2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 52 53 55 56 ... 146
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kosarkaska reprezentacija Srbije - Mokini orlici...  (Pročitano 62875 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

In the shade, therefore, we will fight!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6523
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
HTC Touch Cruise
Kapičić: Dosta je obmanjivanja!

Nervozu selektora Zorana Slavnića, ali i čelnika nacionalnog Saveza na početku priprema košarkaša Srbije za Evrobasket u Španiji, na paklenih 40 stepeni, podgrejala je i najava Aleksandra Pavlovića da odlaže svoj debi u reprezentaciji zbog problema "tehničke prirode", jer još nije potpisao novi ugovor.

Predsednik KS Srbije Dragan Kapičić odavno je prekoračio prag tolerancije za "objektivne" probleme reprezentativaca.

"Poštujem Pavlovićevo opredeljenje da igra za Srbiju, ali apsolutno ne mogu da prihvatim objašnjenja takve prirode. Saša nam je sada najviše potreban, u ovom trenutku predolimpijske tranzicije. Lako ćemo sledeće godine u Pekingu sa Krstićem, Miličićem i ovim fenomenalnim mladim momcima koji dominiraju Evropom. Ne vidim kakve veze s njim imaju pregovori o novom ugovoru, pošto trenutno sedi u Baru, ili se možda kupa. Ako Pavlović misli da kroz tri godine igra za reprezentaciju, ili ako neće da igra ni za Srbiju ni za Crnu Goru, neka to kaže. Biće nam potreban i ubuduće, a najpotrebniji je danas, kada pravimo prelaz do sjajnih klinaca sve do 1996. i 1997. godišta, koji su možda još talentovaniji", rekao je Kapičić za "Novosti".

Pavlović se tako priključio podužem spisku igrača koji su otkazali nastup u reprezentaciji, a koji bi, u slučaju da mogu da zaigraju u Španiji, bili jedan od ozbiljnijih kandidata za španske medalje. Naime, na toj listi nalaze se imena Predraga Stojakovića, Nenada Krstića, Igora Rakočevića, Vladimira Radmanovića, Koste Perovića, Miloša Vujanića, Dejana Milojevića, Vuleta Avdalovića...

"Ta selekcija možda je i 30 odsto jača od ove koja će igrati. Uz objektivne probleme sa povredama, suočeni smo s nekom vrstom obmanjivanja. Perović dodje i za pet dana otkaže, Radmanović pokaže htenje pa ode na kampove... Pogledajte Amerikance koji su se okupili da igraju kvalifikacije za Olimpijske igre. Selektor kaže da je prezadovoljan, a kako ne bi bio kada u timu ima i jednog Kobija Brajanta, najboljeg košarkaša sveta, koji godišnje zaradjuje 150 miliona dolara i ne razmišlja o riziku da se povredi u nekim kvalifikacijama. I Pavlović igra u Americi, ali ovo nije Amerika. Ovo je Srbija", izjavio je Kapičić.

Kapičić je dodao da ga je kontaktirao i Aleksandar Djordjević i ponudio pomoć, uprkos činjenici da je nedavno odbio poziv selektora Moke Slavnića da bude njegov asistent na EP u Španiji.

"Razgovarali smo o saradnji, koja je moguća u bilo kojoj formi, jer nam je neophodna pomoć igrača iz te generacije. Što se mene tiče, nema nikakvih limita u tome šta bi Djordjević radio, pošto je on sposoban da radi sve - od stručnog dela do marketinga. Razgovaraćemo još jednom i razmotriti na koji način bi najviše pomogao srpskoj košarci u ovom trenutku", dodao je predsednik KSS.

Predsednik se opet izvinjava zbog selektora

Okupljanje reprezentacije Srbije u Kovilovu obeležio je nesvakidašnji gest selektora Zorana Slavnića, koji je vikao na novinare tražeći "tri dana mira" i potom zabranio igračima da daju izjave do ponedeljka. Moka je nepotrebno izašao iz okvira pravila ponašanja, koji federacije širom sveta propisuju selektorima kao njihovim službenicima.

"Pravila igre postoje, rutinska procedura u svakoj zemlji kojoj se Slavnić ovom prilikom nije prilagodio. Nije nam potrebna tenzija u odnosima s medijima, čija je dosadašnja podrška bila veoma korisna i za koju imam samo pohvale. Ne podržavam bilo koji gest koji izlazi iz okvira civilizovane komunikacije i zbog toga se u svoje ime izvinjavam medijima", naglasio je Kapičić.

Kapičić se već javno izvinjavao kada je Slavnić uvredio rukovodstvo Hemofarma.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Bivši učenik osnovne škole

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2344
Zastava Budimpešta
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Nokia 6610

Saša nam je sada najviše potreban, u ovom trenutku predolimpijske tranzicije. Lako ćemo sledeće godine u Pekingu sa Krstićem, Miličićem i ovim fenomenalnim mladim momcima koji dominiraju Evropom.

Predolimpijska tranizcija... Jao Kaponja  Smile zvuci kao Boza Djelic...

A ko garantuje da ce sledece godine ovi momci da igraju za reprezentaciju? Toliko se trubilo da ce Pavlovic da vodi ekipu, pa prc... Isto tako ce da bude prc od dosta ovih momaka...

Pavlović se tako priključio podužem spisku igrača koji su otkazali nastup u reprezentaciji, a koji bi, u slučaju da mogu da zaigraju u Španiji, bili jedan od ozbiljnijih kandidata za španske medalje. Naime, na toj listi nalaze se imena Predraga Stojakovića, Nenada Krstića, Igora Rakočevića, Vladimira Radmanovića, Koste Perovića, Miloša Vujanića, Dejana Milojevića, Vuleta Avdalovića...

Da su babi muda, zvala bi se djed. Iako, stvarno se treba zapitati zasto Novicki i Gasol igraju, a mi imamo toooliko otkaza.

Okupljanje reprezentacije Srbije u Kovilovu obeležio je nesvakidašnji gest selektora Zorana Slavnića, koji je vikao na novinare tražeći "tri dana mira" i potom zabranio igračima da daju izjave do ponedeljka. Moka je nepotrebno izašao iz okvira pravila ponašanja, koji federacije širom sveta propisuju selektorima kao njihovim službenicima.

"Pravila igre postoje, rutinska procedura u svakoj zemlji kojoj se Slavnić ovom prilikom nije prilagodio. Nije nam potrebna tenzija u odnosima s medijima, čija je dosadašnja podrška bila veoma korisna i za koju imam samo pohvale. Ne podržavam bilo koji gest koji izlazi iz okvira civilizovane komunikacije i zbog toga se u svoje ime izvinjavam medijima", naglasio je Kapičić.

Kapičić se već javno izvinjavao kada je Slavnić uvredio rukovodstvo Hemofarma.

Kao nije se znalo da je Moka lujka... Ajte molim vas... Doduse, kad su svima dali da se izivljavaju na reprezentaciji, red je i na Moku i Kaponju. Kad cemo mi da se prijavimo za selektorsku komisiju?  Smile
IP sačuvana
social share
Ako želiš pobijediti, ne smiješ izgubiti...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 1094
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Navijajte malo ljudi,ajmo malo optimizma.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

hm...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1557
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
SonyEricsson k750i
Ja sam do bre 2 dana jos i bio optimista ,ali kako je Pavlovic otkazao nemam vise cemu da se nadam. Da je on tu imali bi pristojnu prvu petorku( Jaric,Pavlovic,Gurovic,Milicic,Ilic) i sa ovim "klincima" u rotaciji Teodosic,Cvetkovic,Aleksandrov,Labovic,Erceg to bi na nesto mozda i licilo.
Bez njega nemamo nista Jaric , Gurovic i Milicic ce da igraju po 35-40 min nece moci "da disu" ,ovi klinci preumorni od cele sezone + EP za mlade , Ilic povredjen ,pa ce Milicic verovatno igrati centra, katastrofa u najavi...
IP sačuvana
social share
"Too weird to live, and too rare to die."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
daj boze da prodjemo grupe!!
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2344
Zastava Budimpešta
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Nokia 6610
Meni samo nije jasno ovo forsiranje Jarica, ocigledno je iz prethodnih godina da je covjek konfliktna licnost, a poznato je da se on i Rakocevic ne mirisu, ali ako se vec imalo birati izmedju njih dvojice, Rakocevic je imao ekstra sezonu dok je Jaric cijele godine doprinosio prici Sema Kasela da je promasena investicija. A imam neki osjecaj da je par igraca otkazalo zbog ostatka ekipe koji je pozvan, jer neki ne vole neke druge (sto je nezamislivo u ozbiljnim reprezentacijama)... Da se ne vracamo na tuzni Novi Sad 2005...
Ma Boze  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6454
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
mob
Samsung galaxy s3
daj boze da prodjemo grupe!!
Kad smo kod toga sa kojim reprezentacijama smo mi u grupi...? Grčka, Rusija...?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Meni samo nije jasno ovo forsiranje Jarica, ocigledno je iz prethodnih godina da je covjek konfliktna licnost, a poznato je da se on i Rakocevic ne mirisu, ali ako se vec imalo birati izmedju njih dvojice, Rakocevic je imao ekstra sezonu dok je Jaric cijele godine doprinosio prici Sema Kasela da je promasena investicija. A imam neki osjecaj da je par igraca otkazalo zbog ostatka ekipe koji je pozvan, jer neki ne vole neke druge (sto je nezamislivo u ozbiljnim reprezentacijama)... Da se ne vracamo na tuzni Novi Sad 2005...
Ma Boze Smile
i meni je rakoc daleko bolji. . . . ipak sto se mene tice rakoc poneo ko pckca. . . a Jaricu stvarno ne bi trebali nista da zamerimo. . decko iako je superstar za sve ostale dosao je prvi na pripreme,bori se kao lav. . . godinama u nazad se odaziva i igra sa zeljom. . u svedskoj je bio sa sjebanim nosom. . . ja ga ne volim nesto preterano. . al svaka mu cast Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 4859
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
Штета за Сашу али мислим да треба да сачекамо Моку и да видимо шта ће он рећи. Можда и није све тако црно.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2344
Zastava Budimpešta
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Nokia 6610
Ma cuo sam pricicu svojevremeno od ljudi iz hotela Park u Novome Sadu da je Jaric znao za vece da promijeni po tri ribe, iskreno receno svi su se bahato ponasali pred to EP iako smo vec bili u sranju, tri godine nismo uzeli medalju...
Ne znam, Jaric mi nesto ne ulijeva povjerenje. Mozda grijesim, ali do sada (cast onim trojkama u Indijanapolisu) nije nesto bio lider.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 52 53 55 56 ... 146
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.