2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Koja ekipa ce obeleziti sledecu godinu u ukupnom skoru svih takmicenja?
Crvena Zvezda
71.4%  (15)
Partizan
19%  (4)
Hemofarm
4.8%  (1)
FMP
0%  (0)
Buducnost
0%  (0)
Vojvodina
4.8%  (1)
neko drugi
0%  (0)
Ukupno glasova: 21
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kosarkaska sezona 05/06 => dominantna ekipa iz SCG  (Pročitano 16518 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Citat
Ti si potpuno van realnosti, covece, ovo je Srbija, pola stanovnistva jedva sklapa kraj sa krajom!
Pa? Jesi nasao ikad mesta u kaficu u knezu? Tu nema mnogo mesta... ali ima sasvim dovoljno da se pokaze da iako jeste crno, nije crno svima. Vecina i onako nije preterano bitna, vecina nigde nije merilo. Ni u spaniji se ne zivi narocito lepo, ni u italiji, to su mozda 2 zemlje sa najnizim standardom u civilizovanoj evropi i zemlje sa ubedljivo najvecim ugovorima u svim sportovima.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

In the shade, therefore, we will fight!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6523
Zastava Beograd
mob
HTC Touch Cruise
Šakota: Nova pojačanja tek na zimu

Trener košarkaša Crvene zvezde Dragan Šakota izjavio je da je klub kompletirao sastav za predstojeću sezonu i da će eventualna nova pojačanja na Mali Kalemegdan doći tek u zimskom prelaznom roku.

"Zvezdi se sada ne žuri. Skoro smo kompletirali tim i sa ovim brojem košarkaša možemo da počnemo da igramo. Sada nam sledi najteža faza - uigravanje, a utakmice će pokazati da li će nam trebati pojačanja. Najveći rezovi i u NBA ligi i u Evropi dešavaju se oko Nove godine, tako da imamo vremena", rekao je Šakota.

Šef stručnog štaba "crveno-belih" dodao je da je realno očekivati da neki igrači uskoro i napuste tim, jer je konkurencija na spoljnim pozicijama izuzetno velika.

"Želimo da imamo tim u kome su svi zadovoljni. Mladjim igračima ćemo dati priliku da promene klub, ali tek treba da vidimo kojima, pošto sam tek stigao u Beograd i o tome treba prvo razgovarati. Ako neko bude dobio priliku da zaigra u nekoj manjoj sredini lako ćemo se dogovoriti", rekao je Šakota.

"Crveno-beli" će od ponedeljka učestvovati na turniru u Ukrajini gde će u sledećih nedelju dana igrati sa domaćim kijevskim Dinamom, Dinamom Moskovska regija i Himikom.

Šakota je izjavio da je moguće da neki igrači napuste klub i pre odlaska u Ukrajinu, a da će put Kijeva krenuti veći broj košarkaša, jer se taj turnir održava u sastavu trenažnog dela priprema. Trener Crvene zvezde je rekao i da klub nije tražio igrača na poziciji na kojoj igra najveća zvezda prelaznog roka Milan Gurović, već na poziciji klasične "petice", ali da se takva prilika jednostavno ne propušta.

"Svi koji se bave transferima znaju da je potraga za klasičnom peticom praktično nemoguća. U takvoj situaciji pojavio se Gurović, koji je izrazio želju da igra za nas, koji je reprezentativac i koji je za nas veliki dobitak u kvalitetu. Osim toga, pozicija na kojoj Gurović igra nama nije bila toliko 'čista'", naglasio je Šakota.

@akki: Slazem se da vise ne raspravljamo, jer sa tobom ocigledno i ne vredi!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6523
Zastava Beograd
mob
HTC Touch Cruise
Bio sam i u Italiji, i u Spaniji i ne bih se sa tobom slozio. A ekonomski pokazatelji to potvrdjuju, narocito kad se pogleda GDP/per capita, koji to i najbolje pokazuje!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Nije stvar slaganja i ne slaganja, u eu, onoj originalnoj sa 12 clanica to su bile ubedljivo najnerazvijenije zemlje i i dalje su.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6523
Zastava Beograd
mob
HTC Touch Cruise
Ma ok, nije to bilo srz polemike. Stvarnost je da je Milojevic dobio izmedju 3-400.000evra godisnje, Suput,Bogdanovic... izmedju 100-150.000evra; npr. Tripkovic oko 50.000evra... a nas drug akki prica o nekim nebuloznim ciframa (Milojevic 1.300.000), pa posto je on informisan, a ja nisam, samo bih zeleo da znam odakle je dosao do te cifre!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Unbelievable!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1481
Zastava Beograd
mob
HTC Diamond 2
alo care ko je rekao da je Miloje dobio 1 300 000... toliki je bio transfer njegov...  Smile
opet si pogresno napisao... al' ja se ne raspravljam vise sa tobom... nema svrhe, samo nemoj da izvrtjes moje reci jer ko izvrtje moje reci jede...  Smile
IP sačuvana
social share
U spin me right round, baby right round like a record, baby right round round round...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6523
Zastava Beograd
mob
HTC Touch Cruise
Kakav transfer kada je on dosao iz Buducnosti kao slobodan igrac!!! Stvarno pricas o stvarima o kojima blago, kulturno receno nemas pojma!
Nisi mi odgovorio na pitanje!
I bre covece, nemoj vise da se ponavljas, jasno mi je da neces vise da se raspravljas!  Smile Smile Smiley 1
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Unbelievable!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1481
Zastava Beograd
mob
HTC Diamond 2
kakav bre free transfer... si ti lud...  Smile
evo netju vise. obetjavam... ali ovo nisam mogao da iskuliram...
« Poslednja izmena: 10. Sep 2005, 00:05:32 od akki »
IP sačuvana
social share
U spin me right round, baby right round like a record, baby right round round round...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6523
Zastava Beograd
mob
HTC Touch Cruise
Preispitaj ti malo tvoje izvore, izgleda da si poprilicno ne neinformisan nego dezinformisan!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6523
Zastava Beograd
mob
HTC Touch Cruise
Zvezda na turniru u Ukrajini 
Košarkaši Crvene zvezde večeras putuju u Ukrajinu, gde će učestvovati na medjunarodnom turniru zajedno sa ekipama Dinamo Moskovska regija, Himik i kijevski Dinamo, za koji nastupaju Dragan Lukovski, Ratko Varda i Dušan Kecman.

Crveno-beli će u Ukrajini ostati do narednog ponedeljka, 19. septembra.
Na put je krenulo 14 igrača, uključujući i Nenada Mišanovića, koji je
i zvanično potpisao trogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom.

"Drago mi je sto sam došao u veliki klub kakav je Crvena zvezda. Imam
veliku želju da se afirmišem i da kroz dobre partije pomognem Zvezdi da zabeleži vrhunske rezultate", kaže Mišanović, koji će u Zvezdi nositi dres sa brojem 13.

Klub sa Malog Kalemegdana je sporazumno raskinuo ugovor sa Aleksejem Nešovićem. Putevi mladog košarkaša, koji je dao veliki doprinos u osvajanju Kupa Radivoja Koraća pre dve sezone, i Crvene zvezde su se razišli u ovom trenutku, ali nije isključeno da će se saradnja pleja, koji je ponikao u crveno-belom dresu i Zvezde ponovo nastaviti u budućnosti.
Obostrana procena je da je u ovom trenutku najbolja opcija da mladi Nesović kroz značajniju minutažu u nekoj drugoj sredini stekne iskustvo, koje je najbitnije za poziciju na kojoj igra

Izvor: C Z net
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.