2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 66 67 69 70 ... 146
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kosarkaska reprezentacija Srbije - Mokini orlici...  (Pročitano 71865 puta)
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
dok god je vi delite...sta je to zvezda uradila u basketu u prethodnih nekoliko godina,pa ima vise reprezentativaca?
To je zato sto su "vasi" ili povredjeni(tripko) ili nece da igraju za Srbiju(kosta) ili su odlucili da igraju za Crnu Goru(pekovic)....
pa pekovic je i sam Crnogorac i treba da igra za svoju reprezentaciju...a i bolje mu je kod Duleta kralja,nego kod moke degenerika
Ne kazem da treba da igra za Srbiju nego kazem zasto nema vise igraca iz Partizana, koji je dominantan posednjih godina. I zasto je Moka degenerik? Nemoj da vredjas ljude bez ikakvog razloga koji ne samo da su napravili nesto u
zivotu za sebe nego su dali i Srbiji vise nego sto cemo ti i ja zajedno.
P.S.voleo bi da gresim i da joj ti das jos vise....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Veruj mi. . Moka jeste degenerik i to tezak. ..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10766
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Svi su nas izdali, a ovi momci su otisli da na plus 40 ginu za reprezentaciju. Pogledajte malo bolje i videcete da su svi oni obezbedili vec ugovore tako da ne igraju za sebe, zato ce i uzeti medalju, a ako nas povrede i sudije mimoidju i zlato, i zato nemojmo ih vredjati, vec ih podrzimo do sredine septembra, a posle nek svako pljuje koga hoce, ako nema pametnija posla.

Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Moka jeste  lujka ali mislim da preterujete....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Svi su nas izdali, a ovi momci su otisli da na plus 40 ginu za reprezentaciju. Pogledajte malo bolje i videcete da su svi oni obezbedili vec ugovore tako da ne igraju za sebe, zato ce i uzeti medalju, a ako nas povrede i sudije mimoidju i zlato, i zato nemojmo ih vredjati, vec ih podrzimo do sredine septembra, a posle nek svako pljuje koga hoce, ako nema pametnija posla.

Smile  Smile
Smile

Moka degenerik??  Smiley 1 

Ja mislim da za ovu situaciju nema boljeg selektora od njega. . .On je jedini koji svoju energiju moze da prenese na igrace,i da ih malo digne . . On je ludak ko Vujosevic. . . Sve drzi na svojim ledjima kako bi igrace drzao dalje od pritiska. . .

Ne znam da li ste gledali danas tekmu sa Kinezima. . .Ponistili smo ih. . . .Kolko je bio dominantan Milicic. . . Jaric skroz dobar. . .Erceg. . Cvetko . . .Jao Mile  Smile . . .    Smile Smile Smile  . . .

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Само ти...У моме срцу си...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 15336
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
Nokia 6303
Да баш су лепо играли данас  Smile

А Миличић  Smile   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Svaka cast Milicicu, stvarno je zver ali mene je prijatno iznenadio Jaric,  decko je igrao za ekipu, trudio se, postavljao igrace itd....
Aleksandrov  Erceg Tepic=D> i stvarno treba podrzati ove momke koji su umesto egzoticnih ostrva izabrali da crnce celo leto, videcete da cemo dobro proci na EP...

Tek sad mi je zao kad vidim koliko mozemo kad se "uozbiljimo", da je bilo samo malo vise srece i malo manje sujete sve bi medalje pokupili.....
Niko ne moze da mi kaze da nemamo najbolje igrace:
Krstic
Stojakovic
Pavlovic
Radmanovic
Jaric
Rakocevic
Milicic
Gurovic
mladji:
Tripko
Aleksandrov
Tepic
Teo
Markovic
Tadija
Novica
Erceg
Musli
Macvan
Katnic......
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Dobro znaj da uvek tu sam ja...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 436
Zastava NBG
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 5300
vujosevic je vec bio selektor i pokazao je sta zna... sad pustite moku da radi svoj posao...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
vujosevic je vec bio selektor i pokazao je sta zna... sad pustite moku da radi svoj posao...
Smile Mislim da Vujosevic mnogo znaa. . . Vise od Moke. . . Al Moka je ludji . . .I moze da natera igrace da daju 110% sto Dule i ne moze. . . Pritom Moka zna sve fore i forice,a s obzirom da se ponasa ko 25-godisnjak to ce i lako da prenese igracima. . . Slazem se da treba da ga ostavimo na miru da radi posao. . .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

od juče mi se život promenio za 360 stepeni

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10121
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
mob
Samsung 
Ne mogu da se složim sa tim da imamo najbolje igrače

da li očekujem uspeh na ovom prvenstvu...

pitanje je šta je uspeh za ove momke, ja bi bio prezadovoljan sa kvalifikacijama na OI, medalju ne očekujem ni u snovima.

Smena je generacija - i  bilo je krajnje vreme da se to napravi. Naravno da bi naš tim bio kvalitetniji da igra npr. Božić od Markovića ali tim treba stvarati i podmlađivati,

pa Aleksandrov igra više u reprezentaciji nego što je igrao u Zvezdi kod Šakote  Smile

ne verujem u neko preveliko znanje Moke Slavnića, ali to mesto i nije za obuku već za sjedinjavanje i motivaciju

hoću da verujem da se u košarci radi dobro i za dobro Srbije

srećno momci

i da, hvala ovim mlađim generacijama što su vratili ponosni osmeh na fanove košarke u Srbiji.
IP sačuvana
social share
Ne radim brzo, al' zato radim nekvalitetno                         
Život nas uči su ljudi mnogo manje rđavi nego što se misli, ali i da su mnogo gluplji nego što je moguće i uobraziti.
Pravopis srpskog jezika
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 66 67 69 70 ... 146
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.088 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.