odslušaj još par konferencija Vujoševića i nastavi da vjeruješ u šta hoćeš. Ono jebe mi se.

Il možda priznaš da si se zajebao u šta sumnjam.

Znači, pravno gledajući su udruženja, a suštinski znamo ko je gazda i tam i vam. I nisam ja džabe definisao pitanje kako sam definisao.

Na stranu i da Crvena Zvezda nije u istoj pravnoj formi kao i Partizan, ovo što Empti kaže je takođe na mjestu.

I da ponovim po 5 put KKFMPCZBGDIVATELEKOM nije privatni klub.

Nemam pojma na sta mislis.

Па свако удружење има своје чланове, или ти ''власнике'', колоквијално речено. Одговор на питање ко су чланови је истовремено и потенцијални одговор на питање да ли је неки клуб државни (ако му је члан држава кроз неку од својих манифестаиција) или на било који други начин јавни (покрајински, градски, општински), или са друге стране приватни, уколико су му чланови лица која нису јавна.

Hm... Sad da ti dam neki apsolutan odgovor ne mogu.

Što se tiče definicije iz ovog goreg zakona:

Citat
Udruženje, u smislu ovog zakona, jeste dobrovoljna i nevladina nedobitna organizacija zasnovana na slobodi udruživanja više fizičkih ili pravnih lica, osnovana radi ostvarivanja i unapređenja određenog zajedničkog ili opšteg cilja i interesa, koji nisu zabranjeni Ustavom ili zakonom.

Znači ja, ti i Empti se okupimo oko nekog cilja, definišemo ime, djelatnost i statut. Taj statut je osnova svega, i tu se definiše sve ostalo: ko su članovi, kako postati član, skupština, nadzorni odbori i ostalo.

Što se tiče pitanja ko su članovi jednih i drugih, nemam pojma. Pitanje je da li i postoji definisano statutom postojanje članova.

Malo sad da proširim priču. Onaj naš Lukić u FK kakav je da je, nije imao lošu namjeru, a izmjena statuta i stvaranje članstva je jedna od boljih stvari koje je krenuo da radi. Doduše on, po običaju, krene nešto i onda il odustane il zasere. Tako da, kad bi pričali ko su članovi FKCZ, mogli bi preciznije da damo odgovor-oni koji su platili članske karte. I to su privatna lica, iz čega opet ne slijedi zaključak da je FKCZ privatan klub.

Ne znam da li taj oblik članarine postoji u FK i KK Partizan? Ne govorim o sezonskim nego, o statutu u kojima je definisano članstvo.

E sad stvar je u tome što ni članarina nije zapravao vlasništvo (napisah ranije već gore da nema vlasnika udruženja), ali bi se u nekoj budućoj pri transformaciji iz udruženja građana u neki drugi oblik, mogla i pretvoriti članarina u jedan dio vlasničkog udjela. I to je zapravo jedna od bitnih stavki. Zašto neko osim Lukića to nije uradio ne znam... a mogu da pretpostavim.

Zato su se i javili tekstovi kod nas  kada je Vučić laprdao, kako bi eto on prodao Zvezdu i Partizan ali ko će da ih kupi. Kako država može da prodaje nešto što nije u njenom vlasništvu? I dolazimo do činjenice ne da Zvezda nije privatni klub nego ni Partizan nije državni klub. Ne sumnjam ja da će nekim zakonom oni to lako da pretvore u državnu svojinu ali stanje je trenutno takvo.

Ponavljam, ostavljam mogućnost da nisam izveo dobre zaključke, rekoh već nisam pravnik, a i ne da mi se detaljno ulaziti u pravo, imam i svojih zajebancija. Ali ono na čemu sam izvlačio zaključke je nešto više od "utata privatni klub plaća država" i Vujoševićevih konferencija za štampu.
« Poslednja izmena: 03. Nov 2014, 16:35:45 od nebitno »
IP sačuvana
social share
you don't need a weatherman to know which way the wind blows
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 33.0
Нема Човић везе са овом тематиком.

Дуле је Војводину угасио. Динара клуб није видео од трансфера Тепића. Пре мислим 3 године су кукали и скупљали паре, по Новом Саду су дељени летци (леци?) за скупљање помоћи, тражили су и од ККПа паре ал динара нису добили па су се угасили јер нису могли да измире обавезе па нису могли да играју лигу. Сад играј питај бога коју лигу, и то не у Спенсу већ на Клиси. Исто је рађено и лане са Новаком ал је дечко одбио да потпише.

Из Звезде је марнут Богдановић. Бежао је од Змага јер је хтео да игра тројку, ево га завршава каријеру на 4. Каубојштином је избоксован његов прелазак, оним шатро оставкама Дивца и Даниловића.

Кинта... па којим сте парама правили екипе досад? Те паре Звезда није видела доста дуго већ су новце за преживљавање уплаћивали онај Вучићевић и тако ти. Дрча, Мирко Ковач, Мишановић, Вујке Суботић, Миња Милошевић, Страхиња Драгићевић, Урош Николић... то су играчи који су играли у Звезди док је Партизан имао пара сваке године да направи добар тим. Некад се набаци за добар тим, некад играју овакви. Јел се иједном дизала кука и мотика, претило динамитом, нападала држава, премијер, председник, дал се икад кроз сваку изјаву провлачио ККП којем се дају новци а Звезди не?

Џони
Тражи суштину, немој ми сецираш реченице.
А штостиче ФКЦЗа... Које је то рокове за репрограм дуга пробио клуб? Ниједан, јер није ни тражен репрограм него стоку боли курац да се бакће с тиме. Није ти добар пример.
Брате држава је понудила Партизану договор око репрограма, рок за договор тај и тај датум. И ови не мрдну прстом. Па који курац онда? Кука се на државу због дугова а испалиш за договор око регулисања истих Smile Ако је проблем што је Шилобар заборавио да погледа календар нек њему Дуле заврће шију, шта има Звезду да помиње.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 10671
OS
Windows 7
Browser
Chrome 38.0.2125.111
To sto je on izmenom statuta kada je menjao ime promenio svom klubu i oblik organizacije da bi mogao da se pozove na to kad mu falsifikovani bude davao drzavne pare to je druga stvar. Da je izostavio onu recenicu u kojoj po gasenju ovog kluba svu imovinu prenosi na KK Radnicki FMP mozda bih i promenio misljenje.

Jel' Dule treb'o iz svog dzepa da plati za Tepica? Jebote, postoji u ovom klubu predsednik. Bar na papiru.
Marnut Bogdanovic? Pa nisu ga u dzaku dovukli u KKP. Naravno da ce da zavrsi karijeru na cetvorci kad ima rad nogu k'o Pekovic.

Ne kazem da se igracki niste raspadali nekih prethodnih sezona. Al' je bilo i onih u kojima ste imali i skupe igrace i skupe trenere. Partizan je koliko-toliko budzet popunjavao prodajom igraca. Nije ih bilo puno ali je opet dobar deo budzeta popunjavan tako. Ne mogu da se setim kada smo poslednji put imali privatnika na dresu. Mislim da nam je jedne sezone na dresu pisalo samo Partizan. Posle toga je bila ona "saradnja" sa Igokeom. I od tada je NIS generalni isto kao sto je vama Telekom Srbjia.

Dinamitom je pretio kad su nam uzeli stadion, nema veze sa KKP-om i parama. Vojsci treba stadion koji da nije ulozeno i ovo malo sto je ulozeno ne bi imao dozvolu za sadnju deteline a kamo li za fudbalsku utakmicu.

Svako se za svoj klub bori onoliko koliko i kako moze. Sam si rekao da je ove vase boleo djoka i da su upumpavane pare ispumpavali.

Nije trazen reprogram? Znaci dugujete za porez k'o Grcka, racunom normalno raspolazete (do pre neki dan) a Partizanu se blokira racun u avreme prelaznog roka i mora da udje u reprogram i vraca pare koje dobije od NIS-a dok vi dovedete 11 igraca, tako duzni.
Cekaj, Dule je priznao da je klub tada napravio gresku i sada ispasta zbog toga.

« Poslednja izmena: 03. Nov 2014, 17:39:31 od Farfalla Vendetta »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 33.0
Jel' Dule treb'o iz svog dzepa da plati za Tepica?

Па чекај бре јебемуматер, Дуле тренер каже својим надређеним у клубу ( Smile) да оће Тепића, ови га доведу, договоре кинту и не плате, Војводина се угаси, Партизан се самоуруши а онда Дуле тренер има право да кука о третману клуба које је други клуб довео до гашења јер је он тренер а томе су кумовали његови надређени ( Smile) а не он ? Јел то резон твог питања?

Како може Дуле да се дистанцира од јајарскик потеза клуба па макар и био само тренер и не питао се ништа око неких ствари? А сви добро знамо да је он број 1 у клубу, какав курац председник.

Штостиче ростера Звездиних све је јасно, ја сам то и написао. Некад су наши успевали да навуку кинту, некад нису, па смо сходно томе некад имали добре екипе некад распаде. То нико не спори. Партизан последњих 15 година није имао лошу екипу, није имао ниједну сезону кад је притиснут финансијама морао да срозава квалитет тима као Звезда. Како је то успевао? И зашто сад не успева?

За сво то време из Звезде никад није било повика на државу и третман. Било је кукања на суђење и те неке ствари везане за кошарку, на буџете нико није кукао. Кад је у Звезду дошао лик који је способан да води клуб а Партизана стигли греси свете тројице Дуле се дао у свеопшту кампању, и наравно сад га нико не пита како је Партизан доспео где је доспео него кад улази у халу аплаузи и дуле јеби ефемпе.

Радите исту ствар ко и Цигани у фудбалу. Кукњава на Толета на сав глас а клуб се изнутра уништава. Мота вас Дује мајсторски, финансијски сте на издисају ал је онај који је водио клуб све време и даље цар. То нема никакве логике, ал рече Црња да вам не смета.

едит: заборавио сам репрограм и то...
Саћу напишем нешто па реци дал се слажеш. Одблокирање рачуна или репрограм дуга су погодности. Законски се рачун блокира а дуг се експресно наплати ако имаш а ако немаш добош/стечај. Е сад вама су изашли у сусрет и испалили сте. Можда би вам опет изашли у сусрет, ал ај реци колко је то реално кад Дуле узме на свакој конференцији да пиша по држави? Те погодности се сређују тако што неко у управи цимне оног из СПСа/ДСа/СНСа, другарски, на вишем нивоу. А може то да се реши као што је ФКЦЗ то решавао годинама - ћерке фирме ваљда па са других рачуна се исплаћују плате и сличне ствари. Све то политички иде, договором, а Дуле се свима најебао мајке и тиме позатварао бројна врата. У том смислу ово што он ради већ доста дуго никако није паметно, ал лакше је рећи да га Звездаши у врху државе мрзе. Верујем да се много гризао кад су на врху државе били Тадић и друштво, а Партизан био пун СПСоваца. Тад му није на памет пао подједнак третман.
« Poslednja izmena: 03. Nov 2014, 18:25:00 od EmptyClip »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 36.0.1985.125
Citat
Дуле је Војводину угасио. Динара клуб није видео од трансфера Тепића.

Smile Smile kakve Dule ima veze s tim?

Citat
тражили су и од ККПа паре ал динара нису добили па су се угасили јер нису могли да измире обавезе па нису могли да играју лигу.

Zato sto Partizan nije pruzio novcanu pomoc Vojvodini... zapravo tu je Dule kriv sto su se ugasili?

Citat
Из Звезде је марнут Богдановић.

Koliko ja znam, Bogdanoviceva klauzula je uredno isplacena. Niko tu nikog nije ukrao. Sto rece buraz nismo ga u dzaku odneli. Kako ste vi doveli Kalinica? Muta je govorio nesto o tome. Radnicki dinara nije dobio od Zvezde, a Zvezda ga je uzela na osnovu toga sto nije redovno primao platu u Radnickom, a Muta je rekao da je on redovno isplacivan i da je Kalinic otet. Ko je u pravu ne znam, samo kazem.

Citat
Кинта... па којим сте парама правили екипе досад?

Nikakvim. Evo, vecini igraca se duguje gomila para. Upravo zbog toga smo ovde gde smo danas. Voleo bih da recimo Tepic izadje i javno kaze koliko mu plata duguju za ovih pesestinu godina koliko je u Partizanu. Ja kapiram da mu se duguju bar dve godine.
Imali smo onu sezonu gde smo doveli Gista, Nejta i Dzerelsa/Lafajeta. Te igrace je platio Dodik... i onda posto je Klobucar ispastao jer su morali stranci da se isplate, momak nas tuzio i jebo nam kevu. Dodik je platio i Palasija one godine. Obicno bi se nasao neko sa strane ko bi donirao. Drzava je tu mizerna.

A ja bih te pitao jedno pitanje. Kakve je to sastave imao Partizan /ne racunajuci tu sezonu sa Gistom jer je to Dodik vecinom platio/? F4 sezona... Mejekleb anonimus, Maric tek tezak anonimus, Veseli stigao ko klinac i Dule ga izbrusio, Kecman sto godina tu, Rasicu karijera u minusu pa ga potpisali ko vi onomad Bojana Popovica, Slavko faking Vranes, Bracika Milosevic, Stefi Sinovec... Roberts dosao iz Zvezde kao hodajuca povreda. Dakle, tu je doveden Roberts kao jedini igrac koji je imao neku reputaciju. Ranije su tu bili Kamings /doveden iz Hemofarma/, Dominik faking Djejms, Ejsi Lo /koji je otiso posle 3 meseca jer ga nismo isplacivali/, Raduljica i Macvan bili pozajmljeni igraci. Drobnjak je dosao na zalasku karijere. Partizan je, tako pun para sa kojima nije znao sta ce, uspeo samo jednog crnog igraca da zadrzi duze od godinu dana /Kamings je bio godinu i po, i to zato sto je potpisao na polusezoni/, dok Zvezda danas jednog Nelsona i Dzenkinsa potpisuje na vise godina, dakle potpisuje, ne produzuje naknadno. Stranac uglavnom u timovima kao sto je Real potpisuje na duze od jedne godine.

Eto, samo mi kazi kakve je to Partizan skupe igrace imao ranije. Dakle Duletova era.
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 10671
OS
Windows 7
Browser
Chrome 38.0.2125.111
Opet, ne kazem da je Dule bezgresan ali je glupo pripisivati mu nesto za sta nije zaduzen. Predsednik je taj koji stavlja potpis. To sto njega boli djoka za Partizan pa Dule mora da sere po presu ne znaci da Dule treba da nadje pare za Tepica, Pavlovica i Mekejleba.

Sad ne uspeva jer su nagomilavali dugove koji su dosli na naplatu. Stavili su razultate na prvo mesto, ostvarili ih ali i ostali duzni. Pre svega mislim da dve Vladine sezone u kojima smo imali Dzerelsa, Gista, Dzavaija, Macvana, Raduljice, Pekovica... mislim da su to najskuplje Partizanove ekipe u istoriji kluba.

Zasto bi neko kukao na drzava u KKCZ kad vam je u upravi bila drzava? Da DS kadar kuka na tadica? 'de to ima?

Saglasan sam da je reprogram pogodnost. Odblokiravanje (ako se tako kaze) racuna bez reprograma je usluga koja nije bas u skladu sa zakonom. I saglasan sam da porez mora da se placa i da su nasi napravili gresku. Problem je u tome sto je nama racun blokiran u vreme prelaznog roka a FKCZ odradi prelazni rok bez blokade i tako bankrotirani dovedu 11 igraca a duguju 6 puta vise drzavi nego mi. Pa i sad mu je Ruzic u vlasti. Prozivao je i Dacica i Dinkica a hvalio Ciganina Djilasa.

Ja sam najmanje za to da jedan trener prica na presu ono sto Dule radi. Ali kada su odnosi predsedinka i trener takvi da predsednik zbog nekog sukoba ili ne znam ni ja cega ne dolazi ni na utakmice onda razumem Duleta za ono sto radi. Razumem i da mu se moze tako i da mu klub duguje milion para pa Danilovic i da hoce ne moze ili mu bar nije najpametnije da ga najuri (ako je Danilo gud gaj u celoj prici).

Pa ko je luda da dok je bolje tretiran od onog drugog skace na onog koji ga tretira tako? Popizdis kad se osetis ugrozenim. Opet ti kazem DS kadar nikako nije mogao da pljuje po Tadicu. Isti slucaj sada mi imamo u FKP. Djura hapsen i ako pomene Vucica ide u zatvor opet. Ruzic mu je koalicioni partner i ne sme da zucne. Onaja treci sto je SNS-ov covek je podneo ostavku iz UO "iz licnih razloga".
« Poslednja izmena: 03. Nov 2014, 18:45:13 od Farfalla Vendetta »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82509
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 38.0.2125.111
Iz Maretove price Danilovic je jedno veliko govno od coveka i unistice taj KK Partizan...
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows 7
Browser
Chrome 38.0.2125.111
Jel gledo neko Kesića ?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 617 618 620 621 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.088 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.