2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 130 131 133 134 ... 146
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kosarkaska reprezentacija Srbije - Mokini orlici...  (Pročitano 61727 puta)
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows XP
Browser
Mozilla
na utakmici izmedju hrvata i izraelaca ja sam navijao samo za jednu stvar... a to je da se srusi hala Smile

Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 4634
Zastava Beograd
OS
Windows 2003
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Samsung S4
U vezi sa Vujanićem, ako se dobro sećam on je tražio da zakasni 5 dana na pripreme zbog povrede koja ga zeza već dve sezone i da na te pripreme dođe sa ličnim trenerom jer dečko još uvek ima strah. Moka mu to nije dozvolio jer je rekao da je i on bio play u mladosti i da zna kako sve to izgleda te da Vujanić nije u pravu i da mu se ne može izaći u susret. Mislim da je ovako nešto bilo po medijima ali nisam 100 % siguran, ispravite me ako grešim.

edit: Pronašao sam da je Vujanić tražio da dođe na početak priprema kada i svi ostali igrači ali da prvih 15 dana trenira sa svojim trenerom dok mu je Moka rekao da je to moguće samo prvih 5 dana i da više od toga ne može da dobije.
« Poslednja izmena: 08. Sep 2007, 14:22:47 od sashas »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
U vezi sa Vujanićem, ako se dobro sećam on je traćio da zakasni 5 dana na pripreme zbog povrede koja ga zeza već dve sezone i da na te pripreme dođe sa ličnim trenerom jer dečko još uvek ima strah. Moka mu to nije dozvolio jer je rekao da je i on bio plaz u mladosti i da zna kako sve to izgleda te da Vujanić nije u pravu i da mu se ne može izaći u susret. Mislim da je ovako nešto bilo po medijima ali nisam 100 % siguran, ispravite me ako grešim.

edit: Pronašao sam da je Vujanić tražio da dođe na početak priprema kada i svi ostali igrači ali da prvih 15 dana trenira sa svojim trenerom dok mu je Moka rekao da je to moguće samo prvih 5 dana i da više od toga ne može da dobije.

ja nisam upućen u ovu priča sa Vujanićem ali ako je to istina  to je samo još jedan dokaz koliki je moka kreten
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat
ja nisam upućen u ovu priča sa Vujanićem ali ako je to istina  to je samo još jedan dokaz koliki je moka kreten
Tacna je prica za Vujanica,samo Moka nije zbog toga kreten,kreten je što je pristao da vodi reprezentaciju u kojoj glavni igraci nisu hteli da igraju!Hvala svima koji su se odazvali a ovi ostali šuftovi su glavni krivci!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 4634
Zastava Beograd
OS
Windows 2003
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Samsung S4
Kriv je i zbog toga što nije pozvao Marinovića i Aškrabića, igrače koji igraju na pozicijama na kojima nam je dosta škripalo,a pogotovo što Aškrabića nije pozvao jer nam je od početka priprema falio još jedan centar.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

...Duffman never dies...oh, yeah...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1214
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Motorola 
Vlade Divac je bio i ostao pravi sinonim naše košarke. Sigurno najpoznatiji Srbin na svetu nije ravnodušno posmatrao dešavanja u Granadi i eliminaciju prve srpske košarkaške reprezentacije sa Evropskog šampionata u Španiji. Divac je već godinu dana stanovnik Madrida, gde radi u košarkaškoj sekciji kraljevskog kluba, pa tako nije propustio da dođe u Telefonika Arenu i posmatra duele prvog kola druge faze prvenstva Evrope.

Kako komentarišete ispadanje srpske košarkaške reprezentacije sa Evropskog šampionata?

»To je stvar sporta. Izraelci su obezbedili plasman u drugu fazu, mi ne. Najbitnije je da iz svega toga izvučemo pouke. Ustvari to je trebalo da uradimo još pre pet godina, ali ništa nismo menjali. Zato i sve ovo doživljavamo. Neke stvarni definitivno moraju u korenu da se saseku, da nam se ovakve stvari više ne dešavaju.«

Šta to treba da se promeni?

»Potrebno je promeniti sistem funkcionisanja. Ja ne krivim ni igrače ni trenera. Loš nam je sistem funkcionisanja u Savezu, kao i sistem rada sa mladim igračima. Plašim se da može da nam se dogodi da izgubimo sve ove talentovane klince koji su ovog leta osvojili četiri zlatne medalje. Ne postoji sistem postepenog ubacivanja u reprezentativni program. Ja ne vidim problem u personalnim rešenjima, već je problem u sistemu koji ne funkcioniše već 15 godina. Taj sistem nije funkcionisao ni onda kada je moja generacija osvajala medalje, ali naša prednost je bila ta što smo imali nasleđe iz prethodnih vremena. Nas nekoliko je funkcionisalo kao poseban sistem i tako smo donosili rezultate.«

Kako Stručni savet kao telo utiče na našu košarku?

»Ovo ću prvi put reći javno – vrlo negativno. Mogu svi ti treneri da se ljute, ja sam sa svima njima radio i obožavam ih, ali moram da kažem istinu o njihovom radu. Mislim da nije problem u nekom od njih pojedinačno, već je problem što velika većina njih ne razgovara međusobno. U stanju su da podržavaju neke ljude i daju im glas, ne zato što im veruju, već samo da bi bili protiv nekog drugoga. Iz tih razloga mislim da je najbolje da se Stručni savet ukine, a ne da radi na ovaj način. Oni jesu veliki stručnjaci, ali u savetu ne rade iskreno, verujte mi.«

Kada je počeo sunovrat naše košarke?

»On je počeo još dok smo mi igrali u reprezentaciji. Tada smo se vadili na kvalitet i želju. Država je kriva što mnogi igrači neće da igraju za reprezentaciju. Političari ne pokazuju dovoljno ljubavi prema sportistima. Neki već sa velikim uspehom nastupaju i osvajaju medalje za druge države. Državni organi moraju da pokažu ljubav prema sportistima, da bi oni uzvratili. Već nekoliko godina ne pratim tokove u našoj košarci. Jednostavno nisam mogao više da gledam decu kako se drogiraju i utakmice u kojima malo nedostaje da neko pogine. Da imam rešenje sigurno bih ga ponudio.

Kako komentarišete gest Darka Miličića posle utakmice protiv Grčke?

Ukratko – problem je u mentalitetu i vaspitanju.

Priredio/la: Ilija Kovačić (www.b92.net)
IP sačuvana
social share
Mozda sam i ja nekad zzzlostav... zapos... zzzz... al ne znam sad...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Dobro znaj da uvek tu sam ja...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 436
Zastava NBG
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 5300
Kriv je i zbog toga što nije pozvao Marinovića i Aškrabića, igrače koji igraju na pozicijama na kojima nam je dosta škripalo,a pogotovo što Aškrabića nije pozvao jer nam je od početka priprema falio još jedan centar.
Askrabic nam nikako nije trebao, pokazao se na SP '06... pazi molim te, igra centra a visok 2m...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Osim na sebe mislim i na druge !

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 7886
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5
mob
LG U8500
Zaključak : kriv je selektor ! Smile
IP sačuvana
social share
Veliki čovek pokazuje svoju veličinu načinom na koji postupa sa malim ljudima .    Facebook
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

...Duffman never dies...oh, yeah...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1214
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Motorola 
. . .ova tema lagano moze i da se zatvori. . .
IP sačuvana
social share
Mozda sam i ja nekad zzzlostav... zapos... zzzz... al ne znam sad...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 4634
Zastava Beograd
OS
Windows 2003
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Samsung S4
Askrabic nam nikako nije trebao, pokazao se na SP '06... pazi molim te, igra centra a visok 2m...  Smile
Prvo, Aškrabić nema 2 metra nego je visok 207cm.
Drugo, Milojević, koji je četvorka ali vrlo često igra i peticu, ima 201cm pa je jedan od najboljih skakača i poentera u evropskim takmičenjima već nekoliko godina i nosi se odlično sa mnogo višim igračima od sebe.
Ne smatram ni ja Aškrabića nekim Bog zna kakvim igračem ali je kroz cele pripreme bila provlačena priča kako nam fale visoki igrači, a njega se niko nije ni setio.
« Poslednja izmena: 09. Sep 2007, 02:45:23 od sashas »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 130 131 133 134 ... 146
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.