2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 783 784 786 787 ... 821
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Кошаркашка репрезентација Србије  (Pročitano 965269 puta)
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
mob
I-mate 30 Pro
dobra ti to ideja za kladionicu...

kolko je kvota na nas i amere

nece kod mene zablokirano...
« Poslednja izmena: 07. Sep 2019, 13:29:08 od inicio »
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
Inicio na sportu...

Више овако.

IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

...on kaze zivela droga a ja ziveo Burek....

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 7287
Zastava
mob
Nokia 
Mrzim ove Spance , toliko su odvratni da mi je muka da gledam.  Smile  Celo prvenstvo na mislice dobijaju sad protiv nas sere ih strasno , sve sto sutnu ulazi u obruc. Nasi ne mogu da oporave nikako, previse izgubljenih lopti , sut slabo ide , protiv njihove odbrane nemamo resenje nikako...... Tesko mi mozemo do pobede.....
« Poslednja izmena: 08. Sep 2019, 15:25:42 od Cane Mafija »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
vasilije
kad se samo setim tapka loptu puf sebe u nogu i tako vise puta nicim izazvano
a vidi ga sad
nista bolji nije
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
Све чега сам се прибојавао се десило још кад сам видо да отварамо утакмицу са Бирчом и Бобијем... Smile Све слабости се показале. Затвориш Богдана и Јокића и нема ко коша да убаци. Сакати и Шпанци, спустимо их испод 10 ал џаба кад Васа и Гудура маше зицере. Нисам сигуран за пролаз у полуфинале, Аргентина уопште није наивна.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 7287
Zastava
mob
Nokia 
Mozda je i dobro sto je poraz sad dosao , malo da se spuste na zemlju . Svakako , ovakom igrom nemaju sta da traze dalje, nadamo se da ce se igra popraviti.  Smile    Procitali nas Spanci kao knjigu , dok smo mi "kantali" Angolu , Porto Riko , Filipine ... oni jedva dobijali sa max 10 razlike protivnike  Smile  ali su zato za nas bili spremni , sto je i najbitnije bilo za njih jer dalje imaju "laksi" put do finala.  Smile   
Jokica su maksimalno zatvorili , cudi me da nasi nisu to iskoristi da se napravi neki visak ili nesto.....na kraju Jokara prs'o i oteran u svlacionicu. Ne znam za Bobija , vidim mnogi ga osporavaju , danas je igrao samo 2 min  ( 0 poena postigao) ali mene je i Raduljica razocarao igrom skroz. Zadnja cetvrtina covek upropastio 3-4 napada , bukvalno .... Pod kosem nesto cima-dribla ne zna ni on sam sta hoce na kraju izgubi loptu. Onaj Spanac nas nadskocio pod nasim obrucem , jedan ceo min poslednje cetvrtine nismo mogli da im uzmemo loptu....
Sve u svemu, sad tezi put , videcemo sta ce biti . Sad su kurcem udarili od ledinu , dalje ce biti sta bude.... Smile
« Poslednja izmena: 08. Sep 2019, 16:53:56 od Cane Mafija »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 8957
Је ли само мени ово личи на комплекс од цигана?

Све се скоцкало за пораз, да ствар буде гора водили смо 9 на почетку. Изгубљене лопте, искључење Јокића, ужасан шут... И кад смо били у налету Гудурић и Мицић маше зицере, а наши не знају да скоче у одбрани... Гудурић је највећа канта у овој репрезентацији, буквално можемо без њега. Не знам који курац га је Ђорђевић и држао толико на паркету, и на крају крајева не знам који га је курац звао. ПРЕВАРА ОД ИГРАЧА! Волео бих да ме оповргне и да ме укопа због ове изјаве, али неће јер је јадо најјаднији. Радуљица и Богдан једини нешто данас, али морало је више тројки једноставно.

Ништа сад, попили смо шамар и сада да се усредсредимо на Аргентину, која нам такође никад није лежала, али ајде с њима смо и знали да изађемо на крај. Ако прођемо на Амере, и то је то, једноставно мораш добити Амере ако мислиш да освојиш. Било како било, ужасно бих желео да се опет сретнемо са циганима у завршници.

И ЗА КОЈИ ЈЕБЕНИ КУРАЦ НИЈЕ ВЛАДЕ У СТУДИЈУ?! КАД ЈЕ ОН БАКСУЗИРАО МИ СМО ГАЗИЛИ!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
Није проблем само Гудура. Васа не игра ништа, Јовић танак данас, Лучић не постоји. Бирчу и Симона нећу ни да спомињем, махачи пешкиром.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 7287
Zastava
mob
Nokia 
Bogdan 26 poena , Lucic 8 , Raduljica 7 .... Tu se vidi da Bogdana nije imao ko da prati danas. Bjelica katastrofa  , Guduric takodje ....
Citat
Радуљица и Богдан једини нешто данас
Nisam bas siguran za Raduljicu , ali kakvi su ostali bili....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 8957
Ух да, Јовић кад је наскочио и направио дуплу... Капирам да је и њему било јасно да је данас био ужасан. Симон је требо више да игра, можда сам пристрасан јер га готивим, али озбиљно то мислим.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 783 784 786 787 ... 821
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.