2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 6 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 354 355 357 358 ... 801
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Кошаркашки клуб Партизан  (Pročitano 757515 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 639
Zastava beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.57
Ne znam, ne secam se al' mi bilo cudno. OK, clan kluba je ali je bez veze da dobije medalju a zabranili mu da igra.  Smile
niko mu nije zabranio da igra koliko ja znam, vec je bio prekobrojan ? tj peti stranac zato je i dobio medalju;kao i Elton Brown
« Poslednja izmena: 11. Feb 2013, 23:26:05 od bloodnik »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 18.0
Pa nije bio registrovan za takmičenje. Tako je zabranjen. Meni je glupo da oni dobiju medalje.

Inače, pola konferencije Duletove nije preneto u medije, samo deo.
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 487
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 18.0
Vec vam je ostarila fora sa DVD-jem i slicnim glupostima, morate prihvatiti da Zvezda ima bolji tim i da ce vasa ''dominacija'' da se prekine, a onda cete da kukate jos vise.

Sve je bilo jasno kod nepostojeceg faula nad Nelsonom pred kraj treceg dijela sta ce biti.Neka,samo maloumnici mogu da se raduju ovoj pobjedi.Imali smo i mi nasih sranja,nerezonskih poteza ali ide se dalje.Nadam se da ova djeca nece zaboraviti ovo finale i da ce udariti kada bude najpotrebnije.
Zalim sto sam ikada debelog napusavao kada je govorio protiv mutanta.

Kukate zbog te jebene lopte kao da bi nesto promenilo u vasu koristih tih 3 razlike... Zvezda je napravila seriju 14-0 i to je odlucilo mec, a ne taj ''nepostojeci'' faul nad Nelsonom. Imamo pravo da se radujemo ovoj pobedi vise nego vi kad je Drobnjak dao onu cuvenu trojku iz auta koja je odlucila sampiona. Tisina  Smile
Jeste da je bila samo jedna lopta u pitanju.Sta si dosao ovde pa se sramotis,niti je ko sta tebe pitao niti si zanimljiv,niti imas pojma

Naravno da cu da se ubacim u diskusiju kada pises notorne gluposti. Ne mora niko nista da me pita, niti si ti relevantan da mi dajes dozvolu da li cu to uraditi ili ne. Niti pokusavam da budem zanimljiv... a to da nemam pojma je jedino sto umes da napises.

Kad god citam neki tvoj post meni se samo ova slika javlja:

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 15468
Zastava Dorcol
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.4
mob
Apple iPhone 17 pro
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3231
Zastava Šabac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 18.0
mob
Nokia Asha 302
Vec vam je ostarila fora sa DVD-jem i slicnim glupostima, morate prihvatiti da Zvezda ima bolji tim i da ce vasa ''dominacija'' da se prekine, a onda cete da kukate jos vise.

Sve je bilo jasno kod nepostojeceg faula nad Nelsonom pred kraj treceg dijela sta ce biti.Neka,samo maloumnici mogu da se raduju ovoj pobjedi.Imali smo i mi nasih sranja,nerezonskih poteza ali ide se dalje.Nadam se da ova djeca nece zaboraviti ovo finale i da ce udariti kada bude najpotrebnije.
Zalim sto sam ikada debelog napusavao kada je govorio protiv mutanta.

Kukate zbog te jebene lopte kao da bi nesto promenilo u vasu koristih tih 3 razlike... Zvezda je napravila seriju 14-0 i to je odlucilo mec, a ne taj ''nepostojeci'' faul nad Nelsonom. Imamo pravo da se radujemo ovoj pobedi vise nego vi kad je Drobnjak dao onu cuvenu trojku iz auta koja je odlucila sampiona. Tisina  Smile
Jeste da je bila samo jedna lopta u pitanju.Sta si dosao ovde pa se sramotis,niti je ko sta tebe pitao niti si zanimljiv,niti imas pojma

Naravno da cu da se ubacim u diskusiju kada pises notorne gluposti. Ne mora niko nista da me pita, niti si ti relevantan da mi dajes dozvolu da li cu to uraditi ili ne. Niti pokusavam da budem zanimljiv... a to da nemam pojma je jedino sto umes da napises.

Kad god citam neki tvoj post meni se samo ova slika javlja:

Bravo, duhovit si, ajd sad idi odgledaj neki crtani pa se vrati da napises nesto pametno.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

'bem li ga

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9627
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 18.0
mob
SonyEricsson xperia m2
Tebi vidim ne uspeva.
IP sačuvana
social share
"Da je ustaša rođen u Srbiji bio bi četnik. Da je četnik rođen u Hrvatskoj, bio bi ustaša. Da je hrišćanin rođen pre 2500 godina u Grčkoj, verovao bi u Zevsa. Da je musliman rođen pre 3500 godina u Egiptu, verovao bi u Ozirisa. Vaša nacionalnost i veroispovest zavise od vremenskog i geografskog položaja na kojem ste rođeni. Nacije i religije su izmišljene da vas razdvajaju, da se zbog istih ubijate, a da se ratnoprofiterska bagra bogati na vašim jeftinim životima."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3231
Zastava Šabac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 18.0
mob
Nokia Asha 302
Tebi vidim ne uspeva.

Smaras Franjo, idi nadji neku zanimaciju osim sto nemas nista pametno napisati.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 10671
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.57
Gledam onaj tajmaut sad... onako, malo pederski trazen. Jesu nas krali ali nepotrebno mucenje skroz. Ali mi je mnoooogo drago kad vidim da na 10 razlike sekund do kraja kad ni Kecman ne pomaze Gordic trci sprint u cosak jer je Dule tako nacrtao. Svaka cast momci.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 17.0
mob
HTC Sensation
Gledam onaj tajmaut sad... onako, malo pederski trazen. Jesu nas krali ali nepotrebno mucenje skroz. Ali mi je mnoooogo drago kad vidim da na 10 razlike sekund do kraja kad ni Kecman ne pomaze Gordic trci sprint u cosak jer je Dule tako nacrtao. Svaka cast momci.

Brate,to im je posao,kao sto neko kopa u rudniku,podaje na pijaci,vadi krv....tako i on,prima platu da trci i radi ono sto trener kaze i to za leeeepu platu...ja bi na primer i na +50 za protivnika trcao sprint i to bi izveo loptu i dok putuje bi trcao u cosak da je uhvatim ako treba...

A propo samog tajmauta,zvati ga na sekund do kraj je i smesno komentarisati i verovatno bi Dule da ga pitaju da objasni to,krenuo sa neki profesionalizmom i sta ti ja znam,al po meni trazio ga je jer nije znao sta vise da radi i kad je uhvatio onu tablu videlo se da i nije hteo nista da crta al ajd kad su tu vec kamere...za vecinu je to  odraz nemoci ili odlagaje slavlja protivnika za eto taj minut....da je Pesic bio prekoputa garantujem da bi i on trazio odmah tajmaut posle vaseg  Smile kao onda kad je Dzikic to jednom uradio na +15 protiv Zvezde...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.10
Gledam izjavu Covica posle utakmice.  Kakav degen.  Kao fora "eto, dzaba im sve, dzaba im i prekidi i odlaganje..."
jbt kao da smo mi napravili prekid, kao da su nasi trazili odlaganje i to zbog nasih navijaca  Smile

zaboravlja kako je ko papagaj ponavljao po sali "ne moze da se igra...ne moze da se igra..."
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 354 355 357 358 ... 801
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.112 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.