2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 6 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 353 354 356 357 ... 801
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Кошаркашки клуб Партизан  (Pročitano 757503 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 16.0
mob
HTC Sensation
Ovde se svi ljute na koji nacin je osvojila,verujem da ne bi bilo ljutnje da je osvojila posteno,a to je da se nastavio mec juce.

Ja smem zivotom da garantujem da tekma nije prekidana a mi pobedili da bi Dule kukao na sudije...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Partizane moj - ostani mi veliki i silan!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5878
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 18.0
mob
Nokia N73
Sve je bilo jasno kod nepostojeceg faula nad Nelsonom pred kraj treceg dijela sta ce biti.Neka,samo maloumnici mogu da se raduju ovoj pobjedi.Imali smo i mi nasih sranja,nerezonskih poteza ali ide se dalje.Nadam se da ova djeca nece zaboraviti ovo finale i da ce udariti kada bude najpotrebnije.
Zalim sto sam ikada debelog napusavao kada je govorio protiv mutanta.
IP sačuvana
social share

"Zemlja će se tresti u subotu uveče... Možda čak ispadne iz ležišta... Takav sudar divova odavno nije viđen... Možda nikada."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3231
Zastava Šabac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 18.0
mob
Nokia Asha 302
Vec vam je ostarila fora sa DVD-jem i slicnim glupostima, morate prihvatiti da Zvezda ima bolji tim i da ce vasa ''dominacija'' da se prekine, a onda cete da kukate jos vise.

Sve je bilo jasno kod nepostojeceg faula nad Nelsonom pred kraj treceg dijela sta ce biti.Neka,samo maloumnici mogu da se raduju ovoj pobjedi.Imali smo i mi nasih sranja,nerezonskih poteza ali ide se dalje.Nadam se da ova djeca nece zaboraviti ovo finale i da ce udariti kada bude najpotrebnije.

Kukate zbog te jebene lopte kao da bi nesto promenilo u vasu koristih tih 3 razlike... Zvezda je napravila seriju 14-0 i to je odlucilo mec, a ne taj ''nepostojeci'' faul nad Nelsonom. Imamo pravo da se radujemo ovoj pobedi vise nego vi kad je Drobnjak dao onu cuvenu trojku iz auta koja je odlucila sampiona. Tisina  Smile
« Poslednja izmena: 11. Feb 2013, 22:56:52 od Alokinator »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 5100
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.57
ma kakvi...

da je groblje danas pobijedilo to bi značilo da su pobijedili u inat djilasu...

pošto smo mi pobijedili to znači da smo pobijedili uz pomoć djilasa...
IP sačuvana
social share
you don't need a weatherman to know which way the wind blows
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 10671
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.57
Vec vam je ostarila fora sa DVD-jem i slicnim glupostima, morate prihvatiti da Zvezda ima bolji tim i da ce vasa ''dominacija'' da se prekine, a onda cete da kukate jos vise.

Pa da ste uzeli nesto u medjuvremenu....
I da, Zvezda ima bolji tim.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 18.0
- Морамо да респектујемо Партизан. То је тим који игра јако и бори се, као и му, у лудим условима. Потрошили смо огромну енергију и сада је време да се мало опустимо.

Шта је између вас и Лучића?

- Све је то кошарка, ништа лично. Када га видим ван паркета, пружићу му руку, можда ћемо и вечерати заједно. Он је велики играч, респектујем га. Само смо играли кошарку.
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Partizane moj - ostani mi veliki i silan!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5878
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 18.0
mob
Nokia N73

Kukate zbog te jebene lopte kao da bi nesto promenilo u vasu koristih tih 3 razlike... Zvezda je napravila seriju 14-0 i to je odlucilo mec, a ne taj ''nepostojeci'' faul nad Nelsonom. Imamo pravo da se radujemo ovoj pobedi vise nego vi kad je Drobnjak dao onu cuvenu trojku iz auta koja je odlucila sampiona. Tisina  Smile
Jeste da je bila samo jedna lopta u pitanju.Sta si dosao ovde pa se sramotis,niti je ko sta tebe pitao niti si zanimljiv,niti imas pojma
IP sačuvana
social share

"Zemlja će se tresti u subotu uveče... Možda čak ispadne iz ležišta... Takav sudar divova odavno nije viđen... Možda nikada."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17645
Zastava Крагујевац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.57
mob
HTC 
Jebemu mater, pusti nas da placemo u kurac vise. Zasluzeno ste osvojili i zasluzeno treba da izdate DVD "Kako smo dva dana osvajali kup" i zasluzeno cete da budete prvi u ABA i zasluzeno cete da osvojite domacu ligu i dobrodosli u '92.

Zasto je Lovernj dobio medalju? Zabrane ti da igras a posle te okite.

Koliko se secam,mislim da je Klobucar takodje dobio medalju,a nije igrao u Zelezniku.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 10671
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.57
Ne znam, ne secam se al' mi bilo cudno. OK, clan kluba je ali je bez veze da dobije medalju a zabranili mu da igra.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3231
Zastava Šabac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 18.0
mob
Nokia Asha 302

Kukate zbog te jebene lopte kao da bi nesto promenilo u vasu koristih tih 3 razlike... Zvezda je napravila seriju 14-0 i to je odlucilo mec, a ne taj ''nepostojeci'' faul nad Nelsonom. Imamo pravo da se radujemo ovoj pobedi vise nego vi kad je Drobnjak dao onu cuvenu trojku iz auta koja je odlucila sampiona. Tisina  Smile
Jeste da je bila samo jedna lopta u pitanju.Sta si dosao ovde pa se sramotis,niti je ko sta tebe pitao niti si zanimljiv,niti imas pojma

Naravno da cu da se ubacim u diskusiju kada pises notorne gluposti. Ne mora niko nista da me pita, niti si ti relevantan da mi dajes dozvolu da li cu to uraditi ili ne. Niti pokusavam da budem zanimljiv... a to da nemam pojma je jedino sto umes da napises.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 353 354 356 357 ... 801
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.09 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.