2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 684 685 687 688 ... 801
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Кошаркашки клуб Партизан  (Pročitano 712846 puta)
Jet set burekdzija

Partizane moj - ostani mi veliki i silan!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5878
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 24.0
mob
Nokia N73
« Poslednja izmena: 17. Okt 2013, 22:59:49 od One and only »
IP sačuvana
social share

"Zemlja će se tresti u subotu uveče... Možda čak ispadne iz ležišta... Takav sudar divova odavno nije viđen... Možda nikada."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 10671
OS
Windows 7
Browser
Chrome 30.0.1599.69
Citat
Aleksandar Grejam Bel upozorava GTR

22-567

Lako je danas biti grobar. Ako nisi u mogućnosti da sa tribina podržiš svoj Partizan, bar ne moraš da grickaš nokte od nervoze i da čekaš sutrašnje novine da bi saznao rezultat, da ne pričam o radosti koje pruža slušanje blagoglagoljivog gospodina Vujoševića dok tokom tajm-auta deli životne lekcije čak negde tamo, na drugom kraju Evrope. Pretpostavljam da znate da nije uvek bilo tako.
Tek sam prešao dvadesetu kad sam sebi zacrtao cilj: ne želim da me pokoljenja pamte samo kao velikog navijača Partizana, već kao navijača Partizana koji je učinio nešto velko za čovečanstvo. Par godina sam razmišljao šta bi to moglo biti, a onda je, kako to obično i biva, ideja došla spontano. Naime, te 1875. ležao sam savladan groznicom, dok je na nekoliko kilometara od mene, u okviru američke turneje, Partizan igrao egzibiciju protiv Vizardsa. Huk grobara koji su doputovali iz svih delova bivše Konfederacije (ali ne treba zaboraviti ni grupu Inuita za koju niko nije bio siguran kako uopšte znaju za Partizan, ali su se svejedno isticali pevajući bez predaha celu utakmicu) sam jasno čuo, ali nisam mogao da mu doprinesem. Bunovan, pod svećom, radio sam celu noć. Ujutru sam saznao da je Partizan slavio nakon produžetaka (sramota, zašto se toliko troše u predsezoni!?), a na mom stolu je stajao nacrt telefona. Konačno sam bio spreman da promenim svet.
Izum mi je doneo slavu i novac, tako da sam svoj klub mogao da pratim gde god je igrao. Svaka utakmica je priča za sebe i svaki put sam bio uzbuđen kao da sam na tribinama prvi put. Ali, naravno da se neke utakmice izdvajaju, što po neizvesnosti, što po atmosferi. Zasigurno, najveličanstvenija utakmica kojoj sam prisustvovao bila je u Beogradu, protiv kluba iz Tel Aviva, gradića u Otomanskoj imperiji. U borbi o kojoj je čula čak i Kraljica Viktorija, Paritizan je nakon lavovske borbe slavio i tako osigurao put na završni turnir Evrolige. Oduševljen, poželeo sam da KK Partizanu dodelim nešto jedinstveno: prvu telefonsku liniju u ovom delu Evrope. Inspirisan brojem navijača te večeri, odlučio sam da taj broj bude 22-567, ne sanjajući da će to da nekome da bode oči. Čoveče, 22567! Kad pomisliš na taj magični broj, pomisliš na jezu koja te obuzela te večeri i koji nikad nećeš moći da isteraš iz kostiju. Pomisliš na euforiju pri spoznaiji da je tvoj klub među najvećima. Jednostavno, pomisliš na Partizan!
Nakon par godina, od turskog izaslanika iz Beograda primio sam pismo sa zahtevom da se taj prvi broj dodeli nekom drugom klubu za čije se interese, iz meni nepoznatih razloga, on lično zalagao. Rekao je da će, da bi dokazao snagu svoje zemlje, okupiti bar isto toliko junaka na jednoj utakmici, ako ne i više te da po toj logici, broj 22-567 mora pripasti njima. Moram priznati da sam bio malo uznemiren, pa sam se raspitao i saznao da ti njegovi junaci nemaju šanse da u svoje redove skupe toliko broj ljudi, obzirom da ih odbija cena karata. Ne visoka cena, nego bilo kakva cena. Kasnije sam saznao da nisu bili ni blizu.

Odahnuo sam na trenutak i pismo iskoristio za potpalu. Kad okrenete 22-567, još uvek ćete dobiti Partizan. Ali, hoću nešto da vas upozorim da se ne iznenadite ako vam se uskoro javi neko ko će vas osloviti sa „kućo“... Snaći će se oni, pustiće besplatno i doći će do te brojke. Brojke. Ničeg drugog. Možda im neće biti važno, ali kao što je danas mnogo stvari veštački, biće i to.
Grobarijo, pozdravljam vas i upozoravam. Bodrite svoj Partizan i redovno proveravajte telefonski imenik!

Vaš A. G. Bel

Smile
« Poslednja izmena: 17. Okt 2013, 23:05:34 od Farfalla Vendetta »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 30.0.1599.101
mob
Nokia krntija
Мусли је метиљ.
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.16
mob
Samsung 
Citat
Odahnuo sam na trenutak i pismo iskoristio za potpalu. Kad okrenete 22-567, još uvek ćete dobiti Partizan. Ali, hoću nešto da vas upozorim da se ne iznenadite ako vam se uskoro javi neko ko će vas osloviti sa „kućo“

Smile Smile Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.16
Ti ako si tu faul vido onda ne znam, jedini si verovatno, uz smećare narandžaste.

Musli je skroz korektan centar, jedino mu fali pik odbrana. Debeli ga je tuko ceo meč, Tomić vuko, ne može tako da zakuca preko ruke, šta god to značilo. Normalno da će imati promašaje kad ga pri svakom šutu čuvar zabode.

Imao je onaj trzaj rukom pokusaj izbijanja lopte...a time nista nije mogao niti je bilo potrebno na 3s nego je samo dao povod ovima da sviraju. Retko neinteligentan da ne kazem glup centar, pickast...ne mislim samo zbog ove partije.  

Mislio sam kad je na metar od obruca, sa svojih 213cm i preko 100 kg  skocis sa namerom da otkines obruc i usput povredis protivnika ako moze....a ne ko sisica isturi dupence i ide na lagano tabla-kos
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.16
mob
Samsung 
Ало дечко, ко си ти да се расправљаш са великим спортским магом(Црњом) ???
Још он ту њему нешто објашњава  Smile Smile

Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8154
OS
Windows XP
Browser
Chrome 30.0.1599.69
mob
Samsung 
ho ho ho glodari opet ste izgubili jer vas sramota brukate srbsku kosarku
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

James Bond 007 MI6

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7630
Zastava Београд
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 24.0
mob
Samsung Galaxy Note 4
све у свему јако лоша партија Барселоне коју нажалост нисмо успели да искористимо, али идемо даље следећа утакмица је против Задра а онда иде Нантер директан конкурент за топ 16 и веома важна утакмица
IP sačuvana
social share
"Човјека ћете најбоље упознати ако га проматрате како се понаша кад се нешто дијели бесплатно"- Иво Андрић
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.16
A onaj je malo pobrkao. Nije 22567 navijaca bilo protiv Makabija nego sezonu pre protiv Panatinaikosa. Al ajde nije bitno  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

James Bond 007 MI6

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7630
Zastava Београд
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 24.0
mob
Samsung Galaxy Note 4
A onaj je malo pobrkao. Nije 22567 navijaca bilo protiv Makabija nego sezonu pre protiv Panatinaikosa. Al ajde nije bitno  Smile
да јој кад се сетим те текме. Али против макабија је била већа гужва на сектору 200 јер их је доста сишло са сектора 400 па је можда зато побркао  Smile
IP sačuvana
social share
"Човјека ћете најбоље упознати ако га проматрате како се понаша кад се нешто дијели бесплатно"- Иво Андрић
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 684 685 687 688 ... 801
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.