2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 891 892 894 895 ... 903
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Кошаркашки клуб Црвена звезда  (Pročitano 587279 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1965
Zastava Spanish Town
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 34.0
mob
Qtek 'bem ga
@Raca 5
Pa gde si ti sve ovo vreme dok diskusija traje? Sve čekam pojavićeš se dok cepneš koji metar il nas iskuliraš dok se mi Cigani međusobno raspravljamo. . .  Smile

@ Empty i svi ostali pobornici njegovog viđenja

Evo kratko, da ne dužimo ovo diskusiju, dalje, pogovotu što ti je dirnuta sujeta više nego špto bi trebalo. . .Sve to stoji kad igramo Jadransku ligu ili kao prošle godine Evrokup Cipiripi, al kad je u pitanju EL nikako.  Smile

Đenka na kecu odličan.
IP sačuvana
social share
Sta se palite, to je samo Diabolina keva . . .

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 33.0
А ми не можемо себи да приуштимо да Тејић мање игра у ЕЛ а да онда добије мало већу минутажу и АБА да би се Митар сачувао? Досад нам ништа у ЕЛ није фалило.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14336
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 39.0.2171.71
А због чега би ми ти постављао такав услов?

Нама на центру играју Боби и Зебра, на 4 Митар и Калина. То је тако, и то су 4 играча. Петог ког би ти да доведеш већ имамо у тиму, само му треба дати да игра, а услове за то смо обезбедили победом синоћ. Ако не будемо могли у Атини онда га треба пистити да игра преко 20 минута. У АБА имамо лаган распоред, треба га и ту пустити јер свеједно смо најјачи и ништа не трпимо ако га пустимо да брља и греши против МЗТа и Металца.

Дакле само њему дати минуте и имамо попуњену ротацију. А попуњена је јер иако се Калина са тројке спушта ми неретко играмо петорке где на крилу играју Лазић или Јака, што можемо да приуштимо јер имамо вишка играча споља. Тако да смо одлично избалансирани, само да Тејић добије минута мало чиме би Лука имао који минут мање што значи јелте и мало мање умора. Приде Тејић може на 5, то се заборавља, па су у упцији и комбинације Теја+Лука и Теја+Калина у зависности од противника.
mi fakticki nemamo tejica,radonjic ga iz nekog razloga ne pusta da igra tako da on otpada...sta da se ne daj Boze povredi luka znaci bas ono pu pu daleko bilo ? ostajemo sa univerzalcem kalinom i neiskusnim tejic + idiot cirbes koji napravi 4 faula za 10min igre i sta onda ? da se dovede 4 igrac moze i raden...neka bude bek ap mitru tejic ionako ne igra tako da to nista nece promeniti ,a i dovoljno je iskusan da pokrije i zameni igraca,a pritom je i domaci igrac
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 33.0
Знaчи логика да је боље довести неког другог него дати шансу ономе што имаш. Онако баш домаћинско пословање, својствено ФКу.
« Poslednja izmena: 06. Dec 2014, 17:03:31 od EmptyClip »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7787
Zastava
OS
Unix Sun
Browser
Ucweb 2.0
Људи, ја заборавио да вам честитам. Свака част! Smile
IP sačuvana
social share
ГРОБАРИ ТРОШКА ИЗА СВАКОГ ЋОШКА
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.62
Знaчи логика да је боље довести неког другог него дати шансу ономе што имаш.

ne bih da se mesam al to je dobra logika ako dovodis bolje od onog sto imas
al posto ovde pojma nemam sta je gore,a sta bolje ondak nemam komentar 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1965
Zastava Spanish Town
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 34.0
mob
Qtek 'bem ga
А ми не можемо себи да приуштимо да Тејић мање игра у ЕЛ а да онда добије мало већу минутажу и АБА да би се Митар сачувао? Досад нам ништа у ЕЛ није фалило.

E ovo poslednje ti je ključno. . .  Smile a s obzirom da nam,  @czbg94 i meni, nisi dao argumentovano i adekvatno rešenje u slučaju pu, pu, pu Mitrove pobede, mislim da si i sam svestan činjenice/a što ti ukazujemo, al te loma jebe sujetica. . . Smile nemo' se ljutiš, ovo je sve drugarski i na našoj zajedničkoj ciganskoj osnovi. . .

Mislim da suviše kruto gledaš. Ono što @czbg94 i moja malenkost ti ukazujemo nije da bi sad trebalo da puknemo silne repa za nekog crnca, kao što pišeš, nego da dovedemo nekog u skladu sa mogućnostima i realnosti(više puta sam ti ove dve reči napomenuo u post-ovima) ko bi mogao da igra tu poziciju.
Jokić, ovo je sad čisto moje viđenje, ne znam za @czbg94, koga toliko mračite je sigurno perspektivniji igrač od Tejića. Za početak ne greje klupu kao ovaj. Naravno da postoji mesta za napredak, tj minusi koji moraju da se poprave, ali on je u startu igrač za boljim predispozicijama nego Tejić. Uzimajući u obzir finansijski momenta koji napominješ, a koji, naravno, da je bitan, mislim da bi se lako dogovorili sa čika Miškom, imajući u vidu da bi on sigurno voleo da vidi SVOG igrača da igra u Evropi, kad od ovih-patlidžana nema vajde, a mi sad igramo TOP 16.

Za Cirbesa ne bih dalje da polemišem i mrzelo me sad da detaljišem u raspravi sa @malkinom, ali bih se priključio na ovo što je poslednje napisao @czbg94 kao argumentaciju, isto mislim i pridodao bih neshvatljiv broj grešaka u koracima koje pravi i zicere koje maši.
« Poslednja izmena: 06. Dec 2014, 17:30:02 od buzer »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 10671
OS
Windows 7
Browser
Chrome 39.0.2171.71
Citat
Jokić, ovo je sad čisto moje viđenje, ne znam za @czbg94, koga toliko mračite je sigurno perspektivniji igrač od Tejića. Za početak ne greje klupu kao ovaj.

Misko da dozvoli da Jokic Mitru greje klupu?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1965
Zastava Spanish Town
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 34.0
mob
Qtek 'bem ga
Pa ne bi toliko grejao klupu koliko Tejić sad čini, drugo Jokić može i na ticupe, pa tu još ima prostora za njegovu veću minutažu, treće ko može da tvrdi sa sigurnošću da sutra, široko shvaćeno, Jokić ne može da počne tekmu u zavisnosti kakav protivnik sa kakvim i kojim igračima na poziciji 4. počinje tekmu. . .
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 33.0
Ти појма немаш нит можеш да имаш колико Тејић може, ал си убеђен да Јокић може више, а уопште ни не разматраш колико Тејић може и дал може онолико колико нама треба. Зато га ни не разматраш као неког ко би мого да буде део ротације.

А колико је то у складу са могућностима и реалностима не знамо ни ти ни ја, ал мислим да можемо да претпоставимо да није много. Ако није много, поставља се питање колико је паметно потрошити новац на неког просечног играча а одузети место Тејићу.

Што сте толко запели око те повреде није ми јасно. Шта ћемо ако се Вилијамс повреди? Пашће ниво игре драстично, ми немамо ни близу такве креације у тиму. Да видимо Теа да смувамо на емоцију и породични концепт Smile

Тај начин посматрања кошарке и грађења тима ми је.... па онако жешће лаички.

Иначе гледе Јокића, још летос је процењено да нам није потребан и да ће се дати шанса Митру и Тејићу на четворци. Тејић још ту шансу није добио, делује да би могао, а и ја заступам тезу да треба да је добије. Овог малом Мишко нема шансе да нам да без гаранције да ће да има озбиљну улогу. Такав играч и заслужује озбиљну улогу односно простор, ал ти ни то не видиш него би га ставио да буде резерва Митру Smile
« Poslednja izmena: 06. Dec 2014, 17:47:07 od EmptyClip »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 891 892 894 895 ... 903
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.