2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Da li ste za to da Duda Ivkovic ostane selektor?
Da
67.2%  (43)
Ne
32.8%  (21)
Ukupno glasova: 64
Idi dole
Stranice:
1 ... 739 740 742 743 ... 791
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Košarkaška reprezentacija Srbije  (Pročitano 913027 puta)
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.220
mob
Samsung SGH-E590
Teodosic mozda nije bio u savrsenoj formi na ovom turniru, ali je opet za tri klase bolji od ostalih igraca i to se videlo na ovom turniru, jer je sve sam morao da radi,

Dokle više ???

Dok ne ukapirate ti i tvoji drugari da je to vase ispoljivanje kompleksa stvarno smesno i dok ne pocnete normalne glave da komentarisete utakmice.
Kako Buki nigde nije napisao da je Teodosic glavni krivac, a decko je grobar i stvarno prati kosarku? Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 206
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 6.0.2
Malo je postalo neukusno da se penjanje na neciju sipku vise ceni od igara za reprezentaciju. Grobari pljuju svoje igrace: Perovica, za Tepica su cak i pricali da je bolje sto se usinuo, a cigani se kunu u Teodosica samo zbog severa... Teodosic je u 2 najvaznije utakmice za nasu reprezentaciju- za plasman na olimpijske igre, napravio 15 izgubljenih lopti(a u tri zadnje cak 21 izgubljenu loptu)??? Niko ne spori da je on odlican igrac i da ima to "nesto" sto nam je potrebno za veci nivo, ali je odigrao kao debil i to mu je konstantno tolerisano. Jel izjavio negde da mu je krivo sto se ispucavao sa nemogucim trojkama u prvim sekundama napada na utakmici sa Rusijom gde je sutirao 2/10 trojke, ili da mu je krivo i da je pogresio sa tolikim brojem netacnih paseva ili se napusavao sa saigracima... I opet ce mu se sve ovo pravdati zbog sipke... Jebalo vas klubastvo...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.220
Roki, jel si ti normalan dečko? Kakve veze ima što je dečko grobar? Mislim da on nikoga zapravo i nije prozivao nego čestitao i zahvalio se.

JEBALO VAS KLUBAŠTVO Smile Smile Smile

IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.220
Teo nikada nece biti kao Djordjevic Sasa! Smile
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.220
I da, jeste Duda želeo Rakočevića, ali ne na ovom prvenstvu već pre 2 godine... to što je ovaj tad odbio poziv iz raznoraznih razloga je totalno druga stvar. Ali tako nam i treba... jer smo idioti koji više nikad ne pozivaju igrača koji se samo jednom ne odazove pozivu selektora. Ako, ako... neka budemo i dalje totalni idioti. Imamo košarkaše da lagano možemo da se bijemo sa Špancima a mi zovemo Pauniće... ako...
« Poslednja izmena: 17. Sep 2011, 14:43:30 od Tepachenko »
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6348
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.220
mob
Nokia Lumia 920
Kriv je Teo, kao i Duda, kao i svi ostali igrači... kao i Kesar  Smile
Bože moj, biće bolje, ovakva sezona za naše igrače valjda neće da se ponovi, i bićemo spremniji za sledeće takmičenje.

Jedino da vidimo da li će Duda da ostane. Ponavljam, mislim da bi Duletu ova ekipa legla samo tako, ne znam samo kako bi se snašao sa Teodosićem i da li bi to funkcionisalo ili bi se napičkarali i Teo otišo kući  Smile
Ali neki red mora da se zna.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.220
I još ovo, lepo je Đilas rekao... mi smo nazadovali jer su igrači stagnirali u svojim klubovima... kada smo bili 2. i 4. na EP i SP, tada su igrači još i imali minutažu u svojim klubovima... bar većina... i čim su zapalili u jače klubove, evo rezultata...

Možda će neki misliti da sam lud... ali, kad već nije zvao Tripkovića, morao je pozvati Milosavljevića... on igra isto mnogo dobru odbranu, ali ima i solidan prodor i dobar šut...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.220
mob
Samsung SGH-E590
Ja se ne kunem u Teodosica, vec umem da analiziram utakmicu i jasno mi je zasto je bio primoran na te greske.
A reci da ja njega branim samo zato sto ima neke veze sa Zvezdom je glupost, pa nije on jedini, a ja se nesto ne secam da sam hvalio ostale igrace samo zbog Zvezde...

@Tep
Pa ima veze to sto je grobar, jer pokazuje da normalno razmislja za razliku od nekih koji ajde sto nemaju veze sa kosarkom, vec i komentarisu skroz navijacki.
Nikako mi nije jasno kako neko moze da hvali Tepica koji se raspada ili sa druge strane da stavlja Bjelicu u prvi tim. Ili kriviti Teodosica koji je bez pomoci organizovao napade, ili jos gore kriviti Perovica za izgubljenu utakmicu i ako se zna da je on rezervni centar od koga se i ne ocekuje mnogo...
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6348
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.220
mob
Nokia Lumia 920
Roki ako se Tepić raspada onda su 9 igrača iz naše ekipe bukvalno invalidi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.220
Tepić se raspada? Pa u kakvom je onda stanju Teodosić bio ako se Tepić raspadao Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 739 740 742 743 ... 791
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.079 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.