2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Da li ste za to da Duda Ivkovic ostane selektor?
Da
67.2%  (43)
Ne
32.8%  (21)
Ukupno glasova: 64
Idi dole
Stranice:
1 ... 317 318 320 321 ... 791
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Košarkaška reprezentacija Srbije  (Pročitano 912727 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7001
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.61
mob
HTC One M8
Đorđević: Trojka Hrvatima je arhivirana

Srbija - Hrvatska prvi, ili treći put, od raspada SFRJ. „Orlovi" su već dva puta pokazali da su bolji, sada to priznaju i „šahovničari", a legendarni Aleksandar Đorđević, priseća se istorijske trojke na EP 1997. za pobedu SRJ (64:62), kojom je tek uspostavljen veliki rivalitet dve košarkaške velesile postao „više od derbija".

- To je samo detalj, toliko puta prepričan i odavno „arhiviran" u istoriji, kojim klinci ne bi trebalo da se opterećuju. Ti mečevi jesu neka vrsta derbija. Mnogo je emocija, ali više u javnosti. Igrači znaju da zaobiđu i koncentrišu se na igru - ističe Đorđević za Novosti.

Srbija je favorit.

- S obzirom na forme timova, očekujem ishod kao 1997. i 2001. Hrvati igraju ispod mogućnosti, siptomatično je da ispoljavaju iste probleme. Imamo iskusan štab, na čelu sa Dudom, koji neće dozvoliti uspostavljanje principa „lako ćemo". Moramo izuzetno ozbiljno da uđemo u duel, ne mekano kao protiv Argentine, sa bržom defanzivnom tranzicijom. Rival nema mnogo mogućnosti za iznenađenje, eventualno neka zonska odbrana, ili presing, ali i na to imamo odgovor. Njihova centarska linija je visoka, ali lako se probija.

„Orlovi" su najavili da mogu visoko da polete...

- Igraju dobro, imaju rezultate. Mi, kao gledaoci, sigurno da priželjkujemo što više, ali oni ne bi smeli da gledaju toliko unapred, već meč po meč, kao do sada.

U prvoj fazi smo pokazali zavidan kvalitet...

- Imamo još prostora za napredak. Očekujem da se „podignu" Bjelica i Tepić, koji mora da preuzme veći rizik. Paunić uvek daje 100 odsto, Stefan se istrošio u prve dve utakmice, kada nije bilo Teodosića, pa će mu dobro doći mala pauza. Miloš preuzima šutersku odgovornost, demonstrirao je veliki talenat, samo da još malo „plejmejkerskije" igra. Savanović, koji je protiv Argentinaca pokazao srce meč vinera, i Kešelj su u potpunost opravdali poziv selektora. Duško me podseća me Milenka Topića, koji je sjajno odmenio Savića i Paspalja u nacionalnom timu. Mačvan se istrošio u prve dve utakmice, ali ne sumnjam u njega. Rašić je pozitivno iznenađenje. Protiv Angole je besprekornim šutem ulio samopouzdanje koje ga krasi sve vreme. Veličković, član prve petorke, ne bi trebalo da traži pomoć u odbrani, pogotovo na početku utakmice. Perović je dobar, a sa Krstićem u našu igru ulazi ogroman kvalitet.

Mnogo prašine je podigao poraz Grka od Rusije.

- Za više od 50 godina nikada, osim jednom u mlađim selekcijama, nismo kalkulisali. Grcima se to obilo o glavu. Na kraju su „izabrali" Španiju", koja će, verujem, slaviti. Španci imaju problema na psihološkom i igračkom planu. Bespotrebno pričaju o duelu sa SAD. Većina igrača izbegava kontakt, od Fernandeza, Rubija, Lopeza... Čim im neko parira snagom nastaju problemi. Mark Gasol igra odlično, ali je evidentan nedostatak Pau Gasola i Kalderona. Trude se što pre podignu razliku preko deset poena, ali čim je egal, kreće presija...

Posle pobede nad Argentinom, mediji su preneli vest o „nesporazumu" Teodosića i Bjelice.

- Ako je nešto i bilo, ništa strašno. Veliko je takmičenje, pa sigurno da ima i tenzija, ali to se lako prevaziđe. Zašto i da ne bude nekog povišenog tona, ako proizvede pozitivne posledice.

sportal.rs

Podebljano je upravo ono sto sam juce tvrdio,da igaci nemaju onu vrstu pritiska i da su to vise novinarske price...
Oni uopste i ne razmisljaju o tome...vazna je igra i pobeda,nebitno protiv koga se igra...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

NHL MAN

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8290
Zastava Panama
OS
Windows XP
Browser
Chrome 4.0.249.30
mob
LG L9
Mislim da pobeda protiv hrvata ne dolazi u pitanje,ja njih respektujem ali imamo jacu repku
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
Jbala vas  više repka. . . Imamo i mi našu reč za to. Reprezentacija. . .   Smile
« Poslednja izmena: 04. Sep 2010, 11:36:54 od Sle Jr »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.61
mob
Samsung 
Добијамо данас +10 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

I have a dream

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 509
Zastava Na dvoru Pape
OS
Windows Vista
Browser
Safari 5.0.1
mob
I-mate /de si be
Ma cuti samo da dobijemo. Nekako ostaje neka bojazan da ne polude ovu njihovi trojkasi. Smile
« Poslednja izmena: 04. Sep 2010, 11:46:25 od Saurik »
IP sačuvana
social share
   "I am the happiest man alive.  I have that in me that can convert poverty to riches, adversity to prosperity, and I am more invulnerable than Archilles;  Fortune hath not one place to hit me." - Sir Thomas Browne
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 14494
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Jbala vas  više repka. . . Imamo i mi našu reč za to. Reprezentacija. . .   Smile

x 10 000.  Smile
Само сам чекао кад ће неко да се сети. А и како не, мора то да буде неко од десних милитаната са Правног факултета. кад ти је Коста Чавошки професор, другачији и не можеш да будеш.  Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Комплекс - Искуство за које је везана снажна емоција, спој овог когнитивног садржаја и емоције снажно утиче на понашање, нарочито када је из свесног потиснут у несвесни део психе.

Љубазно вас молим да, ако нисте схватили, без преке потребе не употребљавате термин.
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Kapetan

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 4288
Zastava Ljubinje (Republika Srpska)
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Apple iPhone 4
Ко је то реко репка  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.61
mob
Apple iPhone 6S
Mislim da pobeda protiv hrvata ne dolazi u pitanje,ja njih respektujem ali imamo jacu repku
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Kapetan

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 4288
Zastava Ljubinje (Republika Srpska)
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Apple iPhone 4
Ау, извини нам се одма!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.61
mob
Apple iPhone 6S
To i ja kazem. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 317 318 320 321 ... 791
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.