2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 17 18 20 21 ... 856
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Кошаркашки клуб Црвена звезда  (Pročitano 1023654 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 7943
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.63
mob
Nokia 6700
bice zanimljiva ova sezona  Smile
IP sačuvana
social share
Звечан навија за звезду
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows Vista
Browser
Opera 10.62
mob
Apple iPhone 6s
Privredni sud odbio predlog za pokretanje stečajnog postupka protiv crveno-belih,a odluka suda znači da se odredbe zakona ne odnose na sportske klubove i saveze. Zvezdin dug više od 9.3 miliona evra, a bivši predsednik Slobodan Vučićević oprostio je dug od 3,5 miliona evra.

Što se tiče realnog stanja duga KK Crvena zvezda poslednju zvaničnu procenu dala je revizorska kuća KPMG, a ona kaže da je reč od cifri od 9.3 miliona evra.

“Revizorska kuća procenila je dug na 9,3 miliona evra, s tim da je izveštaj rađen do 31. decembra i da postoje još neka dugovanja iz završene sezone”, rekao je generalni menadžer Mirko Pavlović posle odloženog uvodnog ročišta na Privrednom sudu.

Izvor: Sportske
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Kolarov je bila Govedarica...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7487
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Sto znaci sta  Smile

Vucicevic legenda, znao sam oduvek  Smile
« Poslednja izmena: 07. Okt 2010, 21:50:43 od pantelia »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
Pa to znaci da smo mi recimo Delta holding odavno bi bili pod stecajom, a s obzirom da ovim zakonom pokusavaju da se zastite sportska drustva nismo i necemo biti pod stecajem...

Vucicevic nije oprostio dug. Niko ne oprasta dug od 10 000 evra a kamoli 3.5 miliona evra, pogotovo sto to nisu samo njegove pare. Jednostavno je stavio moratorijum, sto znaci da je odlozio svoj dug za naplatu, i to je vrlo dovoljno, hvala mu. Smiley

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8154
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.63
mob
Samsung 
Uhhhh dobro jee
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7487
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
"Znao sam da je Divac igrao u Zvezdi"

Amerikanac Džamar Jang pobrao simpatije na promociji novog tima crveno-belih obučen u navijačku majicu fudbalske reprezentacije Srbije

Tek je stigao na Mali Kalemegdan, ali Amerikanac Džamar Jang već je pobrao velike simpatije. Na klupskoj promociji nosio je navijačku majicu fudbalske reprezentacije Srbije! "Dok sam šetao u centru grada video sam majicu u izlogu Najk prodavnice. Rekao sam sebi "ovo moram da imam". Ušao sam i kupio je, ovo je bila lepa prilika da je obučem", objasnio je nekadašnji student univerziteta Nju Meksiko Stejt koji ima 23 godine.

Sa 20,3 poena po meču u trećoj godini univerziteta bio je najbolji strelac Egisa. Momak rođen u Baltimoru nije prošao na NBA draftu, a u Evropu je stigao zbog iskustva, igračkog napretka i... "Mislim da mi je potrebno više discipline, kako u igri tako i van parketa. U Zvezdi je disciplina na visokom nivou, za to je zaslužan trener i mislim da će mi to mnogo koristiti. Atmosfera u ekipi je sjajna, svi smo bliski po godinama, stalno se šalimo, ali ozbiljno treniramo. Kao da smo svi braća. Nadam se da ćemo imati uspešnu sezonu, ja ću dati svoj maksimum".

Jang je upitan koliko je znao o Zvezdi pre nego što je stigao u Beograd. Odgovorio je: "Znao sam da su u njoj igrali Majk Tejlor, Omar Kuk i Vlade Divac  Smile".

Oduševljen je srpskom prestonicom: "Period prilagođavanja je brzo prošao. Grad je lep i velik, ljudi su sjajni, mnogo mi se sviđa ovde".

Džamar Jang je od 2008. do 2010. u tri navrata imao problema sa zakonom,  Smile ali na prvi susret ostavlja utisak momka koji je u Beograd došao da se potpuno posveti košarci i napretku u karijeri.

Kosarka.rs

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8154
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.63
mob
Samsung 
Imam osecaj da ce momci na svakom mecu ostavljati srce na terenu!!!

B92: Zvezda bez Janga,rešenje u BiH

KK Crvena zvezda ne može da registruje u KSS Amerikanca Džamara Janga, saznaje B92.

Rešenje za njegov ostanak je dogovor sa tuzlanskom Slobodom oko dugovanja i suspenzije.
Kako nezvanično saznajemo, čelni ljudi kluba morali su (za sada) da prihvate činjenicu da posle višenedeljnog iščekivanja mladi Amerikanac neće biti biti registrovan u Košarkaškom Savezu Srbije, pa tako ni u NLB ligi.
Klub sa Malog Kalemegdana je letos zbog dugovanja prema Slobodi iz Tuzle dobio suspenziju od strane FIBA, koja podrazumeva zabranu transfera igrača iz profesionalnih klubova van jurisdikcije domaćeg saveza.

Zbog smanjenog budžeta kluba i ove administrativne prepreke, Zvezda je sastavila tim isključivo sa igračima iz svog pogona i domaćih klubova, a kada je sa američkog koledža dovela i uspešno registrovala mladog Luku Drču verovalo se da će isti aršin važiti i za registraciju "studenta Amerikanca", Džamara Janga.

"Taman smo ušli i uspostavili miran period rada i dobru vest o tome da je privredni sud odlučio da ne idemo u stečaj, a onda je na moju veliku žalost, KSS odbio da registruje našeg igrača Džamara Janga. Čelnici saveza su mi rekli da "postoji opasnost" da će savez biti kažnjen od strane FIBA ako ga registruju", rekao je generalni menadžer Crvene zvezde Mirko Pavlović neposredno pred odlazak tima u halu u na utakmicu u Češkoj.

"Svima nam je jako teško pala ova odluka saveza i želim da kažem da ćemo se boriti za ovog dobrog momka i kvalitetnog igrača", rekao je Pavlović za B92 i dodao da Zvezda pokušava već nedeljama da se dogovori sa tuzlanskom Slobodom, reši problem i "oslobodi" se suspenzije.

"Mi smo ljudima iz Slobode na sastanku pre mesec dana ponudili rešenje za naš dug, tačnije obeštećenje za Kikanovića i Miloševića. Od prethodnih uprava nasledili smo obavezu od 157.000 evra i ne bežimo od toga. Ali taj novac današnja Zvezda jednostavno nema i zato smo ponudili model otplate za koji verujemo da je dobar i za Slobodu i za Crvenu zvezdu", nastavio je Pavlović i ocenio da je kompromis u ovom slučaju nužan.

"Nadamo se da će naši košarkaški prijatelji imati razumevanja i za mladog Amerikanca kome je sve ovo teško palo jer ima silnu želju da zaigra u 'crveno-belom' dresu", kaže Pavlović i dodaje da će do rešenja ovog slučaja sa Slobodom Zvezda dovoditi samo igrače iz svoje škole i domaćih klubova.

Podsetimo, trener Uvalin od ranije ne može da računa na poziciji dva na kapitena Borisa Bakića koji se još oporavlja od povrede.

Crvena zvezda u subotu u prvom kolu nove sezone regionalne NLB lige gostuje Nimburku u Češkoj od 18 časova.
« Poslednja izmena: 09. Okt 2010, 14:49:38 od stelexD »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7487
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Ko je mazohista i hoce da gleda, evo linka   http://www.balkansport.info/showthread.php?568326-BalkanSport-4

Gubimo 20 razlike, sredina trece cetvrtine. Inace igramo bez Janga, za koga se ne zna kada ce i da li ce zaigrati, zbog problema sa registracijom uslovljenim jebenom tuzbom Sloboe iz Tuzle za jebenog Kikana.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8154
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.63
mob
Samsung 
Eh stetaa...
+16
igraju odbranu kao moja baba...
« Poslednja izmena: 09. Okt 2010, 19:14:53 od stelexD »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

А ја сам цео живот свој дао њој, Звезди Црвеној!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 501
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
SonyEricsson к750и
Николић дао највише, 19.
Ево овде све: http://www.adriaticbasket.com/stats.php?gameid=7&sez= .
IP sačuvana
social share
Нема велике љубави без велике радости, али и без велике патње.     Е то вам је Црвена звезда.     Има да се радујеш до неба, али секирација ти не гине.

Edit by shone83: Maksimalno dozvoljeno četiri banera!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 17 18 20 21 ... 856
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.076 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.