2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Da li ste za to da Duda Ivkovic ostane selektor?
Da
67.2%  (43)
Ne
32.8%  (21)
Ukupno glasova: 64
Idi dole
Stranice:
1 ... 738 739 741 742 ... 791
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Košarkaška reprezentacija Srbije  (Pročitano 913216 puta)
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Jedan je Ilic kapiten!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3722
Zastava Hafnarfjörður, Iceland
OS
Windows XP
Browser
Chrome 13.0.782.220
mob
Sagem xg6
Они који би Ракочевиће, Миличиће, Радмановиће, Јариће поново да гледају, нек издвоје прво пола сата да одгледају ово...

Znaci sad da najurimo Teodosica, Paunica i Perovica?
IP sačuvana
social share
"Za stolom se vode često razgovori prazni, bledi a teren je pravo mesto da se vidi ko šta vredi." - Dusko Radovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3917
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 6.0.2
mob
LG 
Па не, јер ако погледаш поново конференцију схватићеш зашто је тад лоше одиграно и зашто их Дуда избегава... Ма шта и ја серем кад добро знаш шта сам хтео да кажем него сереш.
« Poslednja izmena: 17. Sep 2011, 03:32:23 od Luka_Blok11c »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.220
mob
Samsung SGH-E590
Teodosic mozda nije bio u savrsenoj formi na ovom turniru, ali je opet za tri klase bolji od ostalih igraca i to se videlo na ovom turniru, jer je sve sam morao da radi, a ostali su ga samo gledali i cekali da im ovaj da na tacnu, sa izuzetkom Krstica koji je bar pod kosem sam zavrsavao. A plus je i mlad igrac, psihicki jos nije dovoljno napredovao i normalno je da nekad onako sutne, jer celu utakmicu gleda u nepokretnog Keselja ili ono drvo Perovica koji dobije najbolju mogucu loptu, na obrucu bukvalno, a onda je spusti do kolena i popije bananu, Savanovica koji se usrao posle Francuza i zaboravio kosarku, Tepica koji treba da mu bude najveca pomoc, a decko igra kao da je promasio sport na zadnja dva turnira itd... Smiley 1

Lako je pljuvati pojedinca kad ne razmisljas mozgom nego srcem. Jese Teodosic najvise lopti izgubio, ali za dosta tih lopti ne mozes jednostavno okriviti njega, ako imas imalo mozga! Evo naprimer Rusi su njega udvajali i bukvalno tukli, a od nasih niko da pridje da pomogne. Mi na toj utakmici nismo imali beka tj. Markovic je to pokusavao da igra, ali on je debil i naravno niko od vas pametnih to nije konstatovao, vec ste odma krenuli sa pljuvanjem Teodosica... Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.220
Važno je da si ti sve shvatio kako treba i da je Marković debil i da je Teo bio najbolji Smile jebo vas više Teo da vas jebo Teo Smile
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2547
OS
symbianNepoznat
Browser
Applewebkit 533.4
mob
SonyEricsson K750 on Linux
vidim, dosta je podsmeha izazvao moj komentar o sastavu koji bi trebalo da igra kvalifikacije 2011.

Kako nisam video nijednu smislenu poruku i komentar realno nemam sta ni da odgovorim jer kolko vidim nema prostora (kapaciteta) za bilo kakvu smslenu raspravu o ovome

90 % komenatara je Teo je najbolji, ne nije, dao je trojiku, sipka, treba ga pustiti nije on jedini krivac, jbga nije moglo bolje.

Uzivajte ljudi, cigani nastavite da svrsavate na Tea a grobari jbga ne dajte se i vi

pozdrav
IP sačuvana
social share
"Могућности су најчешће прерушенe у рад, тако да их већина људи не препознаје." Анн Ландерс

"Време је праведни судија тако да вредноте и марљивост незауставно воде до успеха"
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.51
mob
Apple iPhone 6S
Ne znam sto toliko filozofirate oko Tea. Sa njim je sitacija skroz jasna. Dakle decko ima predispozicije da bude bolji od Dzejsona Kida, ali takodje ima jak problem u glavi i mentalno je potpuno nestabilan. Ako uspe da se izbori sa sobom pre svega, siguran sam da ce se naosvajati NBA prstenova do kraja karijere. Ako ne, ne bi me cudilo da ga sledece sezone gledamo u Zvezdi.

Ono sto je sigurno, on je izmislio kosarku i za Paunica i za Markovica. Njih dvojica su odlicni odbrambeni igraci, ali ne znam ko je to rekao, sto je potpuna istina, odbrana je stvar zelje, a napad je stvar znanja. I to je potpuno tacno. Teodosic bi mogao da igra mnogo bolje odbranu, ako bi hteo, a ova dvojica nazalost nikada nece moci da imaju takvu kreativnost u igri kao Teodosic.

Takodje, ja ne znam ko je po vama bolji sroski plej od Tea trenutno? Nedovic trenutno ne moze ni patike da mu cisti. Mozda ce nekada postati neki igrac, ali sada to nije definitivno. Ko jos ima reprezentativni kvalitet? Govorim o mladjim igracima.

Rakocevica nije zvao, to vam je valjda jasno, zato sto je covek mator i zato sto je Duda rekao jso pre par godina da mu je cilj ta Olimpijada (na koju se nismo plasirali), tako da mu je ideja bila da uigrava ove mladje igrace, takoda oni dostignu svoj zenit u Londonu. Rakocevic tesko da bi igrao u Londonu, a i ako bi igrao bio bi previse mator i ne bi bio onaj koji je sada. Takodje, jasna je bila tendencija Dudina, jos od kada je preuzeo reprezentaciju da zeli da napravi ostar rez i otklon prema svemu onome sto se desavalo 2005. i da zeli da raskrsti sa svima koji su tada bili vinovnici sranja. Rakocevic je po meni tada bio "good guy", ali ipak se njegovo ime provlacilo tu dosta, tako da verujem da Duda i zbog toga nije hteo da ga zove, kako ne bi budio neke "duhove proslosti".

I jos nesto. Mislim da se Duda dosta ogresio i Milicica, koji nam je opet nevidjeno potreban sada. Decko jeste bio dijabola, verovatno je i dalje, ali on se mnogo sredio u poslednje vreme i naucio lekciju od proslog puta i siguran sam da bi bio odlican kada bi ga sada pozvao. Njemu se zamera ona izjava posle Grcke kada je psovao sudije i spominjao cerke i ostalo. Medjutim setite se prvo da smo tada pokradeni, a drugo setite se kako su tada mlatili Milicica. Ja u zivotu nisam video da se neko tako borio kao on tada i da je toliko batina popio. Dakle decko se tada borio kao lav i sudije su ga jebale celu utakmicu i jbg, pukao je na kraju. A to sto mu se zamera sto nije hteo da igra za reprezentaciju, to je isto smesno. Setite se koliko ima igraca koji nisu hteli da igraju, navodeci krajnje bizarne razloge za to, pa su posle pozivani i odazivali su se ili nisu. On je kada je imao 17 godina i bio skroz klinac, rekao to sto je rekao, ali je posle toga milion puta ponavljao da hoce da igra i da ima vleiku zelju i na kraju i igrao je i ne razumem zasto se on ne poziva.
« Poslednja izmena: 17. Sep 2011, 08:50:52 od Ic.xc.ni.ka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6212
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.51
Teodosic mozda nije bio u savrsenoj formi na ovom turniru, ali je opet za tri klase bolji od ostalih igraca i to se videlo na ovom turniru, jer je sve sam morao da radi,

Dokle više ???

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 13.0.782.220
mob
Nokia krntija
Ja ne znam... jel ja govorim srpski ili mandarinski?! Dokle ja treba da ponavljam da je Ivković želeo Rakočevića reprezentaciji.

Čovek je planirao da on bude deo tog tima, isto i kao Miličić. Zvao je obojicu za Evro 2009. Rakočević je tada odbio poziv.

Dosta više sa tim lupetanjem da ga nije hteo jer je mator. Čovek ima 33 godine, ne 53. Eno ga Jasikevičijus ima 35 pa igra ko car. 
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 13.0.782.220
mob
Nokia krntija
Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Dušan Ivković nije krio razočarenje ubedljivim porazom od Grčke 87:77 i ispadanjem iz trke za Olimpijske igre u Londonu naredne godine.

Dušan Ivković teško je pronalazio reči objašnjenja za loš početak u duelu sa selekcijom Grčke i 34 primljena poena u prvoj četvrtini koja su odlučila pitanje pobednika.

- Izgubili smo neobično i neočekivano. Grci su sigurno bili bolji, ali kad kažem neobično, to znači da smo izgubili na način na koji nisam mogao da pretpostavim. Praktično smo izgubili u prvoj četvrtini u kojoj smo primili rekordna 34 poena, što mislim da se nije desilo u duelu timova iste kategorije. Ovo je ipak bila ključna utakmica, zato je teško razumeti tako loš početak. Razgovarao sam sa igračima, pokušavao da nađem razloge, međutim sad jednostavno nisam u stanju da ih pronađem. Pogotovo što smo sve tri sledeće četvrtine uspeli da dobijemo - istakao je selektor Ivković.

Iskusni stručnjak prihvata odgovornost, iako je mnogo faktora, pre svega zdravstveni bilten, uticao da se ne ostavri zacrtani cilj na Eurobasketu 2011.

- Sigurno je da sam najodgovorniji, ali istovremeno nemam objašnjenje. Otkako sam počeo da radim, kao mlad trener, vodio sam preko 1000 utakmica i ovo mi se nikad nije dogodilo. A kako se osećam? Loše. Teško jeste, poraz treba da se prihvati i ne treba da se traže apsolutno nikakva opravdanja. Što se tiče lične odgovornosti, moja je najveća i meni je lako da je prihvatim. Međutim, sa svim svojim znanjem i iskustvom, nisam mogao da pretpostavim što će se dogoditi. Ono što stoji je da su sve to mladi igrači, daleko od svog zenita. Ovo im je velika škola za budućnost. Nemam pravo da tražim nikakvo opravdanje, ali mi nismo bili onaj isti tim koji se pripremao četiri godine. Sada se vidi koliki je hendikep odsustvo Veličkovića, koliko je on bio prisutan, kao lider, nosilac igre, koji je spreman da povede ovaj tim. Videli ste u kom sastavu smo završili današnju utakmicu, posle pet ličnih grešaka bekova koje smo imali na raspolaganju. Nismo mogli da računamo na Rašića, Tepića koji se ukočio. I pored svih pehova, šampionat nije smeo da se završi ovako - uverava Dušan Ivković.

Sledi poslednja utakmica na šampionatu, borba za sedmu poziciju i duel sa selekcijom Slovenije:

- Treba da budemo dostojanstveni i da budemo tim na utakmici sa Slovenijom. Ja ću držati tim na okupu, u smislu dosadašnjeg sistema i organizacije. Opet smo bez treninga, izreagovaćemo jednim sastankom, ali biće teško pripremiti utakmicu koja ne donosi ništa i samo je pitanje ponosa. U obavezi smo da igramo i jedanaestu utakmicu na EP, takva su pravila. Ljudi koji su odgovorni za sistem takmičenja i raspored moraće da reaguju posle ovog turnira.

Prvi čovek Košarkaškog saveza Srbije, Dragan Đilas bio je razočaran i tužan posle poraza od Grčke, koja je "orlove" izbacila i iz borbe za plasman na Olimpijske igre.

Predsednik ističe da nema opravdanja za lošu partiju protiv Grčke.

- Mislim da nema opravdanja za igru protiv Grčke, za ovakav ulazak u meč. Razumem da smo ponovo igrali bez Tepića i Rašića, da Veličković nije ni došao, ali ovo je bila utakmica koja je rešavala da li idemo na OI. Ušli smo neverovatno loše u utakmicu, kasnije je bilo prekasno da se vratimo. Mnogo sam tužan i izvinjavam se svima u Srbiji - rekao je Đilas, prenose "Večernje novosti".

On je istakao da bi ova reprezentacija sa Veličkovićem, zdravim Tepićem i Rašićem i Raduljicom, možda još nekim igračima, mogla u Londonu da se bori za medalju.

- Šteta za ovu generaciju, koja je sjajno odigrala EP u Poljskoj i SP u Turskoj, gde je, realno, trebalo da se nađe u finalu. Sada se okrećemo budućnosti, prvo veliko takmičenje biće EP u Sloveniji 2013. Videćemo koji mladi igrač mogu da se pridruže ovom timu. Idemo dalje.

Predsednik KSS dodaje da okosnicu sadašnjeg tima treba očuvati.

- Ovo je mlada ekipa. Osim Krstića i Savanovića, nemamo igrača preko 25 godina. Problem je to što su poslednjih godina mnogi otišli u klubove u kojima nisu imali minutažu, nisu bili oni oko kojih se bazirala igra. Umesto da napredujemo, nazadovali smo. Svima nam je teško. Imamo neke igrače u mlađim kategorijama, ali i problem da mnogi nestaju u prelaznom periodu. Odu u neke klubove da zarade novac i ostanu bez minutaže i karijere. Savez će pokušati da im pomogne da se razviju.

Izvor: Kosarka24.com
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Нови нинџа коло води.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 293
Zastava Budapest
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 6.0.2
Ja ne znam... jel ja govorim srpski ili mandarinski?! Dokle ja treba da ponavljam da je Ivković želeo Rakočevića reprezentaciji.

Па пишеш тај српски као да ти је мандарински матерњи.  Smile

Жаљење за Ракочом, Радманом итд је обично губљење времена. Дуда је форсирао једну солидну групу играча која је заједно прогазила квалификације, Европско и Свјетско. Убјеђен сам да је ту било мјеста за 1 Миличића, јер је јасно да смо танки под кошем. Али треба имати у виду неке друге ствари, а не ко је играо на овом ЕП.

Нпр, ко је уопште играо ове сезоне од ових момака што су ишли у Литванију, осим Теа и Савана, већина их је гријала клупу. Чак ни Крле није био стандардан. Управо та неуиграност је један од највећих разлога наших пораза, почевши од Француске. Сјетите се да су на прошле турнире играчи махом долазили из Партизана и Звезде, а да ове године нису заједно одиграли колико су тада играли. Стога је тешко очекивати неку врхунску форму од њих.

Плус повреде које су нас напале. Плус очита депресија која је завладала због серије пораза. Штета је стварно што се онако лијепа прича завршила на овакав начин. Овим момцима је мјесто на ОИ. Сад имамо више него довољно времена да паметно изаберемо новог селектора. Дуди хвала за све.
IP sačuvana
social share
Чувам те, чувам од самураја седам.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 738 739 741 742 ... 791
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.