ja mu ih ni sada ne bih dao,u evroligi... u abi da,i to ako recimo vodimo 20 razlike... on je cetvorka,od cetvorke ocekujem bar neke skokove...simanic hmmm ne jos,slab je previse fizicki,a ni odbranu vala ne igra recimo miler je bio slab fizicki u odnosu na druge cetvorke,a sta reci za simanica
Posprdali se sa olimpijom...fun fact 11 smo u abi po broju skokova, 12 u el...simon,luka,danga imaju zajedno 7,1 skok po utakmici,dok recimo sam hanikat koji igra trojku ima 8,4 skoka po utakmici...ali radonja gura dangu na 4,jebo ppjacanje...zasto jednostavno kada moze komplikovano?
U aba ligi je partizan sa ratkovicom,karahofzicem i ostalim slepcima treci u ligi...toliko o tome koliko je jaka liga,sve bi bilo ok da mi recimo imamo vec oformljen tim i dodje povreda jbg igraj kako moras,imas jos 60 utakmica do kraja sezone,imas 4 visoka od toga samo kuzmic skace...ja samo trazim da zatvorimo poziciju 4 ili 5 na svakoj poziciji moras minimum 2 igraca da imas,mi imamo 3 visoka na 2 pozicije znaci fali jos jedan,jer evo sjebo se luka i ostali smo na 2 visoka,pa tako danga igra 4 itd itd i onda dodje efes i ima 30 skokova vise od nas...
"Videćemo, trener Radonjić je već naglasio da ne želi da dovodi igrača, tek da bi ga doveo, niti baš nešto preterano "plivamo" u parama. Kada se stvori idealna situacija, poput nekih u prošlim sezonama, da se pojave igrači poput Vilijamsa ili Milera, čija je realna vrednost mnogo veća nego u tom trenutku dolaska u Zvezdu, zbog nekih drugih okolnosti, i trener proceni da je to - to, možemo da reagujemo”.
znaci ukratko hteli bi kazinsa,a dali bi samo 300k...nece ici tako moj coki