2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Da li ste za to da Duda Ivkovic ostane selektor?
Da
67.2%  (43)
Ne
32.8%  (21)
Ukupno glasova: 64
Idi dole
Stranice:
1 ... 736 737 739 740 ... 791
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Košarkaška reprezentacija Srbije  (Pročitano 913324 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 6.0.2
Ne mislim da ovde ima prljavog vesa. Ovo bre deca, neki jos nezreli. Oni 2005. su bili indijanci
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6348
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.220
mob
Nokia Lumia 920
Znaš kako, ne očekujem tako nešto, sem od nekih govnarskih novina koje će da prepumpaju neke sitnice, a pitanje i da li ih ima...

Zanimljiva mi je bila Krstićeva izjava "nikad u životu nisam branio pik-en-rol bez strane pomoći (u prevodu - sam)"  Smile

Ali mislim da nema tu mnogo šta da se iskopa... i ako nešto ima to će Đilas, Bodiroga i ostali da gurnu pod tepih i iskontrolišu, za dobro svih.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Nisam mudar, samo tiho pricam

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 13.0.782.220
mob
Nokia 6220
Samo se vi smejte, sledece prvenstvo, eto tagu-a kao strucnog konsultanta Sarencu.

Citat
Добро је што ниједан од играча који су сада у репрезентацији не мора да отпадне. Биће у најбољим годинама (скоро) сви.
Macvan ce se verovatno izvuci iz kanala, ali Markovic, Marjanovic, Perovic, Bjelica,Keselj  su ocigledno odlucili da im je bitnija kinta nego mesto u timu, tako da ce vecina njih biti jos gora kako vreme odmice.

Citat
Сад да видимо да ли ће прљав веш да изађе у јавност ко 2005. А има га.
Reko Duda da nema objasnjenja. I Teodosic je zlatan. Dobro, ovo za Tea sam ja dodao  Smile
Citat
i ako nešto ima to će Đilas, Bodiroga i ostali da gurnu pod tepih i iskontrolišu, za dobro svih.
U tome smo neprikosnoveni  Smile
« Poslednja izmena: 16. Sep 2011, 23:29:48 od Ilija Nis »
IP sačuvana
social share
Баш још једна бенефиција тренирања у јавности, поред очитих бенефиција по физичко здравље, је управо развијање курцобоље за мишљење других...
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.220
Сад да видимо да ли ће прљав веш да изађе у јавност ко 2005. А има га.

Na primer Smile
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 6.0.2
Smorili se ljudi.

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

v217958p0.jpg
(87.06 KB, 610x395)
« Poslednja izmena: 16. Sep 2011, 23:30:57 od bogdany80 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 6.0.2
Не верујем ни ја да ће га избацити у јавност. Али није да нема. Ео данас се Тео жестоко попичко са Костом и са Пауном у току текме.

едит: ето ти пример Црњо, и то од човека који као новинар прати нашу репстацију тамо и гелда текме у друштву Бодироге, Теовог ћала и кога све не.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.220
Da, da... videh to za Teodosića. Rekoh ja da njemu treba jedan fiiiin šamar. Odavno on misli da je neka zvezda... a nije ni Z od zvezde. Baš razgovaram sa bratom o razlozima njegovog neigranja u Oliju kada je tek došo... aja mislim da je upravo stvar u tome, što se ponašao onako kako on ume, izigravao zvezdu itd.

A i ne sumnjam u to da je on započeo oba pičkaranja... i sa Kostomi sa Paunom... čak mogu i da predpostavim zbog čega se popičkarao sa Kostom... kada je bio neki pik en rol, pa ovaj hteo da da Kosti ali igrač izašao ispred Perovića i izbio loptu... tada su obojica seli na klupu i verovatno je ovaj prigovarao Peroviću zbog toga.
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 6.0.2
Треба га укротити, нема спора. Мада јебига треба бити фер и разумети га, у јебеној је ситуацији кад дође текма као против Руса па га сви редом бију, судије не свирају а нико не помаже. Нормалан човек неретко изгуби живце, а људи свакојаких имају па се неко љути на себе неко на друге неко оде кући не баци столицу....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.220
Треба га укротити, нема спора. Мада јебига треба бити фер и разумети га, у јебеној је ситуацији кад дође текма као против Руса па га сви редом бију, судије не свирају а нико не помаже. Нормалан човек неретко изгуби живце, а људи свакојаких имају па се неко љути на себе неко на друге неко оде кући не баци столицу....

Ma nije stvar samo u ovom meču... on toliko neodgovorno igra da to nije normalno. Jebeš to što se posvađao sa ovim ili onim, sve su to normalne stvari kad ne ide... mada, i pored svega toga, on najmanje ima pravo da se ljuti na bilo koga jer je bio jedan od najgorih na ovom prvenstvu.

Sve u svemu... njemu glava nije normalna i kad to sredi biće igračina.

Napisah negde o njegovom poređenju sa Đorđevićem. Ma niđe veze. Sale je znao kada treba da smiri situaciju, da stane i mirno i staloženo organizuje napad... dok ovaj radi sve kontra... uhvatimo, primera radi, ofanzivan skok... lopta dođe do Paunića van... ovaj da Teodosiću odmah da bi smirili igru... ali jok, ovaj čim je dobije ide u masu i samo stane... ma ništa gore kad plej krene pa stane.
Između ostalog, u velikoj većini slučajeva plej služi da iskontroliše brzinu napada... a to je Sale radio fenomenalno. Uvek je imao odlično rešenje i znao je šta treba raditi u datom trenutku, u zavisnosti od situacija.

I zato, Teo se nikako ne može porediti sa Saletom... jedino ako smiri glavu i počne da igra ozbiljnu košarku a ne basket... kada smiri jebenu glavu, samim tim će biti i bolji igrač. E, tek tada ga možda možemo porediti sa Sašom, ali samo porediti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 2041
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 6.0.2
posto sledece godine ne igramo nista osim novog trenera treba nam rekonstrukcija tima

po meni:
zahvaliti se Teodosicu, Markovicu, Kosti, Paunicu, Savanovicu

4,5 : Krstic, Milicic, Novica, Raduljica, Cakarevic

1,2,3: Lucic, Tepic, Cvetkovic, Miljenovic, Nedovic, Bogdanovic, Tripkovic, Rasic, Bjelica

Ovih imena sam se trenutno setio, verovatno sam nekoga zaboravio  Smile

Trener: kao kompromisno resenje Muta ili Zeljko

edit: sad sam video da sam zaboravio Keselja - zahvaliti mu se
neko vec rece, ko sve nece da komentarise kosarku... Smile
IP sačuvana
social share

Edit by SerbianFighter: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 736 737 739 740 ... 791
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.121 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.