2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 188 189 191 192 ... 801
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Кошаркашки клуб Партизан  (Pročitano 748447 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 563
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 17.0
ja bih ga voleo i odma` ali cisto sumjam da ce ikad. jedino debeli da sredi kod mila...

znaci, igokea dominira. gazi. pa za koliko bude dovoljno. ako moze br.1 nek bude.
IP sačuvana
social share
gotovo.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.10
Strasna statistika Strahinje Milosevica protiv komsija.  Nikad ga ovakvog nisam video.

32 min (najvise na terenu kod oba tima), 4/4 za 2, 7 sk, 5as, 3 ukr...indeks 21, najveci veceras.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 10671
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.95
Cinjenca 1: Navaro igra odbranu kao panj.
C2: Dzavai igra odbranu kao drvo.
C3: Saras igra odbranu kao 40-ogodisnjak.
C4: Zabradjeni igraju odbranu kao Dzavai.

Kad se skupe cetiri ovakva odbrambena igraca dobije se najbolja odbrane Evrolige. Znaci panj, drvo, 40-ogodisnjak i drvo. Kaze komentator odlicno se zatvaraju. Navara zatvara Saras, Sarasa Zabradjeni, Zabradjenog Zabradjeni, Zabradjenog Dzava a Dzava za repu.

Ajde ponovo pogledajte utakmicu. Prebrojte nase faulove i prebrojte njihove. Pogledajte za sta su nama svirane licne a za sta njima. Pogledajte kada su svirane nama a kada njima. Ekipa koja nije sutnula slobodno bacanje 25 minuta (mislim da je rekord pao) nema domacinsko sudjenje i zato ne jedite govna. U svakom napadu oni naprave po jedan faul na kapici u bloku, Saras vuce za ruke kao nezdrav, Navaro isto. Da ne govorim o udaranju za tri poena i udaranju po rukama Lucica i Gordona po kosem. Pogledajte sta rade njihovi centri u prvljenju pika. Pogledajte kako Leo obilazi njihove centre kada prave blok. Pogledajte nosenu loptu i ono plivanje. Pogledajte vracanje preko pola koje nije svirano. Pogledajte sutiranje lopte i izbacivanje iste u aut bez novog napada. Pogledajte kako Dzavai obema rukama gura Gordica u reketu i sastavlja ga sa parketom a onda pogledajte faul nad Navarom bez lopte negde u reketu (kazem Crnji: "Brale, po opkladu da ce da bude faul nad Navarom bez lopte tamo negde?" I bi dan). Pogledajte kako se nogama tera lopta u kontru. Pogledajte kako samom Mikelu oko kojeg nema zive duse ispada lopta u aut sudije je daju njima. To je ono cega sam se setio.  O ukradena dva bacanja ne bih vise...

Zamoljavam Evroligu da nam u nastavku takmicenja (a bice ga) ne salje u Pionir domacinske sudije i da nam ne pomazu ovoliko. Nije fer prema najboljoj odbambenoj ekipi Evrope. Cak 10 bacanja smo sutnuli i ja prosto ne mogu da poverujem da su gore pomenuti igraci cak 5 puta napravili faul za penale.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 563
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 17.0
juce sam probao da sa onim mztom skrenem pricu sa sudjenja, ali `ajde ako ti neces pustis, da se mllatimo jos malo, do tekme veceras.

partizan nije imao domacinsko sudjenje... pa nije ti gostovao prokom, nego barsa. nisu na terenu bolek i lolek, nego saras i navaro. velicina se postuje. i treba i mora da se postuje. drugo, jedna od dobrih stvari koje je EL napravila jos pre neku godinu je da proba ( i uspe ) da smanji domacinsko sudjenje. jel ima utakmica gde se i dalje tako sudi, ima, ali vecinom imas posteno sudjenje kroz takmicenje.

imamo evroligasko sudjenje, kao i svi drugi evroligasi. meni to dosta. a ovo konstantno drecanje ( debelog pre svega, ne navijaca, navijaci jesu i treba da budu pristrasni ) da smo pokradjeni je odraz slabosti a ne realnosti. i penje mi se na rac. k`o zenke neke: pokradjeni smo, pokradjeni smo... igraj bre kosarku i ne seri.

mada sad kad razmislim, ovaj put nista covek nije ni rekao, nego ste vi navalili...
« Poslednja izmena: 09. Dec 2012, 10:47:38 od zaludjenko »
IP sačuvana
social share
gotovo.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2959
Zastava Pancevo
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.11
mob
HTC Wildfire S
mada sad kad razmislim, ovaj put nista covek nije ni rekao, nego ste vi navalili...
Smile

Malo navijači umesto njega. Smiley Možda je i on pod utiskom da smo igrali na razliku s njima. Okrećemo se Bambergu, a gledamo u Tursku. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.11
mob
Nokia E72
Citat
mamo evroligasko sudjenje, kao i svi drugi evroligasi. meni to dosta. a ovo konstantno drecanje ( debelog pre svega, ne navijaca, navijaci jesu i treba da budu pristrasni ) da smo pokradjeni je odraz slabosti a ne realnosti. i penje mi se na rac. k`o zenke neke: pokradjeni smo, pokradjeni smo... igraj bre kosarku i ne seri.

то е то...

Ајде да пун Пионир испрати тим у Немачку...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 10671
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.95
Ne treba meni Dule da kaze kad je sudija pogresio, vidim sam za razliku o nekih. Kazem, pogledaj utakmicu i probaj da ispratis sve ono sto sam napisao uz prekrsena pravila kosarkaske igre koja nemaju veze sa sudijskim uverenjem.

Ne znam da li si se nekad bavio sportom, ako jesi onda sigurno znas kako je kad ti sudija uzme samo jednu loptu a ti znas da je tvoja.

Citat
imas posteno sudjenje kroz takmicenje.
Citat
kao i svi drugi evroligasi.
Citat
nego saras i navaro. velicina se postuje.

Dobro je kad se nisi demantovao. Velicina treba da se postuje ali ne treba da im se dozvoli da "igraju najbolju odbranu u Evroligi" ako svi znamo da ona ekipa ima dva i po defanzivca na nivou najbolje odbrambene ekipe: Sadu, Uertasa i Mikela koji moze da preuzme.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.62
Мислим да нема сврхе више причати о суђењу. Само слеп не види.

Него ако Тоша гледа форум, овог брата да доведе следеће сезоне
http://www.beko-bbl.de/remotecontent/deliver.php?menuid=1212&saison=2012&saisonx=2012&spieler_id=18126&team=&team_id=418&topmenu=270&xget=%2Fbeko-bbl%2Fstatistik%2Fspieler%2Findex.php
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 563
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 17.0
" Ne znam da li si se nekad bavio sportom, ako jesi onda sigurno znas kako je kad ti sudija uzme samo jednu loptu a ti znas da je tvoja.  "

poludis, nabrojis mu familiju i teras dalje.

" Ne treba meni Dule da kaze kad je sudija pogresio, vidim sam za razliku o nekih. Kazem, pogledaj utakmicu i probaj da ispratis sve ono sto sam napisao uz prekrsena pravila kosarkaske igre koja nemaju veze sa sudijskim uverenjem. "

pa 50x sam napisao da su sudili lose. aba liga lose. neshvatljivo lose za nivo takmicenja. ali na stetu i jednih i drugih. moj utisak je bio podjednako, a onda sam ovde popustio pod pritiskom i rekao vise na nasu stetu.

ono sto je fakat: mi i barsa smo odlucili ishod utakmice, ne oni. ovi dobili, mi izgubili, moglo isto tako i obrnuto, ali zasluga za rez je nasa i barsina.

bataljujemo sudije. jos 2 sata do tekme.

« Poslednja izmena: 09. Dec 2012, 17:09:33 od zaludjenko »
IP sačuvana
social share
gotovo.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 10671
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.95
" Ne znam da li si se nekad bavio sportom, ako jesi onda sigurno znas kako je kad ti sudija uzme samo jednu loptu a ti znas da je tvoja.  "

poludis, nabrojis mu familiju i teras dalje.

" Ne treba meni Dule da kaze kad je sudija pogresio, vidim sam za razliku o nekih. Kazem, pogledaj utakmicu i probaj da ispratis sve ono sto sam napisao uz prekrsena pravila kosarkaske igre koja nemaju veze sa sudijskim uverenjem. "

pa 50x sam napisao da su sudili lose. aba liga lose. neshvatljivo lose za nivo takmicenja. ali na stetu i jednih i drugih. moj utisak je bio podjednako, a onda sam ovde popustio pod pritiskom i rekao vise na nasu stetu.

ono sto je fakat: mi i barsa smo odlucili ishod utakmice, ne oni. ovi dobili, mi izgubili, moglo isto tako i obrnuto, ali zasluga za rez je nasa i barsina.

bataljujemo sudije. jos 2 sata do tekme.

Ako poludis i pomenes mu familiju svaki put popijes crveni.
Apsolutno su sudije ukradenim penalima odlucile pobednika.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 188 189 191 192 ... 801
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.