2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 39 40 42 43 ... 821
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Кошаркашка репрезентација Србије  (Pročitano 969395 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 563
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
dobro je, mile. nisi ti meni protivnik, niti sam ja tebi.
IP sačuvana
social share
gotovo.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.62
Pisao ja jedan tekst odmah po završetku EP koji verujem da niko nije pročitao... i baš pričah o takozvanoj maloj minutaži igrača u klubovima. Da, mala minutaža, ali u Evroligi. Idemo redom.
Teodosić, Mačvan i Krstić imali 30+ minuta u oba takmičenja, Kešelj, Savanović, Tepić, Bjelica, Štimac, Anđušić, Paunić... svi oni su imali vrlo zavidne minutaže u prvenstvima, tako da to pričanje o maloj minutaži ne pije vodu.
Sada ćete reći kako oni nisu glavni igrači, a ću pomenuti Partizan i to da ni u tom klubu ne postoje glavni igrači jer postoji ULOGA u timu koje u našoj reprezentaciji NEMA. Zašto? Pitajte glavnog i odgovornog.

Klipe, za tebe je glavni krivac što smo danas izgubili od jedne Estonije, što nas ponižavaju Crna Gora i Izrael... krivo ti je to što se loše radi u mlađim kategorijama? Jes pročito opet šta si napiso? Znači, izgubili smo od jebene Estonije, od ekipe koja ima 126x lošije igrače od nas, i za to kriviti rad u mlađim kategorijama a ne ovoga ili onoga koji šutira 1/8? Moka je u pravu kada kaže da je sam, dakle, SAM Teodosić sjebao bar naših 10 poraza.

U čemu je tu Dudina krivica? Teodosić ti šutira na svakoj utakmici 1/5 trojke u NAJBOLJEM slučaju, a on tebi i dalje šutira u pokušaju da smanji rezultat. Pa Paunić ima bolji procenat od njega. Nije mi jasno ko Teodosića uopšte više naziva šuterom. Onako može bilo ko odavde sa foruma da prangija... pa vala jedna će da uleti od pešestinu prangija.
Još uvodi Anđušića na 9 sekundi do kraja. BOŽE! Šta je hteo sa njim? Da da šesticu dečko?

Kakvo more drveće i šume. Mi smo danas izgubili od Estonije zato što smo dali 5 od 25 trojki, što smo promašili 10 otvorenih trojki, što su nas RAZVALILI u skoku, i to samo BORBENOŠĆU, što nas je boleo kurac, što je Duda mutav i tajm aut traži kad se Estonija odlepi na 10 razlike itd. Kakve crne mlađe kategorije...

I još nešto... zašto smo pravili onaj uspeh u Poljskoj... kenjalo Teodosića. Usralo nas da dobijemo Španiju u 1/4 finalu, inače bi se isto završilo kao i sve ostalo. Posle opet kenjalo celu ekipu protiv Slovenije, a pogotovo Tea koji je dao 40 poena i to je to. Ja lično ni tada nisam hvalio Dudin rad, već sam i u tim trenucima govorio kako nam se napadi svode na pokušaje individualnih rešenja, šuteva i ostaloga, bez ikakvog rezona. Samo što je to tada prošlo i samo što smo tada ubadali kako smo stigli, tipa Kešelj u padu za 3 i tako to. Ili prostije - igrali smo ko FMP, samo malo kvalitetniji FMP.

Kakve šume i drveže Bože ljudi.

Bitno je deda da si ti najurio onomad Tripkovića jer je sjebao jedan napad a da na Teodosića reč ne smeš da povisiš. Bravo.
« Poslednja izmena: 09. Sep 2012, 03:51:44 od Raća_5 »
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6348
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
mob
Nokia Lumia 920
Ja pričam da, ne znam zašto, ali igraju bez muda, odbrana i skok nula, pa šta to znači, da Estonija slučajno nema više igrače ili bolje skakače od nas? Samo stvar volje i glave.

Znamo svi kakvi su to igrači, u kojim klubovima igraju, svi su imali korektne sezone i dolaze posle 2 meseca ili koliko već priprema, treba da dobiju Estoniju u gostima, i to se nije desilo. Pre toga Izrael i Crnogorci. Može da se desi loš dan, loš momenat, mogu i dve utakmice da se izgube, ali ovo večeras? Tu nema veze ni savez, ni stanje u našoj košarci, ništa, mi kao ekipa igramo katastrofa. Ako postoji neki problem između njih, ako ne mogu da funkcionišu na terenu, Duda je najveći krivac za mene, pa onda svi ostali.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.02
mob
Apple iPhone 6S
A kakve veze ima Djilas sa ovim sada? To me najvise impresionira kada se Djilas navodi kao krivac sto mi gubimo od Estonije. Djilas se bavi samo obezbedjivanjem finansija za putovanje, smestaj i slicno i to on obavlja odlicno. Prethodni predsednik nije ni to mogao da obezbedi pa nismo imali para da otpurujemo na takmicenje. Ovde su krivi sami igraci i kriva je struka. Te price o kvalitetu mogu da piju vodu kada igramo protiv Spanije, Francuske i slicnih ekipa. Za ovu grupu imamo kvalitet da budemo prvi sa pola snage. Zasto nismo. Pa zato sto igrace zabole i zato sto Duda ne ume da se postavi kao autoritet i donosi neke vrlo cudne odluke. Ma koliko cenio tog coveka, mislim da su ga godine ipak pregazile i da je vreme da prepusti taj posao nekom drugom. Pitanje je samo kome, posto smo osiromasili i po pitanju trenera.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6212
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.02
Hteli smo Dudu, hteli uglavnom ove igrace, hteli da budu na okupu sto je duze moguce, hteli bivse kosarkaske legende u rukovodstvu... i sad kad je sve to obezbedjeno kriv je Djilas  Smile  Smile

...jednostavno nemamo kvalitet i to je to!

seronjo, ko je hteo dudu jbto se te duda. ko je hteo mafiju djilasa jbo te djilas da te jbo u to dupe tvoje zuto usrano. mrs barabo.

Zamolio bih te da odes na politicki forum i da tamo lecis svoje frustacije, jr ocigledno je da te kosarka zanima kao lanjski sneg i da je jedini motiv tvog prisustva na ovoj temi politika i to ona najniza... a tvoj recnik i vredjanje dovoljno govore o tebi kao osobi... verovatno i sa roditeljima razgovaras tako...

A kakve veze ima Djilas sa ovim sada? To me najvise impresionira kada se Djilas navodi kao krivac sto mi gubimo od Estonije. Djilas se bavi samo obezbedjivanjem finansija za putovanje, smestaj i slicno i to on obavlja odlicno. Prethodni predsednik nije ni to mogao da obezbedi pa nismo imali para da otpurujemo na takmicenje.

Ovim je sve receno sto se tice tog dela!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
Ko што рекох, не видиш шуму од дрвета. Толико очигледно.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma

necu da ti kazem, chelavi...

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 22022
Zastava La45.2590  Lo19.8330
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
mob
Apple iPhone 12, S21
@zaludjenko

Spusti loptu, smanji ton i smanji sa uvredama...
IP sačuvana
social share
- A robot may not injure a human being or, through inaction, allow a human being to come to harm
- A robot must obey the orders given to it by human beings, except where such orders would conflict with the First Law
- A robot must protect its own existence as long as such protection does not conflict with the First or Second Laws
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 563
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
`ocu. nervozan sam bio i tacno je, usao iz neke druge price pa je nastavio ovde. izvinjavam se.

tema: djilas je kriv zato sto je cicu  za apsolutni neuspeh njegovog projekta OI london, nagradio novim ugovorom i pruzio mu priliku da uradi ovo. totalno razbuca reprezentaciju i usmeri je putem fudbala.

a evo izjave koju necu da komentarisem. nema potrebe.

''Selekcija Estonije je igrala u visokom ritmu svih 40 minuta i gotovo nijednog trenutka nije posustajala. Znali smo da im je šut za tri poena najjače oružje. Šutirali su 31% iza linije 6,75 imali 12 ofanzivnih skokova što im je daleko najbolje ostvarenje u dosadašnjem toku kvalifikacija.

U drugom poluvremenu odigrali smo u fazi odbrane ispod očekivanog nivoa. Takođe, koncentracija nam nije bila dobra, ali ponavljam još jednom estonski tim je bio bolji i zasluženo stigao do pobede'', izjavio je Ivković.
« Poslednja izmena: 09. Sep 2012, 11:18:31 od zaludjenko »
IP sačuvana
social share
gotovo.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.02
mob
Apple iPhone 6S
Covece, jel ti razumes da mi sa najtrofejnijim evropskim trenerom, Zeljkom Obradovicem, na Evropskom prvenstvu koje se igralo u Srbiji, sa celim dream team-om (Bananamen, Jaric, Tomasevic, Rakocevic, Bodiroga...) nismo uspeli ni da se plasiramo u drugu fazu? Jel shvatas da tada nije ibo Djilas predsednik saveza? Jel shvatas da smo posle toga slicno prosli i sa Mokom? Isto Djilas nije bio predsednik saveza. Jel shvatas da je taj Djilas bio predsednik saveza kada smo sa (skoro)istim ovim timom i istim ovim selektorom tukli Spance i osvojili srebro, odnosno kada su nas pokrali za igranje u finalu na svetskom i makar jos jedno srebro?

Objasni mi onda kako si dosao do zakljucka da je bas Djilas problem u celoj prici, ako zanemarimo cinjenicu koju sam ti rekao da je njegov posao u ovom savezu da obezbedi pare za putovanja i smestaj, sto on odlicno radi, a sto Kapicic nije uspevao da uradi, pored katastrofalnih rezultata koje je imao za vreme svog mandata. Ako Djilasa ne volis iz nekih politickih razloga, onda to diskutuj na politickom delu foruma. Ovde je Djilas predsednik saveza i nista vise. I to za sta je on zaduzen kao predsednik funkcionise dobro. Jedino mozes da mu zameris sto je odlucio da ostane Duda, ali sumnjam da je to njegova licna odluka. On je zato i postavio Bodirogu, Tarlaca i ekipu koji se mnogo vise razumeju u kosarku da bi radili ta strucna pitanja, a da on moze da se bavi finansijama, tako da je odluka da Duda ostane samo formalno njegova, a sustinski njihova.

A i sto se Dude tice, vrati se na pocetak mog posta. Zelimir nije uspeo da uradi nista sa daleko jacim timom i to na prvenstvu koje se igralo u Srbiji. Inace je najtrofejniji trener u Evropi i posle toga je osvojio jos par puta evroligu. Duda je ove godine osvojio Evroligu sa Olimpijakosom al sada gledamo ovo mucenje sa Estonijom. Dakle pitanje i koliko je njegova krivica. I ja mislim da su mu neke odluke bile nerezonske, ali glupo je da ja solim pamet jednom coveku koji je osvojio vise trofeja, nego sto ja imam godina. A i da ga smenimo, koga bi ti doveo? Jedino Pesic bi mozda bio dobro resenje, a on je zauzet sa Nemcima, a davati reprezentaciju nekom mladom treneru da se uci bi bilo po meni pogubno, jos vise nego sada. Ostaje jos samo stranac, a to bi bila isto svojevrsna sramota da nas trenira stranac koji smo izvozili trenere na kilo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 14494
Zastava
Browser
Opera 11.10
potpisujem sve
IP sačuvana
social share
Комплекс - Искуство за које је везана снажна емоција, спој овог когнитивног садржаја и емоције снажно утиче на понашање, нарочито када је из свесног потиснут у несвесни део психе.

Љубазно вас молим да, ако нисте схватили, без преке потребе не употребљавате термин.
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 39 40 42 43 ... 821
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 2.34 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.