2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 385 386 388 389 ... 821
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Кошаркашка репрезентација Србије  (Pročitano 970524 puta)
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 14494
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 37.0.2062.120
Ovo je isti lik koji je radio u SOS-u one murale. Kad god to vidim jeza me prodje. Da sam Teodosic ili Djordjevic, ja bih ih tuzio. Bolje da su dali onom liku sto je u Jagodini pravio Novaka, da slika mural.

nije. u SOS-u je radio Derox, ovo mislim da je neko drugi potpisan, pise nesto Pijanista valjda?
IP sačuvana
social share
Комплекс - Искуство за које је везана снажна емоција, спој овог когнитивног садржаја и емоције снажно утиче на понашање, нарочито када је из свесног потиснут у несвесни део психе.

Љубазно вас молим да, ако нисте схватили, без преке потребе не употребљавате термин.
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 38.0.2125.44
mob
Apple iPhone 6S
Ne znam ko je. Pretpostavio sam, jer izgledaju identicno. Bas trazim slike po netu tih iz SOS kanala, ali ne mogu da nadjem.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2145
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 32.0
Ipak moram da prokomentarisem nesto sto mi diglo pritisak za vreme utakmice: ljudi su dosli toliko nalozeni da polome koga god da imaju protiv sebe u finalu. Nije to cudno naravno, ali dileje kao Farid, Kasins i Dramond  Smile Farid kulira Jovica i ne pruzi mu ruku, ova dva krmka biju prljavo....i nisam upamtio tacno koji od gospode nije prihvatio u prvom poluvremenu kada mu je Bjelica valjda pruzio ruku da ustane. i oca i majku
Ma Farid je bio i u prvom poluvremenu sa Bjelicom,iskompleksirani idiot,jebi ga nije lako kad ti svi kazu da si go kurac od igraca i onda docekas svojih 5 minuta,igrac koga bi tukao po rebrima dok mu ih ne bih polomio,covek koji je prva petorka prvenstva,a zna basket malo bolje nego ja,i ne treba na osnovu njega da pravis sliku o americkom timu,jer je nebitan lik,sto se tice ostalih ljudi tamo,sve korektno i nisu mi ni izbliza odvratni kao Spanci,Harden je nenadjebivi car,ona slika sa Kalinom je obisla planetu sinoc nema gde je nisam nasao...

Smile више сте ви искомплексирани него он. Ко је њему то рекао да је "курац од играча" (сем тебе) па онда дочекао својих 5 минута? Smile Харден је "ненадјебиви цар" јер игра необавезну одбрану, а овај који изгара на оба дела паркета, има најбољи проценат шута, највише ухвати скокова, игра можда и најбољу одбрану у туму, он не уме кошарку. То што није пружио руку не значи да не уме кошарку. Момак ради најпрљавији могући посо у екипи. Уз то је стварно блам рећи да дечко не зна кошарку. Видех да си написао касније да нема шут. Шта ће му? Јел имао Родман шут? Приде Фарид и уме да погоди са полудистанце. Један свакако од најзаслужнијих за медаљу, а свакако и заслужена прва петорка првенства.

Мислим да је момак зацементирао место и у правом дрим тиму. Само да настави да гази како уме. Један од најзахвалнијих играча који постоје тренутно у кошарци.

Nemoj da postavljas dijagnoze molim te. Neverovatno kakve stvari dozvoljavas sebi. Posto me vec citiras da kazem i ja ponesto.
IP sačuvana
social share
Bubamara, bubamara nosa nema, slonovima njonja strci!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.110
 Smile Smile нисам теби одговорио.
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2145
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 32.0
Pa regulisi citat, nemoj da te mrzi, obojica smo ti u citatu, ispade da obojici pricas.  Smile
Kako god, meni se nije dopalo to sto su njih 3 radili. Mislim, gubim pa imam pravo da se ljutim. I to sto u NBA oni tako rade neka kace macku o rep. Red je da znaju sta se desava u ostatku sveta, ako nista drugo. Sta znam, mozda sam ja lud, mislim da ipak treba postovati protivnika. U sinocnoj utakmici im je protivnik bila reprezentacija Srbije, malo su mogli da se prilagode, makar tih 60 minuta. Kada im je vec prilagodjen zreb, modifikuju se pravila, sudije menjaju kriterijume. Naj su bolji i svaka cast, hteli su da ponize protivnika u finalu, ko god to bio, neki od njih su to bukvalno shvatili, to je to. Sto ulazis u frku ako si slabiji.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 31.0
Што се ти не прилагодиш њима па прихватиш да је то нормална ствар?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2915
Zastava
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 31.0
IP sačuvana
social share
Da bi promene uspele većina članova društva koje je ušlo u promene mora da se svakoga jutra buditi sa osećanjem izuzetnog istorijskog trenutka, s osećajem nečeg velikog i vanrednog.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2145
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 32.0
Што се ти не прилагодиш њима па прихватиш да је то нормална ствар?
Gde je to normalna stvar? U NBA? Ti polazis od pretpostavke da se tamo igra najbolja kosarka. Ali se ne igra SAMO U NBA  kosarka. Nije ovo bilo finale plaj ofa njihovog nego finale SP, i uopste SP. Hoces sada da vagamo sta je gde normalno i onda da ga tupimo do prekosutra kako je ko trebao da igra, negde se ljudi i saplicu, sutiraju. Sta ga dozvoli, tupis? Prilagodio se Jovic pa pruzao ruku protivniku na zemlji, prilagodio se Sale pa se nije bunio na cudan kriterijum sudija, na delegiranje. Izgubio od BOLJEG od sebe i izgubio kao covek. Vecina je i pobedila gospodski, zasto se njih nekoliko nije prilagodilo tome? Kakvo ti je ovo pitanje, pobogu?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 31.0
Провери у речнику шта значи прилагођавање. Чуј Јовић се прилагодио па пружио руку Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2145
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 32.0
E neka si se ti nasmejao.  Smile
« Poslednja izmena: 15. Sep 2014, 18:50:17 od dim-che »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 385 386 388 389 ... 821
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.156 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.