Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 51
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kosarkaska Evroliga 2006  (Pročitano 28189 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 354
mob
LG KG 810
sramota kako je partizan lose odigrao. tesko ce to ici bez centra u evropi jer kosta perovic nije za ovaj sport.
jedino su navijaci nesto svetlo na ovoj tekmi!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

In the shade, therefore, we will fight!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6523
Zastava Beograd
mob
HTC Touch Cruise
Kad ste protiv Orteza na dom. terenu ovako prosli, sa ovim timom Smile , sta ce biti sa jacim ekipama u gostima... ja ponovo progovorih... primite moje saucesce!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
mob
Apple iPhone 3Gs
Debakl Partizana u Evroligi od Orteza

Lončar: Katastrofa

Istina, košarkaši Partipzana su se našli u najtežoj grupi u Evroligi, ali verovatno niko nije očekivao pravi debakl u okršaju sa Ortezom na startu ovog takmičenja i poraz od preko 25 poena razlike na domaćem parketu. Aktuelni šampion SCG će u narednim utakmicama morati dobro da se potrudi kako bi dokazao da je ovo bilo samo jedno izuzetno loše veče, mada i u prethodne tri godine, a pogotovo prošle sezone izabranici trenera Duška Vujoševića nisu uspeli da urade nešto više u najkvalitetnijem evropskom klupskom takmičenju, plasman među 16 najboljih ostajao je daleko van domašaja njihovih ruku.

Najiskusniji u redovima crno-belih Dejan Milojević i Nikola Lončar, nisu sebi mogli da oproste ubedljivi poraz od francuske ekipe na domaćem parketu, pogotovu zbog činjenice da su najvatrenije pristalice Partizana ostale 20 minuta posle meča i dalje navijajući bez obzira na rezultat koji je stajao na semaforu. Nekadašnji as Estudijantesa, jedini je uspeo da pogodi za tri poena (2/5) u redovima domaćina, dok su njegovi saigrači bili više nego neprecizni prilikom šuta sa distance.

- Imali smo veliku želju da pobedimo, mislim da smo jednostavno pregoreli zbog toga. Nismo uspeli da ispoštujemo dogovoreno, šutirali smo katastrofalno… U velikom smo dugu prema našoj publici, koji možemo da im vratimo samo sa pobedama u narednim utakmicama. Odigrali smo jako loše, zakazali smo još na početku utakmice, kada smo dozvolili Ortezu da se rezultatski odlepi. Sada nam ne preostaje ništa drugo nego da nastavimo sa radom, moramo da imamo samopouzdanja u nas same i ekipu i da verujemo da možemo da uradimo nešto više u Evroligi - kaže Lončar.

Prošle sezone crno-beli su imali skor od samo dve pobede i čak 12 poraza, ima li sada straha kod igrača da se tako nešto može ponoviti.

- Sada se sve mota po glavi, ali ne postoji strah da će se prošla sezona ponoviti. Naravno da ima ljudi koji razmišljaju tako, što je normalno posle ovako loše partije, ali ja sam uveren da se tako nešto neće dogoditi. Sada idu novi dani, ima dosta vremena do naredne utakmice protiv Montepaskija, pokušaćemo da ih iznenadimo na njihovom terenu, ne verujem da možemo da ponovimo ovako lošu partiju. Jednostavno ništa nije htelo da uđe koš, dok su oni praktično bili nepogrešivi.

Partizan je i pre početka Evrolige važio za ekipu sa najmanjim šansama da se plasira među TOP 16.

- To je normalno, gledajući sastav grupe i sve ostalo, ali mi smo protiv Orteza propustili veliku šansu da pobedimo, pogotovo smo pali u drugom poluvremenu. Nadam se da je ovo bilo samo jedno loše veče i da će sve biti bolje kasnije - priželjkuje Lončar.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

od juče mi se život promenio za 360 stepeni

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10121
mob
Samsung 
Daj Bože da im krene malo bolje, jer ipak verujem da teško mogu gore od sinoć prikazanog.
IP sačuvana
social share
Ne radim brzo, al' zato radim nekvalitetno                         
Život nas uči su ljudi mnogo manje rđavi nego što se misli, ali i da su mnogo gluplji nego što je moguće i uobraziti.
Pravopis srpskog jezika
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
mob
Apple iPhone 3Gs
Vujčić i Milojević MVP 1. kola EL

euroleague.net

Tripl-dablom u 1. kolu Evrolige, košarkaš prvak Evrope Makabija iz Tel Aviva, Nikola Vujčić osigurao je mesto u istoriji Evrolige, kao prvi košarkaš kome je to uspelo. Vujčić je zajedno sa najboljim igračem Partizana Dejanom Milojevićem stigao i do zvanja MVP-ja 1. kola. Obojica su imali indeks korisnosti 33.

Vujčić je ubacio 11 poena, uz 12 skokova i 11 asistencija.

"Nisam ni znao kakva mi je statistika do pauze između 3. i 4. četvrtine, kad me jedan od naših pomoćnih trenera upozorio da mi nedostaje još samo par asistencija. Igrao sam kao i uvek, nikad nisam brinuo o brojkama, mislim samo o pobedi, verojatno sam zbog toga i došao do triple-dabla", izjavio je Vujčić za sajt Sportnet.hr.

Kapiten Partizana Dejan Milojević u duelu sa Ortezom postigao je 19 poena, slobodna bacanja šutirao je 13 od 16, a na njemu je napravljeno 11 faulova. Milojević je imao i 12 skokova, tri asistencije i jednu osvojenu loptu.
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

od juče mi se život promenio za 360 stepeni

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10121
mob
Samsung 
Cenim da Partizan gubi sa 10-15 razlike.
IP sačuvana
social share
Ne radim brzo, al' zato radim nekvalitetno                         
Život nas uči su ljudi mnogo manje rđavi nego što se misli, ali i da su mnogo gluplji nego što je moguće i uobraziti.
Pravopis srpskog jezika
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Grupa A:
Klimamio - AEK 88:55

Grupa B:
Lietuvos Ritas - Armani Džins 59:65
Prokom - Cibona 80:64

Grupa C:
Panatinaikos - CSKA 92:82
Unikaha - Ulker 70:57
Ortez - Real Madrid 50:69
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

In the shade, therefore, we will fight!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6523
Zastava Beograd
mob
HTC Touch Cruise
Ortez - Real Madrid 50:69
Ljudi kazem vam, prestanite da budete optimisti bez razloga! Uspeh za partizan bice ako pobedi 2 utakmice!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
mob
Apple iPhone 3Gs
EL: Partizan gostuje Montepaskiju

"Crno-beli" su visokim porazom počeli novu sezonu u Evroligi. Lek za poraz protiv Po Orteza je mnogo angažovanija i kvalitetnija igra u Sijeni sa jakim Montepaskijem. Vodeći tim italijanskog prvenstva u prvom kolu slavio je u Moskvi protiv CSKA, ali igrači trenera Duška Vujoševića nisu se unapred predali.

"Imamo obavezu da odigramo znatno bolje nego protiv Francuza u "Pioniru". Nadam se da ćemo, ako se ukaže promil šansi za trijumf, iskoristiti priliku. Svestan sam snage domaćina, dovoljno je reći da su savladali "armejce" u gostima. Montepaski je kompletan tim na svim pozicijama," smatra Vujošević.

Slično treneru razmišlja i pokretački snaga Partizan Dejan Milojević:

"Tim za koji igraju Vudvord, Hamilton i Mindaugas Žukauskas može da savlada svaku evropsku ekipu. Imaćemo težak posao i želim da se u Sijeni predstavimo u dobrom izdanju. Siguran sam da ne možemo da ponovimo bledo, uvodno izdanje, ali ne mogu da obećam slavlje," poručio je centar Partizana.

Ostali dueli u grupi C odigrani su u sredu: Panatinaikos je pobedio CSKA 92:82, Unikaha je bila bolja od Ulkera 70:57, dok je madridski Real ubedljivo slavio u Ortezu 69:50, predvođen Igorom Rakočevićem, koji je postigao 19 poena.

Utakmica Montepaski – Partizan počinje u 20 časova i 45 minuta.
IP sačuvana
social share

Friedrich Hayek

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3470
Zastava BG
mob
SonyEricsson K800i
Nije bilo loše prvo poluvreme. Samo mnogo neorganizovano u napadu.
IP sačuvana
social share
Ja volim samo sebe
Svog predivnog sebe
Ja volim samo sebe
Svog jedinog sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 51
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.