2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 856
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Кошаркашки клуб Црвена звезда  (Pročitano 1023476 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8154
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.63
mob
Samsung 
Da se prijavim,ali i da pitam kada igramo prvi mec u NLB?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
1. tekma sa Nimburkom 9og oktobra
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8154
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.63
mob
Samsung 
Hvala na informaciji,nadam se da ce se oporaviti Drca i Jang do meca
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Dobro znaj da uvek tu sam ja...

Zodijak
Pol
Poruke 3997
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
Nimburk,pa Budocnost Podgorica,pa tek trece kolo u Pioniru
IP sačuvana
social share
Ceo zivot u svom srcu nosim boje te, grad Beograd, zemlju svoju, Zvezdo volim te !

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 2041
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.63
valjda sreca bar malo da nas pogleda pa neko od povredjenih da se vrati u tim, bez njih a i sa njima cemo mnogo tesko na oba gostovanja
IP sačuvana
social share

Edit by SerbianFighter: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.63
Košarkaški klub Crvena zvezda predstavio je tri dana pred početak nove sezone u NLB ligi svoju novu ekipu navijačima i medijima.

"I da znate, nije ovo mlada ekipa Zvezde", pokušao je da zbuni novinare na samom kraju konferencije za novinare trener Mihajlo Uvalin.

"Ovo je najmlađi tim u Jadranskoj ligi", rekao je povratnik na mesto prvog trenera crveno-belih novinarima, prethodno najavivši sezonu u kojoj će, kako je rekao, njegov tim napredovati iz meseca u mesec.

"Mi nismo u situaciju da bilo kome pretimo u ovoj ligi, ali se nikome nećemo predati, to obećavam", naglasio je Uvalin i dodao:

"Navijači znaju da je u našem klubu bilo raznih eksperimenata u prošlosti, uspešnih, i manje uspešnih.Tvrdim da je ovo jedini, i najpošteniji pravac kojim smo mogli da krenemo jer šansu dajemo našoj deci. Zato verujem da će navijači to prepoznati, podržati Zvezdu i imati strpljenja".
"Pionir je naša šansa"
Generalni menadžer Zvezde Mirko Pavlović zahvalio se svim igračima, i ostalim ljudima u klubu na hrabrosti da budu deo jedne nove priče u Crvenoj zvezdi.

"Pravo je vreme da krenemo da igramo dobru košarku.Pred nama su iskušenja a biće poraza, ali ćemo izdržati jer su naš cilj – pobede", rekao je Pavlović i dodao da pre svega očekuje strpljenje:

"Pozivam na strpljenje, jer imamo momke kojima je cilj da se bore za dres koji nose i pruže maksimum na parketu.Izuzetno verujem u ovaj mladi tim i skauting koji smo letos imali i verujem da će oni dobro reprezentovati klub".

Pavlović je naglasio da puno očekuje od utakmica u kojima su crveno-beli domaćini:

"Mi ćemo našu šansu tražiti u hali Pionir. Nadamo se da će naši navijači sve ovo prepoznati i napravi atmosferu nepobedivosti u Pioniru".

Pavlović je istakao da očekuje da sud do kraja ove nedelje saopšti pravni status Zvezde i ponovio da je osnovni takmičarski cilj opstanak u NLB ligi, ali i stalni napredak igrača koji su potpisali višegodišnje ugovore sa Zvezdom.

Potom su pred novinare izašli prvotimci Crvene zvezde, među kojima je zaista puno novih lica. Najstariji igrač Zvezde je Strahinja Milošević koji ima 26 godina, a najmlađi su talentovani Cvetković i Marinković koji su rođeni 1993.godine!

Trener Uvalin je rekao da su se svi igrači oporavili od prošlonedeljnih povreda i da će Zvezda biti kompletna u prva dva kola, na gostovanjima u Češkoj protiv Nimburka i Podgorici protiv Budućnosti.

Priliku da prvi put gledaju "novu" Zvezdu u Pioniru, navijači će imati u trećem kolu, 16.oktobra protiv Radničkog iz Kragujevca.

Sastav Crvene zvezde sa sezonu 2010/2011

33 Boris Bakić (kapiten)
5 Luka Drča
6 Džamar Jang
16 Nemanja Nedović
11 Lazar Radosavljević
18 Strahinja Milošević
19 Uroš Nikolić
12 Darko Balaban
13 Stevan Jelovac
29 Ivan Marinković
9 Uroš Mirković
4 Aleksandar Cvetković
10 Nemanja Arnautović
14 Dušan Katnić

U stručnom štabu Mihajlu Uvalinu će pomagati Velibor Radović, Srdjan Plajs i Petronije Zimonjić koji će brinuti o kondiciji igrača.
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Dobro znaj da uvek tu sam ja...

Zodijak
Pol
Poruke 3997
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.13
aj neka nam je bog u pomoci da neki od klinaca eksplodiraju pa da se ne obrukamo
IP sačuvana
social share
Ceo zivot u svom srcu nosim boje te, grad Beograd, zemlju svoju, Zvezdo volim te !

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7001
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
mob
HTC One M8
INTERVJU,Džamar Jang, KOŠARKAŠ CRVENE ZVEZDE

Istetoviraću Zvezdin grb na vratu

Košarkaš Crvene zvezde, Amerikanac Džamar Jang (22,199), uveren je da će crveno-beli ove sezone igrati dobru košarku i nada se da će on ostaviti ozbiljan trag u srpskom basketu.

U intervjuu za Press američki bek je otkrio da će istetovirati grb Zvezde na vratu i da bi, kao student glume, voleo da dobije ulogu u nekom našem filmu.

Stigli ste pre mesec dana u Srbiju, kakvi su vam prvi utisci?

- Ovo je moj prvi pravi dolazak u Evropu, ako ne računam leto kada sam imao 16 godina i kada sam bio u nekom letnjem kampu. Dopada mi se Beograd, ljudi su ljubazni i podseća me na moj rodni Baltimor. Mislim da sam blagosloven što sam došao ovde, jer imam priliku da upoznam nove ljude.

Kako vam se čini ovaj tim Zvezde?

- Sve je super, svi su ljubazni i dobri. Kao što sam rekao, ovaj grad i ova ekipa mi toliko prijaju da ću, pored ovih silnih tetovaža, naći neko slobodno mesto da istetoviram i neki detalj Beograda. U stvari, već imam zvezdu na vratu, koja podseća na klub. Ali, evo sad sam smislio da ću istetovirati i grb Zvezde kad budem odlazio, za uspomenu.

Sezona počinje u subotu gostovanjem u Nimburku, kakva su vaša očekivanja?

- Mislim da će biti jako zabavno. Napustio sam godinu dana ranije koledž Meksiko stejt i pridružio se ovim momcima, čiji sam vršnjak. Imamo dobar tim i ja lično imam velika očekivana. Moramo da budemo tim da respektujemo jedni druge jer samo tako možemo da napravimo nešto pozitivno.

Šta ste studirali na Meksiko stejtu?

- Studirao sam glumu tri godine, ali sam odlučio da pauziram četvrtu i probam da igram košarku u Evropi. Moja želja ja da budem glumac posle sportske karijere. Ko zna, možda i u nekom srpskom filmu, ako me neko zapazi. Gledao sam neki vaš film, nisam ga baš razumeo, ali mi se svideo. Ako znate nekog reditelja, recite mu za mene, možda dobijem ulogu. (ha, ha, ha)

Za kraj, da li znate nešto o srpskoj košarci?

- Pa, ne mnogo, znam za Peđu Stojakovića, koji je iz Srbije i, naravno, za Vlade Divca. Rekli su mi da je Divac bio glavna faca ovde.   

D. STOJMENOVIĆ

press
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
Koja sprdnja. . .  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6357
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.63
"Jang je u Americi imao problema sa zakonom"...

nista drugo nisam ocekivao od jednog crnje...  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 856
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.