2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Da li ste za to da Duda Ivkovic ostane selektor?
Da
67.2%  (43)
Ne
32.8%  (21)
Ukupno glasova: 64
Idi dole
Stranice:
1 ... 319 320 322 323 ... 791
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Košarkaška reprezentacija Srbije  (Pročitano 912705 puta)
Svedok stvaranja istorije

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.61
mob
Samsung 
И после ја спамер Smile

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 3660
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.00
Jbala vas  više repka. . . Imamo i mi našu reč za to. Reprezentacija. . .   Smile

x 10 000.  Smile
Само сам чекао кад ће неко да се сети. А и како не, мора то да буде неко од десних милитаната са Правног факултета. кад ти је Коста Чавошки професор, другачији и не можеш да будеш.  Smile Smile Smile Smile Smile
ahahahah...LOL   Smile Smile
IP sačuvana
social share

http://forum.burek.com/grupa-smak-t514261.20.html
http://forum.burek.com/mangulica-t503738.80.html

Jedan jedini Ronaldo, jedna jedina neponovljiva karijera, igrac koji  je uvek odusevljavao, covek koji je vecito bio uporan ali stavio je tacku na nesto fenomenalno. Neka mu je sa srecom u penziji. =D>
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

I have a dream

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 509
Zastava Na dvoru Pape
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.9
mob
I-mate /de si be
Kako nam je dobra repka, da li ce nasa repka proci dalje? Imamo najmladju repku na prvenstvu, nasa repka postize najvise poena na tekmi. Repka Hrvatske je slabija od nase.
Smile Smile Smile Smile

Ne pravilnije je i bolje ovako:  Kako nam je dobra selekcija kosarkaske reprezentacije Republike Srbije, da li ce nasa selekcija kosarkaske reprezentacije Republike Srbije proci dalje? Imamo najmladju selekciju kosarkaske reprezentacije Republike Srbije na prvenstvu, nasa selekcija kosarkaske reprezentacije Republike Srbije postize najvise poena..... Smile Smile

Moze Smile
IP sačuvana
social share
   "I am the happiest man alive.  I have that in me that can convert poverty to riches, adversity to prosperity, and I am more invulnerable than Archilles;  Fortune hath not one place to hit me." - Sir Thomas Browne
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
Jbala vas  više repka. . . Imamo i mi našu reč za to. Reprezentacija. . .   Smile

x 10 000.  Smile
Само сам чекао кад ће неко да се сети. А и како не, мора то да буде неко од десних милитаната са Правног факултета. кад ти је Коста Чавошки професор, другачији и не можеш да будеш.  Smile Smile Smile Smile Smile
ahahahah...LOL   Smile Smile
Inače jednom u životu sam bio na predavanju kod Čavoškog i nepodnošljivo je bio loš.
Ja sam desni centar, nikako militantan Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 14494
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Што, предавања су му опуштена била. Пита га неко у пола предавања: "А шта мислите, професоре, о страшно лошем положају др. Војислава Шешеља у хашком казамату?" и .... остатак предавања оде на то.  Smile
IP sačuvana
social share
Комплекс - Искуство за које је везана снажна емоција, спој овог когнитивног садржаја и емоције снажно утиче на понашање, нарочито када је из свесног потиснут у несвесни део психе.

Љубазно вас молим да, ако нисте схватили, без преке потребе не употребљавате термин.
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 5.0.375.127
Obozavam takve profesore  Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Hrvate treba razvaliti jer smo bolji u svakom pogledu!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Kapetan

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 4288
Zastava Ljubinje (Republika Srpska)
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Apple iPhone 4
Јао, и Типса игра у 5  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Kasnice sigurno,nikad se ne zna na velikom turniru kada ce tacno poceti mec  Smile
« Poslednja izmena: 04. Sep 2010, 13:58:24 od rinaka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
Што, предавања су му опуштена била. Пита га неко у пола предавања: "А шта мислите, професоре, о страшно лошем положају др. Војислава Шешеља у хашком казамату?" и .... остатак предавања оде на то.  Smile
Jednom sam slučajno bio na nekoj tribini o Hagu i Šešelju. Trebalo je da vidiš kakav je Vučić govornik.  Smile U punoj petici je tako raspalio masu da to nije bilo normalno. . .  Smile Urlao sam od smeha ( inače nisam pristalica radikala, naprotiv o njima i dss sve najgore)

Da se vratimo na temu

David Blat je za izabranike Dušana Ivkovića rekao da je to " brod ide u pravom smeru, igrači imaju sjajan odnos prema reprezentaciji i pristup na terenu, a talenat nije sporan..."

Selektor reprezentacije Rusije opleo je iz sve snage po igračima Grčke zbog načina na koji su se suprotsavili njegovoj ekipi, a sve u nameri da izgube i kasnije izbegnu Španiju u osmini finala.

Rusija je igrala svom snagom, fer, pošteno i pobedila Grčku sa 73:69 (a, bilo je i 20 poena razlike). Iako su bili svesni da bi pobedom mogli više da izgube, nego da dobiju, Blatovi momci nisu bežali od pobede.

Španija, pa šta!?

Međutim, onda se dogodilo nešto na šta niko u grčkoj reprezentaciji nije računao. Da će Novi Zeland da pobedi Francusku i da će Španija ipak završiti kao druga u grupi, odnosno da će u osmini finala ići na poraženog iz meča Rusija – Grčka!

Grci su birali da ne dobiju Španiju i upravo su Španiju dobili...

To sve, nije umanjilo gorčinu u Blatovom glasu kada smo ga zamolili da prokomentariše tu utakmicu.

"Mislim da je grčki tim iskoristio svoje iskustvo na pogrešan način", rekao nam je Amerikanac izraelskog porekla, koji se ovog leta vratio na klupu Makabija, ali kao glavni trener.

Blat je dugo bio asisten Piniju Geršonu u zlatno doba izraelskog kluba.

Mislite li da su Grci bežali od Španije kao i prošle godina na EP u Poljskoj, kada su slavili poraz od Francuske? Da vas podsetimo, Francuzi su kasnije ispali od Španije, a Grčka preko Turske stigla do polufinala i kasnije bronzane medalje.

"Ne znam... Ne znam šta se dogodilo pre godinu dana. U stvari znam šta se dogodilo, ali ne želim da pričam o tome", namignuo nam je Blat i nadovezao se:

"Da li ste i vi videli? I ja sam video da nisu odigrali svoju najbolju igru protiv nas i to me je veoma rastužilo. jer nisam očekivao to od njih. Ne kažem da je naređenje stiglo sa klupe, ne verujem da je to bio slučaj. Želim da naglasim to... Samo kažem da ima mnogo iskusnih igrača u tom timu, koji vrlo dobro razumeju situaciju i da su zbog toga prestali da budu veliki sportmeni. To je razlog zbog kojeg sam tako reagovao", opisao je Blat.

On je napravio paralelu između Grka i Rusa, a veruje i ostalih timova.

"Moj tim može da odigra dobro, može da odigra loše... Ali, mi smo košarkaški tim. A, u košarkaškoj igri, učimo igrače da igraju snažno, da igraju pošteno, da igraju da bi pobedili i da budu sportsmeni. Ako toga nema, šta onda dođavola radite na terenu!?", pitao je Blat.

U medijima su se pojavile oprečne informacije oko toga da li ćete ostati na klupi Rusije sada, kada se potpisali za Makabi?

"Dozvolite mi da zapušim svoja usta na tu temu", rekao je uz osmeh i prihvatili smo taj odgovor.

Favoriti u Turskoj?

"Dva tima sa ulogom favorita su Turska i SAD, iz dva razloga... Prvi što su domaćini, a drugi zbog talenta koji poseduju. I postoje tri favorita iz senke, Litvanija, Argentina i Srbija".

Srbija?

"Sada kada Srbija ima sve igrače nazad na terenu, ima sve razloge da bude u vrhu. Oni će biti sjajan tim narednih godina, to je brod ide u pravom smeru, igrači imaju sjajan odnos prema reprezentaciji i pristup na terenu, a talenat nije sporan... S tim da iz godine u godinu stiču iskustvo u Evroligi, a Krstić ga već ima dovoljno u NBA ligi", procenio je Blat.

"Samo je nebo limit za Srbiju", zaključio je ovaj harizmatični trener bez dlake na jeziku.

U istom stilu Blat je odgovorio i na pitanje oko mogućeg prelaska Milana Mačvana u Makabi, o čemu je bilo reči prethodnog proleća. Reči, bar u medijima...

Da bi nam dočarao o kakvoj se spekulaciji radilo, Blat nam je prepričao jednu njegovu anegdotu iz Izraela. Kada je od dečaka na ulici pokušao da kupi novine, ovaj mu je tražio 40 šekela. Blat ga je pitao: "Zašto 40, kada koštaju četiri šekela?", a dečak mu je odgovorio: "Zato što je i u njima sve laž".

"Nikada nismo želeli da potpišemo Mačvana, koji je inače odličan igrač, ali mi smo prebukirani u Makabiju na tim pozicijama i jednostavno nije bilo potrebe za još jednim igračem. Jednom smo samo pomenuli Mačvana, kada smo razgovarali sa njegovim menadžerom. Pričali smo o svim igračima koje on zastupa i on nam je u jednom trenutku ponudio Mačvana, ali mi nismo bili zainteresovani iz razloga koje sam vam već naveo. Ponavljam, smatram da je Mačvan odličan igrač", rekao je Blat za kraj.

Izvor : MONDO

http://www.euroleague.net/features/blog/2010-2011/dusko-savanovic/i/75199/4931/wishing-for-a-world-class-birthday
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 319 320 322 323 ... 791
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.095 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.