2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Da li ste za to da Duda Ivkovic ostane selektor?
Da
67.2%  (43)
Ne
32.8%  (21)
Ukupno glasova: 64
Idi dole
Stranice:
1 ... 631 632 634 635 ... 791
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Košarkaška reprezentacija Srbije  (Pročitano 916615 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 6.0.1
mob
HTC Sensation
Јеботе 3 пута сам проверавао да потврдим да ли си ти писао  оволики пост  Smile

Лепо  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.220
Ja pomislio Klodi ... Smile
 Smile
Sustina je ova:
Citat
Имамо тај победнички менталитет, имамо страшног тренера, имамо 12 играча (добро 11, овај Марјановић не игра) који нису можда најквалитетнији, али за оно што играмо јесу.
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.51
mob
Samsung 
А јебига Smile Верујем у овај тим, верујем у Дуду, морам да их подржим, кад их пљују и кад тебе мрзи да пишеш Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 13.0.782.220
mob
Nokia krntija
Evo šta kažu na TV FRANCE: "Imali smo srecu da smo veceras igrali protiv samorazvikane reprezentacije Srbije. Nekada je to bila kosarkaska velesila, ali sada je rec o prosecnoj evropskoj ekipi, koja igra veoma zastarelu kosarku. Zato nam nije merilo Srbija, nego utakmice protiv Spanije i Turske, pa da znamo da li smo za medalju ili ne. Sto se, pak, Srbije tice, pala je pred nama Francuzima na kolena, kao sto je na kolena pala u ratovima u Sloveniji, Hrvatskoj, Bosni i na Kosovu. Zivela Francuska, do konacne pobede na Evropskom prvenstvu!"

Smile Smile

Jel se ovo Gebels zaposlio na TV France?

Ma jok, to su samo naši dobri prijatelji Francuzi. Stari saveznici, braća po oružju.. naši veliki dobročinitelji.  Smile

Citat
Aha, znači zato se glasa... zato što ti znaš šta bih ja rekao?

Glasa se jer si užasno naporan. Svaku utakmicu si kenjo sem protiv Letonije. I naravno da znam šta bi reko... ko što znam da ćeš sad da prepustiš Džoniju komp da on baci komentar i odgovori meni, naravno suštinski identično kao ti.

Znanje mu je jebitačno... na trojci potpuno sam iskosa prangija er bol. Ide u kontru, ima čoveka na leđima i kreće na levi ulaz, a polaže desnom rukom. Sreća njegova pa je Letonac bio neki retos koji tri blage nema, svako drugi bi pokupio koru s parketa  Smile

Koliko ti lupaš jebote. Pa jel' stvar znanja košarke kad promašiš ceo koš, objasni mi? Ja ne pričam dal' ima šut ili nema, pričam o onom što ima u glavi, + agresivnost, želja i fizikalije koje ima, a sve to bi bilo džabe da ne zna u svakom trenutku kako treba da se postavi, odbrana se pre svega igra glavom, pa onda željom, i tek na kraju fizikalijama.
Još pričaš o polaganju desnom rukom, pa hteo je što pre da završi da ga ovaj ne bi stigao, kakve veze ima dal' je levom ili desnom, kad je onako položi blizu obruča i table nema šanse da ga odbrambeni igrač zalepi od mrežice i obruča a da ne stigne kasno gore i bude silazna.

Ja rekoh da je limitiran napadački, ali je strašno koristan igrač, od koga ne možeš da očekuješ čuda, ali kad god uđe znaš da će nešto da doprinese, standardan je, ne troši lopte, ne pravi gluposti, nego radi ono što zna......

Ovo tek sad vidim...

Prvo, lupim ja tebe kitom po čelu.

Drugo, ni agresivnost, ni želja, a kamoli fizikalije nisu nikakvo košarkaško znanje. Košarkaško znanje je dribling, kontrola lopte, poznavanje igre (odnosno igra u odbrani i napadačke akcije) pregled igre, pas i naravno šut. To su stvari koje se uče. U zavisnosti od talenta, neko ih uči više, neko manje.

Paunić igra beka šutera. Promašiti trojku za beka šutera je loše odrađen posao. Promašiti ceo koš na otvorenoj poziciji za 3, za beka šutera je sramota.

Treće, na levi ulaz polažeš levom rukom, naročito kad imaš igrača na leđima, ko što je on u toj situaciji imao. Zašto polažeš levom rukom? Pa da bi zaštitio loptu od eventualne blokade tvojom desnom. To inače treneri objašnjavaju klincima od 10 godina, a ja moram tebi matorom konju.

Na kraju, slažem se da je limitiran, slažem se da ima svoju svrhu i da može da donese neke dobre stvari. Da je Bog i da ima fenomenalno košarkaško znanje, on bi objašnjavao Lebronu i Vejdu kako se basket igra. Umesto toga on dućka tuki u Sibiru il kojoj već pički materini.
« Poslednja izmena: 05. Sep 2011, 23:52:26 od bookee »
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.220
Citat
Glasa se jer si užasno naporan. Svaku utakmicu si kenjo sem protiv Letonije. I naravno da znam šta bi reko... ko što znam da ćeš sad da prepustiš Džoniju komp da on baci komentar i odgovori meni, naravno suštinski identičan kao tvoj.

Iznosim svoje mišljenje... ja tu ne vidim nikakav problem. A normalno je da se u većini slučajeva Džoni i ja slažemo...

« Poslednja izmena: 05. Sep 2011, 23:54:42 od Tepachenko »
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.51
mob
Samsung 
Citat
Glasa se jer si užasno naporan. Svaku utakmicu si kenjo sem protiv Letonije. I naravno da znam šta bi reko... ko što znam da ćeš sad da prepustiš Džoniju komp da on baci komentar i odgovori meni, naravno suštinski identičan kao tvoj.

Iznosim svoje mišljenje... ja tu ne vidim nikakav problem. A normalno je da se u većini slučajeva Džoni i ja slažemo...

Није што си ми брат  Smile

Само Французи имају 4 бода ? До јаја бре, пролазимо сигурно Smile
« Poslednja izmena: 06. Sep 2011, 00:01:37 od khadafi »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 13.0.782.220
mob
Nokia krntija
Citat

Ma iznosi ga, niko tebi ne brani, al bre to uradi sa poštovanjem prema čoveku. Ti Ivkoviča nipodaštavaš od samog početka. Nije on bre Stanojević početnik ili Pižon debilčina... Ej bre to je Duda Ivković. On je bre ljude učio košarci dok su naši matorci srali u pelene. Zar zaista misliš da svi mi ovde zajedno, debilčići od po 20 i kusur dina znamo nešto više od Dude Ivkovića? Da na nešto možemo da mu ukažemo što ne zna? Pa samo onaj Kesar što mu je pomoćnik, bivši Duletov asistent zna 30 puta više o košarci nego svi mi zajedno, a kamoli tek Duda Ivković.

Čoveče...
« Poslednja izmena: 06. Sep 2011, 00:11:39 od bookee »
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 6.0.1
mob
LG Frizider
Ма пусти те дебиле, они ће испасти одмах, а ми са Дудом до финала Smile

И зајебите те дискусије... Вратиће нам се овај промашај кад то буде потребније. Рекох да ћемо вероватно изгубити од Француза, тако и би. Ништа страшно, верујем да ће овај пораз позитивно деловати на наше, као што неко рече, и Тео и Саван неће још једном одиграти овако слабу утакмицу, биће прави када то буде најпотребније... Турке бијемо, са Литванцима ће бити повуци Ђоле, а и мало ми га потегни биће(још један од тимова који нам не леже) а верујем да ћемо добити Шпанце Smile

У сваком случају, не треба ништа замерати момцима, фалило је мало среће. Пар пута када је било потребно, играли смо зону и то је дало резултате, мишљења сам да Дуда чува карте за битније утакмице и другу фазу такмичења. Имајте мало вере у ове момке Smile Показали су да могу, колико пута смо само губили 15 разлике да би на крају преокренули и добили 10 ? Имамо тај победнички менталитет, имамо страшног тренера, имамо 12 играча (добро 11, овај Марјановић не игра) који нису можда најквалитетнији, али за оно што играмо јесу.

Оптимиста сам, верујем да уз мало среће у жребу можемо у финале. Али с обзиром на то колико немам среће у жребу, очекујем Шпанце у полуфиналу и још једну Теодосићеву тројку, па нек мере опет шпанци дал је са 9 или 10 метара, нек и даље кењају и нек и даље приказују њихове тренере у кадру...

Не памтим кад сам задњи пут написао оволики пост Smile Smile

Au..............

Merio lenjirom 13,8 centimetara na 17 incnom monitoru rezolucije 1024 768.........

Da upises ovaj dan u citap Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.220
Citat

Ma iznosi ga, niko tebi ne brani, al bre to uradi sa poštovanjem prema čoveku. Ti Ivkoviča nipodaštavaš od samog početka. Nije on bre Stanojević početnik ili Pižon debilčina... Ej bre to je Duda Ivković. On je bre ljude učio košarci dok su naši matorci srali u pelene. Zar zaista misliš da svi mi ovde zajedno, debilčići od po 20 i kusur dina znamo nešto više od Dude Ivkovića? Da na nešto možemo da mu ukažemo što ne zna? Pa samo onaj Kesar što mu je pomoćnik, bivši Duletov asistent zna 30 puta više o košarci nego svi mi zajedno, a kamoli tek Duda Ivković.

Čoveče...

Ne podištavam Ivkovića... jednom sam rekao da mi se ne sviđa njegovo vođenje utakmice odnosno izmene tokom iste. Isto mislim da je bilo bolje da smo igrali zonu i to je to. Ne podištavam ja njega jer je među 5 trenera u Evropi.
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.51
mob
Samsung 
Citat
Ne podištavam ja njega jer je među 5 trenera u Evropi.

Smile Smile Smile Smile Smile Smile

Ал ни мало Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 631 632 634 635 ... 791
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.074 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.