2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 22 23 25 26 ... 146
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kosarkaska reprezentacija Srbije - Mokini orlici...  (Pročitano 66993 puta)
Hronicar svakodnevice

Hoi Polloi

Zodijak
Pol
Poruke 573
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Samsung D780
Ma gledajuci kako se razvija situacija ne gine nam debakl na prvenstvu. Ovaj Moka je vece tocilo od Vujosevica.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Србија

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 7739
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia 
Rat Srbije i Crne Gore za Pavlovića

Dan po objavljivanju Slavnićevevih 18 potencijalnih reprezentativaca koji će nas predstavljati na Evropskom prvenstvu u Španiji, najveću pometnju je izazvalo pojavljivanje imena Aleksandra Pavlovića na spiskovima dva nacionalna tima - Srbije i Crne Gore!
Pojedini crnogorski mediji informacijama iz „nezvaničnih izvora“ dodatno su podgrejali aktuelnu temu - za koga će Pavlović, zaista, igrati u budućnosti. „Vijesti“ se nadaju da će as Klipersa pristupiti crnogorskoj reprezentaciji, dok i „Pobjeda“ očekuje reakciju NBA asa, donoseći tekst pod naslovom- „Za vazda reci Saša!“ Ovu dilemu, ako ona uopšte i postoji, može da reši sam Pavlović, ali on za sada ne želi da se oglasi u javnosti.
Selektor Crne Gore, Duško Vujošević, u razgovoru za „Blic“ kaže:
- Sa Pavlovićem se nisam čuo još od 2003. godine, kada sam bio selektor reprezentacije Srbije i Crne Gore. Tada sam pokušao da ga ubedim da zaigra za SCG, ali je on odbio moj poziv, pod obrazloženjem da je nezadovoljan nekim obeštećenjem. Pavlović je slobodan čovek, do 7. jula može da se izjasni da li će igrati za Srbiju ili Crnu Goru, ali je i normalno što KSCG ulaže napore da dobije takvog igrača u svojoj reprezentaciji.
Vujošević, ujedno, dodaje da je ovo pitanje upućeno na „pogrešnu adresu“.

(Blic)
IP sačuvana
social share
Leeds United....Movin' On Up

“Jedan za sve – svi za jednoga” lozinka nasa “Smrt ili slavu”
Boze daj nam snage da stvorimo otadzbinu pravu.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Само ти...У моме срцу си...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 15336
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia 6303
Da,pravi se lud Svinja Debela  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4306
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Kosta Perović ne ide na EP!

Na Evropskom prvenstvu u Španiji neće igrati ni Kosta Perović! Prema pisanju “Sporta”, sada već bivši centar Partizana saopštio je selektoru Zoranu Slavniću da neće biti u mogućnosti da se pojavi na pripremama 19. jula i bude na raspolaganju "plavima" na kontinentalnom ssampionatu.

Naime, Perović se u ponedeljak vratio iz SAD, gde je bio na pregovorima i sve dogovorio sa Golden Stejt Voriorsima, koji polažu pravo na njega.

Kako tvrdi “Sport”, ostalo je još da Kostin menadžer i crno-beli preciziraju detalje vezane za obeštećenje.

Perović će, dakle, sledeće sezone igrati u NBA ligi, pa je, po svemu sudeći, to i razlog što neće moći da igra za reprezentaciju na Evropskom prvenstvu u Španiji.

Otkaz Perovića biće veliki problem za nacionalni tim. Kako je Slavnić planirao na "petici" Darka Miličića, Nenada Mišanovića i Kostu Perovića, biće neophodno da pronadje zamenu za poslednjeg...

(MONDO)
IP sačuvana
social share
"A great many people think that they are thinking when they are merely rearranging their prejudices."  William James
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ahahaha koji raspad . . . kako ce slavnica da nataknu na kolac svi oni koje je on prozivao.......
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak Aries
Pol
Poruke 42393
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
I ostade bez centra  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Ilic kapiten, jedan je Ilic kapiten!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 8422
Zastava Mladenovac - Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Samsung X 680
Ma tu je Misanovic  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

In the shade, therefore, we will fight!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6523
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
HTC Touch Cruise
Slavnić: Jedino da se obesim...

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Zoran Slavnić verovatno nije očekivao da se baš sva najveća imena srpske košarke odazovu pozivu i igraju na Evropskom prvenstvbu u Španiji. Ali, verovatno nije ni očekivao da će imati ovoliko problema i da će se suočiti sa toliko otkaza.

Najnoviji otkaz Slavniću došao je od dosadašnjeg centra Partizana Koste Perovića, a selekor košarkaške reprezentacije samo sleže ramenima i u svom situlu za "Blic" kaže: "Šta sad da radim? Odoh na vratilo, da se samo istegnem i tako duže razmišljam o svim mukama...Ili da se obesim?

Kosta Perović potvrdio je u izjavi "Sportskom žurnalu" da više nije u kombinaciji za nastup na EP. "Razgovarao sam sa selektorom i otkazao učešće u reprezentaciji. Razlozi su premor i povrede koje su me mučile tokom sezone. Želja mi je da se odmorim i malo poradim na sebi. Jednostavno moram tako, ukoliko želim da i dalje igram košarku na vrhunskom nivou".

Sada već bivši centar Partizana praktično je završio posao sa Golden Stejt Voriorsima i od jeseni će biti novi Srbin u NBA ligi. Perović kaže da mu je Slavnić ponudio pet dana odmora pride, ali da ni to nije mogao da prihvati.

"Imam neku svoju viziju, iako ovo možda nije pravi trenutak za nju. Poželeo sam selektoru i reprezentaciji mnogo sreće na EP, on je meni takodje poželeo mnogo uspeha", dodao je Perović.

U medjuvremenu, nastavljen je verbalni sukob i prepucavanje preko medija Slavnića i Vujanića. Posle Vujanićeve izjave da Slavnić laže i da je on želeo da igra na EP samo što Slavnić nije imao sluha za njegove želje i način priprema, Slavnić je ljuti odgovorio: "Ne razgovaram više sa ortodoksnim lažovima! Zbogom majstore, izvukao sam te kao zeca iz šešira, a ti meni tako", poručio je Slavnić Vujaniću preko novina.

Muke po Slavniću se ne završavaju sa ta dva imena. Problem je, ispostaviće se, i Aleksandar Pavlović, koji izgleda još nije odlučio na koju će stranu - Srbija ili Crna Gora.

Slavnić o tome kaže: "Čuo sam se i sa Aleksandrom i sa ocem Dušanom i oni su mi jednoglasno potvrdili: Pavlović će igrati za Srbiju i jedva čeka da obuče naš dresI to bez ikakvih uslova, samo još da reguliše potpis u NBA, pa dolazi".

Selektor srpske reprezentacije dodaje da "računa na Pavlovića za EP" i navodi da ima pritisaka na igrača Klivlenda." Da, ima pritisaka, jer je Pavlović iz Crne Gore, a izjašnjava se kao Srbin. Kad čovek iz Crne Gore da reč na obraz onda je to tako i ja mu verujem".

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat
Slavnić: Jedino da se obesim...

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Само ти...У моме срцу си...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 15336
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia 6303
WTF  Smile

Ko ce sada da igra? 

Pol Gasol ima da nas preskace  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 22 23 25 26 ... 146
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.087 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.