2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Da li ste za to da Duda Ivkovic ostane selektor?
Da
67.2%  (43)
Ne
32.8%  (21)
Ukupno glasova: 64
Idi dole
Stranice:
1 ... 720 721 723 724 ... 791
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Košarkaška reprezentacija Srbije  (Pročitano 913403 puta)
Poznata licnost

edit by cg_ac: bez linkova

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 3768
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 6.0.2
mob
Nokia c6
@Mountain king
ovo dole sam napisao kao odgovor na sve sto ste do sada VI pisali. ni ne pomisljam na to da li bi mozda bolje bilo da su igrali rakocevic ili milicic, nego odgovaram na temu da bi bolje bilo da je igrao tripkovic i da je teo retard. nisam vas nesto video da pljujete krstica zato sto ima manje skokova po utakmici od teodosica? nego su krivi teodosic, keselj i bjelica. na svakoj strani ih ima bar u dva posta.

1. teodosic je los jer je cigan, inace je proglasen za najboljeg igraca evrolige 2010 i najbolji igrac evrope za 2010. godinu. inace trebali smo umesto njega da pozovemo peru bozica
2. rakocevic je mator i sebican, jos je i cigan, inace najbolji strelac evrolige do final four - a 3x, ali je tripko za njega kralj...
3. milicic je cigan, psuje i bezobrazan je, inace gori je od panja u reketu kome ne mozes politiku da izvuces ispod nogu kad se odrazi (kosta), ali ima vecu minutazu u klubu od pekovica (najboljeg centra u zadnjih 10 godina koji se pojavio kod nas, al crnogorac)

a sto se mene tice, rekao sam na pocetku

pa brate, ovoj reprezentaciji nedostaje mnogo toga, tj najgora je u poslednjih 20-30 godina. ja u ovu reprezentaciju ne polazem nikakve nade.
sta god da urade, bice dobro...
« Poslednja izmena: 16. Sep 2011, 02:20:53 od bifidus »
IP sačuvana
social share

Edit by Belgrade: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 13.0.782.220
mob
Nokia krntija
koji si ti kompleksaš
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 3768
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 6.0.2
mob
Nokia c6
ti si veverica - jel to odgovor?
IP sačuvana
social share

Edit by Belgrade: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.220
Citat
Krstić: Nismo bili tim

Gorka istina.
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 13.0.782.220
mob
Nokia krntija

Pa stvarno si kompleksaš. Pljuju sve redom, od Markovića, Tepića, Paunića, Bjelice, Kešelja, Mačvana, Savanovića, Marjanovića, pljuvali su i Krstića i to grobari, za Perovića svi govore da je balvan, al ti pazi boga ti  vidiš samo pljuvačinu po Ciganima.
« Poslednja izmena: 16. Sep 2011, 02:32:03 od bookee »
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 3768
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 6.0.2
mob
Nokia c6
Ako je onaj peder najbolji igrac Evrope nabijem ja onda tu Evropu...
Mislim mogu pojedinci drkati koliko hoce na njega ali on je lujka i najveci krivac ne samo za veceras nego vecinu turnira...Perovic je balvan jebo ga onaj ko ga navuce na kosarku..
ovaj je jedan od retkih da je pomenuo perovica, al on je balvan to se vidi iz svemira...

Duda provalio da je bolje igrati na Krstića, ali kasno deda... kasno. Bolje dati onom divljaku loptu da se iživljava, jel da?

Dudo, pozdravio te Uroš Tripković Smile

Makedonac Bo i sunarodnik mu Ilievski su na celom prvenstvu odmarali toliko. Ne znam kol'ko je ulozio snage al' znam da pameti nije ulozio uopste. Jel' bio umoran u cetvrtom minutu da ima 3 izgubljene i pride dva faula u napadu?

O dve opcije u napadu crni brat i ja pisemo ovde od njihovog okupljanja tamo krajem juna meseca. Ne, Duda zna sta radi.

Nemam snage, nervozan sam...

pravo da ti kazem mrzi me da trazim. sto se tice koste, pa za njega ni misa tumbas nebi mogao da kaze da je igrac...

Pa stvarno si kompleksaš. Pljuju sve redom, od Markovića, Tepića, Paunića, Bjelice, Kešelja, Mačvana, Savanovića, Marjanovića, pljuvali su i Krstića i to grobari, za Perovića svi govore da je balvan, al ti pazi boga ti  vidiš samo pljuvačinu po Ciganima.

ja da sam kompleksas ja bi branio zvezdine kosarkase, jel tako ?

pa brate, ovoj reprezentaciji nedostaje mnogo toga, tj najgora je u poslednjih 20-30 godina. ja u ovu reprezentaciju ne polazem nikakve nade.
sta god da urade, bice dobro...

Citat
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.220
Kakav si ti kompleks jebote... pa to nema... jednostavno neeema nigde.
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 3768
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 6.0.2
mob
Nokia c6
cekaj bre, ja sam kompleksas ako pricam o rakocevicu, a ti nisi ako pricas o tipkovicu? ja sam komleksas ako kazem da je bolje sa teom, a ti kazes da nisi vidovit i da bi mozda bilo bolje sa markovicem? ti kazes kosta je balvan, ja spomenem milicica i ja sam komleksas? ja kazem centri ne znaju da naprave blok, ti kazes keselj je kesa, a 54% trojke? ti kazes tripko fenomenalan sut za tri spaniji, a 54% malo?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.220
Ja nemam pojma o čemu ti pričaš... lepo ti čovek reko da vidiš kako se pljuje samo po ciganima dok drugo ne vidiš. Zato si kompleks.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 3768
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 6.0.2
mob
Nokia c6
e bas bi voleo da vidim gde ste to pljunuli nekog sem balvana....
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 720 721 723 724 ... 791
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.