2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Da li ste za to da Duda Ivkovic ostane selektor?
Da
67.2%  (43)
Ne
32.8%  (21)
Ukupno glasova: 64
Idi dole
Stranice:
1 ... 732 733 735 736 ... 791
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Košarkaška reprezentacija Srbije  (Pročitano 914323 puta)
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.220
Jel će neko od vas kompleksa ikada Vujoševića nazvati po prezimenu Smile

Ako nece da igra ko ga jebe, ne mora.

+1
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.220
mob
Samsung SGH-E590
Nema sanse da bude Dule, sad se demokrate uvlace u dupe zvezdasima.
Tvoja inteligencija je na nivou ovog lika: Smile

IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Nisam mudar, samo tiho pricam

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 13.0.782.220
mob
Nokia 6220
Krle sigurno nece da ispali, makar i Nebojsa Covic bio selektor.
Gospodo cilj pre 4 godine bila je Olimpijada 2012, nije ispunjen ostavke redom SVI
Ako si im reko  Smile
IP sačuvana
social share
Баш још једна бенефиција тренирања у јавности, поред очитих бенефиција по физичко здравље, је управо развијање курцобоље за мишљење других...
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.220
Obradovic i Pesic nece hteti, Vujosevic bi bio katastrofa dok bi Muta bio solidno resenje Wink
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.51
mob
Apple iPhone 6S
Obradovic ako preuzme to odmah znaci da i Krle nece vise zeleti da igra za reprezentaciju mozda jos i neki igraci

Sto sad to?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.220
Obradovic ako preuzme to odmah znaci da i Krle nece vise zeleti da igra za reprezentaciju mozda jos i neki igraci

Sto sad to?
Divac
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17645
Zastava Крагујевац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.220
mob
HTC 
Ivković: Ova deca teret nisu mogla da iznesu

Selektor Srbije posle poraza od Grčke, iznenađen načinom na koji je utakmica izgubljena, govorio je o sastavu našeg tima, atmosferi, ali i kako i kuda dalje

objavljeno danas u 17:42; autor: Kosarka.rs

Selektor Srbije Dušan Ivković nikada u svojoj karijeri nije doživeo da njegov tim u prvoj četvrtini primi 34 poena i gubi sa 26 razlike. Verovatno zbog tog neprijatnog iznenađenja koje su mu "orlovi" priredili protiv Grka iskusni trener je posle utakmice, u kojoj je sav trud pao u vodu, bio neočekivano staložen i otvoren, kao da je naglas razmišljao šta se zapravo dogodilo.

"Izgubili smo meč od neprocenjivog značaja na neobičan i neočekivan način. Kad to kažem mislim da se dogodilo nešto posle čega svaki trener ostaje bespomoćan. Jesmo platili danak lošeg sistema takmičenja i malo vremena za oporavak, ali da neko primi 34 poena za deset minuta se nikada nikome nije desilo u ovom rangu takmičenja. Tim je igrao bez duha, daha i reakcije. Da li je moguće da od 16 promašenih lopti imamo samo dva skoka u napadu? Nismo igrali košarku", rekao je Dušan Ivković osvrćući se na utakmicu.

Prošle godine smo na Svetskom prvenstvu pred značajnu utakmicu bili u istoj situaciji, igrači se ni tada kao ni sada nisu oporavili pa smo na isti način ispustili najveći ulog. Da li timu fali mentalna snaga u teškim trenucima?

"Moguće da je mentalni, emotivni sklop naših igrača na nekom nivou koji ne zadovoljava ovakve situacije, ali ja u ovom trenutku ne mogu da pronađem adekvatan razlog za današnji meč. Mi sada nismo bili tim koji se pripremao prethodne četiri godine. Sada se vidi odsustvo Veličkovića, zapravo koliko je on bio prisutan kao nosioc koji je spreman da ponese tim".

Mnogo puta do sada ste na ovom prvenstvu pričali o nedostatku reakcije. Šta bi mogao da bude razlog tome?

"Ne verujem da su igrači zasićeni jedni drugih. To su izuzetno dobri ljudi koji su mnogo vremena proveli zajedno i nastaviće da igraju zajedno. Ima nedostataka u nekim stvarima, ali lično mislim da mi boljih igrača nemamo. Falili su nam pojedinci koji će da odigraju agresivnije, koji će da rasterete ostale. A onda smo ostali bez važnih Tepića i Rašića. I ono što se desilo protiv Rusa, Miloševih 9 grešaka, znajte da ih ne bi bilo da je imao Milenka da mu doda loptu. Na način kao danas ovaj tim ne bi mogao da bude prvak u grčkoj ligi, potpisujem. Naši igrači su prespori, fizički smo inferiorni u odnosu na druge. Prezasićenosti nema, naročito u ovoj ključnoj godini. Ne svaljujte krivicu na igrače".

Kako dalje?

"Ono o čemu razmišljam sada jeste da budemo do kraja ponosni i dostojanstveni, da budemo tim i sutra u meču bez rezultatskog značaja sa Slovenijom. Biće teško pripremiti utakmicu koja ne donosi ništa".

SELEKTOR ZNA ŠTA ĆE
Na pitanje kakvi su njegovi lični planovi kada se radi o reprezentaciji selektor Srbije Dušan Ivković rekao je da dobro zna šta će da radi i da je njegov status najmanji problem:
"Prihvatio sam da ću da radim olimpijski ciklus i ne mogu sada prvo novinarima da kažem svoje stavove, jer imam obavezu prema rukovodstvu koje me je angažovalo. Vrlo dobro znam šta ću da radim".
« Poslednja izmena: 16. Sep 2011, 18:30:35 od BogdanPFC »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Nisam mudar, samo tiho pricam

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 13.0.782.220
mob
Nokia 6220

Sto sad to?
Divac
Sad si sve rekao  Smile
IP sačuvana
social share
Баш још једна бенефиција тренирања у јавности, поред очитих бенефиција по физичко здравље, је управо развијање курцобоље за мишљење других...
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 2041
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 6.0.2
sasa djordjevic!  Smile
IP sačuvana
social share

Edit by SerbianFighter: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.51
mob
Apple iPhone 6S

Sto sad to?
Divac
Sad si sve rekao  Smile

E bas. Smile Aj' jos malo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 732 733 735 736 ... 791
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.094 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.