2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Da li ste za to da Duda Ivkovic ostane selektor?
Da
67.2%  (43)
Ne
32.8%  (21)
Ukupno glasova: 64
Idi dole
Stranice:
1 ... 767 768 770 771 ... 791
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Košarkaška reprezentacija Srbije  (Pročitano 911528 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2547
OS
symbianNepoznat
Browser
Applewebkit 533.4
mob
SonyEricsson K750 on Linux
@pantelija
jedino sto je tacno od svega sto si napisao je da je bio u zatvoru

imas li ti neki dokaz za to sto sto pricas?ako imas mozemo do suda da proverimo? Ili je to na nivou "nije nam dozvoljeno da osvojimo titulu poslednjih 10godina"
pre ce biti da je ovo drugo
IP sačuvana
social share
"Могућности су најчешће прерушенe у рад, тако да их већина људи не препознаје." Анн Ландерс

"Време је праведни судија тако да вредноте и марљивост незауставно воде до успеха"
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 14.0.835.186
mob
Samsung SGH-E590
Moderna kosarka ne moze da se definise igranjem dobre odbrane ili napada, pa uvek je bilo timova koji su bazirali svoju igru na odbrani ili napadu! Smile Modernu kosarku igraju timovi puni atleta tj. bazira se na crncima koji dolaze u Evropu i dominiraju svojom brzinom, snagom, odrazom itd.
A moderan trener je onaj trener koji donosi nesto inovativno u igri. Ja ne gledam mnogo evropsku kosarku, ali od onoga sto sam video, samo bih za moderne trenere stavio Mesinu i mozda onog Aitu...
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Kolarov je bila Govedarica...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7487
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.22
@pantelija
jedino sto je tacno od svega sto si napisao je da je bio u zatvoru

imas li ti neki dokaz za to sto sto pricas?ako imas mozemo do suda da proverimo? Ili je to na nivou "nije nam dozvoljeno da osvojimo titulu poslednjih 10godina"
pre ce biti da je ovo drugo

Sta sam ti ja? Tomo Zoric? Kakve dokaze ja treba da ti dam da je Zeljko Obradovic ubio coveka? Svasta.

Uostalom, da cujem, sta je zapravo istina?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2547
OS
symbianNepoznat
Browser
Applewebkit 533.4
mob
ako iznosis prilicno ozbiljne optuzbe ocekujem da izneses i dokaze za tako nesto.Da smo na nekom drugom mestu a ne na Internetu mogao bi da odgovaras za to(cak i na netu nisi zasticen) naravno ukoliko bi bilo zainteresovanih za tako nesto

verovatno nisi cuo ublazenu verziju te tvoje price da zeljko nije bio pijan i da je na putu vec bila nesreca a on je zakacio vec povredjenu osobu? Koju su probali da poture kada su shvatili da su ipak preterali malo. Ko? ne znam niti me zanima verovatno neko ciji je zivotni moto mrznja prema Partizanu, sto verujem da kod tebe ipak nije slucaj

jedina istina je da je taj nadimak dobio posle incidenta u vojsci
IP sačuvana
social share
"Могућности су најчешће прерушенe у рад, тако да их већина људи не препознаје." Анн Ландерс

"Време је праведни судија тако да вредноте и марљивост незауставно воде до успеха"
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7487
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.22
ako iznosis prilicno ozbiljne optuzbe ocekujem da izneses i dokaze za tako nesto.Da smo na nekom drugom mestu a ne na Internetu mogao bi da odgovaras za to(cak i na netu nisi zasticen) naravno ukoliko bi bilo zainteresovanih za tako nesto

verovatno nisi cuo ublazenu verziju te tvoje price da zeljko nije bio pijan i da je na putu vec bila nesreca a on je zakacio vec povredjenu osobu? Koju su probali da poture kada su shvatili da su ipak preterali malo. Ko? ne znam niti me zanima verovatno neko ciji je zivotni moto mrznja prema Partizanu, sto verujem da kod tebe ipak nije slucaj

jedina istina je da je taj nadimak dobio posle incidenta u vojsci

Evo ovako:

Prvo, ovo za odgovaranje mi nikako nije jasno. Uostalom, ne optuzujem ga ja ni za sta, on je uradio sta je uradio, za to je optuzen od strane drugih i bio je u zatvoru. Da li dovoljno ili ne, to je do suda.

Ovo sto sam ja napisao, cuo sam od 2 osobe, nezavisno jedna od druge, jedan je igrao kosarku u isto vreme kad i on, generacijski su tu u par godina, a drugi je cak i saradjivao sa njim kasnije. Ako zelis, sibnucu ti imena na pp, racunam na diskreciju Smiley

Da je dobio nadimak posle vojske ne znam, zaista mi je bilo logicno da ga tako zovu oni kojima bas nije omiljen, zbog ovoga o cemu smo malopre pricali.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2547
OS
symbianNepoznat
Browser
Applewebkit 533.4
mob
mislim da koliko je puta on gostovao kod Tegija i minimum dva puta sam cuo da su ga pitali odakle mu nadimak i on je odgovorio ovo sto sam ti napisao.

Mozda je lagao, ali ono vise cu da verujem njemu nego toj dvojici sto pominjes (uz svo njihovo postovanje)

takodje ako verujes u to sto si napisao prijavi slucaj ili nek neko to uradi umesto tebe prilozi dokaze ali i budi spreman da odgovaras ako bude suprotno.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7487
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.22
Tagu, nemoj da se ljutis, ali da li ti zvuci verovatno da kad ga pitaju odakle mu nadimak, on kaze "zato sto sam bio u zatvoru, ubio sam coveka".

Uostalom, to je nebitno za ovu pricu, bitno je da ne bude selektor Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 14.0.835.186
Sve je to lepo sto vi pricate, ali ja mislim da Zeljko tesko da moze da omane jos jednom, ali dobro nece on preuzeti reprezentaciju ako do toga dodje u to sam siguran. Neka ga Kari nek preuzme on ovo da vidimo sta ce da uradi, mi imamo bas dosta trenera svetskih razmera tako da i ako on ne bude znao sta da uradi uradice neko sledeci.
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 14.0.835.186
mob
Samsung SGH-E590
A ja sam cuo za verziju da je pijan ubio coveka, dobio veliku kaznu, ali da su ga zbor reprezentacije izvukli ranije. Sad sta je prava istina ne znam i nije mi ni bitno, jedino Zeljku i porodici tog nastradalog je bitna istina.

@tagu

koji si ti indijanac, pa nije Pantelija na sudu pa da nekog optuzuje, samo je napisao sta je cuo, kakvi crni dokazi i odgovaranje Pantelije, pa nije ga on optuzio za ubistvo... Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2547
OS
symbianNepoznat
Browser
Applewebkit 533.4
mob
nema ni potrebe da tako nesto kaze jel se nije ni desilo...

Lepo si napisao to nije tema, a apropo teme ja sam svoje misljenje izneo, nijedan smisleni komentar nisam video, po meni vecinom su to mladi igraci na kojima treba da se bazira nasa igra za olimpijski ciklus 2016.Neki od njih tipa Krstic,Rasic ce mozda biti i matori tad...

U principu za svakog od onih sto sam izostavio imam razlog vecinom je to ocajna odbrana, koju su prikazali na ovom EP ili totalna beskorisnost u napadu.

Za trenera sam vec napisao voleo bih Duleta da vidim to je mislim sada nemoguce, pa neka bude Kari ili Zeljko

nisam glasao u anketi ali mislim da treba Duda da ode i mislim da ce se sam povuci osim ako mu novac ne bude vazniji od licnog dostojanstva (donekle vec je nagovestio svoju odluku onim "znam sta mi je ciniti")
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 767 768 770 771 ... 791
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.089 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.