2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Da li ste za to da Duda Ivkovic ostane selektor?
Da
67.2%  (43)
Ne
32.8%  (21)
Ukupno glasova: 64
Idi dole
Stranice:
1 ... 754 755 757 758 ... 791
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Košarkaška reprezentacija Srbije  (Pročitano 912499 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6348
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.220
mob
Nokia Lumia 920
Sasvim ok i realan tekst.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 14.0.835.163
Kad pre stiže da pročitaš Smile
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.51
cim se vi jos zamlacujete  Smile
jebala vas svinja debela,nije taj za reprezentaciju,coveka koji povede djuru mutavog na EP treba streljati ili u ovom slucaju na razanj  Smile

bolje obratite paznju na ove skromne momke iz odbojke umesto sto se bakcete sa ovim seka persama
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

edit by cg_ac: bez linkova

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 3768
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.22
mob
Nokia c6
Inače, Vujanić je tada bio igrač Partizana i još uvek mlad i daleko od onoga šta će kasnije postati.

Idemo onda ovako... i Moka je onda imao dobar tim... imao je 3 dobra igrača - Gurović, Jarić i Miličić. Mislim, gluposti i to teške.

hahaha, ovo nisam pročitao...
jel na ovog vujanića misliš? koji je trpao po 30 poena još u zvezdi?
http://www.arhiva.srbija.gov.rs/vesti/2001-01/29/23102.html
http://arhiva.glas-javnosti.rs/arhiva/2001/04/02/srpski/S01040108.shtml

Da, na tog Vujanića mislim. Zašto onda nije bio prvi plej ni kod Duleta u reprezentaciji, a da ne pričam kod Pešića u Americi 2002... iako je davao 30 poena... on jeste te godine bio najbolji strelac EL u Partizanu, ali igrač je postao u Skiperu... moje mišljenje.

tepacenko, jbte covece on je 18  godina pre toga bio trener partizana, a 2003 nije bio formiran kao trener, jel sam te ja dobro razumeo?

Kup Koraća sam pomenuo jer je Duki rekao da ovaj nema nikakve uspehe. I da, 2003. nije bio formiran kao trener kakav je danas.

A trenere zvati po ovom redu:

Pešić (ako ne ode u Nemačku)
Obradović
Vujošević
Nikolić
Đorđević

Što znači da bi verovatno selektor bio Nikolić. Daj bre neka Bodiroga i Tomašević nagovore Želimira... pa nema više Radmanovića i ostalih divljaka... ovo su sve dobri momci.

A da kažem par reči ovom Dukiju...

Taj "galamdžija" je jedini trener u istoriji koji je dobio Gomeljski trofej (ako znaš šta je to) a da nije osvojio EL. Taj "galamdžija" je od nekog tamo Čeha napravio 6. pika, taj "galamdžija" je od igrača koji nije mogao da igra u jednoj Granadi napravio, tada, najdominantnijeg centra u Evropi, taj "galamdžija" je napravio nekolicinu igrača koji dan danas nose ovu reprezentaciju, taj "galamdžija" je Slavkom Vranešom kao prvim centrom, Mitrovićem i Bracom Miloševićem pobedio, do tada, nepobedivu Barselonu, taj "galamdžija" je bio na korak od finala EL sa budžetom ko FMP...

Godišnji odmor mi treba, izvinjavam se što ne mogu dalje.

2002 godine je vujanić uveden u repku da bi osetio atmosferu, iako nije malo igrao ( 15-20 min).. a što nije igrao? pa fala bogu da nije, kad je u reprezentaciji bio jedan od najboljih, ako ne i najbolji košarkaš u našoj istoriji, bodiroga... a igrao je i pored jarica koji je te 2002 otišao u NBA...
IP sačuvana
social share

Edit by Belgrade: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6348
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.220
mob
Nokia Lumia 920
Kad pre stiže da pročitaš Smile

Čitao sam još pre jedno sat vremena  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.51
mob
Samsung 
cim se vi jos zamlacujete  Smile
jebala vas svinja debela,nije taj za reprezentaciju,coveka koji povede djuru mutavog na EP treba streljati ili u ovom slucaju na razanj  Smile

bolje obratite paznju na ove skromne momke iz odbojke umesto sto se bakcete sa ovim seka persama

Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 953
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.50
mob
Nokia N70
Hocemo Stepandica.  Smile

Sta mislite o Kokoskovu?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 14.0.835.163
Od Fredija očekivan komentar, ništa novo Smile
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 13.0.782.220
mob
Nokia krntija
Sta mislite o Kokoskovu?  Smile

Dobar trener.
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.51
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 754 755 757 758 ... 791
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.