2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Da li ste za to da Duda Ivkovic ostane selektor?
Da
67.2%  (43)
Ne
32.8%  (21)
Ukupno glasova: 64
Idi dole
Stranice:
1 ... 731 732 734 735 ... 791
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Košarkaška reprezentacija Srbije  (Pročitano 914261 puta)
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.220
Pesic, kakav Vujosevic!

Dobro, ja sam pomenuo samo moguće solucije, Pešić je već nemoguća Smile

Citat
Napravio je smenu generacija zato sto niko normalan od starijih nije hteo da se zamlacuje sa njim.

Aha, dobro.

I kako baš Moka pozva većinu igrača koji su još uvek zvanični vicešampioni Evrope... sve je to slučajno, jer niko nije hteo da igra sa Mokom Smile
« Poslednja izmena: 16. Sep 2011, 17:28:31 od Tepachenko »
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.51
mob
Apple iPhone 6S
A sta, mi smo vec "prezalili" Dudu?

Ako Duda ode, a verovatno hoce, jer ipak je ovo Srbija, mislim da jedini koji bi mogli dostojno da ga zamene su Obradovic i Kari. Kari, ne verujem da ce pristati, jer mislim da hoce da se posveti Zvezdi, a mislim da Zeljko dobija proliv posle one 2005. kada mu neko pomene reprezentaciju, tako da on nece sigurno. E sad, u drugom redu su Muta i Svinja. Muta ne bi bio los, mada sigurno losiji od Dude, a Svinja je vec bila selektor i znamo kako se to zavrsilo. 90% igraca je odustalo od igranja za reprezentaciju, jer niko nije hteo da trpi njegovu torturu. Svakako samoubilacki potez bi bio dati reprezentaciju nekom "mladom i perspektivnom" treneru, poput Sase Djordjevica, Vukoicica, Sase Obradovica. Mislim da bi se time ukopali vise nego 2005.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.220
Citat
E sad, u drugom redu su Muta i Svinja.

Da, u pravu si, ovo je Srbija Smile

IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Nisam mudar, samo tiho pricam

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 13.0.782.220
mob
Nokia 6220
Citat
I kako baš Moka pozva većinu igrača koji su još uvek zvanični vicešampioni Evrope... sve je to slučajno, jer niko nije hteo da igra sa Mokom
On je pozvao sve sto su imali neki kvalitet, pa ko dodje super. Evo njegovog spiska:(pre objavljivanja su odustali Krstic i Stojakovic) Perović, Veličković, Tripković, Tepić, Bogdanović, Mišanović, P.Popović, Dragićević, Gurović, Radivojević, Aleksandrov, Labović, Erceg, Cvetković, Teodosić, Vukosavljević, Šuput, Marković, Ilić, Miličić, Radmanović, Jarić, Pavlović, Radenović, Ivanović, Dragović, Rašić, Vujanić, B.Popović, Avdalović, Rakočević, Marinović.
IP sačuvana
social share
Баш још једна бенефиција тренирања у јавности, поред очитих бенефиција по физичко здравље, је управо развијање курцобоље за мишљење других...
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.220
A sta, mi smo vec "prezalili" Dudu?

Ako Duda ode, a verovatno hoce, jer ipak je ovo Srbija, mislim da jedini koji bi mogli dostojno da ga zamene su Obradovic i Kari. Kari, ne verujem da ce pristati, jer mislim da hoce da se posveti Zvezdi, a mislim da Zeljko dobija proliv posle one 2005. kada mu neko pomene reprezentaciju, tako da on nece sigurno. E sad, u drugom redu su Muta i Svinja. Muta ne bi bio los, mada sigurno losiji od Dude, a Svinja je vec bila selektor i znamo kako se to zavrsilo. 90% igraca je odustalo od igranja za reprezentaciju, jer niko nije hteo da trpi njegovu torturu. Svakako samoubilacki potez bi bio dati reprezentaciju nekom "mladom i perspektivnom" treneru, poput Sase Djordjevica, Vukoicica, Sase Obradovica. Mislim da bi se time ukopali vise nego 2005.
Kari tesko da ce da pristane, Obradovic ako preuzme to odmah znaci da i Krle nece vise zeleti da igra za reprezentaciju mozda jos i neki igraci, Vujosevic da preuzme o tome nisam razmisljao a mislim da ne bi trebalo.
Sto se mladjih trenera tice Sale Djordjevic jedino deluje kao neko neko resenje ovo ostalo nema autoritet.

Po meni resenje je ovo:

Dudin ucenik, autoritet, solidan takticar, to mu dodje neko resenje za naredni period a posle moze Sale i ostala omladina, taman Sale malo da se kali u Benetonu ako me pamcenje ne vara.
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 6.0.2
Једино Кари долази у обзир, ово остало нема довољан квалитет. Пар празних места па онда дебело свињче. Ал даље руке од Карија.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 6.0.2
mob
LG Frizider
I meni je Mutavi prvi izbor. On se ionako nenormalno lozi na reprezentaciju i kontam glumi kuci dok je sam konferencije za stampu posle priprema, prijateljskih, sampionata, karantina............

Je l ti to san, e evo ti aj da vidimo i tebe. Dobar je trener, a mi smo sve adute ispucali.........

I svakako nisam za to da nam se neko uci preko grbace.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.51
mob
Apple iPhone 6S
Obradovic ako preuzme to odmah znaci da i Krle nece vise zeleti da igra za reprezentaciju mozda jos i neki igraci

Sto sad to?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2547
OS
Windows Vista
Browser
Opera 11.10
mob
SonyEricsson K750 on Linux
Gospodo cilj pre 4 godine bila je Olimpijada 2012, nije ispunjen ostavke redom SVI
IP sačuvana
social share
"Могућности су најчешће прерушенe у рад, тако да их већина људи не препознаје." Анн Ландерс

"Време је праведни судија тако да вредноте и марљивост незауставно воде до успеха"
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Jedan je Ilic kapiten!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3722
Zastava Hafnarfjörður, Iceland
OS
Windows XP
Browser
Chrome 13.0.782.220
mob
Sagem xg6
Ako nece da igra ko ga jebe, ne mora.
IP sačuvana
social share
"Za stolom se vode često razgovori prazni, bledi a teren je pravo mesto da se vidi ko šta vredi." - Dusko Radovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 731 732 734 735 ... 791
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.71 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.