2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Da li ste za to da Duda Ivkovic ostane selektor?
Da
67.2%  (43)
Ne
32.8%  (21)
Ukupno glasova: 64
Idi dole
Stranice:
1 ... 633 634 636 637 ... 791
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Košarkaška reprezentacija Srbije  (Pročitano 916602 puta)
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.220
Ај бре људи пустите те форе,да је направио корак,да је убацио слободно бацање,да није направио фаул...нисте клинци па да се тако размишља.

Него Црњо,ај леба ти наброј која су то 4 боља тренера од Дуде? Само да знаш да сам припремио све могуће смајлије..

Ne brine me, uvek kažem ono što mislim.

Dakle, po mom mišljenju... neću ih navoditi redom od najboljeg nego nasumično.

Obradović
Vujošević
Ivanović
Blat
Ivković

To su 5 najboljih trenera Evrope, po meni... a nezahvalno je procenjivati ko je najbolji, jer su svi majstori zanata.

Jebote, zaboravih Pešića.. on umesto Ivanovića.
« Poslednja izmena: 06. Sep 2011, 00:34:15 od Tepachenko »
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

NHL MAN

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8290
Zastava Panama
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 6.0.1
mob
LG L9
Ај бре људи пустите те форе,да је направио корак,да је убацио слободно бацање,да није направио фаул...нисте клинци па да се тако размишља.

Него Црњо,ај леба ти наброј која су то 4 боља тренера од Дуде? Само да знаш да сам припремио све могуће смајлије..

Ne brine me, uvek kažem ono što mislim.

Dakle, po mom mišljenju... neću ih navoditi redom od najboljeg nego nasumično.

Obradović
Vujošević
Ivanović
Blat
Ivković

To su 5 najboljih trenera Evrope, po meni... a nezahvalno je procenjivati ko je najbolji, jer su svi majstori zanata.

Gde ti je tu mesina
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.220
Meni lično se Mesina ne sviđa... jebiga.
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

NHL MAN

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8290
Zastava Panama
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 6.0.1
mob
LG L9
Meni lično se Mesina ne sviđa... jebiga.

Znaci ti si jedan veliki kontras,to sam sada tek shvatio...ali dobra ti je foora svidja mi se  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 6.0.1
mob
HTC Sensation
Није брате незахвално,нису ти они деца па да не знаш за кога да се одлучиш који ти је најбољи.

Можемо дакле да расправљамо(а нећемо јер је ствар укуса) зашто на листи рецимо нема Карија,Месине итд..али оно што сигурно можеш је да их поређаш по томе којим редом мислиш да су по квалитету...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 13.0.782.220
mob
Nokia krntija
Citat
fala Bogu pa je jedini koji je promašio ceo koš na ovom turniru.

Bek šuter, koji je iako sam kao duh, prangijao er bol? Ja takve nisam video.

Citat
2 - nemoj ti meni da objašnjavaš šta se kad radi u košarci, neću da pričam na forumu ali radio sam sa dovoljno vrhunskih trenera da mogu da pričam da su te fore levi ulaz - leva ruka su prevaziđene pre 10-15 godina... bitno je da se da koš, možeš i glavom da ga daš ako hoćeš.

Prevaziđena  Smile Ma važi.

Citat
Ko što rekoh pre, ako on izvuče tu loptu desnom tu gde je izvuko, između obruča i table, a igrač mu je više sa desne strane, tj. druge strane obruča (a ne iza leđa), nema šanse da ga zalepi pa da je Jao Ming u pitanju.

Jel ja pričam da mu je igrač bio sa druge strane koša ili na leđima?

Citat
Ko si ti da kritikuješ tog Paunića i da se hvataš za jedno polaganje, kao dokaz da on ne zna ništa

Gde sam ja rekao da on ne zna ništa? Jel ja pričam sve vreme da je Duda napravio dobar potez njegovim odabirom? Jel ja pričam sve vreme da je čovek izuzetno zahvalan igrač? Jel pričam sve vreme da nam takav igrač treba? Jel pričam da je najbolji defanzivni igrač spoljne linije? Šta bre oćeš ti? Se drogiraš?  Odgovorio sam ti jer si ga nazvao Bogom. Alo rođače, nazvao si ga Bogom ej?! Paunića! Odgovorio sam ti u cilju da ne preteruješ.

Citat
šta je sa Teom i šutom za 3 preko ruke u trećoj sekundi napada, za to valjda normalni trener šalje u svlačionicu odmah... što naravno ne znači da Duda to treba da uradi, nego pričam o tvom shvatanju ove igre

Citat
ovo prvo što si rekao dovoljno govori o tebi, neću ni da odgovaram na to

Šta govori? More da jedeš govna i to onako baš. I sad ti odistinski kažem i ne zajebantskom konotacijom kao što sam prvi put uradio.

Ceo vek pišemo ovde zajedno. Zbog tebe sam zaradio ban braneći te od onog skota kad ti je psovo familiju. Misli da sam đubre, slobodno. Ne zapinješ mi.
« Poslednja izmena: 06. Sep 2011, 00:47:57 od bookee »
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.51
mob
Samsung 
Citat
fala Bogu pa je jedini koji je promašio ceo koš na ovom turniru.

Bek šuter, koji je iako sam kao duh, prangijao er bol? Ja takve nisam video.

Citat
2 - nemoj ti meni da objašnjavaš šta se kad radi u košarci, neću da pričam na forumu ali radio sam sa dovoljno vrhunskih trenera da mogu da pričam da su te fore levi ulaz - leva ruka su prevaziđene pre 10-15 godina... bitno je da se da koš, možeš i glavom da ga daš ako hoćeš.

Prevaziđena  Smile Ma važi.

Citat
Ko što rekoh pre, ako on izvuče tu loptu desnom tu gde je izvuko, između obruča i table, a igrač mu je više sa desne strane, tj. druge strane obruča (a ne iza leđa), nema šanse da ga zalepi pa da je Jao Ming u pitanju.

Jel ja pričam da mu je igrač bio sa druge strane koša ili na leđima?

Citat
Ko si ti da kritikuješ tog Paunića i da se hvataš za jedno polaganje, kao dokaz da on ne zna ništa

Gde sam ja rekao da on ne zna ništa? Jel ja pričam sve vreme da je Duda napravio dobar potez njegovim odabirom? Jel ja pričam sve vreme da je čovek izuzetno zahvalan igrač? Jel pričam sve vreme da nam takav igrač treba? Jel pričam da je najbolji defanzivni igrač spoljne linije? Šta bre oćeš ti? Se drogiraš?  Odgovorio sam ti jer si ga nazvao Bogom. Alo rođače, nazvao si ga Bogom ej?! Paunića! Odgovorio sam ti u cilju da ne preteruješ.

Citat
šta je sa Teom i šutom za 3 preko ruke u trećoj sekundi napada, za to valjda normalni trener šalje u svlačionicu odmah... što naravno ne znači da Duda to treba da uradi, nego pričam o tvom shvatanju ove igre

Citat
ovo prvo što si rekao dovoljno govori o tebi, neću ni da odgovaram na to

Šta govori? More da jedeš govna i to onako baš. I sad ti odistinski kažem i ne zajebanstskom konotacijom kao što sam prvi put uradio.

Ceo vek pišemo ovde zajedno. Zbog tebe sam zaradio ban braneći te od onog skota kad ti je psovo familiju. Misli da sam đubre, slobodno. Ne zapinješ mi.

И сад ће црнац да цитира и да ти одговара...

Опет почињете  Smile Како вас не мрзи, и ако вас већ не мрзи, можете и на пп Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6348
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.220
mob
Nokia Lumia 920
Šta govori? More da jedeš govna i to onako baš. I sad ti odistinski kažem i ne zajebantskom konotacijom kao što sam prvi put uradio.

Prvo, jedi govna.
Drugo, nisam ti rekao da si đubre i ne seri.
Treće  Smile  od koga bre, kad, kakvo psovanje, ja to nisam ni video...  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

NHL MAN

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8290
Zastava Panama
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 6.0.1
mob
LG L9
Opet cu ponoviti tepachenka za selektora u svim sportovima  Smile

Virke druze oladite malo
« Poslednja izmena: 06. Sep 2011, 00:51:32 od Di Canio »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6348
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.220
mob
Nokia Lumia 920
Ma opušteno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 633 634 636 637 ... 791
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.083 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.