2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 23 24 26 27 ... 146
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kosarkaska reprezentacija Srbije - Mokini orlici...  (Pročitano 62233 puta)
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
ako budemo imali kos razliku -100 bice dobro
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4409
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Samsung Lunar XZ130
 MOKO, ZAŠTO LAŽEŠ ?

Miloš Vujanić neprijatno iznenađen izjavama selektora
Umesto da kaže pravi razlog zašto me nema na spisku,
a ono ni i od istine. Kome će da priča o mojoj minutaži,

šta ćemo sa njegovom diskretnom ulogom u poslednjih 11 godina - povređen je član Panatinaikosa

Plejmejker Panatinaikosa Miloš Vujanić juče je objasnio da ga nema na spisku reprezentacije za Evropsko prvenstvo u Španiji jer se nije dogovorio sa selektorom Zoranom Slavnićem oko datuma kada bi se priključio plavima.

Međutim, čitajući jučerašnje novine i selektorovo objašnjenje, Vujanić kaže da je bio neprijatno iznenađen.

- Boli me ono što sam čuo na konferenciji za štampu u Kući košarke. Tačno je da sa selektorom nisam pronašao zajednički jezik, ali kada sam juče čitao novine nisam mogao da verujem kakve je izjave dao. Ono što je Slavnić rekao nije korektno. Nismo se tako dogovorili... - počinje priču Miloš. - Dogovor je bio da se tačno prenese zašto nisam na spisku, dakle prava istina... A u onom što je selektor rekao nema ni i od istine.

ODLUKA IZ KAFIĆA

Vujanić objašnjava da se u nedelju sastao sa Slavnićem.

- Našli smo se u kafiću Pevac, a to baš i nije pravo mesto za donošenje odluke da li će Miloš Vujanić igrati za reprezentaciju Srbije. Zna se da se to radi u Košarkaškom savezu, ali nema veze, to i nije sada bitno. Ponavljam, došao sam sa molbom da od početka priprema dobijem dve nedelje da se fizički spremim, jer sam imao dve izuzetno teške povrede i operacije. Prošao sam kroz pakao, a prošle godine sam se tokom sezone oporavljao se i vraćao u formu.

Plejmejeker evropskog prvaka ističe da je želeo da radi sa svojim kondicionim trenerom, koji je u potpunosti upoznat sa istorijatom njegovih povreda i oporavka, jer je po njegovom progamu radio cele prošle sezone i potpuno mu veruje.

- Međutim, Slavnić mi je rekao da može da mi da pet dana, pa da se plavima priključim 25.jula, ali da krenem sa mojim pripremama 15.jula.

Zašto to nije bilo moguće?

- Iz više razloga, a prvi je što 15. jula idem u Barselonu da primim injekciju za zagrevanje hrskavice, što je postala rutinska terapija tokom čitave godine koja mi je neophodna. Veći je problem što mi je sezona trajala do 22.juna, a neophodan minimum za oporavak od takve sezone je mesec dana. To se poklapa sa početkom priprema reprezentacije ili kluba. Dakle, od toga sam tražio dve nedelje, što nije 5. avgust, već početak avgusta. Do početka EP ostalo bi mi još mesec dana, sasvim dovoljno da se pripremim i uigram sa ekipom. Znači, nisam tražio dve nedelje za odmor, kupanje i izlaske, nego da se pripremim i dođem fit za pripreme reprezentacije.

UZEO SAM TRIPLU KRUNU

I tu nije kraj...

- Posebno me povredila izjava selektora o diskretnoj minutaži u Panatinaikosu. Pa on je poslednja osoba koja treba o tome da diskutuje, a da ne pominjem njegovu diskretnu minutažu ili ulogu u poslednjih 11 godina. Ako je neko trebalo da bude skeptik, onda je to Željko Obradović.

Sledi i objašnjenje:

- Ušao sam nedovoljno oporavljen u tim koji je imao najviše ciljeve u sezoni, ali su me i takvog potpisali. U Atini sam radio po svom programu, a prvi razgovor sa Obradovićem završili smo tako da me moje bilo samo da mu saopštim kada sam maksimalno spreman... Da li će to biti za dan, mesec ili dve, nije bilo važno. Ako je epizodna uloga tripla kruna, fajnal- for Evrolige i finale grčke lige sa Olimpijakosom, nema problema, slažem se sa selektorom - završava Vujanić.

SUŠTINA PROBLEMA

PREKRŠIO DOGOVOR

Izgleda da ste opasno ljuti na selektora?

- Nisam ljut, nego smo se lepo dogovorili da u javnost iznesemo stvarnu situaciju, a on je celu priču preneo krajnje nekorektno...

HTEO DA IGRA

UVEK ZA SRBIJU

Miloš ističe da učešće u reprezentaciji nikada nije dovodio u pitanje, da ga za svaku akciju plavih vežu lepa sećanja, osim za OI u Atini.

- Ljudi, pa meni je bilo u interesu da igram na EP, jer sam pauzirao godinu i po dana zbog povreda i operacija. Zato više nemam pravo na rizik, a imam i problema sa gubljenjem straha posle svega. Znači, nije mi u interesu da dođem nepsreman. Pa zašto ne bih igrao za moju zemlju?

* Shta sad?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7726
Zastava Banja Luka
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Jbt pa koliko ih je do sada otkazalo Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

hm...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1557
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
SonyEricsson k750i
Dakle ovo nece biti ni B tim , do sada je otpalo oko 15 potencijalnih reprezentativaca iz raznih razloga.
Smatram da je Slavnic najmanje kriv za tako nesto. Ostaje nam da gledamo Gurovica i gomilu klinaca i da se nadamo da mogu da prevazidju sva ocekivanja
IP sačuvana
social share
"Too weird to live, and too rare to die."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Zamislite Milana kako pljuje Navara u finalu protiv Spanije, udara Garbahosu, gepekuje Brazauskasa, optuzuje FIBU za zaveru....
Isao bi pred skupstinu da docekam kralja Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

young & wild

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 725
Zastava Nish
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Minefield 3.0a6pr
mob
Siemens M65
Najbolji igraci su otkazali ostali smo sa mnogo slabijim timom ali treba verovati unjih ipak su nasi...
Samo napred Orlovi Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
odusta sam od bureka, mozete me naci na
myspace.com/miljan87
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4409
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Samsung Lunar XZ130
 Washe posmatranje reprezentacije se swelo na to shta tje Gurovic da uradi...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

young & wild

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 725
Zastava Nish
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Minefield 3.0a6pr
mob
Siemens M65
Gurovic nece moci da prodje jer je naviko sam da igra.... U zvezdi sam on nesto znaci a Moka ih je pozvao petoricu... Stvarno neznam cemu to Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
odusta sam od bureka, mozete me naci na
myspace.com/miljan87
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Само ти...У моме срцу си...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 15336
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia 6303
Zamislite Milana kako pljuje Navara u finalu protiv Spanije, udara Garbahosu, gepekuje Brazauskasa, optuzuje FIBU za zaveru....
Isao bi pred skupstinu da docekam kralja Smile

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 417
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Motorola a925
Gurovic nece moci da prodje jer je naviko sam da igra.... U zvezdi sam on nesto znaci a Moka ih je pozvao petoricu... Stvarno neznam cemu to Smile Smile Smile

Gurovic moze sve da bude ali nikako ne igrac koji sam igra... Covek igra kosarku vec 15 god.. Ne znam da li ljudi uopste i znaju kakav je igrac Milan Gurovic.. Nije njemu Zvezda jedina ekipa u zivotu....
IP sačuvana
social share
Ja sam kralj,ja sam lopov i gad..lancima okovan mrzim tvoj svet.. Umno poremecen,novcem opterecan...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 23 24 26 27 ... 146
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 1.354 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.