2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 519 520 522 523 ... 821
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Кошаркашка репрезентација Србије  (Pročitano 973087 puta)
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 40.0
i dalje tvrdim da je bogdanovic uradio pravu stvar.litvanci su ocekivali spor napad i Teov sut u zadnjoj sekundi.momak ih je iznenadio (kao i saleta al ko njega sta pita kad ne zna rec svojima da forsiraju kontakt radi bonusa) ali nije imao sreće jbg.nista on loše nije napravio jednostavno se poskliznuo jbg.
+1

Имо је муда да проба. Није прошло, идемо даље. Вратиће се ово и ући ће други пут кад буде требало.
« Poslednja izmena: 19. Sep 2015, 00:17:04 od Raven_Claw3190900 »
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 8957
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 37.0
@zenabre

To pravilo je da ukoliko sudija svira faul na jednom igraču, a drugi igrač u istom trenutku da koš, onda se koš priznaje i daje se lopta toj ekipi (ili izvode bacanja ako je bio bonus). Zašto nam to nisu priznali? Mislim da je sudija delić sekunde ranije svirao taj faul pa zato.

Hvala na objasnjenju. Koliko sam video na snimku bukvalno u istom momentu se Teo digo kad je bio faul, tako da mislim da je tad otprilike i sviran. Ako je zaista tako kao sto sam ja video, onda su nas ostetili za tacno 3 poena koliko je bila na kraju razlika...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14336
Zastava Beograd
OS
Windows
Browser
Chrome 45.0.2454.85
@grobar
ja nisam pokusao da poredim njega i valanciunasa ,ali je klinacki i ratardirano ispasti glup onako na kraju...znaci lik ga je navukao na faul kao da ovaj ima 15 godina i tu nas je ukopao lik,doduse pre toga nas je ukopao lik koji je cuvao seibutisa...ali bogdan je 1-7 za 3 gadjao,pa bolje draganu toliku slobodu da su dali vise trojki bi dao garantujem,a ne vezali mu ruke kao da je retardiran
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows 7
Browser
Chrome 45.0.2454.93
Jednom je i bilo bre trojka i faul na Raduljici. 5 poena smo imali iz tog napada
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 40.0
Лане проиграли кад је требало.
Ове године са минимумом се прошетали после победе над Шпанцима. Кад смо наишли на тврдо - тропа.

Штета. Ал добро, мени је полуфинале неки минимум, у 4 смо у Европи, ту реално и пропадамо и то је ОК.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 38.0
Što reče Željko na onoj legendarnoj konferenciji 2005...samo najnormalnija igra,ništa posebno,lagano 20 razlike za nas...ali jebi ga... Smile
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 45.0.2454.93
@grobar
ja nisam pokusao da poredim njega i valanciunasa ,ali je klinacki i ratardirano ispasti glup onako na kraju...znaci lik ga je navukao na faul kao da ovaj ima 15 godina i tu nas je ukopao lik,doduse pre toga nas je ukopao lik koji je cuvao seibutisa...ali bogdan je 1-7 za 3 gadjao,pa bolje draganu toliku slobodu da su dali vise trojki bi dao garantujem,a ne vezali mu ruke kao da je retardiran

У праву си за неке ствари, али брате претерао си га мало, јер екипа је изгубила, сви су грешили ти си само скупио грешке пар људи и то ти замерам, ништа друго.

Иначе нервира ме и што људи у овој земљи трипују и воде се размишљањем да увек све зависи од нас, да смо ми супериорни, да ми диктирамо, али чисто оно некад и неко други одигра добро па нас добије, не губимо увек само због нас.
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 8957
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 37.0
Bas bezveze jebem ti, ovo je za nas skoro ko Brazilcima kad ispadnu sa SP u fudbalu. Zesci smor... Smile

Dodatni smor je sto nas je dobila jebena Litvanija koja igra u finalu i koja ce igrati na OI. Ej ajde da je to ona zajebana Litvanija koja te usere trojkama, ne ovo je neki kurac koji se provuko nekako tucom do finala. Ne mogu sam sebi da verujem, ali navijacu za cigane u finalu.  Smile

Jednom je i bilo bre trojka i faul na Raduljici. 5 poena smo imali iz tog napada

Pa za to (valjda) i pricam. A plus ono kad je bila tabla od Markovica pa tek onda banana...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Token's life matters.

Zodijak
Pol
Poruke 2947
OS
Mac OS X v: 10.10.4
Browser
Safari 600.7.12
Jedna ekipa iz Evrope dobija wildcard da učestvuje na kvalifikacionom turniru.

Što više razmišljam, sve sam više siguran da nas je sjebao nedostatak lidera. Teo to u ovako teškim situacijama nije (koliko god mi bilo teško da priznam), Bogdan to ima u sebi, ali je očigledno nespreman za ovoliki broj mečeva, Bjelica je tako krenuo turnir i tako igra cele godine da sam bio siguran da je on to što nam fali. Očekivao sam da povuče, morao je da ide na prodore mnogo više, šta mu se desilo da izgubi samopouzdanje nemam pojma. Jeste bila brutalna odbrana Litvanaca, ali na poziciji 4 smo baš bili u prednosti.

Ma kenjam i ja, puk'o sam načisto, ovo je bolelo kao da su mi vadili zdrav zub.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 45.0.2454.93
mob
HTC One
Prestanite sa hejtom. Momci su odlicni, u cetiri u evropi, drugi na svetu, igraju dolsedno ranijim generacijama i nema potrebe za pljuvacinom. Svako ima los dan, nazalost danas je vise njih imalo takav dan istovremeno.

Da smo pobedili sada bi pojedinci pisali hvalospeve o mudima do poda, najludjem timu, pisali "to ludaci, i kada ne ide najbolji" itd.

Moramo li uvek da pljujemo cim neko izneveri ocekivanja? Pa retko koji tim je stalno u vrhu, iz generacije u generaciju. Da li ste svesni koliko je i to samo po sebi tesko?

Lako je podrzavati kada smo prvi, treba podrzati i kada je tesko.

Sve cestitke nasim momcima.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 519 520 522 523 ... 821
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.222 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.