2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 304 305 307 308 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Кошаркашки клуб Партизан  (Pročitano 607687 puta)
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows 7
Browser
Mozilla 11.0
Po jednima Covic pokazao da je ljigavo politicarsko govno po drugima Dule da je demagoska neinteligentna svinja....delim misljenje obe grupe.

Zanimljivo mi da Dule nema problema sa KKCZT, da je i on rekao da je KKP dobio vise para od drzave.... ono sto je svak normalan video po rosterima ekipa, ceni trenera itd....

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 10671
OS
Windows 7
Browser
Chrome 33.0.1750.154
Zanimljivo mi da Dule nema problema sa KKCZT, da je i on rekao da je KKP dobio vise para od drzave.... ono sto je svak normalan video po rosterima ekipa, ceni trenera itd....

Zanimljivo je i da je rekao da od 1.7 miliona koje treba da dobijemo 1.4-1.5 idu nazad drzavi na porez na koji za razliku od nekih, sto je je li opet zanimljivo, nismo dobili otpis kamate iako opet za razliku od nekih placamo na vreme.
Zanimljivo je da je kotizacija za EL 100.000 i zanimljivo je da nama od svega toga ostane 100.000 ili 150.000, posto je na milion i po od NIS-a i Telekoma "Komercijalna banda" uplatila 200.000 ili 250.000.

Zanimljivo je sto nisi rekao da je to zanimljivo nego deo koji tebi odgovara i koji pokusavas da dokazes nekome.

Da li Partizan ima jaci roster (12 igraca)? Ja mislim da nema. Jedine prednosti koje u ovom trenutku imamo su pozicije tri i cetiri (a ovo je diskutabilno jer Tadija igra sve bolje) gde smo igracki jaci. Individualno. A kosarka nije tenis. Druga prednost je Dule.

Vase prednosti su uigran tim i mnogo duza klupa. Mi nismo sastavili dve nedelje treninga u istom sastavu. Da ne govorim o utakmicama koje su roviti preskakali zbog odmora.

Tepic-Bogdan-Berta-Zo-Musli, Pavlovic sikst plejer i to je to od Partizana.
Nelson-Blazic-Simon-Tadija-Rasko i na sve to Dzenkins, Lazic, Radenovic, Marjanovic i Mitrovic. Deset igraca.

Onaj koji kaze da Partizan ima jaci roster je ili Ciganin ili se ne razume u kosarku. Ili oba. Ili pokusava da ne laje kao prosle godine pa onda bude izuven iz cipela u finalima. Sad smo odjednom mi favoriti a ne oni koji pobede "prebogati" Uniks.

I prosle godine sam u onoj "Zvezdomaniji" (a Zurnal ce dizvine na pozajmljenom izrazu) rek'o da ne brinem za titule. Kazem opet. I hteo sam vas u polufinalu. Uz fer sudjenje 10+ za nas. A iskreno, plasim se za sudjenje u nasem polufinalu ako vi izbacite Cibonu.
« Poslednja izmena: 07. Apr 2014, 16:57:02 od Farfalla Vendetta »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1966
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 28.0
Koliko ti covece lupetas, to je neverovatno.

Inace, da ste redovno placali porez, ne bi dosli u ovu situaciju u kojoj ste sada.... sasvim zasluzeno.
« Poslednja izmena: 07. Apr 2014, 17:18:41 od -Alokinator- »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows 7
Browser
Mozilla 11.0
Citat
Zanimljivo je i da je rekao da od 1.7 miliona koje treba da dobijemo 1.4-1.5 idu nazad drzavi na porez

Stvarno odvratna drzava.....ja ne znam u kojoj se jos to drzavi placa porez.  Smile

Citat
sto je je li opet zanimljivo, nismo dobili otpis kamate iako opet za razliku od nekih placamo na vreme.

Prijavili ste se u za to predvidjenom roku? Pre je bio propust Partizana a sada je vec "nismo imali para"

Citat
I prosle godine sam u onoj "Zvezdomaniji" (a Zurnal ce dizvine na pozajmljenom izrazu) rek'o da ne brinem za titule. Kazem opet. I hteo sam vas u polufinalu. Uz fer sudjenje 10+ za nas.

Pa da, sve to zato sto ste slabiji.

Dule rekao da vam je ukupan budzet malo manje od 2m....1.5 ode na porez jel tako?

Pa vama ostane za njegovu platu i Gasica....i to je to.

A Vesterman, Bogdanovic, Milosavljevic, Bertans, Pavlovic, Lovernj, Musli, Gagic, Kinsi, Milutinov, Tepic, Dalo, Andrici, Bezbradice i ostali Salici igraju za? Putovanja?

A dugovi od prosle godine?

Aj mi objasni kako?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 10671
OS
Windows 7
Browser
Chrome 33.0.1750.154
Ne znam zasto ali kod-god pitam sta sam lupio ili sta sam slagao ne dobijem konkretan odgovor.
Jel' sam lupio nesto vezano za roster ili za pare?

Gde si video da sam ja rekao da KKP ne treba da placa porez? Treba da ga platimo sa sve kamatom i sa sve kamatom na kamatinu kamatu. Ako ja placam porez ima da ga placa i Partizan.

Kao sto verovatno znas i FK za koji navijas ima isti problem kao i KK za koji ja navijam. Kad se dogovoris sa EDB-om ili EPS-om da platis struju na rate, daju ti da potpises ugovor koji ako ne postujes i ne placas rate zajedno sa redovnim novonastalim troskovima dodje covek s makazama.

Sad ti meni objasni kako FKCZ placa rate za porez ako joj je racun u blokadi. Na FKCZ se odnosilo ono "za razliku od nekih".

KKP je propustio priliku za otpis duga. I ako nisu imali para trebali su da pozajme. Kamata sigurno ne bi bila visoka kao ova za porez. Napravili su gresku i sada je debelo placaju. Jos jednom kazem, i treba da je placaju i nikada nisam rekao da KKP ne treba da plati porez. Samo kazem da arsini treba da budu isti.

Citat
Pa da, sve to zato sto ste slabiji.

I CKSA je jaci i Fener je jaci i Makabi isto. Ne pobedjuje uvek jaci.

Citat
Dule rekao da vam je ukupan budzet malo manje od 2m....1.5 ode na porez jel tako?

A Vesterman, Bogdanovic, Milosavljevic, Bertans, Pavlovic, Lovernj, Musli, Gagic, Kinsi, Milutinov, Tepic, Dalo, Andrici, Bezbradice i ostali Salici igraju za? Putovanja?

Aj mi objasni kako?

Nisam cuo to da nam je ukupan budzet dva miliona. Ne znam na sta je mislio ako je to rek'o. Mozda na plate igraca. Stvarno nisam cuo.

Mislim da su povredjeni igraci osigurani i da su njihove povrede debelo naplacene. Sto se tice plata zdravih igraca znas i sam da ih ne dobijaju. Ili da su dobili tek jednu, dve ili tri. Neki su jos u prosloj sezoni. Dugovi od prosle sezone verovatno stoje. Ko hoce neka tuzi, ko nece neka ceka. Niko Rasku i Raduljici ne brani da tuze klub. Imaju svo pravo. Macvan pican.
« Poslednja izmena: 07. Apr 2014, 17:27:03 od Farfalla Vendetta »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows 7
Browser
Mozilla 11.0
Citat

Aj mi objasni kako?

Jel mozes da mi objasnis ovaj fenomen ili ne?

Sto se tice FKCZ pogledam po koju utakmicu, nemam pojma sta se desava.....niti je ovo tema FKCZ....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 487
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 28.0

Aj mi objasni kako?

nije rekao da je budzet toliki vec da drzava toliko daje, niko ne spominje privatne firme i koliko oni daju, bas bi bilo lepo videti i te cifre, i za jedne i za druge
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 10671
OS
Windows 7
Browser
Chrome 33.0.1750.154

Sto se tice FKCZ pogledam po koju utakmicu, nemam pojma sta se desava.....niti je ovo tema FKCZ....

Up'o si mi pre slanja, nisam video post. Imas gore.
Dule je juce pricao o odnosu drzave prema Zvezdi i Partizanu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows 7
Browser
Mozilla 11.0

Up'o si mi pre slanja, nisam video post. Imas gore.
Dule je juce pricao o odnosu drzave prema Zvezdi i Partizanu.

Sta imam gore? Molim link ka toj carobnoj formuli?

Aj mi objasni kako?

nije rekao da je budzet toliki vec da drzava toliko daje, niko ne spominje privatne firme i koliko oni daju, bas bi bilo lepo videti i te cifre, i za jedne i za druge

http://www.sportal.rs/news.php?news=84160

4:18

Nedugo zatim je na drugoj KZS rekao da je to 2 miliona.....okacicu veceras, moram sad da idem...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 10671
OS
Windows 7
Browser
Chrome 33.0.1750.154
Sta imam gore? Molim link ka toj carobnoj formuli?

Odgovorio sam ti jebote.

Citat

Aj mi objasni kako?

Nisam cuo to da nam je ukupan budzet dva miliona. Ne znam na sta je mislio ako je to rek'o. Mozda na plate igraca. Stvarno nisam cuo.

Mislim da su povredjeni igraci osigurani i da su njihove povrede debelo naplacene. Sto se tice plata zdravih igraca znas i sam da ih ne dobijaju. Ili da su dobili tek jednu, dve ili tri. Neki su jos u prosloj sezoni. Dugovi od prosle sezone verovatno stoje. Ko hoce neka tuzi, ko nece neka ceka. Niko Rasku i Raduljici ne brani da tuze klub. Imaju svo pravo. Macvan pican.

Ne razumem sta ovde nije jasno. Budzet Partiznana nije 2 miliona evra. Video koji si postavio je iz 2012. godine na kome Dule kaze da je "negde oko 2.5 miliona evra'. To je prosla sezona.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 304 305 307 308 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.074 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.