2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 370 371 373 374 ... 894
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Кошаркашки клуб Партизан  (Pročitano 740264 puta)
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Jedan je Ilic kapiten!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3722
Zastava Hafnarfjörður, Iceland
OS
Windows XP
Browser
Chrome 9.0.597.98
mob
Sagem xg6
Dzerels se jebeno dobro popravio,opustio se covek,ipak je bila adaptacija u pitanju.

Pricao sam. Doveli smo divljaka, treba ga pustiti da divlja. Sa mnogo pika, Kurta moze mnogo da nam pomogne. Steta samo sto smo kasno shvatili.
IP sačuvana
social share
"Za stolom se vode često razgovori prazni, bledi a teren je pravo mesto da se vidi ko šta vredi." - Dusko Radovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Partizane moj - ostani mi veliki i silan!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5878
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia N73
Svaku utakmicu nas sve vise kradu,ne mogu da vjerujem sta su nam sve svirali ni f od faula...Dzavai izgubio utakmicu definitivno a pokazalo se kad Milosavljevic ne igra kako mozemo da se nosimo dobro i da igramo bolje od protivnika...Onaj njihov trener citavu utakmicu caska sa sudijama a Jovanovic ko muto cuti...
IP sačuvana
social share

"Zemlja će se tresti u subotu uveče... Možda čak ispadne iz ležišta... Takav sudar divova odavno nije viđen... Možda nikada."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
HTC Sensation
Нисам гледао утакмицу ал сам повремено пребацивао да видим резултат,кад год пребацим,ви водите,реко црко телевизор  Smile и на крају видим да је само 3 разлике.

Јебига,баш ми жао...онако искрено.

Ви сте вероватно најболеснија екипа,кидате се са ФМПом прекјуче,а сад одиграте егал са Монтепаскијем,ало бре,где је ту мозак
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19906
Zastava Šabac , Srbija
OS
Windows XP
Browser
Chrome 9.0.597.98
mob
Sony 
Da smo ovako igrali i prve tri utakmice ne bih imao ništa protiv poraza.... Borbeno to se ceni , trudili su se i izgubili , u sudije neću da zalazim uopšte...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6348
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 9.0.597.94
mob
Nokia Lumia 920
Ne mogu mnogo da pricam o utakmici posto sam stigao samo za zadnju cetvrtinu, jbg, bili su bolji od nas u zadnjih 5 minuta ali pomognuti sa 3-4 sudijske odluke - "koraci" Gista, pre toga i Dzerelsa (siguran sam da nisu bili, iako se nasi nisu tu bunili mnogo), faul Bozica nad Kaukenasom...  Smile
Zajebasmo dve kontre pred kraj, ostavismo Stounruka samog, i to je to, dovoljno...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17645
Zastava Крагујевац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 9.0.597.98
mob
HTC 
koliko sam procitao ovde na forumu i na sajtovima,mi smo odigrali odlicno ali nas sudije osakatile kao u skoro svakoj utakmici. steta sto nismo pobedili
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia krntija
Zadovoljan sam onim što sam video danas, nezasluženo izgubismo.

Veseli samo da počne da primenjuje "OmerAšik" foru i super.
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 4.0.266.0
Jovanović: Čestitke igračima!

Trener Partizana mt:s smatra da je njegov tim protiv Montepaskija u Sijeni odigrao najbolji meč u Top 16 fazi ove sezone.

Crno-beli su izgubili rezultatom 77:74 i time eliminisani iz daljeg takmičenja (ostaju mečevi sa Realom u Areni, odnosno Efesom u Istanbulu), ali je Vlade Jovanović, ipak, imao razloga da bude zadovoljan.

"Ovo je sigurno najbolja Partizanova utakmica u Top 16. Drago mi je što su se neke dobre pojedinačne partije složile u ovom meču. Mislim da je ovo jedno od težih gostovanja u Evroligi, kako zbog kvaliteta rivala, tako i zbog navijača", rekao je Jovanović po završetku utakmice u Sijeni.

"Ne bih previše analizirao našu igru i utakmicu, jer bi to potrajalo. Mene raduje što smo igrali na jednu loptu i na tome moram da čestitam igračima", dodao je on.

Partizan je imao podršku oko 200 navijača, što iz Srbije, što iz nekoliko evropskih zemalja.

"Moram da pomenem i navijače, kojima zahvaljujemo što su prešli veliki put da bi došli do Sijene i podržali Partizan. To samo pokazuje kolika je privrženost ovom klubu", istakao je Vlade Jovanović.

Trener Sijene, Simone Pjaniđani, presrećan je zbog pobede koja njegov tim ostavlja u trci za plasman u četvrtfinale.

"Presrećan sam zbog pobede. Znao sam da će biti teže nego u Beogradu, jer je moj tim u problemu sa povredama. Ipak, igrači su bili mentalno jaki kada je išlo loše. Ukradenim loptama i pametnim napadima smo na kraju uradili dobar posao".

IGRAČI: Šteta...

Dušan Kecman konstatovao je posle utakmice da je Partizan "sam sebe pobedio" i da je italijanski tim iskoristio sve greške crno-belih.

"Šteta što smo ovako izgubili utakmicu, koju smo kontrolisali skoro svih 40 minuta. U ključnim trenucima smo poklanjali lopte protivniku i promašivali slobodna bacanja. Oni su to iskoristili na najbolji mogući način", rekao je Kecman.

Kapiten Petar Božić dodao je da žali zbog propuštene prilike.

"Odgovorili smo na pravi način, u odnosu na duel u Beogradu. Izgubili smo kontrolu na kraju, ali smo u većem delu utakmice diktirali i odbranu i napad. Rekli smo da ne idemo bez ambicija u Sijenu, sada možemo samo da žalimo za pobedom".

Raško Katić istakao je da je ceo tim verovao u pobedu, uprkos lošem učinku u dosadašnjem toku Top 16 faze.

"Došli smo da pobedimo i imali smo utakmicu do samog kraja... Mnogo je loše kada se izgubi, bez obzira na dobru igru".

Drugi teški centar Nejtan Džavai najavio je borbu bez predaje u preostala dva kola.

"Pobeda bi nam dobro došla, ali šta je tu je. Nisu sve sudijske odluke bile na mestu, ali njihovo da sviraju, a naše da slušamo. Trebalo je da pobedimo i ići ćemo do kraja na pobede, bez obzira na to gde igramo".

(Beta)
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

silov'o si zvezdu Mateja

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 3954
Zastava Banja Koviljaca
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 6300
Koji put nas kradu kad je bitno, koji jebeni put?
Đordi Bartomeu, dabogda ti srce večeras puklo kao i "Grobarima" koji su večeras gledali Arsenal - Barcelona.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2547
OS
Windows Vista
Browser
Opera 10.00
mob
SonyEricsson K750 on Linux
bravo za tekmu juce
sudije su kriminalci kao i na svakoj utakmici u top 16 koju smo igrali ove sezone

sto se komentara za citav top 16 tice jbga zapali smo sa jakim timovima efes je nikad jaci, real je isto jaci nego prosle sezone i ne bi me cudilo na final for da odu i sijena koja je zavrsila kao prvi tim u svojoj grupi u prvom delu takmicenja.Nesto nisam siguran ni da bi proslogodisnji tim prosao ovo.

remont za narednu sezonu neophodan. gistu i dzerlesu produzenje ugovora
toliko

« Poslednja izmena: 17. Feb 2011, 10:01:23 od tagu »
IP sačuvana
social share
"Могућности су најчешће прерушенe у рад, тако да их већина људи не препознаје." Анн Ландерс

"Време је праведни судија тако да вредноте и марљивост незауставно воде до успеха"
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 370 371 373 374 ... 894
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.