2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 67 68 70 71 ... 146
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kosarkaska reprezentacija Srbije - Mokini orlici...  (Pročitano 72112 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla ImageShackToolbar
mob
Nokia N82
Meni je ovo stvarno degutantno. Jbt taj Slavnic, sto god ko mislio o njemu nikada nije dobio neku veliku sansu da napravi nesto. Ovo mu je prva velika prilika da pokaze da li je dobar trener ili nije. Pre njega izredjali su se svi zivi i ne secam se da su ikoga ovako napadali cak ni posle neuspeha, a jos manje pre nego sto je prvenstvo i pocelo. Ok, Moka jeste specifcna licnost, ali govoriti da je covek degenerik i slicno je u najmanju ruku neukusno i bezobrazno. Covek prica tako kako prica, koristi dosta metafore, naglasava neke stvari izmedju redova, e sada sto to neko ne kapira, ne znaci da Moka degenerik. Naravno, nisu to neke teske filozofske misli, ali eto covek vise voli da prica polupesnicki, nego da ima dvodimenzionalne govore, kod njega je prisutna i neka kakva takva dubina. Naravno potpuno je nebitno sta on prica, vec sta radi. Koliko mene secanje sluzi, cini mi se da samo jos Pesica ovoliko napadali kada je preuzeo reprezentaciju. Cak su ga i takve legende kao sto je Djordjevic ismevale. Pesic je samo odgovarao, pustite me da obavljam svoj posao i svi znamo kako ga je obavio. Opet ne znaci da ce Moka napraviti isti uspeh. Ali ipak mi ovde u Srbiji kao da imamo neko sesto culo za ljude koji pokusavaju da pokrenu stvari nabolje i takvim ljudima ne oprastamo. Znaci koliko smo vec imali neuspeha i ko se sve izredjao na mestu selektora. Jel bio i cuveni Obradovic, koga ja jako cenim, ali koji je ukenjao stvar na poslednjem evropskom prvenstvu. Pa jel bio Vujosevic, koji nista zivo nije napravio. Pa je bio i Sakota koji je malo stabilizovao ekipu, ali opet nije nista napravio. Pa jebote ako su se svi ti vajni strucnjaci i znalci izredjali i svi su sjebali stvar do maksimuma, dajte ljudi sansu coveku koji je bio legenda dok je igrao i koji zivi za kosarku. Ok, ako ukenja, ukenjao je, nece biti ni prvi ni poslednji. Drugo znate valjda svi da Moka nije bio prvi izbor, vec je on bio skroz u drugom planu na pocetku izbora selektora i tek je kada su svi veliki Srbi i patriote odustali jer nisu hteli da preuzimaju vruc krompir Moka jedini imao muda, prihvatio se posla i ako je svestan bio da preuzima jako nezahvalan posao i postao selektor. Dalje, da li ste mozda primetili da igraci poput recimo Jarica koji znamo svi sta je i kako igrao kod recimo Obradovica, sada igra potpuno druacije, timski, za ekpiu, asistira, igra daleko odgovornije i pametnije. Pogledajte Milicica, Gurovica. Vidite ove klince sta rade, Erceg, Teodosic. Moka, koga vi ovde nazivate degenerikom je u jednoj svojoj izjavi izneo sustinu problema nase kosarke i time je dokazao da je sve samo ne degenerik, jer svi vajni strucnjaci pre njega to nisu skontali. On je rekao da smo mi sve nase uspehe ranijih godina postizali upravo zato sto smo imali kreativnu igru, lucidnu, smekersku. Onda su se pojavili vajni strucnjaci koji su poceli da forsiraju samo taktiku, indurtrijsku kosarku, stroge zadatke i time su se odrekli onoga sto nas je krasilo sve ove godine i zahvaljujuci cemu smo i osvojili sve sto smo osvojili. Takodje rekao je da su upravo recimo ti SPanci ucili od nas kako se igra kosarka, preuzeli nas nekadasnji stil igre sa puno ideja, lepote, leprsavosti u igri i upravo nas porazili nasim oruzjem. To je po meni sustina naseg problema, koju je Moka prvi uvideo i cim je dao vise slobode igracima u napadu, vidite koliko to sve deluje lepse, kreativnije, na kraju krajeva ubojitije. Takodje, svidja mi se sto je covek autoritativan za razliku od recimo Obradovica, koji je molio igrace da igraju i pazio da se nekome ne zameri. Jeste culi kako je otkazao Misanovicu. Znaci brate dobar si momak, ali jebi ga, nemas kvalitet, kasnis za ekipom i dovidjenja prijatno. Za Mileta Ilica je isto rekao, jebi ga, ako ne izlecis nogu, ako ne budes mogao da trcis, dobiajs otkaz. To jeste grubo, ali po meni tako i treba. Mora da se povrati taj kult reprezentacije i pre svega autoritet trenera. Secamo se svi konferenciaj za stampu Obradovica u kojima je objasnjavao kako je on igrace molio da dodaju lopte, pa je ko deci objasnjavao ko je glavni, ko je zvezda, a ko nije i tako dalje. Ne moze to tako. Mora da se zna ko je gazda. Moka je jos u jednoj stvari pokazao da je nesebican i da mu je interes kosarke iznad svega. Pogledajte koliko je mladih, cak nekih jos neafirmisanih igraca pozvao u reprezentaciju. Svi pre njega su kenjali o podmladjivanju reprezentacije, a svi su zvali neke iskusnije igrace kako bi zastitili svoje dupe. Moka je svesno pozvao klince koji ce sigurno dosta varirati i koji u ovom trenutku mozda i ne mogu da pruze koliko neki iskusniji, neko rece Bozic recimo, mogu, ali je on jedini u praksi pokazao sta znaci podmladjivanje reprezentacije. Cak i da ne napravimo sada nista, ja sam siguran da ce ti klinci na narednim takmicenjima da zare i pale. Takodje sam siguran da gotovo niko tada nece pomenuti Moku i njegovu zrtvu, jer smo mi takav narod, da brzo zaboravljamo i ne cenimo niciju zrtvu, zato nam valjda sve tako i ide. I na kraju jos cu reci samo da ja ne znam odakle vama ta ideja da ce biti uspeh ako se plasiramo na olimpijadu. Ja sam recimo ubedjen da su samo Spanci jaci od nas i to da mozemo da ih dobijemo ako odigramo maksimalno i uz malo srece, Grci su takodje jaci, ali mislim da njih mozemo da dobijemo isto uz pruzen maksimum. Svi ostali su slabiji od nas i sve mozemo da dobijemo sigurno ako samo odigramo pametno. E sad tu ima jos dosta faktora. Ako nam nalete Spanci ili Grci u cetvrtfinalu, onda jebi ga. Mislim mozemo i da ih dobijemo, ali realno ako tu puknemo, nije to sramota, a opet onda cemo da se borimo za to sedmo mesto koje vodi na olimpijadu. Ako budemo imali srece da se ne sretnemo sa ove dve ekipe, bar ne sa Spancima u ranoj fazi takmicenja, siguran sam da mozemo daleko da doguramo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Н.У.С.К.Н.В.П.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 198
Zastava Борча Центар 2
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
HTC Tatoo

Liku pokusaj da se iskontrolises sa hrvastinama i za mrznjom prema Srbima
iskuliraj...ja hrvate mrzim vise nego i jednu drugu naciju,a to sam pokazao i u mostaru...zato Smile
a sad...moka je degen i ostajem pri svome..nekazem da nije zvao dobre igrace,za neke mu skidam kapu sto ih je pozvao,a za neke sto nije mu nikad necu oprostiti...kao sto mu necu oprostiti sto je zvao pi8ketinu...toliko
IP sačuvana
social share
ЗОРАН ВУЈОВИЋ-ВУЈКЕ 1988-2008

Не заборави никад, да цео живот ми смо провели с'тобом, и нашу верност према теби, доказивали из дана у дан! Знај да на овоме свету, не постоји нико ко ће да спречи, да са Југа се ори, Партизане волим те ја!
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows Vista
Browser
mob
Nokia N82
Nema sanse da me ubedis da ti je reprezentacija iznad klubastva, ako uopste to mislis, kada mozes da kazes da je Gurovic picketina. Moze on cak i da bude picketina kao covek, ali mi iskusnijeg, trofejnijeg, na kraju krajeva boljeg igraca trenutno u reprezentaciji nemamo. Zato on jednostavno mora da igra.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
iskuliraj...ja hrvate mrzim vise nego i jednu drugu naciju,a to sam pokazao i u mostaru...zato Smile
a sad...moka je degen i ostajem pri svome..nekazem da nije zvao dobre igrace,za neke mu skidam kapu sto ih je pozvao,a za neke sto nije mu nikad necu oprostiti...kao sto mu necu oprostiti sto je zvao pi8ketinu...toliko
Ja ti kazem da prestenes da pises repka. . .Ti kazes dobro i nastavis. . sta treba da ti kazem ??Bas ste se extra pokazali u Mostaru  Smile To su pravi Srbi  Smile . . .Gurovic je u svakom slucaju jedan od nasih najboljih igraca . . I sigurno najveci kosgeter. . Samo neko ko se ne razume u kosarku ili neko ko vise mrzi zvezdu i zvezdase nego sto voli Srbiju moze da kaze da je bolje bez Gurovica nego sa njim . . toliko
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Н.У.С.К.Н.В.П.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 198
Zastava Борча Центар 2
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
HTC Tatoo
evo ako je nas selektor toliko okrenut klubastvu,a on mora biti neutralan...sto ja nebi bio klupski orjentisan sto nebi bio i ja...a da ima boljih od gurovica...ima...samo sto oni ili nisu pozvani ili nece nastupiti...
a sto se tice mostara Smile,licno znam par zvezdasa koji su dosli da bodre Srpski klub, koliko vidim ti uopste nisi Srbin...tako da Smile
« Poslednja izmena: 24. Avg 2007, 15:07:34 od ZYX_LDK »
IP sačuvana
social share

Не заборави никад, да цео живот ми смо провели с'тобом, и нашу верност према теби, доказивали из дана у дан! Знај да на овоме свету, не постоји нико ко ће да спречи, да са Југа се ори, Партизане волим те ја!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows Vista
Browser
mob
Nokia N82
Nemoj da pricas napamet. Odakle ti to da selektor nije neutralan? To sto je on privatno zvezdas, ne znaci da nije neutralan. Nemoj da budes tako neobjektivan. Reci konkretno koga je to Moka zvao, ili nije zvao, a trebalo je? Jel zvao Kostu Perovica, ovaj ga je odbio. To je picketina kako ti kazes, a ne Gurovic koji je na zalasku karijere, koji ne moze da hoda od bolova u zglobovima, a koji je ipak pristao da igra za reprezetnaciju. Jel zvao Novicu Velickovica, koji se odzavao? Jel zvao Tripkovica, koji je sam odustao jer je navodno povredjen? Jel zvao Vuleta Avdalovica? Jel zvao Milojevica? Jel zvao cak i onog Suputa? Pa koga je jos trebalo da zove? Mozda Vujosevica, da mu igra plejmekera? Nemoj biti tako zagrizen mrznjom. Ja sam zvezdas i kad god se igra neko klupsko takmicenje ja sam na Zvezdinoj strani i protiv Partizana, osim u medjunarodnim utakmicama. Medjutim reprezentacija je iznad toga. Kada pocnu pripreme reprezentacije prestaje svaka klupska obojenost. Meni bi bilo drago da je pozvao 15 kosarkasa iz Partizana, ako to znaci da cemo da gazimo sve redom na prvenstvu, nista ne bih imao protiv. Pogledaj koliko ima kosarkasa FMP-a. Jel ja treba da mrzim Ercega, Labovica, Teodosica zato sto su iz FMP-a, ili da kazem da su nezasluzeno tu? Ne, naravno. Meni je srce puno kada vidim da nasa reprezentacija igra sjajno i kada vidim da imamo takve sjajne igrace kao sto su Erceg, Teodosic i ostali.
« Poslednja izmena: 24. Avg 2007, 15:25:43 od milisav_bl »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Н.У.С.К.Н.В.П.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 198
Zastava Борча Центар 2
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
HTC Tatoo
kao prvo igrac koji je zasluzi da se saceka je Vujke,onda Kecman...prvenstveno njih dvojica,iako tu ima jos kandidata,koji bi bolji od pozvanih...a i reko sam da nepodnosim gurovica i da sam prvenstveno zbog njega protiv moke!
« Poslednja izmena: 24. Avg 2007, 15:23:59 od ZYX_LDK »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows Vista
Browser
mob
Nokia N82
Glavni cilj Mokine misije je podmladjivanje reprezentacije. Znaci u prvom planu je ulaganje u buducnost, a tek onda rezultat. Verovatno bi Kecman odigrao trenutno bolje od nekog od ovih klinaca, ali cilj nije da sada ostvarimo neki rezultat na misice, pa da posle opet budemo 10. ili 15. Cilj je da se napravi reprezentacija za narednih dosta godina. Kecman nije tako mlad. Ne znam tacno, ali mislim da je on blizu 30 godina, tako da nije bas u cvetu ksoarkaske mladosti. Vujanic je druga prica. Po meni trebalo je da ga pozove, ali mislim da je tu ulog bio kult reprezentacije i autoritet selektora. Da je Moka popustio, izgubio bi autoritet kod ostalih igraca i onda bi se sve pretborilo u poselo kao sto je to bilo kod Obradovica. Ovako je zrtvovan jedan solidan igrac, ali je ocuvan i jos ojacan autoritet selektora. Od iskusnijih igraca tu su samo Gurovic i Jaric i mislim da obojica zasluzuju da budu u reprezentaciji, kao vojde ovih klinaca. Dobro Jaric bas i nije morao, ali ocigledno da je Moka i njega uspeo da ukroti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
evo ako je nas selektor toliko okrenut klubastvu,a on mora biti neutralan...sto ja nebi bio klupski orjentisan sto nebi bio i ja...a da ima boljih od gurovica...ima...samo sto oni ili nisu pozvani ili nece nastupiti...
a sto se tice mostara Smile,licno znam par zvezdasa koji su dosli da bodre Srpski klub, koliko vidim ti uopste nisi Srbin...tako da Smile
bravo srbine . .  Smile i sta kazes ti ne bi u repku gurovica??  Smile
Nemoj da pricas napamet. Odakle ti to da selektor nije neutralan? To sto je on privatno zvezdas, ne znaci da nije neutralan. Nemoj da budes tako neobjektivan. Reci konkretno koga je to Moka zvao, ili nije zvao, a trebalo je? Jel zvao Kostu Perovica, ovaj ga je odbio. To je picketina kako ti kazes, a ne Gurovic koji je na zalasku karijere, koji ne moze da hoda od bolova u zglobovima, a koji je ipak pristao da igra za reprezetnaciju. Jel zvao Novicu Velickovica, koji se odzavao? Jel zvao Tripkovica, koji je sam odustao jer je navodno povredjen? Jel zvao Vuleta Avdalovica? Jel zvao Milojevica? Jel zvao cak i onog Suputa? Pa koga je jos trebalo da zove? Mozda Vujosevica, da mu igra plejmekera? Nemoj biti tako zagrizen mrznjom. Ja sam zvezdas i kad god se igra neko klupsko takmicenje ja sam na Zvezdinoj strani i protiv Partizana, osim u medjunarodnim utakmicama. Medjutim reprezentacija je iznad toga. Kada pocnu pripreme reprezentacije prestaje svaka klupska obojenost. Meni bi bilo drago da je pozvao 15 kosarkasa iz Partizana, ako to znaci da cemo da gazimo sve redom na prvenstvu, nista ne bih imao protiv. Pogledaj koliko ima kosarkasa FMP-a. Jel ja treba da mrzim Ercega, Labovica, Teodosica zato sto su iz FMP-a, ili da kazem da su nezasluzeno tu? Ne, naravno. Meni je srce puno kada vidim da nasa reprezentacija igra sjajno i kada vidim da imamo takve sjajne igrace kao sto su Erceg, Teodosic i ostali.
Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Само ти...У моме срцу си...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 15336
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
Nokia 6303
Glavni cilj Mokine misije je podmladjivanje reprezentacije. Znaci u prvom planu je ulaganje u buducnost, a tek onda rezultat. Verovatno bi Kecman odigrao trenutno bolje od nekog od ovih klinaca, ali cilj nije da sada ostvarimo neki rezultat na misice, pa da posle opet budemo 10. ili 15. Cilj je da se napravi reprezentacija za narednih dosta godina. Kecman nije tako mlad. Ne znam tacno, ali mislim da je on blizu 30 godina, tako da nije bas u cvetu ksoarkaske mladosti. Vujanic je druga prica. Po meni trebalo je da ga pozove, ali mislim da je tu ulog bio kult reprezentacije i autoritet selektora. Da je Moka popustio, izgubio bi autoritet kod ostalih igraca i onda bi se sve pretborilo u poselo kao sto je to bilo kod Obradovica. Ovako je zrtvovan jedan solidan igrac, ali je ocuvan i jos ojacan autoritet selektora. Od iskusnijih igraca tu su samo Gurovic i Jaric i mislim da obojica zasluzuju da budu u reprezentaciji, kao vojde ovih klinaca. Dobro Jaric bas i nije morao, ali ocigledno da je Moka i njega uspeo da ukroti.

Алал вера  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 67 68 70 71 ... 146
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.102 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.