2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 371 372 374 375 ... 894
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Кошаркашки клуб Партизан  (Pročitano 740477 puta)
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 4.0.266.0
Skauti NBA snimali partizanovca

Skauti Lejkersa, Detroita, Nju Orleansa, Minesote, San Antonija i još nekoliko drugih NBA klubova doputovali su u Sijenu kako bi na delu videli buduću zvezdu najjače lige na svetu - Čeha Jana Veselog! Krilo Partizana, kako prenosi Press, narednog leta izaći će na draft i karijeru nastaviti u Americi, a jučerašnjom igrom pokazao je da ga i tamo čeka sjajna karijera.

Sportal.rs
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Ova Perina trojka na kraju je nebitna ali ovo nam je 4-5 trojka sa pola terena u poslednjih godinu dana  Smile

Mozda sam neku zaboravio  Smile
« Poslednja izmena: 17. Feb 2011, 12:23:30 od bogdany80 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17645
Zastava Крагујевац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 9.0.597.98
mob
HTC 
evo odgledao sam,stvarno smo odigrali odlicno. ali ne pobedjuje bolji,nego onaj ko ima srece,a mislim da montepaski nije imao srece,nego sudije na svojoj strani

da je perina trojka bila za pobedu,ponovo bi bila ludnica Smile

Nakon velike borbe završnica pripala Sijeni   16.02.2011.

Ekipa Partizana mt:s odigrala je revanš utakmicu sa Montepaskijem. U 4. kolu Top 16 faze Evrolige crnop-beli su odigrali hrabro, vodili tokom većeg dela utakmice, ali ipak u penal završnici sigurnija je bila ekipa Sijene i odnela pobedu rezultatom 77:74 (12:20, 26:17, 15:16, 24:21).

Crno-beli su u uvodnim minutima nagovestili prevagu u skoku, a nakon trojke Gista i odličnih zakucavanja Veselija tim iz Humske je u 4. minutu imao vođstvo od 4:9. Košarkaši Partizana mt:s odlično su čuvali reket, ali su Stounruk i Lavrinović bili precizni van linije 6, 25 za 11:9, dok su na drugoj strani Džerels i Džavaji lako prolazili do koša Montepaskija 11:13. Nastavili su crno-beli sa jakom odbranom, a u napadu dobro realizovali prilike sa penala za 12:20, nakon prvih deset minuta igre.

Milosavljevićeva rola na početku drugog perioda donela je timu iz Humske dvocifrenu prednost 12:22. U nastavku su domaćini bili efikasniji u napadu, dok je Džerels iz kontranapda upisao nove poene za svoj tim 16:24. Nakon par nepromišljenih poteza crno-belih Montepaski je ušao u mini, ipak Kecman je to prekinuo važnom trojkom za 20:29. Nisu bili precizni pod košem crno-beli, a to su izabranici Simone Pijaniđanija iskoristili u brzim kontranapadima za seriju 9:0 i izjednačenje. Gistove blokade i zakucavanje Veselija prekinuli su nalet domaćina. Mos je bio u dva navrata precizan sa penala, a Veseli je na drugoj strani došao do dvocifrenog učinka 33:34. Izgubljene lopte u napadu imale su za posledicu pet poena Sijene u poslednjem minutu, ublažio je to Veseli trojkom uz zvuk sirene za kraj prvog pluvremena 38:37.

I treću deonicu izabranici Vlade Jovanovića su dobro počeli, domaćini su brzo ušli u bonus, a crno-beli su to iskoristili za vođstvo 38:44. Seriju od 8:0 Partizana mt:s, prekinuo je Raković, a njegov naredni duel sa Katićem dobio je centar tima iz Humske za 40:47. Crno-beli su bili dominantniji pod košem, pre svega zahvaljujući Katiću, i održavali su stečenu prednost 44:50. Popustila je koncentracija košarkašima Partizana mt:s u finalnim minutima trećeg perioda, što su domaćini iskoristili i izjednačili 53:53.

Ponovo su se košarkaši iz Beograda bolje organizovali na početku odlučujućeg perioda, zaustavili su napad domaćina koji je prve poene u nastavku dao sa penala i to u 34. minutu, dok su izabranici Vlade Jovanovića pronalazili put do koša protivnika 55:59. Kaukenas je potom napravio preokret za svoj tim, sam je napravio seriju od 9:0 i vođstvo 64:60. Odgovorili su Džerels ukradenom loptom i polaganjem, kao i Gist trojkom za 64:65. Nakon novog izjednačenja Stounruk je pogodio trojku na 1:42 do kraja i 69:66. U poslednji minut crno-beli su ušli sa pola koša zaostatka, nakon Džavaijevih poena na asistenciju Džerelsa. Ipak u penal završnici sigurniji su bili domaćini i nakon velike borbe crno-beli ipak nisu uspeli da trijumfuju u Sijeni. Božić je na kraju pogodio trojku sa velike udaljenosti, ali to nije bilo dovoljno za pobedu. Montepaski je slavio rezultatom 77:74 (12:20, 26:17, 15:16, 24:21).

„Ovo je sigurno najbolja Partizanova utakmica u Top 16. Mi smo takođe pobednici domaćeg Kupa i drago mi je što su se neke igre složile u ovoj utakmici. Mislim da je ovo jedno od težih gostovanja u Evroligi, normalno zbog ekipe ali i svakako treba pomenuti i navijače. Ne bih previše analizirao našu igru i utakmicu jer bi to potrajalo. Mene raduje što je utakmica bila na jednu loptu i moram da čestitam igračima jer smo odigrali 40 minuta utakmicu protiv jako kvalitetnog protivnika. Moram da kažem još jednu stvar koja je za nas veoma važna jer želim da se zahvalim našim navijačima koji su prešli veliku put da bi došli do Sijene i da podrže Partizan. To samo pokazuje kolika je privrženost ovom klubu i zbog puta i zbog podrške tokom celog meča, mnogo im hvala“, rekao je trener srpskog šampiona Vlade Jovanović.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Jedan je Ilic kapiten!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3722
Zastava Hafnarfjörður, Iceland
OS
Windows XP
Browser
Chrome 9.0.597.98
mob
Sagem xg6

Prvi poen sa klipa, kucanje Veselog. Stonru kspusta ruke, udara Veseljka po rebrima... nije faul.
Drugi kos je njihova kontra, Lucic ide u nazad, skace, ruke iznad glave... faul.
Pre kosa, Zizis skace na Peru, obori ga... nije faul.

IP sačuvana
social share
"Za stolom se vode često razgovori prazni, bledi a teren je pravo mesto da se vidi ko šta vredi." - Dusko Radovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 4.0.266.0
Mekejleb: Nikada neću zaboraviti Partizan

"Partizan i sve što sam uradio igrajući za taj tim, uvek će živeti sa mnom", izjavio bivši košarkaš crno-belih, koji sada igra za Montepaski.

Plejmejker Montepaskija, bivši igrač Partizana, Lester "Bo" Mekejleb rekao je da nikad neće zaboraviti vreme provedeno u Beogradu, kao i da gleda utakmice crno-belih u Evroligi i navija za njih.

Mekejleb je javnosti poznat po kontroli lopte, brzini, organizaciji i sposobnošću da preokrene rezultat, ali ga novinari znaju i kao čoveka koji odgovara sa ne manje od dve reči, ali i ne više od četiri. Lice igrača iz Nju Orleansa ozarilo se, međutim, na pomen Partizana.

"O, čoveče, nikad neću zaboraviti Partizan. Sve stvari koje smo uradili prošle godine - šut (Dušana) Kecmana, odlazak na 'fajnal for'... sve te stvari biće zauvek sa mnom", rekao je Mekejleb beogradskim izveštačima u Sijeni posle meča sa Partizanom.

Partizan je prošle sezone imao sezonu iz snova. Osvojio je domaći kup, prvenstvo, NLB ligu, a plasirao se na završni turnir Evrolige. NLB liga osvojena je pošto je Kecman dao trojku sa 20 metara 0,6 sekundi pre kraja meča.

"Ne održavam mnogo kontakt sa nekadašnjim saigračima. Malo sam se dopisivao sa (Branislavom) Mitrovićem i redovno se čujem sa Lijem (Lorensom Robertsom). Pratim sve njihove utakmice u Evroligi, i navijam za njih u svakoj, osim, naravno, kad igraju protiv mog sadašnjeg tima", rekao je Mekejleb.

Plejmejker je sreo u sredu u Sijeni neke od navijača Partizana, sa kojima se pozdravio.

Mekejleb trenutno ne igra pošto je slomio koščice stopala, tako da mnogo vremena provodi na rehabilitaciji.

"Video sam neke navijače, prepoznao sam ih, a oni i mene, pa smo se pozdravili. Nisam se video sa stručnim štabom Partizana, pošto mnogo vremena provodim na rehabilitaciji", rekao je Mekejleb.

"Ne znam koliko će trajati moj oporavak, tako da ne pravim planove o budućnosti. Prvo ću da ozdravim, pa da razmišljam šta ću dalje", rekao je Mekejleb.

Američki plejmejker rekao je da mu prija život u Sijeni i da mu se dopada u timu koji trenutno dominira italijanskom košarkom.

"Sviđa mi se u Sijeni. Dopada mi se grad, ljudi, ekipa, saigrači, trener...sve je kako treba", rekao je Mekejleb.

(Beta)
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17645
Zastava Крагујевац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 9.0.597.98
mob
HTC 
real pobedio efes. jos samo da smo mi pobedili Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
CQ Moderator
Jet set burekdzija

Ja sam zvezde.

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 5594
Zastava ...
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 9.0.597.98
mob
Qtek 666
Rasko Katic  Smile. Najbolji nas igrac od pocetka u Evroligi.
IP sačuvana
social share
Ako ništa ne tražiš, ono što ne tražiš, naći će tebe.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Zato i jesmo tu gde jesmo.  Naravno nije Raskova krivica. Eto doziveo covek da i njegova slika bude na prvoj strani evroliginog sajta, najbolji skakac kola.

Opet imamo dva poteza u top 10, Perina trojka na 3.mestu i kucanje Veselog na prvom.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
CQ Moderator
Jet set burekdzija

Ja sam zvezde.

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 5594
Zastava ...
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 9.0.597.98
mob
Qtek 666
Pa nije tacno. Tu smo gde jesmo zato sto drugi ne igraju na nivou na kom igra Rasko. Od njega se ocekivalo da bude drugi centar, da igra manje od 10 minuta po mecu. Decko je razvalio. Da, da je na Vladinom mestu bio Dule u Italiji, dobio bi dve tehnicke, sikljucili bi ga sa meca, ali bi Partizan pobedio!
IP sačuvana
social share
Ako ništa ne tražiš, ono što ne tražiš, naći će tebe.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Pa nije tacno. Tu smo gde jesmo zato sto drugi ne igraju na nivou na kom igra Rasko.

Upravo sam to i rekao, nije Raskova krivica nego su ostali zakazali.
« Poslednja izmena: 18. Feb 2011, 12:56:04 od bogdany80 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 371 372 374 375 ... 894
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.