2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 27 28 30 31 ... 146
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kosarkaska reprezentacija Srbije - Mokini orlici...  (Pročitano 62382 puta)
Jet set burekdzija

Beauty is in the eye of the beholder

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6698
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Samsung Galaxy S8
Sta li se desava sa nasom kosarkom, da li je moguce da su toliki kreteni da nemaju zelju da igraju za reprezentaciju? Smile

Umesto da ubiju za sansu da igraju takmicenje kakvo je evropsko prvenstvo oni izmisljaju neka nebulozna opravdanja, tako providna da je to neverovatno. Bolje da su lepo rekli da ne zele da igraju, ovako samo dokazuju da su nevidjene ljige i licemeri. Da se ja pitam bili bi zauvek izbrisani sa spiska.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 417
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
Motorola a925
Ko ne igra na EP

neopravdani

Predrag Stojaković - otkazao, teška povreda, ali u martu bio spreman

Vladimir Radmanović - otkazao zbog kampova za decu

Kosta Perović - otkazao zbog umora i priprema za NBA

Predrag Šuput - tražio garancije da će biti među 12

Zoran Erceg - operacija krajnika

sumnjivi

Miloš Vujanić - nesporazum sa Slavnićem

Igor Rakočević - povreda, sukob sa Jarićem

opravdani

Dejan Milojević - hronična povreda kolena, nije igrao veći deo sezone

Vule Avdalović - operisao desni skočni zglob

Mile Ilić - povreda zgloba

Nenad Krstić - teška povreda kolena

Lep spisak.. Svaka cast ztrud... Slazem se sa vecinom spiska,ali jedino Pedja Stojakovic stvarno ima tesku povredu.. Mislim da su njemu napukla 2 pesljena i pitanje je da li ce se ikad vratiti u pribliznu formu onoj koju je imao pre povrede.. Za Rakocevica sam i ja pricao istu pricu.. On i Jaric se mrze od kad su imali po 7 godina.....
Sto se tice "patriotizma" pitanje je malo konfuzno... Lepo je igrati za zemlju koja ti je nesto dala u zivoru.. Ali kome je Srbija ista normalno priredila... Za koju zemlju oni treba da igraju.. Evo,uzmimo za primer Pedju Stojakovica.. Ne znam da li ste upuceni u pricu.. Covek je iz Slavonije.. Sto se tice njegovog zivota u Srbiji ziveo je mesec dana u izbeglickom kampu.. Od silne tuge i bede koja ga je ovde snasla covek je na nevidjenu muku otisao u Grcku i tamo stekao za pocetak osnovne egzistencijalne uslove.. I zasto bi on danas igrao za Srbiju.. Ima jos 1000 takvih primera....
IP sačuvana
social share
Ja sam kralj,ja sam lopov i gad..lancima okovan mrzim tvoj svet.. Umno poremecen,novcem opterecan...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 313
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Nase najvece sanse su (nazalost) Gurovic i Milicic. Milicica su gotovo nepovratno sjebali psihu u detroiu ali se mozda povrati u reprezentaciji(ipak toliki centar sa nekim NBA iskustvom nije nebitan), a Gurovic moze da dosta pomogne kao kapiten, pogotovo pocetnicima. Stvarno mislim da bi trebalo da zabranimo nasim igracima da idu u NBA jer vecina njih tamo postane obicno djubre koje boli kurac za svoju zemlju  Smile Zasto li ih nase legende javno ne ispljuju u nekim novinama ili emisiji zbog ovakvog odnosa prema Srbiji?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ne slazem se za milicica. . on je po meni kao rakocevic...u nba je napredovao nikad strasnije.i mislim da ukojiko ima malo mozga i vrati se u evropi ima da bude top3 centra starog kontinenta . . i mozda bi on trebao da bude jedan od oslonaca. . . druga stvar je sto je darko totalni kreten
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7726
Zastava Banja Luka
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Da li se zna sta je sa Pavlovicem???Nece valjda ispasti toliki supak???
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 4859
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
и треба им се захвалити и јавно рећи да више неће никада добити позив
to nije resenje

Мислио сам на Пеђу и Радмановића првенствено јер је ово већ ко зна који пут. А сада и Ерцег и Перовић шта мисле они да су звезде неке. Крле је и прошле године искрено рекао што не игра али да ће у будућности бити ту за Србију.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 332
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Siemens neki stari
Ovde je potrbno primeniti Spanski metod ko neopravdano otkaze zabraniti mu pomilnjanje imena u svim medijima
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Sto mu gromova!!!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1554
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Qtek 9600
Sta li se desava sa nasom kosarkom, da li je moguce da su toliki kreteni da nemaju zelju da igraju za reprezentaciju? Smile

Mi se stalno zanosimo pricama da smo kosarkaska nacija? Po cemu smo to kosarkaska nacija? Svi rezultati koje smo postizali vezuju se za SFRJ.

Krah nase kosarke se nije dogodio pocetkom novog milenijuma, vec se to desilo pocetkom 90-tih raspadom Jugoslavije. Da Vas podsetim nosioci igre reprezentacije tokom 90-tih godina kada smo osvajali stalno trofeje su bili igraci koji su se potpuno formirali i afirmisali u SFRJ ligi, koja je tada vazila za mozda i najjacu ligu Evrope. Imena poput Divca, Danilovica, Djordjevica, Savica, Rebrace, Sretenovica, Paspalja, Pavicevica, Obradovica,  su nosila reprezentaciju tokom 90-tih i njihovim odlaskom smo se i definitivno iskljucili iz trke za dobre rezultate. Onog trenutka kada su lideri u reprezentaciji postali igraci koji su naucili da igraju kosarku u post SFRJ periodu, koji su kao klinci odlazili u inostranstvo dolazi i do naglog pada u rezultatima. Najveci problem je taj sto je i nas kosarkaski savez sa ljudima koji ga okruzuju, kratkovid i zarad licnih interesa, klubastva i sitnih podvala samo produbljuju krizu u nasoj kosarci.

Veliki problem je i profesionalizacija kosarke u Evropi, otvaranje NBA lige prema svetu i to takodje znacajno utice na kvalitete nase kosarke.

Zaista mi je tesko da shvatim Jarica, Gurovica, Stojakovica, Bodirogu kakve oni motive imaju da igraju za nasu zemlju. Sva trojica su kao klinci otisli odavde i neki drugi kosarkaski savezi, neke druge zemlje i klubovi su im pruzili mnogo vise nego mi. Milicic takodje, ne znam samo odakle promena kod njega, ali setite se OI 2004 u Atini. Covek ostao u Americi da polaze vozacki ispit??? Alo bre! Pa 90% sportista sanja o olimpijskim igrama, a on bi da se vozi po americi???

Sta jos unistava nasu kosarku? Naravno Zvezda i prtizan. Ne postoji vise sportski, takmicarski duh, postovanje izmedju celnika kluba i prijateljstvo. Danas je sve na noz, a za to su odgovorne obe strane. Igraci se pogresno uce! Najbolji primeri za to su Luka Bogdanovica, Dejan Tomasevic, Milos Vujanic, Vlado Scepanovic, Milojevic. Sta vi da ocekujete od ovih igraca na reprezentativnom planu, kada su na prilicno ruzan nacin odlazili iz Zvezde koja im je pruzila sve? Kakva je osoba Vujanic koga je Zvezda stvorila, dovela iz Loznice, platila mu stan, sredila mu ocene u djackoj knjizici da bi prosao srednju skolu, pustila ga da igra, a on sledece sezone u poslednjoj sekundi pogadja kos za pobedu prtizana, okrece se prema navijacima Zvezde i oponasa telom jebanje? To nije niti ljudski, niti moralno ispravno i od takvih mediokriteta i ne mozes ocekivati velike domete. Njega je na kraju stigla i kazna za sve to. Nista nije bolji ni Lukica, a ni Dejan picka Tomasevic. Naravno odgovornost je i na strani Zvezde, ali posebno na strani prtizana koja je dovodila, ili bolje reci otimala ove igrace od Zvezde.  Mi smo imali losu upravu tokom 90-tih i unistili smo brdo igraca, a prtizan je imao Ivicu Dacica,  i takodje su unistili brdo igraca svojim nekorektnim odnosom i nacinom vodjenja kluba. Odnos saveza prema igracima je takodje katastrofalan primeri su Gurovic i Jorovic Danas se sapunica nastavlja, danas u glavnim ulogama imate jednog Covica, debelog Vujosevica (koji rovari iznutra), Ziku Pauka, Babica, Bojica, izgubljenog u svemiru Kapicica i od njih vi ocekujte da ce nasu kosarku vratiti na staze stare slave? Tesko...
IP sačuvana
social share

Звезда ми је све, Звезда живот је, срце моје је увек уз тебе, Звездо волим те!!!!

не учествујем у расправама са гробарима млађим од 21 и старијим од 31 године.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Само ти...У моме срцу си...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 15336
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia 6303
Slazem se,bilo kakav ostriji metod bi im pokazao. Ko su oni da zajebavao ceo narod  Smile  Postoji 100000 ljudi koji bi izginuli samo da obuku taj dres a oni se sa tim sprdaju  Smile  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Ilic kapiten, jedan je Ilic kapiten!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 8422
Zastava Mladenovac - Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Samsung X 680
Spisak Grcke reprezentacije za EP:

Dimitris Dijamantidis (Panatinaikos), Vasilis Spanulis (Hjuson), Nikos Zizis (CSKA), Teodoros Papalukas (CSKA), Manolis Papamakarios (Olimpijakos), Nikos Hadživretas (Panatinaikos), Stratos Perperoglu (Panatinaikos), Kostas Vasiliadis (Unikaha), Panajotis Vasilopulos (Olimpijakos), Mihalis Kakjuzis (Barselona), Antonis Focis (Dinamo Moskva), Dimos Dikudis (Panatinaikos), Mihalis Pelekanos (Panelinios), Lazaros Papadopulos (Real), Sofokles Skorcijanidis (Olimpijakos), Janis Buruzis (Olimpijakos), Andreas Gliniadakis (Virtus Bolonja) i Kostas Carcaris (Panatinaikos).

Znam da ovo ne pripada ovoj temi, ali cisto da se vidi da ni jedan Grk ne bezi od reprezentacije a nasi otkazuju zbog upale krajnika i kampova za male debele Amere
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 27 28 30 31 ... 146
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.