2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Koja ekipa ce obeleziti sledecu godinu u ukupnom skoru svih takmicenja?
Crvena Zvezda
71.4%  (15)
Partizan
19%  (4)
Hemofarm
4.8%  (1)
FMP
0%  (0)
Buducnost
0%  (0)
Vojvodina
4.8%  (1)
neko drugi
0%  (0)
Ukupno glasova: 21
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kosarkaska sezona 05/06 => dominantna ekipa iz SCG  (Pročitano 16563 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 407
mob
Samsung i600
Ja gledam  Smile :yikes: :[13]: :[14]: :[16]: :[100]: ...i nista ne vidim .  hehehehe vidim samo sto vam cigani radeeeee  :pelvic_thrust2: :pelvic_thrust2:. A za naseg osetljivog clana akkija :-({|=  :bunch:   mozda se oraspolozi....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Unbelievable!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1481
Zastava Beograd
mob
HTC Diamond 2
hahah, tzare ti ne znas da pises kako treba... pravopis u ruke pa se javi... ja da se prozivam sa tobom ne zelim... ti svojim stavom pokazujes koliko si nekulturan...

a argumenti nisu potrebni da bi se osporila takva tvrdnja... ali ajde da odgovorim cisto da ne bude da sam ostao bez argumenata... bolji juniori dobijaju 500 eura mesecno i to u Lavovima... a ti pricas o 150 000 eura za vrhunske kosarkase tima koji igra Euroligu... ne budi smesan... Zvezda koja je u finansijkoj krizi, tek se sad izvlaci, dovodi Sakotu za 700 000 eura... Milojev transfer je bio 1 300 000 eura... da si rekao preko 500 000 pa i ajde ali ovako si ispao smesan...  Smile

@mekjovana,
dobro sam ja raspolozen... nema razloga da ne budem... osvajanje titule je postala rutina...  Smile
IP sačuvana
social share
U spin me right round, baby right round like a record, baby right round round round...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

In the shade, therefore, we will fight!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6523
Zastava Beograd
mob
HTC Touch Cruise
"Tzare" ili si hteo reci "care"? Da bi dosao na moj nivo ne treba da se spustas nego da se dizes, ali to je za tebe ocigledno nemoguca misija!
1. Ti pricas o transferima, ja o godisnjim primanjima.
2. Ako pazljivo procitas moju poruku videces da sam samo Milojevica izdvojio kao izuzetak.
3. Jadni vi kad trosite tolike pare na Milojevica!
4. A ko to zaradjuje vise od 150.000evra godisnje u partizanu? Perovic, Tripkovic, Borovnjak...?  Smile
5. Ako si ti upravu, a ja smesan, onda mi je jasno zasto su Divac i Danilovic pobegli iz partizana!
6. To sto pisem partizan malim slovima nije pravopisna greska, nego zato sto je mali klub Smile Smile Smile
7. Za koliko sezona smo platili Sakotu 700.000evra?
8. Na kraju ispravka, vi NEigrate Evroligu, vi se blamirate u Evroligi ( a time i nasu kosarku!).
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Unbelievable!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1481
Zastava Beograd
mob
HTC Diamond 2
"Tzare" ili si hteo reci "care"? Da bi dosao na moj nivo ne treba da se spustas nego da se dizes, ali to je za tebe ocigledno nemoguca misija!
hahaha... vazzi...
Citat
1. Ti pricas o transferima, ja o godisnjim primanjima.
ja sam naveo samo neke primere ima ih dosta... raspitaj se pa tjes videti koje su pare tu u igri...
Citat
2. Ako pazljivo procitas moju poruku videces da sam samo Milojevica izdvojio kao izuzetak.
pa on i jeste izuzetak i daleko je vise platjen od 150 000 eura i vredi svaq paru... to sto ti tako ne mislis to je obicna glupost... ali ima i drugih igraca koji dobijaju velike pare
Citat
3. Jadni vi kad trosite tolike pare na Milojevica!
evo sad pokazujes koliko veze nemas sa kosarkom
Citat
4. A ko to zaradjuje vise od 150.000evra godisnje u partizanu? Perovic, Tripkovic, Borovnjak...?  Smile
da Perovitj zaradjuje vise od 150 000...
Citat
5. Ako si ti upravu, a ja smesan, onda mi je jasno zasto su Divac i Danilovic pobegli iz partizana!
Divac i Danilovitj u upravi Partizana...  zivi i zdravi, a mozda se i vrati da igra Divac...
Citat
6. To sto pisem partizan malim slovima nije pravopisna greska, nego zato sto je mali klub Smile Smile Smile
haha, vazi... eh da je samo to pravopisna greska de bi ti bio kraj... Smile
Citat
7. Za koliko sezona smo platili Sakotu 700.000evra?
dvogodisnji ugovor je potpisao, dakle 2 sezone Smile ali i da je 4 to je vise od 150 000, a Zvezda je mnogo slabija finansijski od Partizana, a i Hemofarma...
Citat
8. Na kraju ispravka, vi NEigrate Evroligu, vi se blamirate u Evroligi ( a time i nasu kosarku!).
Smile
haha, a vi ste bolji u Evropi... smesno... Smile

IP sačuvana
social share
U spin me right round, baby right round like a record, baby right round round round...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6523
Zastava Beograd
mob
HTC Touch Cruise
Evo informisao sam se, i tvoja cifra za Milojevica je blago blago receno smesna. On zaradjuje 300.000evra godisnje, a ostali deo od proslogodisnje ekipe bi voleo kada bi dobijao i pola te cifre.
Samo za poredjenje, da te vratim u realnost, Rakoc je dobio u mega ugovoru i za Spaniju 1.500.000evrica po godini, sto samo pokazuje ko je koliko informisan.(tacka)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6523
Zastava Beograd
mob
HTC Touch Cruise
"haha, vazi... eh da je samo to pravopisna greska de bi ti bio kraj... " samo neko sa malim IQ moze da shvati bukvalno tacku broj 6!
Ostalo sto si pisao je prosipanje iz supljeg u prazno, tako da necu dodatno da komentarisem, samo jos jednu napomenu odn. pitanje da ti postavim: A Sakota je igrac???
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Unbelievable!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1481
Zastava Beograd
mob
HTC Diamond 2
Evo informisao sam se, i tvoja cifra za Milojevica je blago blago receno smesna. On zaradjuje 300.000evra godisnje, a ostali deo od proslogodisnje ekipe bi voleo kada bi dobijao i pola te cifre.
Samo za poredjenje, da te vratim u realnost, Rakoc je dobio u mega ugovoru i za Spaniju 1.500.000evrica po godini, sto samo pokazuje ko je koliko informisan.(tacka)
hahah, a ti poredis najplatjenijeg igraca u Evropi koji igra u Realu sa Milojem koji igra u Partizanu... Bodiroga koji je do sad bio najplatjeniji je dobijao 1 milion... bas si informisan... a za Miloja si se zeznuo nije 300 000...
sto se tice pravopisa tu si neprevazidjen a ja ono nisam bukvalno shvatio nego sam samo hteo na fin nacin da ti ukazem da ne znas da pises... verovatno posledica zavrene neke znj osnovne i jos gore srednje ako je i ona zavrsena...
ostalo nisi komentarisao jer nemas argumenata... zavrsena diskusija... i ja ispadoh budala sto sam uopste i poceo da se raspravaljam sa covekom koji veze sa zivotom nema, nekulturan je i ne zna da pise...  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6523
Zastava Beograd
mob
HTC Touch Cruise
Crveno-beli posetili Arandjelovac 
Košarkaši i stručni štab Crvene zvezde u četvrtak su bili gosti Arandjelovca. Vuk Radivojević, Vladislav Dragojlović, Čedomir Vitkovac, Milko Bjelica, Leri O’Benon i Miroslav Raičević posetili su kompaniju “Knjaz Miloš”, gde su imali priliku da vide kompletan program proizvodnje mineralne vode, „Aqua Vive“ i sokova.

Prvotimci crveno-belih su potom davali autograme u Sportsko-rekreativnom centru „Šumadija“ i družili se sa preko hiljadu najmladjih Arandjelovčana, koji su sa velikim oduševljenjem pozdravili članove beogradske ekipe.

Predsednik Upravnog odbora Crvene zvezde Mirko Petrović i generalni direktor “Knjaza Miloša” Patris Dirik potpisali su novi ugovor, kojim je nastavljenja uspešna saradnja.

"Dve godine saradjujemo sa Zvezdom u velikom i ambicioznom projektu čiji je cilj podizanje kvaliteta košarke u Srbiji. Želimo da se naši uspešni igrači, koji su stekli iskustvo u inostranstvu, vrate u Srbiju i podele to sa mladjima. Jednog smo već uspeli da dovedemo, a to je Dragan Šakota", rekao je Dirik, napomenuvši da je kompanija “Knjaz Miloš” nacionalni brend, i da kao takva ima obavezu da ulaže u zemlju.

Predsednik Crvene zvezde Mirko Petrović složio se sa Patrisom Dirikom i dodao da je novi ugovor nastavak saradnje “jednog simbola srpske privrede i jednog simbola srpskog sporta”.
“Cilj projekta je i rad sa mladjim kategorijama, jer bi u Srbiji košarka trebalo da bude prekretnica za decu”, dodao je Petrović.

Trener crveno-belih Dragan Šakota istakao je da bez obzira što dugo godina nije bio u Srbiji, zna da je nemoguće ostvariti uspeh u sportu bez pomoći privrede.

“Moj deo posla je stručan i sa te strane pokušaćemo da napravimo snažan tim koji će se ravnopravno boriti na sva četiri fronta – domaćem šampionatu, Goodyear ligi, ULEB kupu i Kupu Radivoja Koraća. Biće nam potrebno strpljenje i pomoć da oformimo tim koji će konkurisati za trofeje”.
08 Sep 2005 

izvor: KK Crvena Zvezda
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6523
Zastava Beograd
mob
HTC Touch Cruise
Pa ti si prvi rekao da je Miloje uzeo 1.300.000! A na koje jado argumente da ti odgovorim!
A o mom obrazovanju bolje da ne razgovaramo, jer bi te bila sramota sta si napisao!
Ti si potpuno van realnosti, covece, ovo je Srbija, pola stanovnistva jedva sklapa kraj sa krajom!
Pa pola tima parizana ima juniorske ugovore, a ti pricas o milionima!
Za svaki argument cu ti odgovoriti, ali ne mogu za svaki prostakluk!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Unbelievable!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1481
Zastava Beograd
mob
HTC Diamond 2
Pa ti si prvi rekao da je Miloje uzeo 1.300.000! A na koje jado argumente da ti odgovorim!
A o mom obrazovanju bolje da ne razgovaramo, jer bi te bila sramota sta si napisao!
Ti si potpuno van realnosti, covece, ovo je Srbija, pola stanovnistva jedva sklapa kraj sa krajom!
Pa pola tima parizana ima juniorske ugovore, a ti pricas o milionima!
Za svaki argument cu ti odgovoriti, ali ne mogu za svaki prostakluk!
nemam nameru da se vise raspravljam sa tobom... ti zivi u zabludi, tvoja stvar...
a obrazovanje je sigurno vrhunsko cim ne znas posteno ni da pises...
haha, za svaki prostakluk Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.