2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 53 54 56 57 ... 146
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kosarkaska reprezentacija Srbije - Mokini orlici...  (Pročitano 62895 puta)
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat
stvarno se treba zapitati zasto Novicki i Gasol igraju, a mi imamo toooliko otkaza.
Ljubav prema domovini!Da su asovi iz Rs svi bi se odazvali!Izgleda se Srbija najmanje voli baš u Srbiji!
Ja da sam na Mokinom mestu,ja bih se pokupio i otšao kuci ii bi pozvao ove mlade koji žele da igraju za svoju državu,a ove "zvezde" neka je sram i stid!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Apple iPhone 3Gs
Saša Djordjević pomaže reprezentaciji

Za razliku od mnogih, Aleksandar Djordjević je istinska košarkaška legenda i uvek je bio spreman da pomogne reprezentaciji. Sale "nacionale" to je pokazao i ovaj put, kada je u razgovoru sa predsednikom Košarkaškog saveza Srbije Draganom Kapičićem izrazio spremnost da se uključi u rad te organizacije.

"Razgovarao sam ovih dana sa Saletom. Spreman je da pomogne i to me mnogo raduje. Imaće neku funkciju, ali neće biti profesionalno vezan za savez. Šta će raditi, to apsolutno zavisi od njega i o tome ćemo tek razgovarati, može da radi šta poželi. Nije vezan za Srbiju, može da nas predstavlja u medjunarodnim organizacijama. Mnogo je važno da se njegova generacija uključi, najviše zbog ovih fantastičnih mladih selekcija koje dolaze. Što se tiče njegovog eventualnog angažovanja u reprezentaciji Srbije ovog leta, o tome nismo pričali. To zavisi od selektora Slavnića", rekao je Kapičić za "Press".

Izvor ovog lista blizak selektoru Zoranu Slavniću, medjutim, tvrdi da vodja srpskog tima nije ponovo razgovarao sa Djordjevićem o uključivanju u rad reprezentacije.

"Slavnićeva ideja na startu je bila dam u baš Djordjević bude prvi pomoćnik. Kao što je poznato, Sale je to odbio zbog klupskih obaveza. Sada je situacija drugačija, ali niko ne zna da li Djordjević može da se priključi plavima. Moka nije ponovo razgovarao sa Djordjevićem i sada sve zavisi od njega", rekao je izvor "Pressa".

Saša Djordjević je pre nekoliko dana rekao da bi mogao da se uključi u rad reprezentacije, ali je dodao da ne želi da se nameće.

"Ja sam uvek uz reprezentaciju, ali još je rano da pričamo o mom angažovanju. Prvo moramo da se sastanemo i razgovaramo o svemu", naveo tada Djordjević.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 1094
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Srbija Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 124
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
mob
SonyEricsson 
Ma nema nama spasa. Ni 3 Djordjevica ne mogu da nam pomognu. Moki svaka chast jer pokushava neshto da promeni ali to ce biti bash teshko
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

'OĆEŠ DA TI OPEREM ŠAJBU?

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 864
Zastava vazduh-zemlja-voda
OS
Windows XP
Browser
Mozilla K-Meleon 1.02
Posle (dimne) bombe mozda ce Moka sada da najavi "atomski s leva"... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 1094
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Ma nema nama spasa. Ni 3 Djordjevica ne mogu da nam pomognu. Moki svaka chast jer pokushava neshto da promeni ali to ce biti bash teshko
gavrane idi odakle si dosao. Navijaj na albaniju. Ovde treba da su ljudi kojima je Srbija svetinja,i da bodrimo reprezentaciju a neda je kudimo,
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Apple iPhone 3Gs
Darko Miličić se priključio reprezentaciji

Reprezentacija Srbije sve je bliže kompletiranju spiska od 15 kandidata za nastup na Evropskom prvenstvu u Španiji. Devetorici igrača koji su se selektoru Zoranu Slavniću javili u četvrtak, 19. jula, u ponedeljak se priključio i novi centar Memfis Grizlisa Darko Miličić.

Kapiten Milan Gurović, kao i četvorica osvajača zlatnih medalja na Evropskom prvenstvu za mlade, odnosno na juniorskom šampionatu sveta, u utorak će se pojaviti u predivnom ambijentu Sportskog centra Kovilovo.

Miličić je uoči prvog treninga sa ostalim reprezentativcima izrazio veliki optimizam i nameru da tokom ove akcije pruži sve od sebe.

"Da ne verujem u uspeh, ne bih ni dolazio na pripreme, već bih otišao sa drugovima na more. Mislim da rezultat koji ćemo napraviti zavisi samo od nas, našeg rada i toga kako ćemo se skapirati. Potpisao sam ugovor, što mi omogućava da se potpuno koncentrišem na EP. Moja očekivanja su možda prevelika, ali garantujem da sam 150 odsto glavom u reprezentaciji, jer ovo je Srbija, moramo da se 'koljemo' za nju", rekao je Miličić novinarima u Kovilovu.

Povratnik u nacionalni tim Marko Jarić izjavio je da će Srbija na EP jurišati na zlatnu medalju, bez obzira na probleme sa povredama i otkazima selektoru.

"Slagao bih kada bih rekao da ne idemo u Španiju da osvojimo zlato. To je uvek naš cilj. Znam da dosta ljudi ne veruje u uspeh, ali ja sam došao zbog zlata. Naravno, ne mogu ništa da obećam i u ovom trenutku ne znam da li ćemo biti 12, peti ili prvi. Važno mi je da imamo najviše ambicije i da za njih 'poginemo' na terenu", poručio je Jarić.

Slavnić je najavio da mladje igrače, koji su se ovog leta već propisno umorili, neće u početku puno opterećivati.

"Znam da su umorni, ali imaće vremena da se uhodaju. Ima tu starijih igrača, koji će da vuku glavni deo tereta. Neka oni idu na pamet i iskustvo, a ovi drugi na mladost i hrabrost i biće u redu", prokomentarisao je Slavnić.

Aleksandar Rašić, u završnici sezone plejmejker Efes Pilsena, rekao je da se tokom prva tri dana nije radilo puno na kolektivnoj taktici, tako da još uvek očekuje konkretnije zadatke od selektora, nekada proslavljenog organizatora igre "plavog" tima.

"Čekamo da se svi skupe, pa da krenemo u pravi rad. Zasad mi je Moka dosta pomogao na individualnom planu, sigurno je da od njega može dosta da se nauči. Zasad je atmosfera odlična, dobro se trenira i mogu samo da obećam da ćemo nastaviti u istom ritmu".

Jarić, koji bi po stažu i renomeu trebalo da bude prvi plejmejker, dodao je da će kao jedan od najiskusnijih učiniti sve da reprezentacija dodje do prave igre i na kraju to kruniše dobrim plasmanom na EP.

"Uvek sam osećao odgovornost, čak i kad sam 2001. išao na EP u Turskoj kao najmladji u timu. Košarka je kolektivni sport i moramo da radimo zajedno da bismo stigli do cilja. To ne znači da bežim od preuzimanja odgovornosti, naprotiv. Na delu je istinsko podmladjivanje reprezentacije, jako važan period, a bilo bi fantastično kada bismo to spojili sa uspehom u Španiji".

I na kraju mali kuriozitet sa konferencije za novinare - dok su se predstavnicima "sedme sile" obraćali njegovi saigrači, Darku Miličiću iznenada je zazvonio mobilni telefon. Poznavajući ovog košarkaša i znajući za njegovo izraženo nacionalno opredeljenje, niko se nije iznenadio kada se salom zaorila melodija "Marširala kralja Petra garda"!

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
bar jedna dobra vest  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 1094
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
srbija
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

realno

Zodijak
Pol
Poruke 1153
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
pih, krijete topic na ovom laznom podforumu...

shto bi zokan rekao drugaru sa slike u pevcu pre par nedelja - "treba mi ono tvoje 'srbija brate', jebesh pripreme i to..."
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 53 54 56 57 ... 146
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 4.351 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.