2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 29 30 32 33 ... 146
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kosarkaska reprezentacija Srbije - Mokini orlici...  (Pročitano 62394 puta)
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak Aries
Pol
Poruke 42393
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
Pa kakva je konkurencija ne sumljam u tvoje kvalitete  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
POJEŠĆEMO SVE DO – AFRIKE !

Selektor Slavnić veliki optimista pred EP u Španiji.
Otkazalo je svega deset odsto sa liste kandidata, pa to je bakšiš
u kafani. A sa Jarićem, Gurovićem, Pavlovićem, Miličićem, moraće
da nas vežu koliko ćemo biti jaki – ubeđen je Moka

Kakve su ti misli,takav ti je i život, rekao je davno mudrac, otac Tadej. A juče u Beogradu vreme promenljivo oblačno , kao i naše nade, košarkaške. Ipak, preko dana nije pljuštalo, a nisu ni pljuštali otkazi u reprezentaciji...

A kod selektora Zorana Moke Slavnića ni traga od sumornog raspoloženja, naprotiv, njegove misli su pozitivne, krajnje optimističke. Verujmo, ali od srca, u bolje sutra i ono će doći. Recimo da tako tumačimo najnoviji dnevni raport stratega plavih.

Pitate me da li razmišljam o novim rešenjima, da naknadno pozovem nekoga u reprezentaciju. A zašto ? Pa recite mi koliko je bilo otkaza do sada. Četiri. I, koliko je to ? Svega 10 odsto sa liste kandidata.

Ljudi moji, to je minorno, 10 odsto je najmanji bakšiš koji ostaviš u kafani – priča Moka u svom stilu.

U istom tonu Slavnić nastavlja o aktuelnostima :

- Erceg će sigurno igrati, Pavlović milijardu odsto i šta hoćete više ?

Strateg plavih očigledno želi da stavi tačku na priču o otkazima i ne osvrće se na igračku težinu kvarteta (Rakočević, Radmanović, Vujanić, Perović), već po sistemu “koga nema bez njega se može”. I ne samo to. Moka najiskrenije, glasno i jasno, veliča sastav kojim raspolaže.

- Jarić, Gurović, Pavlović, Miličić...Gde će nam biti kraj ? Mnogo smo jaki! Vežite nas ljudi, ima da jedemo malu decu. Vežite nas, poješćemo sve do Afrike ! - poručio je Slavnić.

izvor:Sport

Smile   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Само ти...У моме срцу си...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 15336
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia 6303
Kralj  Smile

Kad bi proradio nas inat...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Ilic kapiten, jedan je Ilic kapiten!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 8422
Zastava Mladenovac - Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Samsung X 680
Jeste zvezdas ali je najveca kraljina za koju sam cuo od kad sam ziv Smile
Bravo Moko kralju, ima da jedemo malu decu Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 4859
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
Цар највећи   Smile Smile, ако гину на терену ни резултат није толико битан.
Са штитом или на њему.Напред српски људождери.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 417
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
Motorola a925
Pa dobro.. Ne igraju nam 3 najboilja igraca... Do jaja smo,nema veze.. Jebes Rakocevica,Radmanovica i Krstica.. Druge necu ni da spominjem...
IP sačuvana
social share
Ja sam kralj,ja sam lopov i gad..lancima okovan mrzim tvoj svet.. Umno poremecen,novcem opterecan...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
radman je retard . . taj nam i ne treba
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Beauty is in the eye of the beholder

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6698
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Samsung Galaxy S8
Pa dobro.. Ne igraju nam 3 najboilja igraca... Do jaja smo,nema veze.. Jebes Rakocevica,Radmanovica i Krstica.. Druge necu ni da spominjem...

Pa sta, sad treba da placemo zbog toga? Moka pokusava da stvori dobru atmosferu u ekipi, da ubedi ove koji ce igrati da su trenutno stvarno najbolji koje imamo i za to mu svaka cast.

A za ove koji su odbili - jebes ih.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 551
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia 6220

- Erceg će sigurno igrati, Pavlović milijardu odsto i šta hoćete više ?

I Zoran Erceg otkazao Slavniću!

Spisak igrača koje Zoran Slavnić planira da okupi pred ključni deo priprema (od 19. jula u Kovilovu) od srede je kraći za još jedno ime. Zoran Erceg, krilni centar FMP Železnika i igrač koji je debitovao u reprezentaciji pre prethodno Svetsko prvenstvo, propustiće šampionat Evrope zbog, kako kaže, ranije zakazane operacije krajnika. Erceg je za 'Večernje novosti' rekao da je "operacija planirana još prošle godine."

"Nisam imao vremena. O tome izgleda samo selektor nije bio obavešten. Celu sezonu sam bio pod antibioticima zbog bolova u grlu. Ako to ne uradim sada, stanje će se samo pogoršati. U petak idem na pregled, a operacija je početkom nedelje. Predstoji mi pauza do mesec dana. Selektor mi je rekao da mogu da im se priključim ako se oporavim za dve nedelje. Duže od toga ne može da me čeka," objasnio je Erceg.

Erceg nije 'prošao' na NBA draftu, ali postoji interesovanje jakih evropskih klubova.

Slavnić sada na raspolaganju ima 16 košarkaša, od toga su trojica 'četvorke', Dragićević, Veličković i Labović, a dvojica 'petice', Miličić i Mišanović.

Izvor B 92
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4306
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Slavnić: Erceg igra u Španiji

Selektor Srbije demantuje da mu je košarkaš FMP otkazao poziv za EP

Zoran Erceg igraće za Srbiju na Evropskom prvenstvu u Španiji, potvrdio je za Kurir selektor košarkaške reprezentacije Zoran Slavnić. Svega 24 sata posle informacije da je talentovani krilni centar FMP Železnika zbog operacije krajnika odbio Mokin poziv, usledio je vrtoglavi zaokret.

- Ko vam kaže da je Erceg otkazao - bilo je prvo što nam je Slavnić rekao kad smo mu postavili pitanje kako komentariše činjenicu da neće moći da računa na usluge ovog košarkaša na Evrobasketu.

Na našu konstataciju da je sam Erceg izjavio da mora na operaciju, zbog čega će mirovati mesec dana, Moka nas je uverio da će ovaj igrač biti na pripremama nacionalnog tima za takmičenje koje će biti održano u septembru.

- Koliko traje period oporavka posle operacije krajnika? Nedelju dana. Pitajte bilo kog lekara i on će vam to isto reći. Pripreme počinju 19. jula i ako se Erceg operiše početkom iduće nedelje, imaće sasvim dovoljno vremena da nam se pridruži u Kovilovu. Za to vreme ima da mu izrastu novi krajnici - rekao je Slavnić.

Selektor dodaje da će do početka priprema obelodaniti ime košarkaša koji će zameniti Kostu Perovića, poslednjeg koji mu je otkazao učešće.
- Imam džokera. U pitanju je "petica" koja ne igra u Srbiji, ali ne mogu da vam kažem kako se zove, da mi i on ne bi otkazao. Ko zna, možda je još neko odlučio da ne igra dok vi i ja razgovaramo - našalio se Moka.

Čiji je Saša?

Slavnić je i juče ponovio da je uveren da će košarkaš Klivlenda Aleksandar Pavlović igrati za reprezentaciju Srbije.
- Saša je naš milijardu odsto. Ma, kakvi milijardu. Osam hiljada milijardi! Crna Gora sutra predaje spisak reprezentativaca, pa ćete videti - optimista je Slavnić.
S druge strane srpsko-crnogorske granice, kako nezvanično saznajemo, ubeđeni su da će Baranin igrati za njihovu reprezentaciju. Čiji će Saša biti, otkrićemo za najmanje 24 sata.

(Kurir)
IP sačuvana
social share
"A great many people think that they are thinking when they are merely rearranging their prejudices."  William James
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 29 30 32 33 ... 146
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.216 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.