2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 302 303 305 306 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Кошаркашки клуб Партизан  (Pročitano 607607 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7001
OS
Windows 7
Browser
Chrome 33.0.1750.154
mob
HTC One M8
Bravo Dule! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Impossible Is Nothing

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2917
OS
Windows 7
Browser
Chrome 32.0.1700.102
Olja me razocarala...ko je dobio vise pa ko je dobio vise...cela emisija jedno isto pitanje  Smile

i ubedjena je da je njihov problem samo to ko je dobio vise...nespremna skroz
Rekli joj da pusti stoku da se kolje zarad gledanosti,jbg to je i cilj bio ovog poziva da se ne lazemo
IP sačuvana
social share
Na svetu nista lepse,ne moze da postoji,nego sto je nasa ljubav prema Crno-beloj boji !!!
Ponos Srbije
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 10671
OS
Windows 7
Browser
Chrome 33.0.1750.154
Fina emisija. Onako kako sam i ocekivao.

Prvo me je Olja iznervirala onim "vi ste prvi poceli" iako je Dule rekao da je odreagovao tek posle one Coviceve o hvatanju za vrat/gusu. Za posle joj svaka cast, odbranila Duleta od idiota koji ne ume da zatvori usta a melje u prazno.

Dule skroz OK. Koliko mu zdravlje i pripadnost materiji (pravima, finansijama) dozvoljavaju a uzimajuci u obzir da je na Covicevom terenu. Ipak su ove troglas ne prekidaj me reklame reklame emisije za politicare.

Mislim da je pogresio sa izborom dokumentacije. Ili je trebao da ponese sve ili da ode tamo kao na pres bez icega. Secamo se svi da su na sav glas trubili o najvecem ugovoru sa Telekomom. Dule mase Radujkovom izjavom a Covic vice "evo ja ovde imam papir" i mase fasciklom punom ko zna cega. Da ima dao bi reziji da puste ljudi u ful skrinu i lepo zatvori usta svima.

Odma na pocetku se video stav Covica. Kad je Dule rekao da su imali 14 godina ovaj ga ispravlja "nije 14 nego 12". U sebi misli koga boli kurac kol'ko smo imali godina bitno je da sam ga poklopio i da mi Cigani ludaci tapsu i veruju. Bitno je da je on u pravu a jos bitnije da drugi misle da je on u pravu.

Svako ima svoju istinu i postojace dve sve dok neko ne pokaze papire. Kogod da je u pravu.
Malo je mucno slusati o brojkama koje prica Covic a gledas i imas papir koji kaze da nije tako kao sto prica. Pecatirani papiri, ne one smesne tabele. I jos kaze to su javni dokumenti.

Ciganin ludak:"vau jebote sve javno transprentno covara ludak i legenda sve istinu prica a dule svinja nema papir to covaro ludaku jebi svinju debelu u dupe"

Covic izdominiro sa Gazpromom kao ruskom firmom koja je prepoznala uspesan brend i ulozila kao u Zenit i Salke. Pobeda veceri. Ustvari, pobeda je porez od 100.000 na 16.000.000. Ne, ne, gmizavac i Dzajka su pobedili.

Osim labave dokumentacije Dule je pogresio jos jednom. Trebao je da posalje Sasu. Da ga bar izuje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

mrzim sebe volim Partizan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 229
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 28.0
Trebao je da posalje Sasu. Da ga bar izuje.

slažem se mafijaška pudlica ga je nadglasavala cijelo vrijeme i ostavila utisak da je ona u pravu, dok je Dule ćutao

ali

zašto je ćutao kad mu je pudlica spomenula zdravlje i onako ga grubo uvrijedila to još ne skapirah  Smile Smile  jebote trebo je ustati i napenaliti pudlicu u kamere !!!!!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 10671
OS
Windows 7
Browser
Chrome 33.0.1750.154
Gledao sam samo do predloga za utisak nedelje. Ne znam sta je posle bilo. Nisam cuo to za zdravlje.

Citat
slažem se mafijaška pudlica ga je nadglasavala cijelo vrijeme i ostavila utisak da je ona u pravu, dok je Dule ćutao

Politicka emisija. Urlamo svi i ko se najvise cuje u pravu je. Ako je voditeljka najglasnija onda idu reklame.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 14494
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 33.0.1750.154
Trebao je da posalje Sasu. Da ga bar izuje.

ali

zašto je ćutao kad mu je pudlica spomenula zdravlje i onako ga grubo uvrijedila to još ne skapirah  Smile Smile  jebote trebo je ustati i napenaliti pudlicu u kamere !!!!!!!

bas se onda videlo da ne cuti zato sto nema sta da kaze, nego zato sto zeli da cuti. doduse, drugi deo emisije i jeste proveo u smejanju, dok je olja beckovic ponizavala covica sa pricom oko piba
IP sačuvana
social share
Комплекс - Искуство за које је везана снажна емоција, спој овог когнитивног садржаја и емоције снажно утиче на понашање, нарочито када је из свесног потиснут у несвесни део психе.

Љубазно вас молим да, ако нисте схватили, без преке потребе не употребљавате термин.
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1966
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 28.0
Al ste se vi nalozili. Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 33.0.1750.154
mob
Nokia krntija
Па, основни циљ ове емисије је био испуњен. Бећковићка је вероватно имала највећу гледаност откад је на телевизији.

Очекивао сам срање, добио сам срање. Добили сте више пара - нисмо добили више пара. Дакле стање редовно. Требали су више да се пичкарају, да бар направе неки шоу ала Џери Спрингер. Уосталом, то је и поента ових дебатних емисија. Није ствар у доказима, кога боли курац за доказе... ствар је у наступу.

Ништа се променило није, Дуле је и даље цар краљ, Ћоки је и даље олош, пантери га и даље дувају.
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

mrzim sebe volim Partizan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 229
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 28.0
Gledao sam samo do predloga za utisak nedelje. Ne znam sta je posle bilo. Nisam cuo to za zdravlje.

rekao mu da nije toliko bolestan koliko priča da jeste i da je to Duletov marketinški trik   Smile i Dule ništa ladno ćuti

Dias mene je drOLJA Bećković razočarala, mislio sam da neće baš onoliko dopustiti da joj čović razvlači emisiju da će ipak imati malčice profesionalizma, ali kad je Dule rekao joj da ona navija za zvezdu a i onom gledaocu kad je rekla "nije normalno navijati za Partizan" sve je onda jasno
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 10671
OS
Windows 7
Browser
Chrome 33.0.1750.154
Citat
rekao mu da nije toliko bolestan koliko priča da jeste i da je to Duletov marketinški trik   Smile i Dule ništa ladno ćuti

Sta pametno na to da kaze? Bolje sto je odcutao...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 302 303 305 306 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.