2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 131 132 134 135 ... 146
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kosarkaska reprezentacija Srbije - Mokini orlici...  (Pročitano 61757 puta)
Zvezda u usponu

Hvala je Bogu

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1210
Zastava obrenovac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
mob
SonyEricsson v 600i
ma ljudi imam utisak da u reprezantaciji ne pričaju međusobno pa zašto Rakočević nije igrao zato što je Jarić pozvan a oni se mrzr od kada su klinci bili a i njihovi očevi se ne podnose,dalje u savetu Žeravica tera kontru i hoće da da glas Moki da ostane selektor,Sa maljkovićem se čuju telefonom Obradović i Ivković jedna struja do skoro nam je i selektor strane države bio u savetu(ako nije i dalje ne znam).Pešića niko ne voli i ne mogu damu oproste uspeh, jedino rešenje je da:
1.Jadranska liga da se napusti
2.Raspuste savet
3.Preuzmu vođenje naše košarke bivši reprezentativci i ljudi koji su radili u fmp-u
4.Smene selektora i nađu profesionalca
5. Zaduže nekoga ko će svakih 10-15 dana zvati naše košarkaše u inostranstvu čisto da ih pita kako su
6.Da se javno iznese sav prljav veš i kaže u oči šta ima zašto škripi u savezu

pa tek onda da se nadamo u Londonu nekom uspehu jer treba sad izboriti se u kvalifikacijama za evropsko prvenstvo 2009 i okupiti reprezentaciju nekako i dosta više o Moki tržište dovoljno govori kakav je on trener
IP sačuvana
social share
Au al ima smarača i debila pa to je strasno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

...Duffman never dies...oh, yeah...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1214
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Motorola 
i dosta više o Moki tržište dovoljno govori kakav je on trener
. . .slozio bih se. . .
IP sačuvana
social share
Mozda sam i ja nekad zzzlostav... zapos... zzzz... al ne znam sad...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 281
Zastava BG
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6233
Ja sam mislio da ce Moka da napravi nesto sa reprezentacijom zato sto je budala. . .

Ali definitivno na mestu novog selektora bi najvise voleo da vidim Saleta Djordjevica. . .

on bi im pojasnio neke stvari. . .a pritom je rodjeni pobednik
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Apple iPhone 3Gs
Bolest mozga..

Slavnić: Ne idem, dobro radim!

Zoran Moka Slavnić ne samo da ne razmišlja o preseljenju na Island posle debakla srpske košarkaške reprezentacije na Evropskom prvenstvu u Španiji, već tvrdi da će ostati selektor nacionalnog tima i uveren je da će mu Stručni savet Košarkaškog saveza Srbije dati punu podršku!!!

"Ubedjen sam da će mi svi članovi Stručnog saveta dati podršku, jer ovo je jedini kurs kojim treba da ide naša košarka. Ako neki misli da može bolje, a da to uradi bez starijih igrača, onda se grdno vara", izjavio je Slavnić u intervjuu "Kuriru"

On tvrdi da je na pravom putu i da nije pogrešio u izboru igrača, a citirao je i Duška Vujoševića, člana Stručnog saveta, koji je uoči Evropskog prvenstva rekao da reprezentaciju treba podmladiti i da treba biti spreman i na neuspeh da bismo jednog dana doživeli uspeh.

"Pred odlazak na EP dobio sam jednoglasnu podršku svih članova Stručnog saveta. Naš zajednički cilj bio je da podmladimo reprezentaciju. To što je Divac govorio prethodnih dana apsolutno je tačno, ali za period pre nego što je izabran ovaj stručni savet. Znam da ovaj organ u sadašnjem sastavu nije ni u kakvim klanovima i da želi najbolje košarci. Mi nismo sada dotakli dno, to smo doživeli mnogo ranije", kaže Slavnić.

On je rekao da je netačno da nije imao autoritet medju igračima, dodajući da o njima neće reći nijednu ružnu reč.

"Mladi su dali svoj maksimum, dok su stariji bili malo ispod očekivanog. Kako ja da oštrim autoritet na jednom Guroviću, ili na Jariću?! Pad autoriteta može da bude na verbalnom deliktu, koji nije postojao. Kad sam ih menjao, niko od njih nije ništa rekao", dodao je Slavnić.

On je negirao i ocene da je Srbija igrala sporu košarku i dodao da kritiku prihvata samo za rezultatski neuspeh. Prema njegovim rečima, pravo lice ove reprezentacije bio je meč protiv Grčke. "To je naša lična karta", dodaje.

Slavnić kaže i da ne razume izjave predsednika KSS Dragana Kapičića. "Kapičić svakog dana nudi svoje mesto, ko god da ga prozove. A epopeju je rekao pred 15 ljudi, posle utakmice sa Grčkom. Sada govori, Moka je na potezu, da li će dati ostavku ili neće. Predsednik mora da donese decidiran stav, inače ćemo lutati".

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 11509
Zastava Buenos Aires
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Samsung Galaxy

Slavnić: Ne idem, dobro radim!

Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Marco Materazzi World Champion

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

....volim Republiku Srpsku.....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3093
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Nokia 
ma sale djordjevic  i kraj......
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla ImageShackToolbar
mob
Nokia N82
Ma kakav Sale Djordjevic bre. Kako ne kapirate da to sto je neko bio dobar igrac, ne znaci da ce biti i dobar trener, cak je obicno potpuno suprotno. Pa evo Moka je zvanicno jos selektor. On je bio vrhunski igrac, u svoje vreme cenili su ga isto kao i Saleta Djordjevica, pa vidite kakav je sada selektor, odnosno trener. Drugo, u skorijoj proslosti smo mogli svi da vidimo sta se desava kada igrac iz kopacki-patika sedne na mesto selektora. Pored toga sto je to potpuno pogubno po tim, na taj nacin se najbolje unistavaju imena koja su ti igraci godinama gradili. Pogledajte Deju Savicevica, pogledajte Moku, a ima tu jos kandidata. Znaci nama treba trener, a ne portparol koji ce da zabavlja novinare. Sale Djordjevc je bio vrhunski igrac i legenda srpske kosarke i nikako ne bi trebalo da sada odmah postane selektor, jer najverovatnije nista ne bi napravio, a tako bi samo ukaljao svoj ugled koji je godinama gradio. Znaci treba nam neki trener, ne mora cak ni da bude bivsi igrac. Eto recimo taj Vlada Vukoicic. Koliko ja znam on nikada nije igrao kosarku, a vrhunski je trener. Ja bih njega recimo voleo da vidim na celu reprezentacije. Sto se Djordjevica, Divca, Danilovica, Paspalja, Bodiroge tice, njih bi za pocetak voleo da vidim na rukovodecim mestima u Savezu. Mislim da bi taj posao mogli dobro da obavljaju, a posle ako neko od njih stekne iskustvo i kao trener, moze i da preuzme reprezentaciju. Takodje mislim da moramo STO PRE da izaberemo bar novog selektora, ako ne vec i celo rukovodstvo, jer ako sada krenemo da se pljujemo i delimo, po starom dobrom srpskom obicaju, pa onda izaberemo selektora mesec dana pre evropskog prvenstva, onda opet pisi propalo i samo cemo da dozivimo jso jedan fijasko. Znaci treba ovih dana vec izabrati noovg selektora i poceti sa pripremama kao da je prvenstvo prekosutra.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 4634
Zastava Beograd
OS
Windows 2003
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Samsung S4
Đorđević je sa dosta uspeha vodio AJ Milano u Italiji, u prvoj sezoni je sa prosečnom ekipom ušao u finale italijanskog prvenstva, a i on je verovatno trenutno jedini trener, eventualno Pešić još, koji bi mogao da okupi sve ove koji nisu hteli da igraju.
« Poslednja izmena: 10. Sep 2007, 15:52:45 od sashas »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla ImageShackToolbar
mob
Nokia N82
Ne znam. Znam samo da Djordjevic vise nije trener. E sada koji su razlozi u to ne bih da ulazim. Bilo kako bilo cak i da je taj jedan klub, tu jednu godinu vodio solidno, opet to nije preporuka za selektora. Nama treba neko ko ima mnoog vise iskustva u tom poslu. To je bar moje misljenje. Inace ne verujem takodje u te price kako se igraci ne odazivaju zato sto je ovaj ili onaj selektor. Dobro, mozda ima i toga, ali generalno vecina ovih igraca koji se sada nisu odazvali, ne bi se odazvali ni jednom drugom selektoru, jer jednostavno gledaju svoje dupe i ne zanima ih reprezentacija.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Mislim da opako gresis za djordjevica. . .  Covek ima neverovatnu harizmu. . . Ima autoriteta,a i znanja. . . Ako je neko imao od koga da uci to je Djordjevic. . pogotovo sto kao plejmejker je trener na terenu. . . 

Ja sam definitivno za njega jer one kvalitete koje on ima nema ne samo brdo "jacih" trenera kod nas . . .vec i brdo trenera preko grane. . .

Sa druge strane i Vukoicic je odlicna ideja jer izgleda da u poslednjih par godina jedino sto je kvalitetno napravljeno jeste upravo u Fmp-u . . Njemu pored par ljudi idu velike zasluge i bio bi odlican izbor. . . .

Pored toga ako vec pravimo reprezentaciju za future,treba da napravimo taj kostur mladih koji su vec igrali (Teodosic,Markovic,Aleksandrov) da dodamo 2,3 "matora" i da ostali budu iz mladjih selekcija tipa Macvan  i onaj ludi trojkas  . . .

Kako smo videli da Vukoicic zna sa klincima , a i vecinu ovih ili zna ili ih je trenirao . . . Bio bi odlican izbor. . .

Mislim da bi u ovom trenutku postavljanje nekog starijeg selektora iako kvalitetnog i iskusnog(mozda i vise od ovih mladjih) mislim da bi to bio korak nazad ukoliko vec zeli da se renovira reprez.  . . .

Naravno treba smeniti,i uopste ukinuti ovaj savet, jer od njega potice ta nezdrava atmosfera. . . A zna se da riba od glave smrdi. . . 

Divac,Bodiroga,Danilovic,Paspalj,Savic na glavna mesta u savezu(mada pitanje je koliko je to realno) . . . Tu ne bi bilo problema jer verujem da oni svi imaju slicna razmisljanja,dobri su ljudi i prijatelji a i zajednicki cilj bi ih jos vise ujedinio . . .

Ovakva reforma bi bukvalno licila na lustraciju ali mora vise da se presece dok ne bude kasno . . . 

Ipak mi smo takav narod,da ja cisto sumnjam da ce do ovako necega doci . . . 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 131 132 134 135 ... 146
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.