2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 889 890 892 893 ... 903
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Кошаркашки клуб Црвена звезда  (Pročitano 587324 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1965
Zastava Spanish Town
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 34.0
mob
Qtek 'bem ga
O koj dvojici pričaš?
Ja Bobiju sa ono visinom, nema šta da zameri u njegovoj fizičkoj agilnosti, a Cirbes daleko niži, ispod 2,10m, očajan. Ja ne znam šta vi gledate i dal pratite pored EL i ovu Jadransku, ali ovo je očigledno.
Vezano za poziciju 4.-Ne može Luka sam i stalno, šta je vama, istrošiće se, ne može ni Kalinić uvek da pokriva tu poziciju. Ne daj Bože, pu, pu daleko bilo, a tako nešto plaši me i za Bobija, koliko god Radonja kalkulisao sa njim i štedeo ga. Kakvo gušenje?! Tejić je još uvek neadekvatan za ovaj nivo igre. Mi moramo, ako želimo da ostvarimo još bolji rezultat, da imamo još jednog jakog na 4. pogotovu što ćemo sad igrati sa daleko jačim protivnicima.
Jokić za sad najrealnije rešenje, a njegova fizička snaga i način igre sigurno će se poboljšati igranjem u EL i generalno+što dečko može da igra i 4. i 5.
Plašim se da ukoliko ne bude pojačanja kao što navodim, da će se to već sa partizanom pokazati kao manjak u domaćem prvenstvu.

Треба нам физички јача четврорка, tipa "vrati konju glavu" Smile Јес он је синоним за снагу и чврстину. .

A za šta je, keve ti, za agilnost, brzinu, a ne za guranje i probijanje pod obručem?  Smile
« Poslednja izmena: 06. Dec 2014, 14:12:48 od buzer »
IP sačuvana
social share
Sta se palite, to je samo Diabolina keva . . .

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Damn Mad Cows !

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 21466
Zastava Trstenik, Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 39.0.2171.71
mob
Samsung Galaxy Kevoje8ac
Znaci,sad TOP 16 koji je obezbedjen 2 kola pre kraja nije vise neki uspeh

Što reče juče, ne znam već ko jer sam samo pročitao naslov, top 16 bi trebalo da bude normalna stvar za srpsku košarku. Toliko stručnjaka i igrača kolovođa navek imamo po Evropi pa što ne bi bar jedan klub bio dovoljno kvalitetan da redovno prolazi u top 16 i bude konkurentan za top 8. Ovi momci stvarno umeju da igraju košarku.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Chrome 39.0.2171.71
mob
HTC Sensation
Ja pratim cak i Jadransku ligu i mislim da Cirbes igra sasvim korektnu odbranu. Kao sto si sinoc ti video njegove propuste pa nam preporucujes da odgledamo ponovo,evo i ja tebi preporucujem da odgledas recimo ponovo njegovu odbranu protiv Laborala. Videces kako je odigrao,koliko puta je iskocio,zatvorio,pokupio skokova,koliko poena generalno dozvolio svojim cuvarima.

Za cetvorku stoji sve sto ti pises,naravno da ce igraci biti istroseniji kako sezona odmice i sve to,ali cekaj,jel si ti video koju statistiku je Mitrovic imao prosle godine,a koju sad. Da li si pred pocetak ove sezone mogao da pretpostavis da je Mitar zaista spospoban da nekom ubaci 30 poena u EL? Zasto mislis da Tejic nije sad sposoban da odigra slicno onome sto je Mitar radio prosle sezone?

Što reče juče, ne znam već ko jer sam samo pročitao naslov, top 16 bi trebalo da bude normalna stvar za srpsku košarku. Toliko stručnjaka i igrača kolovođa navek imamo po Evropi pa što ne bi bar jedan klub bio dovoljno kvalitetan da redovno prolazi u top 16 i bude konkurentan za top 8. Ovi momci stvarno umeju da igraju košarku.

To je izjavio Muta Nikolic...mislim,covek je sve u pravu,samo sto je sve to pricao u pogresnom trenutku,vise verujem u pricu da je to izjavio dan pred Valensiju kako bi nabacio pritisak na Zvedu nego sto je hteo da pohvali tim. Al dobro,prolaz u 16 nekom jeste uspeh,nekom nije jebiga.
Kada znas u kakvim govnima je klub bio do pre neku godinu a gde je sad,TOP 16 je planetarni uspeh.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 33.0

Мута је то реко. А реко је и Кари да не треба превише да се разочаравамо ако не прођемо даље у ЕЛ. И ајд сад, чије је мишљење валидније?

Бузер
Братац, то што ти причаш је Манчестер сити, доведем тамо где фали и боли ме кита. А зашто да доводимо? Јел није довољно имати 2 потенцијала и од њих створити то што нам треба.

Ми Цигани смо много велики цареви. Ако се узме у обзир платежна моћ наш клуб има УБЕДЉИВО најдубљи ростер. УБЕДЉИВО. И то није довољно већ може и још један да седне високи, нема везе што смо на беку претрпани.
Ми тај мањак доле решавамо тако што имамо вишка на беку и онда Калина крпи на 4. Ту се онда нивелише, а приде треба улогу да добије и Тејић. Дакле не фали нам ништа.

Е онда се нађу људи да на тако кнап попуњен ростер кажу да ваља довести још да би се попунио неки недостатак у погелду квалитета. Па добро бре одакле? И на уштрб чега? Тејића који још није тај квалитет? Па како да постане тај квалитет ако не игра? Људи и на РСБу пишу како он не може и како ће бити прави тек следеће сезоне. Како ће бити прави? Тако што сад не игра а приде доведеш још једног на његову позицију? Како ће он да се спреми за следећу сезону и буде валидан у ротацији? Ајде ево објасни.

Јокићу ће снага и чврстина да се поправе играњем, а Митру као неће. Такви су твоји аргументи. Све туђе ти је слађе, чак и оно што је младо и неразвијено прижељкујеш јер ће се као развити, а оно што код себе имаш а треба да развијаш немаш стрпљења да истрпиш. Слика и прилика нашег навијача.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1965
Zastava Spanish Town
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 34.0
mob
Qtek 'bem ga
Dečk- Cirbes je, ajde da ne budem grub, ne baš preterano bistar. Juče smo, tj svi naši su odlično dominirali u skoku, Danubić posebno, a opet nije na nivou igre, koji se očekuje i koji može, tako da za skok ti nije argument. za tekmu za Laboralom, to je nešto što ne bi smo mogli ni iz 20 pokušaja da ponovimo, ni približno, a razlog je dosta u njima samima igračima Laborala i debilu treneru. Ta Cirbesova dominacija koju navodiš je prvenstgveno bila kad je bilo manej više sve rešeno i kad je nivo igre i njihovo angažovanje daleko pao. Ne znam koliko je svojim čuvarima dozvolio poena, tj verujem da nisi se najpreciznije izrazio, al kapiram šta si hteo da kažem, al da ne tupimo dalje, videće se kad naletimo na daleko ozbiljnije ekipe od ovih do sad, a što nam se smeše u daljem toku. Veruj mi, biću najsrećniji, ako sam se ogrešio o čoveka i javno ću se ovde izviniti, ali sumnjam.

Za Mitra sam očekivao da će pršti ovu sezonu, verovao ti ili ne, a to se i moglo naslutiti i igrama i stavom iz prethodne sezone pre nego što se sjebao sa povredom, za Tejića ne mogu tako da kažem. Nadam se da će biti kao sa Lukom i voleo bih, al za sad. . .
Ne razumem zašto se tako lako zadovoljavate ovim do sad. Ne kažem osvajanje El, ali Top 8, zašto da ne, pa ako nas usere i final four vrhunski. Mi smo igrali sem Grka i delimično Turaka, sa ekipama koje nisu top ekipe u Evropi. Sa ovima koji nam predstoje dueli, nivo igre mora da još odskoči. Raduje me Đenka, čekam imenjaka, ali ovo što sad tvrdim za poboljšanje u igračima siguran sam da mora.

« Poslednja izmena: 06. Dec 2014, 14:46:32 od buzer »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 33.0
А шта ће да буде ако не 'одскочи' ниво игре? Нећемо проћи у 8? Па јел то страшно?

Мало на земљу да се спустиш. Мало више.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Chrome 39.0.2171.71
mob
HTC Sensation
Majke mi moje ne razumem zasto trazis alibi za igraca kad odigra dobro a ne kad odigra lose.

Dakle on je odigrao dobro,ali to je zato sto se horoskop tako pogodio,los protivnicki trener,taktika kuracpalac,ali kad odigra losije,e onda je to to,tad je sve na svom mestu. Ne razumem te stvarno,izvini jebiga...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1965
Zastava Spanish Town
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 34.0
mob
Qtek 'bem ga
@Empty

Al si zapenio. . .  Smile Pa, zar ne bi voleo da prođemo u Top 8 i zar ne misliš da uz još dodatni angažman i rad ne bi mogli da iskidamo tipa Barsu, Pao ili bilo kog jačeg od Kolibe, Valensije. . . Bar, ja bih takav prizor voleo da uživo gledam u Areni, tako da sa prizemljenjem ti je loša priča.
Ruku na srce grobari su do doživeli i nema šta da se tu da se priča, pa zar nije realno u ovakvoj situaciji isto da bude.

Dobro ne daj Bože, povredi se Luka, obnovi povredu. . . pu, pu daleko bilo i šta onda??!! Tejić će da ga zameni?! Tada, cela tvoja čupri pada u vodu. . .

Pa ni Dangubić, Kalinić, Jović nisu naši, tuđi, pa smo ih opet priželjkivali, ajde da upotrebim tvoj izraz. . .
Imputiraš, burazeru, jer nisam napisao, niti mislim da Luka neće napredovati igrom u EL, već da će samo Jokić napredovati. Gde si to pročitao?   Smile  Pročitaj još jednom.
Ok je to što veruješ i postavljaš tako stvari sa malim Tejićem, ali za tako nešto njemu bi trebalo još sad više prostora, a u ovom trenutku radi postizanja rezultata to nije moguće, o tome se radi. Dal će i kada će o tome ne raspravljam. Možda i napreduje, ali ne sad i ne vidim da će u ovakvoj situaciji. Kad su prošle godine otišli, logično je da će Luka biti prvi na toj poziciji i da drugog izbora nema, al u situaciji Tejića nije tako. . .
Ne bih da ulazim u tvoja viđenja navijača, "slika i prilika", kao neko ko, što u fudbalu, što u basketu i na domaćem i na stranom terenu, više od 20 dina, prati Zvezdu, možda duže nego što ti pamtiš prva sećanja na nju, . . . a ako se sve kartice poklope eto i za nedelju dana u Pireju, sinak  Smile

@malkin

Nije u pitanju, alibi, al kad celom timu ide i protivnik padne i kad ih useravamo, onda je jedna situacija, a kad je tkema lomilica, a on sam ili sa još jednim iskida onda je druga situacija. Ajde da ne tupimo više. . .  Smile Evo, kao što napomenuh, ako se, Cirbes, pokaže u tekmama koje predstoje, javno izvinjenje ( veruj mi biće mi drago), za sad mislim da se tako nešto, njegova, ne mora prštalica, igra, po meni, ne očekuje. . .
« Poslednja izmena: 06. Dec 2014, 14:59:33 od buzer »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Chrome 39.0.2171.71
mob
HTC Sensation
Apsolutno saglasan sa ovim delom sto se mene tice,takodje,ukoliko se ispostavi da si ti u pravu,takodje ide izvinjenje...

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1965
Zastava Spanish Town
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 34.0
mob
Qtek 'bem ga
Ma, bre, veruj mi ja bih pre voleo, vrlo rado i javno i tebi posebno da se izvinim . . .  Smile

« Poslednja izmena: 06. Dec 2014, 14:59:54 od buzer »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 889 890 892 893 ... 903
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.