2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Da li ste za to da Duda Ivkovic ostane selektor?
Da
67.2%  (43)
Ne
32.8%  (21)
Ukupno glasova: 64
Idi dole
Stranice:
1 ... 753 754 756 757 ... 791
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Košarkaška reprezentacija Srbije  (Pročitano 912503 puta)
Poznata licnost

edit by cg_ac: bez linkova

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 3768
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.22
mob
Nokia c6
ma 99% niko neće hteti da se prihvati ovog polsa, jedino moka jer je čovek idiot... nama očigledno treba ovakav trener

IP sačuvana
social share

Edit by Belgrade: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.22
mob
Samsung 
Vi ne znate šta hoćete... ne valja Dule, koji osim u Partizanu ništa nije uradio, a valja Saša Đorđević koji još ništa, ali ništa nije napravio kao trener.

Medalje su nam donosili uvek treneri, koji su vodili najvece evropske klubove, prvake kontinenta, a ne galamdzije iz srpskog prvenstva. Dakle ako mu je domaci klub najveca preporuka, onda lepo trebamo odrediti i ambiciju shodnu tome, a to mu dodje nesto poput Makedonije. Jednom iznenadis, drugi put te napune, treci put te ni nema.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Nisam mudar, samo tiho pricam

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 13.0.782.220
mob
Nokia 6220
Galamdzija iz domace lige je napravio bolji rezultat od najtrofejnijeg trenera evrope 2004. i 2005.
IP sačuvana
social share
Баш још једна бенефиција тренирања у јавности, поред очитих бенефиција по физичко здравље, је управо развијање курцобоље за мишљење других...
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6348
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.220
mob
Nokia Lumia 920
Ko da ja ne bih voleo Željka Obradovića, jebote... neću da se raspravljam više.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Kolarov je bila Govedarica...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7487
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.612.3
Pesic 100% nece uzeti nas, ne verujem ni da ce Nemce. Ja sam i dalje za Sasu Djordjevica, ako zeli.

Nisam ni za Mutu. Da li zbog njega ili sticajem okolnosti, imao je jednu jedinu priliku da radi u vecem klubu, Partizanu. I istakao se sa onih 8 poraza zaredom sa jednim od najjacih timova koji je Partizan imao. Po meni, on je trener koji ce da obezbedjuje opstanke losim ekipama, i da bez budzeta pravi timove za npr. Uleb Kup. Za vise od toga nije. Eventualno kao pomocnik.

P. S. Znam da je Mesina jednom izjavio da bi voleo da trenira Srbiju (ili SCG, ne secam se). Znam da je negde u NBA, ali bi se moglo probati  Smile. S tim sto Novica verovatno ne bi igrao  Smile

Porediš nešto što je bilo pre 13 godina...

A gde je Muta tih 13 godina? Po Peristerijima i Iraklisima. Po meni jednostavno nije kvalitet za prvog trenera reprezentacije, sto ne znaci da je los trener.

kako da ne pomeneš da je on taj isti Partizan odveo na F4 Smile znači ono...

Ne pominjem jer bi to bila laz. Partizan je na F4 odveo Kime Bogojevic koji je postavljen da spase sto se spasti moze kada je Muta vezao 8 poraza.

Jasno je da će Duda podneti ostavku, pozdravio se sa igračima i zahvalio im na poslednje 4 godine.

Pošto Kari sigurno neće, tj. uzeće Nemačku, a ustanovili smo ovde da Dule nije dovoljno dobar, pa ni Muta, evo cigani neka izaberu selektora između Pavićevića i Trifunovića. Može i Zmago Sagadin.

Pozdravlja te cigan na koga si mislio. A inace, Djordjevic koga predlaze taj cigan je igrao za Hemofarm mozda? A Muta je trenirao samo Partizan, ili mozda i Zvezdu, par puta?

Pavicevica i Trifunovica niko spominjao nije, to je dokaz ko je opterecen klubastvom. Lajavi grobari.

« Poslednja izmena: 18. Sep 2011, 17:19:51 od pantelia »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6348
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.220
mob
Nokia Lumia 920
Valjda je jasno da sam to napisao zbog Duleta, i za tebe važi ovaj post

Vi ne znate šta hoćete... ne valja Dule, koji osim u Partizanu ništa nije uradio, a valja Saša Đorđević koji još ništa, ali ništa nije napravio kao trener.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.22
mob
Samsung 
Ja hocu da nadjemo najboljeg moguceg trenera, nebitno da li stranog ili domaceg. Ako iz nekog razloga imena krenu da otpadaju, pa na kraju dodjemo do Vujosevica nemam nista protiv, ali ne treba zuriti. OI ionako propustamo, imamo vremena da se spremimo za sledece EP, dakle treba pazljivo izabrati.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Nisam mudar, samo tiho pricam

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 13.0.782.220
mob
Nokia 6220
Ja sam siguran da bi Dzikic bio odlican izbor, mozda i najbolji.
IP sačuvana
social share
Баш још једна бенефиција тренирања у јавности, поред очитих бенефиција по физичко здравље, је управо развијање курцобоље за мишљење других...
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 14.0.835.163
Inače, Vujanić je tada bio igrač Partizana i još uvek mlad i daleko od onoga šta će kasnije postati.

Idemo onda ovako... i Moka je onda imao dobar tim... imao je 3 dobra igrača - Gurović, Jarić i Miličić. Mislim, gluposti i to teške.

hahaha, ovo nisam pročitao...
jel na ovog vujanića misliš? koji je trpao po 30 poena još u zvezdi?
http://www.arhiva.srbija.gov.rs/vesti/2001-01/29/23102.html
http://arhiva.glas-javnosti.rs/arhiva/2001/04/02/srpski/S01040108.shtml

Da, na tog Vujanića mislim. Zašto onda nije bio prvi plej ni kod Duleta u reprezentaciji, a da ne pričam kod Pešića u Americi 2002... iako je davao 30 poena... on jeste te godine bio najbolji strelac EL u Partizanu, ali igrač je postao u Skiperu... moje mišljenje.

tepacenko, jbte covece on je 18  godina pre toga bio trener partizana, a 2003 nije bio formiran kao trener, jel sam te ja dobro razumeo?

Kup Koraća sam pomenuo jer je Duki rekao da ovaj nema nikakve uspehe. I da, 2003. nije bio formiran kao trener kakav je danas.

A trenere zvati po ovom redu:

Pešić (ako ne ode u Nemačku)
Obradović
Vujošević
Nikolić
Đorđević

Što znači da bi verovatno selektor bio Nikolić. Daj bre neka Bodiroga i Tomašević nagovore Želimira... pa nema više Radmanovića i ostalih divljaka... ovo su sve dobri momci.

A da kažem par reči ovom Dukiju...

Taj "galamdžija" je jedini trener u istoriji koji je dobio Gomeljski trofej (ako znaš šta je to) a da nije osvojio EL. Taj "galamdžija" je od nekog tamo Čeha napravio 6. pika, taj "galamdžija" je od igrača koji nije mogao da igra u jednoj Granadi napravio, tada, najdominantnijeg centra u Evropi, taj "galamdžija" je napravio nekolicinu igrača koji dan danas nose ovu reprezentaciju, taj "galamdžija" je Slavkom Vranešom kao prvim centrom, Mitrovićem i Bracom Miloševićem pobedio, do tada, nepobedivu Barselonu, taj "galamdžija" je bio na korak od finala EL sa budžetom ko FMP...

Godišnji odmor mi treba, izvinjavam se što ne mogu dalje.
« Poslednja izmena: 18. Sep 2011, 18:25:13 od Tepachenko »
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.51
mob
Nokia E72
Чини ми се да није било, фина анализа рекао бих (иако поједини форумаши могу и боље Smile ):

http://www.b92.net/sport/teme/ozmo.php?yyyy=2011&mm=09&nav_id=542826
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 753 754 756 757 ... 791
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.