2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 234 235 237 238 ... 801
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Кошаркашки клуб Партизан  (Pročitano 749448 puta)
Jet set burekdzija

'bem li ga

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9627
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 17.0
mob
SonyEricsson xperia m2
Mani se autonomaskih fora.
IP sačuvana
social share
"Da je ustaša rođen u Srbiji bio bi četnik. Da je četnik rođen u Hrvatskoj, bio bi ustaša. Da je hrišćanin rođen pre 2500 godina u Grčkoj, verovao bi u Zevsa. Da je musliman rođen pre 3500 godina u Egiptu, verovao bi u Ozirisa. Vaša nacionalnost i veroispovest zavise od vremenskog i geografskog položaja na kojem ste rođeni. Nacije i religije su izmišljene da vas razdvajaju, da se zbog istih ubijate, a da se ratnoprofiterska bagra bogati na vašim jeftinim životima."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 10671
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.97
Nisam gledao utakmicu, samo pogledao statistiku....Gordon sjajan.
Sta je bilo sa Lucicem? Ostavila ga devojka?

Vasi centri su smesni....tj njihov ucinak.

Dule promasio sa Gagicem, Tomasom, Muslijem....o Gordicu ne bih bas sudio, rano je....

Ne znam gde su oni ljudi koji su vam pre preporucivali igrace?

Pulen je bio jedan od prvih pikova na kecu al' jebiga, znamo kako je ispalo. U Lea verujem samo tako. Gagic je doveden kao bek ap bek apa a onda je utrcao Musli kao jeftina opcija sa ugovorom na duze vreme. Mislim da se Dule vise vodio ugovorima (duzinom i cifrom) nego kvalitetom. Veruje u sistem i da za sve treba vreme. Cuo sam i da je Gordonu nudjen trogodisnji ugovor kad je dolazio ali nije hteo da prihvati jer hoce u NBA. Tomas je uleteo kao iskusan Miskov igrac sa odlicnom statistikom u solidnoj ligi.

Ono sto je po meni glavni problem je dominantan centar. Ova ekipa moze da igra dobro i bez njega ali se Duletova igra zasniva na jakoj petici i bloku pod samim obrucem.

Kao sto sam i rekao na pocetku lige, imamo Duleta, Lucica i Vestermana. Ostali ce da krpe. Ispostavilo se da se i Gordon setio da je kosarkas. Luce je neaktivan u napadu i to je Duletova greska. Dzordan se probudio. Cujem da je i Gordic danas odigrao solidno.

Generalno, ja nemam vecih zamerki na igru. Onako kako sam ocekivao tako je. Crnja mi rek'o da sam lud kad sam pric'o da ce nase utakmice da idu na -120 poena jer kod nas nema ko da da vise od 15. Jedina stvar koja mi se ne svidja je sporost ekipe. Nemamo probojsnost, nemamo igraca koji ce iz pika da se stusti na kos. Igramo urnebes odbranu, dovedemo CSKA do isteka napada i suta preko sto ruku  deset pu ta na utakmici ali nema ko da povuce kontru. Fali nam jedan divljak.

Sto se inovacija tice, dobro udvajamo kad prenesu a na onoj "nek' sutira ko 'oce" zoni mora jos da se radi. I svidja mi se Bambergova akcija kad trojka istrci oko bloka i savije na unutra. Igrala i CSKA ranije, mislim kod Mesine.

U svakom slucaju zavrsavamo prvi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

много пре других 1923

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 14288
Zastava Аеродром, Крагујевац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 23.0.1271.97
nema ga Dane, dal je navijao danas za prvu crno belu ljubav il je preovladao lokal patriotizam ipak  Smile
IP sačuvana
social share
ТОДОРОВИЋ ДУШАН
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.10
Ti kao vojvodjanski separatista bi trebao da budes srecan sto je jedan Crnogorac danas probao Madjarski kulen  Smile

A gle sto je suboticki djarma cansre  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

много пре других 1923

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 14288
Zastava Аеродром, Крагујевац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 23.0.1271.97
Ti kao vojvodjanski separatista bi trebao da budes srecan sto je jedan Crnogorac danas probao Madjarski kulen  Smile

A gle sto je suboticki djarma cansre  Smile

Stani djarma ili sarma?
IP sačuvana
social share
ТОДОРОВИЋ ДУШАН
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2959
Zastava Pancevo
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.11
mob
HTC Wildfire S
Crnjo,super je to sto je on rekao MI,ali sta mislis,da li je trebao mozda da kaze,JA sam isljucivi krivac za poraz od drugorazdredne ekipe koji treba da karamo usred Madarije sa 30 razlike i JA sam kriv sto nisam psiholoski pripremio ekipu i JA sam kriv ssto su neki igraci(citaj Lucic) u zescem psihickom sranju/stanju posle Bamberga??

Ne,on je dingospo izjavio da neki nisu dorasli situaciji ali je rekao MI.Bravo Kalimero  Smile

Jel tebi toliko znaci u životu sto ce on reci JA sam kriv? Koga boli kurac sta je rek'o.

A sta tebe boli kurac da li meni nesto u zivotu znaci sta ce on reci?

Ja niti sam tebe pitao niti sam te tuko po usima da mi odgovaras...
Evo i ja ću da ti kažem. Vidim koliko te ne zanima šta je rekao. Smiley
Knjigu u šake, uzmi ti neki klub, ovako mlad tim, pa reci da si ti kriv, a ne oni. A pre toga pravi godinama dobre rezultate sa par iskusnijih poput Kecmana i Božića. Ako je neko napravio nešto onda je dokazan trener, šta sad je loš, najgori, kakvo odlaženje tek tako. Lepo reče Raća, nije se ni očekivao Top 16 ove sezone, nego one tamo, a još nije propala ni ova, na kraju će se sumirati sve.
Kakvo likovanje gana, a još i žele da nam trener ode... Ko visoko leti...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 14494
Zastava
OS
androidNepoznat
Browser
Opera 11.10
Бадер направио кораке у акцији за 70-68. А можда је и био фаул у нападу после одбитка.
Мислим, нема везе, само помињем, јер гледам репризу сад на Арени
IP sačuvana
social share
Комплекс - Искуство за које је везана снажна емоција, спој овог когнитивног садржаја и емоције снажно утиче на понашање, нарочито када је из свесног потиснут у несвесни део психе.

Љубазно вас молим да, ако нисте схватили, без преке потребе не употребљавате термин.
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.62
То исто је и на Монду писало, па ти верујем. Нисам видео у преносу јер је јебао поток.
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.11
mob
Nokia E72
Вујошевић суспендован на најмање два меча, можда и више.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.62
Хахахахаха сад прочитах. Невероватно колико нас јебу, а управа ћути и не проговара. Ако. И треба да нас јебу, кад смо будале и ћутимо.

Дуле добије 3 меча због 2 техничке и улажења у терен, Вукоичић добије 200 евра за 2 техничке. Неспортско понашање у Мађарској? Јел добио техничку за то? Шта изигравају усташко-словеначка говна?

Нема везе. Само ви љутите Дулета Smile

ЗНАЈУ ОНИ ДА ИДЕМО НА 2 ТЕШКА ГОСТОВАЊА!
« Poslednja izmena: 17. Dec 2012, 14:13:48 od Raća_5 »
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 234 235 237 238 ... 801
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.073 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.