2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Da li ste za to da Duda Ivkovic ostane selektor?
Da
67.2%  (43)
Ne
32.8%  (21)
Ukupno glasova: 64
Idi dole
Stranice:
1 ... 719 720 722 723 ... 791
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Košarkaška reprezentacija Srbije  (Pročitano 913498 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 5100
OS
Windows XP
Browser
Chrome 13.0.782.220
Kvota je skroz realna s obzirom da igraju 1. protiv 4.
Drugo je to sto mi sebe precenjujemo a druge potcenjujemo.

Složio bih se.

aha... znači bitno je što igra 1. protiv 4. znači da Rusi nisu ubacili onu trojku u zadnjoj sekundi realno bi bilo na Makedonce 1.60 a na nas 2.20 ?  Mislim 1. protiv 4....
IP sačuvana
social share
you don't need a weatherman to know which way the wind blows
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.220
Kvota je skroz realna s obzirom da igraju 1. protiv 4.
Drugo je to sto mi sebe precenjujemo a druge potcenjujemo.

Složio bih se.

aha... znači bitno je što igra 1. protiv 4. znači da Rusi nisu ubacili onu trojku u zadnjoj sekundi realno bi bilo na Makedonce 1.60 a na nas 2.20 ?  Mislim 1. protiv 4....

Ja sam i pre meča Rusija - Makedonija rekao da, ako izvučemo Ruse, oni su favoriti... nebitno ko je prvi a ko četvrti. I po meni Rusi jesu blagi favoriti i dobro je što je tako.
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 5100
OS
Windows XP
Browser
Chrome 13.0.782.220
pa ok to... gledaš ekipe pa procjenjuješ.
glup mi je argument "kvota je skroz realna jer igra prvi protiv četvrtog"... nidje veze...
IP sačuvana
social share
you don't need a weatherman to know which way the wind blows
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows XP
Browser
Chrome 13.0.782.220
Tako sam napisao ali nisam mislio bilo koji prvi protiv bilo kojeg cetvrtog. Mislio sam iskljucivo na par Rusija-Srbija, po meni realna kvota, po do sada vidjenom, blagi su favoriti. Naravno svako ko je pametan iskoristice kvotu  Smile samo pitanje je kako.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

много пре других 1923

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 14288
Zastava Аеродром, Крагујевац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 9.0.587.0
Ја сам много сигуран да ми добијамо сутра.
IP sačuvana
social share
ТОДОРОВИЋ ДУШАН
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.220
Gazimo ih sutra, kvota 2.2 kao poklon, stres zagarantovan!  Smile

Inace:

Tepić: Imamo rešenje za rusku "zonu"

Posle Turske, na redu je Rusija u četvrtfinalu (četvrtak, 20.00). Pobeda vodi u borbu za medalje i garantuje dodatne kvalifikacije za Olimpijadu 2012.

Nema zaustavljanja!

Reprezentacija Srbije u nedelju je skinula sa leđa veliki teret, izbegavši ispadanje sa Evropskog prvenstva posle druge faze, a sada joj predstoji važna, ali psihološki lakša utakmica sa Rusima.

Dušan Ivković verovatno neće moći da računa na Rašića, ali je situacija sa Krstićem bolja nego u utorak i u reprezentaciji vlada umereni optimizam po pitanju kapitenovog nastupa u četvrtfinalu.

"Orlovi" su u sredu pre ručka održali sastanak posvećen duelu sa Rusijom, imaće celo popodne za odmor, dok je trening u pomoćnoj sali Žalgiris arene zakazan za 21.30 časova po lokalnom vremenu (20.30 po našem).

Sve bolji i konkretniji na terenu kako šampionat odmiče, Milenko Tepić dobro je raspoložen dan pred utakmicu.

"Rusi su odličan tim, za sada bez poraza, što je za izuzetan respekt. Imali su i sreće da dve utakmice dobiju u poslednjim sekundama", kaže Tepić i ukazuje na jednu od naših prednosti.

"Mi smo u prošlom kolu sa Turskom igrali eliminacionu utakmicu i uspeli da je dobijemo uz malo sreće. Rusi će prvi put na EP biti u poziciji da se u 40 minuta odlučuje o prolazu i ispadanju. Kao ekipa sa skorom 8-0, možda ulaze u meč kao blagi favoriti, ali ja verujem da možemo da ih pobedimo".

Rusi imaju vrlo specifičnu kompoziciju tima.

"Imaju samo jednu klasičnu 'peticu', Timofeja Mozgova, ali i četvoricu igrača koji mogu da pokriju pozicije 3 i 4. Od njih četvorice, često su trojica u isto vreme na parketu. Dosta se brane meč-ap zonom, koju trener Blat forsira već godinama i u klubu i sa reprezentacijom. Imaju visinu, samopouzdanje, fizički dobro deluju, ali ponavljam da su ekipa sa kojom može da se igra".

"Orlovi" su u Litvaniji odigrali osam utakmica za 12 dana, a sada su na neuobičajeno dugoj pauzi. Od pobede nad Turcima do početka četvrtfinalnog okršaja proći će tačno 100 sati!

"Takav je sistem takmičenja. Nije lako igrati svaki dan, a nije lako ni kada posle žestokog tempa kakav je bio u prvom delu EP ostanete bez mečeva cela četiri dana. Nadam se da će nam pauza ipak pomoći da se što bolje pripremimo i odigramo dobru utakmicu".

Recept za igru protiv Rusije otprilike je poznat.

"Trebalo bi da forsiramo igru pod košem, da opteretimo Mozgova prekršajima. Verujem da preciznim šutevima spolja i 'pik end rol' igrom možemo da pronađemo rešenja za njihovu zonu", ističe Tepić.

Naravno, put do svakog uspeha kreće iz glave!

"Utakmica je eliminaciona, tako treba i da se spremimo. Psihološki faktor može da bude jako važan i nadam se da će i on biti na našoj strani".

Mondo
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 6.0.2
Citat
stres zagarantovan!

нисмо имали одавно,тачно сам се ужелео  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 6.0.2
Надам се да је Дуда гледао ово играње одбране.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17645
Zastava Крагујевац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.220
mob
HTC 
napisao jaramaz na fejsu da mu javio paunic da se tepic ukocio na treningu

sad koliko je tacno,ne znam
« Poslednja izmena: 15. Sep 2011, 00:12:08 od BogdanPFC »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.22
mob
Samsung 
Ne znam, da li je bilo.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 719 720 722 723 ... 791
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.077 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.