2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 540 541 543 544 ... 856
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Кошаркашки клуб Црвена звезда  (Pročitano 1021754 puta)
Svedok stvaranja istorije

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.10
mob
Samsung 
Demarkus Nelson: Anđeoske oči na terenu

Prvi plej Crvene zvezde ruši sve stereotipe o tamnoputima Amerikancima kojima su džinovske slušalice srasle za uši, a oko vrata imaju zlata i srebra dovoljno da se izlije poklopac za šaht

Kada je sa 15 godina primljen na prestižni Univerzitet Djuk, slavni američki NCAA trener i selektor Drim tima Majk Kžiževski rekao je: "Ovaj mali ima anđeoske oči, vidi sve na terenu!"

Dečko je jedini kapiten Djuka koji nije došao do NBA drafta.
Ni sam ne znam šta je bio razlog... Jednostavno, nisam prošao. Takođe je bio jedini ruki starter u jednom NBA timu, Golden Stejt Voriorsima na otvaranju sezone, a da nije došao sa drafta.
"Najvažnije je da sam, ipak stigao do NBA lige!"

Odrastao je u prilično problematičnom kraju sa dosta kriminala, išao u srednju školu Veleho, nedaleko od Sakramenta, sa Maksikancima i Latinoamerikancima, ali je ostao daleko od bilo kakve loše priče.
"Vaspitan sam da cenim prave ljudske vrednosti, zanimalo me je samo obrazovanje i košarka. Ni na šta drugo nisam obraćao pažnju, imao sam neki svoj cilj i gurao ka njemu."

I šta sad reći, osim da prvi plejmejker i jedan od najboljih igrača Crvene zvezde ove sezone Demarkus Nelson ruši sve stereotipe o tamnoputima Amerikancima kojima su džinovske slušalice srasle za uši, a oko vrata imaju zlata i srebra dovoljno da se izlije poklopac za šaht.

Demarkus je nedavno razvalio Partizan u derbiju, ali je ostao potpuno “kul”, baš kao i posle utakmice.
"Nema euforije, ovo je samo jedan meč u nizu. Derbi je bio dobar, zabavan, važno je što smo pobedili i krenuli ka vrhu tabele ABA lige. Mi možemo svakog da pobedimo, u to sam siguran! To samo zavisi od situacije, kako će da se otvore karte na parketu te večeri. U ovoj ligi ima dosta jakih ekipa, ni za jednu ne može da se kaže da odskače."

Prošlo je dva meseca od kada si došao u Zvezdu, kako ti se čini cela crveno-bela priča?
"Iz meča u meč se vidi veliki napredak tima od koga se mnogo očekuje i javnost i navijači. Imate celu godinu, morate da gradite iz dana u dan, da se popravljate i uzdižete da biste jednog dana osvojili titulu. To je ono što mi hoćemo da uradimo i čemu težimo. Naravno, neće nam biti lako jer isto žele i ostali timovi. Želim dobru sezonu jer imamo vrlo kvalitetne igrače i neverovatnu armiju navijača koja stoji iza nas i nosi nas do pobede. Navijači su ludi!"

U Evrokupu ste počeli ozbiljno da gazite, nemate poraz.
"Imamo dobar tim, što smo pokazali pobedama u prva tri kola. Imamo dobre šanse da budemo prvi u grupi, uz poštovanje svih protivnika. Ponekad su iščekivanja preterano velika, ali sada smo u pravoj formi. Na početku sezone nije bilo tako dobro, škripalo je u nekim segmentima, dobili smo i novog trenera pa je bilo potrebno vremena da se uklopimo. Sada je sve na svom mestu i svi smo srećni. Moramo da nastavimo u ovom ritmu. Imamo hemiju koju negujemo, lidera na parketu, ozbiljnog trenera koji zna posao."

Navijači Zvezde od tebe očekuju mnogo, kreiraš igru, pokazalo se da si mozak tima.
"Znam da je tako, mogu da im obećam i da ću, kako sezona bude odmicala biti još bolji. Ima stvari koje mogu da radim još kvalitetnije. Malo sporije sam hvatao konce igre, jer sam se kasno priključio timu. Bilo mi je potrebno vremena da upoznam sistem, igrače, da naučim njihove navike. Posebna priča je trener, jer kao plejmejker moraš dobro da shvatiš šta želi, pošto si njegova produžena ruka na terenu."

Čuli smo da imaš neobičan hobi, da nije u pitanju gledanje filmova, igrice i muzika.
"Da, ko ti je to rekao? Sigurno Skot, pošto volimo iste stvari... Volim stare, klasične američke automobile. Kod kuće u Sakramentu imam dva oldtajmera. Pontiak GTO iz 1968. i Ševi Ševeo iz 1966. godine. Čuvam ih u garaži. Ponekad, kada sam kod kuće vozim Pontiak, a Ševi još popravljam i restauiram. Sada vozim moderna kola, Mercedes S klase, lep je ali na njega gledam kao na prevozno sredstvo. Ponosan sam na svoje oldtajmere, jer oni imaju istoriju, pričaju američku istoriju."

Po “jutjubu” ne prestaje da se vrti snimak tvog zakucavanja u meču protiv Krke. Navijači Zvezde su oduševljeni!
"Uvek pokušavam da zakucam, samo mi ne ide baš uvek, a-ha-ha. Kada mogu da budem kreativan dok sam u vazduhu - super, pokušaću to da budem. Trudiću se da što više puta tako zakucavam, ali, na kraju krajeva to nije ni važno. Jedino je bitno da nastavimo da pobeđujemo."

Da pobegnemo od koševa, kako ti je u Beogradu?
"Ovaj grad je prelep! Ljudi su sjajni, vrlo ljubazni, hrana je odlična..."

Da li si upoznao čari noćnog života?
"Ne, nisam još... Bilo je nekih priča po novinama kako izlazimo, ali to su izmišljotine. Izašao sam sa saigračima kasno uveče samo jednom ili dva puta. Uglavnom svako veče posle treninga odem u restoran na večeru sa Braunom i Skotom i - to je to. Ali, ovde je svakako lepo."

Šta ti se sviđa sa srpskog menija?
"Još nisam naučio kako se zove to jelo, ali je sjajno."

Ćevapi?
"Ne, nije... Jede se kašikom, ima velika zrna..."

Pasulj!
"Da! Pasulj! Mislim da je to! To najviše volim da jedem. I unutra ima neko lepo meso. Dobra vam je i piletina na žaru, u sosu od sira. Ma, sva jela su odlična, srpska kuhinja je sjajna, sve mi prija."

Kakva je atmosfera u svlačionici Zvezde?
"Ima mnogo zabavnih tipova. Svaki igrač ima svoju ličnost. Raško Katić je veoma zanimljiv i smešan, uvek je raspoložen za šalu. Ima i onih koji spolja deluju mirni i tihi, a u stvari se stalno zezaju."

Sa kojim saigračima provodiš najviše vremena?
"Sa Amerikancima Braunom i Skotom. Zemljaci smo, pa nam je najlakše da izgradimo odnos i prijateljstvo. Ali, družim se i sa Srbima koji su super prema meni i prihvatili su me na pravi način, poput Igora Rakočevića, Borisa Savovića, Raška Katića i ostalih. Ipak, da bih stvorio neko dublje prijateljstvo sa njima potrebno je malo više vremena, jer smo sa različitog podneblja i različitih kultura".

Da li ti se sviđa srpska muzika?
"Ponekad slušam radio u kolima, ali ništa ne razumem..."

Šta možeš da mi kažeš o Beograđankama?
"Pa... Lepe su."

Mozzart sport

[img]http://idub.org/gbu_lee.jpg[img]

Smile
« Poslednja izmena: 28. Nov 2012, 21:44:40 od khadafi »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Pour Out Some Liquor And I Reminisce...

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3359
Zastava Vrbas
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.91
mob
Samsung Galaxy Nexus
Ау јеботе, како ме нервира овај Сасари - Ахтисари или како већ!
Ју ју ју...
IP sačuvana
social share
"When everything is over,
and when i come back into space again,
to Heaven i'll probably go,
'cos i have been in Hell!

Bistro toilets, N.S.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 16.0
Сармо бејах у Суботици данаске.. Маму вам мађарску! Smile

Видим водимо, сад се укључих. Звезда!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.10
mob
Samsung 
Дал му даде техничку  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.62
Гледам мало ову Звезду... и даље не схватам о каквим ви смишљеним акцијама причате Smile иначе да немате Савовића никакве резултате не би имали.
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.62
Гледам мало ову Звезду... и даље не схватам о каквим ви смишљеним акцијама причате Smile Ракочу и Скоту акција не треба... иначе да немате Савовића никакве резултате не би имали.
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 16.0
А сад имамо резултате Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.91
 Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5496
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 16.0
Гледам мало ову Звезду... и даље не схватам о каквим ви смишљеним акцијама причате Smile иначе да немате Савовића никакве резултате не би имали.

Znam da nije lako shvatiti otkud sad Zvezda dobra, stvarno je to problem.  Smile

-------------------------------------------------

Smradovi grčki, napušite se kite, sramota za ovu promenu odluke na kraju, zaista sramota.

Jebi Zvezdo! Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 6942
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 16.0
Јес ти то самог себе цитирао? Smile

Јеботе живот, уместо на +11 ми одемо на егал... А и ово на крају, фаул. Смешно. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 540 541 543 544 ... 856
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.