Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 51
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kosarkaska Evroliga 2006  (Pročitano 28188 puta)
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Bivši učenik osnovne škole

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2344
Zastava Budimpešta
mob
Nokia 6610
Pa zasto se onda nikad nije prodao niti u jednu evropsku ligu??? (ne kazem, cak to smatram pametnim potezom, covjek je skonto da bi tamo igrao anje vremena i za manje para, a ovdje je bog i najplaceniji igrac).
A to sto on konstantno ima svoju statistiku, to mozda nije znak da je on mega-igrac (mada je Miloje stvarno ok igrac), nego da su mu saradnici katastrofa. A cesto je u MVP-statistici jer je dobar skakac i puno faulova se pravi nad njim, sto je vezano za cinjenicu da je dobar skakac.
A tehnicko-takticki neizgradjen: Ide na direktno na covjeka kojistoji s obje noge na parketu i ne pomjera se i pravi faul u napadu iako se vidi da odbrambeni igrac ide da to izazove. Takticko ocajno (bolje receno, nefleksibilnost).
Ide na cesto na lijevi ulaz koji mu je jedna od losijih strana.
Lopta mu cesto ispada prilikom vodjenja.
Da ne bude da ga kinjim, ima covjek i dobrih strana, dobru gradju za igraca pod kosem, iako nije visok, dobro se postavlja (osjecaj za skok), ima "ljepljive prste", kad je u skoku za loptom, 90% da je njegova, itd...
A sviraju mu u guma ligi, ali mu u Superligi ne sviraju, jer je on ipak ime. Najvece ime u nasoj ligi.

P. S. Mislim da je najveci problem partizana ipak Vujosevic. Jeste da je osvojio tri prvenstva zaredom, ali je to mozda bolji pokazatelj u kakvoj rupi je nasa klupska kosarka. Da je neki trener (da nije u talu sa upravom Partizana), zaprijetio bi valjda nekad odstupanjem ako mu ne obezbijede bolje uslove, igrace, fondove itd. Ali ne, on razmislja: ma sta me boli, ionako cu da uzmem prvenstvo, prodacemo par igraca, maznucemo neki dinar, a to sto po evropi ne mozemo nista, ko ga ****, nece se niko ljutiti kad uzmemo prvenstvo. (ovo je nevezano za temu, ali malo je bezveze vidjeti trenera koji **** igracu majku u usta i veli mu "**** ti pas mater - sto se sinoc moglo fino procitati s usta).

A sve smo blizi da izgubimo mjesto u Evroligi.
IP sačuvana
social share
Ako želiš pobijediti, ne smiješ izgubiti...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Unbelievable!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1481
Zastava Beograd
mob
HTC Diamond 2
Pa zasto se onda nikad nije prodao niti u jednu evropsku ligu??? (ne kazem, cak to smatram pametnim potezom, covjek je skonto da bi tamo igrao anje vremena i za manje para, a ovdje je bog i najplaceniji igrac).
e to je vetj pitanje za dublju analizu, ali ono sto znam, pouzdano, je da je imao nekoliko ponuda, finansijski mnogo boljih od ove Partizanove, cak je imao i podrsku kluba da ode, ali nije hteo! Sto, e to je vetj pitanje, na koje isto mislim da znam odgovor ali neka ostane na ovome! Ali cak to sto nije igrao nigde u Evropi, po meni ne dovodi u pitanje cinjenicu da je vrhunski igrac!

A to sto on konstantno ima svoju statistiku, to mozda nije znak da je on mega-igrac (mada je Miloje stvarno ok igrac), nego da su mu saradnici katastrofa. A cesto je u MVP-statistici jer je dobar skakac i puno faulova se pravi nad njim, sto je vezano za cinjenicu da je dobar skakac.
sta retji na ovo? stvarno ne znam... samo tju napomenuti da je bio MVP gde god da je igrao i da se za titulu MVP gledaju svi bitni kosarkaski elementi!

A tehnicko-takticki neizgradjen: Ide na direktno na covjeka kojistoji s obje noge na parketu i ne pomjera se i pravi faul u napadu iako se vidi da odbrambeni igrac ide da to izazove. Takticko ocajno (bolje receno, nefleksibilnost).
isao je tako i Dzordan, milion puta, pa da li tjes retji da je tehnicko- takticki neizgradjen? ne bih rekao...

Ide na cesto na lijevi ulaz koji mu je jedna od losijih strana.
Lopta mu cesto ispada prilikom vodjenja.
ide, ali da li zbog toga sto mu je losija strana, treba stalno da ide na desni? ispada mu lopta, desava se i plejevima a kamoli igracima na drugim pozicijama... etc...

A sviraju mu u guma ligi, ali mu u Superligi ne sviraju, jer je on ipak ime. Najvece ime u nasoj ligi.
Miloje je ime i u guma ligi, ali dobro, cak i da uzmemo za cinjenicu da mu ne sviraju samo u nasoj ligi, sta ti je tu cudno? Pa oduvek je bilo da ako je neko ime, da tje mu sudije gledati kroz prste... a ipak, slozitjes se, to ime je stekao mukotrpnim radom, a kao covek je vrh i da li si ga vidjao puno puta da prigovori sudijama? e to isto sudije cene!

P. S. Mislim da je najveci problem partizana ipak Vujosevic. Jeste da je osvojio tri prvenstva zaredom, ali je to mozda bolji pokazatelj u kakvoj rupi je nasa klupska kosarka. Da je neki trener (da nije u talu sa upravom Partizana), zaprijetio bi valjda nekad odstupanjem ako mu ne obezbijede bolje uslove, igrace, fondove itd. Ali ne, on razmislja: ma sta me boli, ionako cu da uzmem prvenstvo, prodacemo par igraca, maznucemo neki dinar, a to sto po evropi ne mozemo nista, ko ga ****, nece se niko ljutiti kad uzmemo prvenstvo. (ovo je nevezano za temu, ali malo je bezveze vidjeti trenera koji **** igracu majku u usta i veli mu "**** ti pas mater - sto se sinoc moglo fino procitati s usta).
Vujosevitj je odlican trener, ako ne verujes meni, gledaj recimo SOS, ako imas mogutjnosti, zona press je emisija, gostuju nasi odlicni treneri, pa tjes cuti sta misle o Vujosevitju, juce je govorio bivsi trener FMP=a Djokitj!
a sto se tice odstupanja, pa moze on da odstupi ali to netje promeniti cinjenicu da Partizan ima najmanji budzet u toj Evroligi a oduvek je bilo koliko para toliko muzike!
a sto se tice psovanja, veliki broj trenera to radi i mislim da to nije toliko lose!

A sve smo blizi da izgubimo mjesto u Evroligi.
ovo nije tacno!  Smile
IP sačuvana
social share
U spin me right round, baby right round like a record, baby right round round round...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Bivši učenik osnovne škole

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2344
Zastava Budimpešta
mob
Nokia 6610
1. Miloje je dobar igrac! Posten, po mom misljenju, i sto kod njega najvise cijenim.
2. To poredjenje s Dzordanom je malo neukusno, (svako je bar nekad u karijeri imao neku pogresku), ali Miloje je bijeli igrac, samim tim mislim da on ne bi trebao da igra na snagu, a  on je inteligentan igrac, pa kako drugacije da objasnimo neke njegove greske koje ponavlja konstantno? P. S. Dzordan je mozda tehnicki bio savrsen igrac, ali dok nije dosao Fil Dzekson i smanjio mu minutazu i rekao mu da ne sere previse, do tada je Dzordan bio igrac koji daje 35 poena i ispada u prvom kolu plej-ofa. Ko zna, da nije dosao dobar trener i naucio ga da tim mora da pobijedi, mozda se ne bi divili Dzordanu kao sto to sada cinimo. A Dzordan je bio sebican igrac, uvijek, samo sto je bio toliko jak da mu je vecina njegovih pokusaja ulazila. I sam je nesto slicno priznao nedavno u intervjuu.
3. Desava se da lopta ispada i plejevima, ali s obzirom koliko plejevi vode loptu (15-20 sekundi u napadu koji traje 24) a koliko Miloje, to mu poredjenje ne ide na ruku. Mislim da je malo nezgrapan da bi on glumio beka. No dobro.
4. Da je ime, jeste. I treba da bude. I da je fer igrac jeste. I kad se on zali sudijama znaj da su pogrijesile. Posten igrac. Ali upada u oci cinjenica da mnogo manje izgubljenih lopti ima u nasoj ligi nego u Evroligi. Zasto? Tremaros sigurno nije.

5. Vujosevic. Postavlja se isto pitanje kao i sa Milojem, zasto nije otisao, pa vec je tri prvenstva osvojio zaredom? Zasto ne stane rame uz rame sa Ivanovicem, Pesicem, Obradovicem, Maljkovicem ( i Djurovicem, i Rusom itd...)?
Postoje dva odgovora: ili nije trener za neku jacu ligu, ili je u dilu sa upravom Partizana. Poznato je da je on omiljeni trener nekih od bivsih igraca koji su u upravi Partizana.
Sto se budzeta tice, mi smo se uvijek pozivali na nas talenat etc. tako da to nije opravdanje sto Partizana nema ni u 16 vec godinama. Nije Partizan imao puno bolji budzet ni 91, ni '96. (ili '97. koje se vec bilo na F4?) A da ne pominjem npr. mizeriju budzeta Artmedije u poredjenju sa Interom ili Mancesterom, pa opet imaju 5 bodova.
A sto se Tegija i njegove emisije tice, poznato je da je Tegi partizanovac koji je sa Partizanom proputovao svijet itd. a nase javno mnjenje jos uvijek nema snage da prave stvari nazove pravim imenom, vezare vezarama, lose ljude losim ljudima (ovo ne govorim zbog Vujosevica, vec mislim na ovu krizu reprezentacije) pa nije ni cudo sta nam se dogadja trenutno u kosarci. Svi jedni druge tapsu po ramenima a brod tone.
P. S. I Vujosevic je ucestvovao u tome sa svojim vodjenjem ekipe u Svedskoj. (nije mogao puno bolje, ali je mogao bolje, on je sastavljao ekipu, a ne ti i ja)
IP sačuvana
social share
Ako želiš pobijediti, ne smiješ izgubiti...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Unbelievable!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1481
Zastava Beograd
mob
HTC Diamond 2
2. To poredjenje s Dzordanom je malo neukusno, (svako je bar nekad u karijeri imao neku pogresku), ali Miloje je bijeli igrac, samim tim mislim da on ne bi trebao da igra na snagu, a  on je inteligentan igrac, pa kako drugacije da objasnimo neke njegove greske koje ponavlja konstantno? P. S. Dzordan je mozda tehnicki bio savrsen igrac, ali dok nije dosao Fil Dzekson i smanjio mu minutazu i rekao mu da ne sere previse, do tada je Dzordan bio igrac koji daje 35 poena i ispada u prvom kolu plej-ofa. Ko zna, da nije dosao dobar trener i naucio ga da tim mora da pobijedi, mozda se ne bi divili Dzordanu kao sto to sada cinimo. A Dzordan je bio sebican igrac, uvijek, samo sto je bio toliko jak da mu je vecina njegovih pokusaja ulazila. I sam je nesto slicno priznao nedavno u intervjuu.

Nije to bilo poredjenje, tu poredjenja nema i ne moze da bude, jedan je Dzordan i ako u fudbalu postoji dilema mozda ko je najbolji igrac svih  vremena u kosarci apsolutno ne postoji! Dakle to je bila paralela! Sebican, pa da, ali u tom timu se tacno znalo ko sta radi, ko je najbolji i sasvim logicno da on bude sebican, kada moze sve da zavrsi sta pozeli i kad je prakticno bezgresan u kljucnim trenucima!  Smile
3. Desava se da lopta ispada i plejevima, ali s obzirom koliko plejevi vode loptu (15-20 sekundi u napadu koji traje 24) a koliko Miloje, to mu poredjenje ne ide na ruku. Mislim da je malo nezgrapan da bi on glumio beka. No dobro.
pazi, danas je 4. ta koja vrsi prevagu i preko nje idu alternativni napadi( kako me je odusevio Djokitj kad je to rekao juce, konacno neko ko tje to javno da kaze i da ima isto misljenje kao ja...) tako da je njegova uloga po meni tu sasvim ok, sad sto ponekad, ne cesto, izgubi vise lopti, takvom igracu se to prasta...

4. Da je ime, jeste. I treba da bude. I da je fer igrac jeste. I kad se on zali sudijama znaj da su pogrijesile. Posten igrac. Ali upada u oci cinjenica da mnogo manje izgubljenih lopti ima u nasoj ligi nego u Evroligi. Zasto? Tremaros sigurno nije.
iz prostog razloga jer je odbrana u Evropi mnogo jaca, mnogo bolji igraci ga cuvaju, to je bar jasno... nije isto kad te cuva  Bojsa i recimo Dzo Vukosavljevitj ili Vitkovac da ne nabrajam, mislim da je jasno...

5. Vujosevic. Postavlja se isto pitanje kao i sa Milojem, zasto nije otisao, pa vec je tri prvenstva osvojio zaredom? Zasto ne stane rame uz rame sa Ivanovicem, Pesicem, Obradovicem, Maljkovicem ( i Djurovicem, i Rusom itd...)?
Postoje dva odgovora: ili nije trener za neku jacu ligu, ili je u dilu sa upravom Partizana. Poznato je da je on omiljeni trener nekih od bivsih igraca koji su u upravi Partizana.

nije sve to bas tako jednostavno.... ali dobro...

Sto se budzeta tice, mi smo se uvijek pozivali na nas talenat etc. tako da to nije opravdanje sto Partizana nema ni u 16 vec godinama. Nije Partizan imao puno bolji budzet ni 91, ni '96. (ili '97. koje se vec bilo na F4?) A da ne pominjem npr. mizeriju budzeta Artmedije u poredjenju sa Interom ili Mancesterom, pa opet imaju 5 bodova.
ne, imao je 91. dosta bolji budzet uzimajutji u obzir budzete ostalih ekipa, isto kad je usao na F4 je imao realtivno ok budzet u odnosu na ostale! Ali, ono sta tada nije bilo toliko izrazeno kao sada, je to da tada nije toliko mladih igraca odlazilo tako rano u NBA i inostranstvo, sto je sada masovna pojava, a cinjenica je da su ostale zemlje jako napredovale u kosarci i da svi sve vise ulazu, za razliku od nas koji kuburimo...
a sto se tice tvoje paralele izmedju fudbala i kosarke, to je vetj mesanje baba i zaba.... ja u to ne bih ulazio...

A sto se Tegija i njegove emisije tice, poznato je da je Tegi partizanovac koji je sa Partizanom proputovao svijet itd. a nase javno mnjenje jos uvijek nema snage da prave stvari nazove pravim imenom, vezare vezarama, lose ljude losim ljudima (ovo ne govorim zbog Vujosevica, vec mislim na ovu krizu reprezentacije) pa nije ni cudo sta nam se dogadja trenutno u kosarci. Svi jedni druge tapsu po ramenima a brod tone.
pa da, proputovao je svet, ali isto bi to uradio sa zvezdom da je igrala. Tegi je relativno objektivan novinar, ali ja nisam pricao o njemu, nego o njegovim gostima!

P. S. I Vujosevic je ucestvovao u tome sa svojim vodjenjem ekipe u Svedskoj. (nije mogao puno bolje, ali je mogao bolje, on je sastavljao ekipu, a ne ti i ja)
po meni je Vujosevitjeva najvetja greska sto je prihvatio tu kosku da vodi repku tada kad niko nije hteo...  a da je gresio, gresio je, pa ljudski je gresiti...  Smile
IP sačuvana
social share
U spin me right round, baby right round like a record, baby right round round round...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3470
Zastava BG
mob
SonyEricsson K800i
Drugo je fudbal, a drugo basket. U fudbalu se lepo braniš celu utakmicu (ako si slabiji) i imaš šanse da prođeš, a u basketu veoma teško. U fudbalu jedan kontra napad može da odluči utakmicu, a ovde to to skoro ništa ne vredi.
E sad, kao što reče komentator na utakmici, ova Sijena ima samo 3 Italijana (od kojih jedan čak nije ni ulazio u utakmicu), e i tu vidite njihovu prednost.
Vujošević je sasvim dobar trener, naravno da greši u pojedinim slučajevima, ali ljudski je grešiti. Jedna od velikih grešaka mu je bila kada nije branio zadnji napad faulom protiv Barselone, kada smo imali 3 poena prednosti (pa su pogodili šut za tri poena i ušli u produžetke), ali je on rekao da to nije njegov stil. Takođe on je prihvatio reprezentaciju zato što niko drugi nije hteo. To nam je velika sramota, kada nijedan dobar trener neće da prihvati reprezentaciju, kao i kada igrači neće da se odazovu. A s'tim da je tada pola tima Partizana igralo na tom prvenstvu dobro smo i prošli.
IP sačuvana
social share
Ja volim samo sebe
Svog predivnog sebe
Ja volim samo sebe
Svog jedinog sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

od juče mi se život promenio za 360 stepeni

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10121
mob
Samsung 
Ljudi Miloje je dobar igrač. Ne bi ni stigao do reprezentacije da nije kvalitetan. Iako je jak i nezgodan za čuvanje ovo je bila njegova loša partija.
Šuput je odigrao kvalitetno, iako njega ne cenim mnogo kao igrača. Malo su me razočarali Bogdanović i Tripković, iako su mladi, očekivao sam više od njih.
IP sačuvana
social share
Ne radim brzo, al' zato radim nekvalitetno                         
Život nas uči su ljudi mnogo manje rđavi nego što se misli, ali i da su mnogo gluplji nego što je moguće i uobraziti.
Pravopis srpskog jezika
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

In the shade, therefore, we will fight!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6523
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
HTC Touch Cruise
Miloje je solidan igrac koji je dostigao svoj vrhunac, i odlucio da mu je bolje da bude lider u partizanu, nego da bude zamena u nekom dobrom evropskom klubu, i to je kraj price.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Apple iPhone 6s
A grupa:

Olimpija – Tau Keramika 70:87

Cgrupa:

Ulker – Ortez 87:75
CSKA – Unikaha 87:63
Montepaski – Panatinaikos 78:82
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

In the shade, therefore, we will fight!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6523
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
HTC Touch Cruise
Bilo bi lepo da napravimo malu kladionicu za tekme partizana!
Npr: partizan ce izgubiti od Reala sa vise od:
1. 10 razlike
2. 15 razlike
3. 20 razlike
Nisam stavio 30 razlike, da ne bi potcenjivao partizan!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Apple iPhone 6s
Ne bih se o ovoj sezoni izjasnjavao, ali partizan godinama ne pravi nikakav rezultat u evropi, a s vremena na vreme je imao veoma jak tim
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 51
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.